Hjälp

Jag behöver hjälp!!! Idag såg jag en pytte liten mobil som var som en liten iphone och hade dubbla simkort (inte för att jag har två olika nr, men ändå) och kostade endast 800 kr!! Dock var den impoterad från Kina och eftersom ägaren hade köpt den av en annan så visste han inte från vilken sida. Någon som vet vart man kan hitta bra sidor att impotera saker från??

Sorry

Förlåt för SÅ dålig uppdatering. Men helgen har varit ful rulle med både jobb och utgång, och restrerande dagar har jag inte riktigt känt för att blogga.... Just nu sitter jag och väntar på att köra till jobb. Jobbar mellan 11.30-20.30, en lång dag med andra ord. Och vad hände med vädret??? Regn, rusk och grå himmel. Fan ge mig sol då!!!

uppdaterar med på: www.aaftertwelve.blogg.se  


Puss


God natt


Natti natti! I morgon jobbar jag min sista frukost, så jävla härligt! För övrigt så har jag bara 13 pass kvar av 29 dagar, ye ye yeeeh! Sov gott!


I take it back

Okej jag tar tillbaka det där med min sista lönedag jag är hemma. Kom på att den 25e nästa gång är på en söndag och då får jag ju givetvis min lön på fredagen. Men hmm.. Detta är sista dagen jag är hemma då jag får min lön den 25e! Okej långsökt, jag vet! Hahaha.

!!!


www.aaftertwelve.blogg.se


SOL SOL SOL

Gaaah idag har det varit hela 14 grader och strålande sol hela dagen. Jag till och med tog av min tjocketröja på jobb för första gången detta året - och jag frös inte! Nu har jag precis kommit in från trädgården. Har legat på en solstol med filtar och jacka och sovit i solen i en timme, så jävla mysigt! Tur att jag hade 30 i solskyddsfaktor, annars hade jag nog brännt mig... Och vilka känslor jag får av lite solskyddsfaktor, det är helt sjukt vad lite lukt&dofter kan göra med en. Ahhh snart stranden - give it to me baby!

Förresten, idag är det sista lönedagen jag är hemma på läääänge. Wierd.... =)

Panik

Dagen började med gym och sen dess har jag bara städat, fixat, rotat och provat kläder. Nu kan man i alla fall gå in i min walk in igen!  Har haft riktiga damputbrott och varit på skit dåligt humör idag.. Jag får panik på alla mina kläder!!! Gahhh jag vill ha med ALLT till mallis, men det finns inte en chans på lååååånga vägar att det kommer gå. Vad fan, jag blir så ledsen haha. Hur ska man kunna få ner hela livet i en enda resväska? DET GÅR INTE!



Liten del av alla kläder som SKA med. Utöver detta så ska jag även ha skor (vill ha med 11 par, men det kommer ju aldrig gå...) bikinisar, neccessärER och en massa annat skit... Blöhh!


Lite bikinisar...



Lite smutstvätt... Vill bara påpeka att jag har en FULL tvättkorg samt en fylld tvättmaskin med tvätt.
Ja jag har verkligen problem. Jag har seperationångest, jag vill helst ha med ALLT i mitt rum hahaha =) Den som uppfann en resväska med 20 kg är ju inte normal. Han måste haft lite saker i sitt liv.... Mitt problem är inte att betala övervikten, problemet kommer bli att kunna stänga den jävla väskan.... DAGENS ILANDS PROBLEM FFS!




Tur mamma gjorde lite goda mackor med juice och te för att få mig på gott humör igen!

Nu ska jag avsluta kvällen med lite rullor och frisk luft med Ebba. Sen blir det duschen, plugg och sängen. I morgon är det jobb igen... Puss alla!


Onsdag

God morgon! Inatt har jag drömt så många mardrömmar så det är sjukt. Jag brukar inte bli så rädd av dem längre, men inatt trodde jag att jag skulle skita på mig helt ärligt.

Igår gick jag i ett kvarter som en gång var hela min värld. Jag gick en lång runda med hundarna på Söderkulla där jag bodde till jag var 8 ynka år. Har inte varit där på flera år, men igår fick jag för mig att åka dit en sväng. Sjukt vad minnen återuppstår när man ser allt. Gamla lägenheten, favorit godisaffären, pizzerian där man alltid fick världens godaste klubba, dagiset, skolan, 'stora lekan' som var favorit lekplatsen och som inte alls var stor längre och pulkabacken som man tyckte var läskigast i hela världen som för mig idag var en piss i nilen, haha =)
Och för att inte glömma min största dröm som liten! Det bästa jag visste var hundar, jag ville ha alla raser i alla  olika färger, jag älskade dem mer än något. Så varje gång jag var på 'stora lekan' gick jag förbi hundrastgården och fick leka och klappa alla andras hundar och min största dröm just då var att någon gång i livet ha en egen hund att leka med där inne. Igår satt jag i den lilla rastgården med två stycken. Fast tyvärr är det inte alls lika kul med hundar nu som då... Men jag uppfyllde en av mina barndoms drömmar i alla fall!

Sen fick jag inhandlat en massa små praktiska saker till resan som pincett, sminkgrejer och sånt skit. Idag hade jag tänkt fortsätta med min städning i rummet och i min walk in gaderob som man inte längre kan gå in i. Sen hade jag faktiskt tänkt börja lägga undan saker i min resväska så smått. För i morgon är det exakt EN månad kvar, fattar ni? Sickt! Och jag jobbar, samt har andra saker för mig, så jag måste börja i tid...

Idag åkte även pappa aka veckans värsting (ha ha ha) till Åre för att befinna sig där i nästan tre veckor. Det enda posetiva med det är att han lämnade bilen hemma, så nu har jag och mamma vars en iaf. Men hallå, tre veckor. När han kommer hem så åker ju jag typ.... Fast han ska ta semester min sista vecka hemma, så ska vi umgås till tusen, jag älskar min pappa =)


Nä nu blev det en jäkla massa babblande. Dags att gå in och äta frukost, kissa innan min blåsa spricker eftersom jag la mig kissig igår och gå ut med hundarna. Sen börjar allvaret....

Thomas Larsson




Sådan far, sådan dotter! Nr 2 på veckans värsting är inte illa!


Måndag

Vilken hektisk dag! Åkte hemifrfån kvart i nio i morse och kom hem lite vid sju ikväll... Har jobbat och hämtat brossan på sjukhuset, käkat kinamat, varit på mobilia, hämtat ut mitt nya pass, hämtat ut mina nya brillor och hämtat ut mitt nya körkort samt hunnit med en sväng på jägersro. Allt detta plus alla köer med nummerlappar och all jävla trafik har tagit upp min dag! Men nu är det ännu mer jag kan avbocka från min to do list, NAJS! Nu har jag nästan precis kommit in från en runda med Ebba på rullorna och tänkte varva ner med lite läsning/plugg i sängen. I morgon ringer klockan 05.00. Och vet ni vad? DET ÄR MIN SISTA 06.00 TID I MORGON PÅ MITT JOBB EVEEEEER!!!!! Ska aldrig mer gå upp så tidigt igen i hela mitt liv pga ett jobb. Ni kan inte fatta hur jävla lycklig jag är, aaahh =) Och det är så jävla nice med nya brillor också, jag kan se igen hahaha =)

Nä hörs i morgon! Natti

Godnatt

Har nyss tittat på 'kärleken checkar in' med mamma och myst i soffan. En riktig söndagskväll med andra ord! Har även fått sorterat bland alla mina kläder. Det är sjukt vad kläder jag har, och ändå känns det som om jag aldrig har något att ha på mig och vill bara ha mer och mer. Någon som känner igen sig?

Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och kolla på Ballar av stål på kanal 5 play. I morgon ringer klockan tidigt, uäärk!



God natt på er alla söta läsare!

ps. glöm INTE www.aaftertwelve.blogg.se ds!


Some pictures








Söndag

Jag brukar nästan aldrig bli bakis, utan mer trött. Men efter fredagens utgång så mår jag för fan nästan fortfarande dåligt, haha. Igår var jag bokstavligen talat levande död! Efter 4 timmars sömn, kalas och lite kräng av ostbollar så somnade jag redan 22.30 i soffan.... Inte likt mig. Men visst, tar man 5 shots på raken runt klockan 05.00 så får man väl skylla sig själv att man inte mår super dagen efter. Trots att jag sov runt 11 timmar inatt är jag fortfarande ett vrak. Så idag blir det gymmet, äntligen efter min lilla förkylning! Och så måste jag börja fixa med all min tvätt och mitt rum. En mindre rolig söndag med andra ord - men välbehövlig!


Party up

Fredag och jag ska ut och dansa! Ses vi i vimlet? Båten it is! PUSS

Fredag

Fick gjort en massa igår! Beställde två par glasögon, handlade lite nya kläder inför sommaren, visar sen! Sen fick jag för mig att åka två rundor med rullorna ala 40 min styck med Ebba och att cykla till jobb idag gjorde ont i rumpan kan jag säga! Sen städade jag hela huset, köpte vita tulpaner och överraskade mamma med scones. Hon blev så glad när hon kom hem från jobb. Jag älskar det, mamma är värd det bästa =)

Idag har jag jobbat en stund och cyklat fram och tillbaka i pissvädret. Jag förstår inte hur det ALLTID kan vara motvind vart jag än ska...? Jaja nu ska jag faktiskt gå och lägga mig en stund, gick ju upp tidigt idag med..

Torsdag

Sådär ja, då var jobbet för dagen avklarat. Det är faktiskt ganska skönt när man har hunnit jobba sju timmar och klockan bara är lite mer än 13! Man får ut mkt av dagen! Nu ska jag ta en lång runda på rullorna med mina två små liv ute i det underbara vädret. Även fast än att solen inte skiner fullt ut, så är det hela 10 plusgrader ute. Hur jävla härligt är inte det? Sen bär det av till optikern för att beställa glasögonen och fixa lite andra grejer som typ handbagaget jag kollade på igår och kanske möjligtvis en byxdräkt i jeans? Om den finns kvar vill säga! Ha en trevlig dag och passa på att gå ut =) Puss

Natti

Känns konstigt att skriva godnatt såhär tidigt en onsdagskväll när dem som ska till Chili ikv knappast har börjat förfesta än haha. Men får det bli om klockan ringer 05.00 i moron tyvärr. Ska lägga mig och plugga lite drinkar om jag orkar. Så godnatt på er!!! Sov gott, puss.


Svar

Svar till anonym:

Angående mitt smink som jag köpte för ett tag sedan så antar jag att du menar alla ögonskuggorna, eller? Om det är dem du menar så köpte jag dem på Lindex och är av märket Viva la diva. Dem är sjukt bra och snygga! Annars vet jag inte vad du menar, haha. Mitt minne sviker!


Blindbock

Öööööh jag är ju typ blind eller något... Var hos optikern idag och kollade min syn. Såklart måste jag öka styrkan på båda ögonen, mest på vänster. I mina gamla brillor hade jag 1,75 och nu har jag 3,25. Haha fattar ni hur stor skillnad det är? Om det fortsätter såhär kommer jag ju för fan snart ha metertjocka glas i mina brillor haha! Och så måste jag tydligen ha glasögon när jag sitter framför datorn och när jag läser. JIPPY! Från och med nu kan ni kalla mig för glasögonorm, glajjöga, glojärnet.. Ja vad ni vill! Det värsta av allt är att det blir snuskigt dyrt med nya glasögon, läsglasögon OCH linser.. Det bästa av allt? Hmm.... Jag kan se igen! Och jag får  dessutom två glasögon för en.





Vad tycker ni? Nr 1 eller 2? För nr 3 ska jag ha för dem är SÅÅÅÅ fula så dem blir coola, hahaha =) Lite pilotaktiga!



Mamma tycker jag ska ta dessa pga märket, haha!

Blä vad svårt det ska vara att välja! Svart, brunt, svart, brunt? Hmm.. Får sova på saken helt enkelt! Men nu känns det skönt att både glasögon, linser och pass är avklarat. Nu är det bara en jäkla massa andra saker.......


Don't forget


Glöm förfan inte att kolla in www.aaftertwelve.blogg.se !!!!


Vit spets





God morgon!! Ligger någorlunda nyvaken i sängen och myser. Är grått ute och då känns allt genast mycket tråkigare... Men ska ta mig upp och göra lite frukost och sen bär det av mot polishuset! För er som frågat efter min nya spetsklänning - den är från H&M. Skit snygg som klänning och perfekt att ha som linne till shorts och till leggings. Den kommer vara snygg på en brunbränd kropp. Synd att vitt blir smutsigt så lätt på en klumpfot som mig bara...


FINALLY




Äntligen har mitt VISA kort kommit! Och äntligen kan jag betala i taxi, parkeringshus och på alla andra ställen som inte tog emot mitt gamla elektroniska VISA kort. Så jävla nice! Egentligen ska man vara över 20 och ha en viss årsinkomst, men eftersom jag sticker utomlands så fick jag göra ett undantag. Yey!


Adios

Oj, jag hade visst kollat fel dag. Ovanligt hmm nej! Optikern är visst i morgon istället... Jaja då är det bara till att vänta på att mamma ska komma hem så jag kan ta bilen och köra hem till alex och äta lite pannkakor och mysa :D


Tisdag

God morgon! Inatt har jag sovit som en prinsessa! Vaknade av mig själv vid halv elva och sen dess har jag legat och tittat på Glamorama avsnitt, vad annars? Men nu är dem slut tyvärr..... Har även hunnit duscha och tvätta ur Altherna inpackningen som jag sov med inatt. Så nu hoppas jag att mitt hår blir silkeslent, hihi.

Idag skulle jag egentligen ta mig upp till Drottningatan och ta ett nytt passfoto, men jag orkar inte idag så det får bli i morgon. Halv sex ska jag vara hos optikern för att testa ut ny styrka i både glasögon och linser. Mina nuvarande glajjor har jag haft sen i nian och tja, jag ser typ INGET i dem. Och nya linser behöver jag med inför Mallis. Har ju massa saker att fixa och stressen börja komma nu eftersom det bara är 39 dagar kvar....



Sol idag med. Så jääävla härligt!!!! Får bli en mini runda ner till brevlådan och posta lite saker med Simba&Ebba!


Nödlösning

Från och med nu kan ni kalla mig för valrossen. Men detta är det enda som hjälper just nu. Kan inte sova eftersom min näsa har bestämt sig för att leka niagrafallet DELUXE....




Hur är det möjligt att ha så mkt snor i näsan? Och hur kan man både vara täppt, förstoppad och rinnig samtidigt? Går inte två minuter innan jag måste snyta mig och sår under näsan har jag fått på köpet.... Äckligt, jag vet. Men so, alla har vi snor och alla är vi förkylda någon gång! Kom gärna hit så smittar jag er med nöje =)


Manic monday

Vilken dag. Vaknade 07 eftersom jag började jobba 09. Tittade ut och såg att det var blå himmel och sol, perfekt för att cykla till jobb eftersom pappa är i Gävle och mamma hade smarten. Klockan 08 letade jag förgäves efter cykelnycklarna och fick reda på att min lillebror hade dem med sig till skolan, typsiskt honom! Hade inget annat val än att ta på mina rullor och slänga mig iväg fort som fan mot jobb. Så med feber och världens förkylning och hosta rullade jag fram i 6 km. Snacka om att jag hade lust att slå min bror just då. Men jag får väl skylla på honom att jag kommer få en snygg rumpa, he he! Igår önskade jag att min förkylning skulle bryta ut efter 3 månaders förspel... Och tja, ibland ska man vara försiktig med vad man önskar! Trodde jag skulle avlida efter min tur på rullor och jag nös allt och alla i huvudet på jobb också. Tur att mamma kom och hämtade mig, världens bästa! Var tvungen att sticka upp snabbt och ta ett nytt körkortsfoto och passfoto, men eftersom jag glömde mitt gamla pass så gick det inte, så får åka dit i morgon igen... Fick även med mig en söt spetsklänning. Resten av dagen har bestått av sömn och soffläge och Glamorama program och så kommer det fortsätta. Min mamma dödar mig om jag gör något ansträngade nu. Kanske bra det eftersom jag måste vila upp mig lite. Tur att jag inte jobbar förrens på torsdag nästa gång!







Nu blir det sängen och fler glamorama avsnitt - ja jag är beroende!


Måndag

Halvt levande. Återkommer senare eller en annan dag!


-


I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.


Båten

Igår blev det utgång. Började med att möta upp Danni och sen begav vi oss till Ola för lite förfest. Sen blev det båten, vad annars? Men kul hade jag i alla fall!!!! Kvällen slutade mindre kul för J så vi åkte hem till mig och nannade! Idag mår jag mindre bra... Förkylningen är värre, jag är bakis, huvudvärk och jag nyser non-stop. Men jag får skylla mig själv, yeppyepp I know! Utgång igår och en lång runda i solen på mina rullor idag när jag kanske egentligen borde vilat. Men vad fan, man lever ju bara en gång =) Så idag blir det all in med mys!








Jobba, tydligen...

Igår somnade jag tidigt, vilket resulterade i att jag vaknade tidigt idag. Tydligen så ska jag jobba, det hade jag helt glömt bort... Visserligen är det bara mellan 12-15, världens mest onödigaste tid! Jag som hade plnaerat att åka och ta ett nytt pass samt körkorts foto. Men icke sa nicke...

Magnus Weideskog

Om man hör en låt flera gånger utan att tänka på det, så sätter den sig omedvetet i huvudet på en. Det har hänt mig och idag hittade jag faktiskt artisten och låtens namn. Det är verkligen SÅ långt ifrån man kan komma min musiksmak, men på något sätt så gillar jag den nu när jag kan den utantill och innantill. Känns som en vaggvisa på något sätt...Fast konstigt nog finns den inte på youtube, utan bara på spotify:S Om ni mot förmodan gillar svensk musik så sök på Magnus Weideskog - somna brevid dig på spotify.

Hittade några covers han har gjort. Jag älskar verkligen killar med gitarr, det är så mysigt! Speciellt att somna till =)


Detta är mitt fredagsnöje. Nu förstår ni kanske hur TRÅKIGT jag har... Blöhh!

Sjuk

Igårkväll fick jag feber, halsont och förkyld samt hes. Det är fan tredje gången nu på senaste tiden jag har feber. Jag brukar ALDRIG vara småsjuk ju! Så igår somnade jag tidigt i hopp om att vara pigg idag. Fast det blev jag inte... Men jag var tvungen att jobba 10-19 idag, så jag har levt på ipren och vatten. Nu har precis kommit upp ur badet, spenderade hela två timmar där i. Ni kan ju själv tänka er hur skrynklig jag är nu, haha! Jag har så himla tråkigt. Lillebror är på fest, pappa är i Gävle och mamma på tjejmiddag. Det är jag och hundarna, men dem sover bara. Tur att mamma köpte hem både godis och vindruvor till mig, love her! Så ja, ikväll är det jag, godispåsen och druvorna i soffan. Ni som ska ut: DANSA FÖR MIG MED!!!!

Stress


What a day! Det var ganska mkt på jobb idag och jag slog fucking rekord! I vanliga fall brukar snittet ligga på 30 sek i ettan och idag låg mitt snitt på 21 sek, FATTAR NI HUR BRA DET ÄR? Snittet har aldrig varit under 25 sek tidigare. Fan jag är så bäst så det är sjukt!!! Ja jag är stolt över mig själv! Efter jobb stack jag hem en snabbis, fick hem mer papper om mitt efternamnsbyte.. Sen stack jag ner till banken och nu är ett nytt kort beställt, samt en fullmakt till mamma&pappa till sommaren. Sen blev det en snabbis inom optikern för att boka lins och glasögon undersökning... Hämta mamma och en sväng till Mobilia. Fick en ny skinnjacka, vit bh och matchande trosor i tidig påskpresent av mamma, tihi! Nu ska jag käka lite och sen blir det gymmet en sväng tror jag =)


Torsdag

God morgon, hoppas ni får en bra dag! Idag jobbar jag bara mellan 09-15! Hörs senare, puss!

Morau

Jag föddes som Nathalie Jessica Larsson och har hetat det ända till just idag. Min mamma heter Morau (och ja hon är helt svensk) och min pappa Larsson. De är fortfarande bara förlovade och ingen vill byta till det andra efternamnet. För något år sedan började jag kalla mig för Nathalie Larsson Morau och för några månader sen tog jag bort Larsson helt. Det har absolut INGETING med min pappa att göra. Jag har alltid tyckt om att sticka ut och inte vara som alla andra. Att heta ett son namn gör en bara till en i mängden... Så jag bestämde mig för att byta till mammas efternamn och gissa om hon blev glad? Pappa kände sig kränkt, haha stackaren =) Men som sagt, det finns 1000 Nathalie Larsson, men bara EN ENDA Nathalie Morau, det ni!

Massvis med folk har frågat hur man uttalar det. Nej det är inte som det låter, lr Morrrrrauuu som en tiger, haha. Utan man säger helt enkelt bara MorÅ. Och ja, Morau är franskt. Jag har faktiskt ingen aning om varför min släkt heter det, om jag har någon farfars farfars far i Frankrike. Kanske borde släktforska lite, det hade varit både kul och spännande. Jag är även den yngsta i min släkt och Sverige som heter Morau, resten är typ över 50, ganska sjukt. Därför känns det faktiskt rätt bra att föra namnet vidare! =) 

Idag fick jag nämnligen hem papper på att mitt namnbyte äntligen har gått igenom. Så nu måste jag bara förnya mitt körkort, pass och bankomatkort samt lite andra smågrejer. Ingen big deal!

Oj det blev en hel historia om mitt efternamn här... Just nu sitter jag i badet och typ svettas. Ni vet, vissa dagar är det bara inte skönt att bada. Jag höll på att frysa ihjäl innan och tappade upp världens varmaste bad. Nu är jag skållhet och röd, hade ni sett mig hade ni kallat mig för kräftan! Så nej det är dags att kliva upp och sen blir det lite Glamorama avsnitt, bloggläsning och sängen. I morgon väntar en tidig arbetsdag så ikväll blev det tyvärr inget Chili...



Puss på er!

Lite shopping

Jag har shoppat en hel del på senaste och jag vet att ni gillar bilder, så enjoy!


Söt vit oversize t-shirt med spets och puffärm


leggins i jeansmaterial. Har dem i marinblå(bild) svart, grå och beige. Perfekta till Mallis!


Pösiga jeans shorts och randigt oversize linne


Jeansväst


Midjekjol med volang och dragkedja


Vit väst som jag även kommer ha till stranden i sommar


Strandskor


Jobb och vardags skor


Mina favoriter är tillbaka igen! Var tvungen att köpa nya eftersom mina gamla gick sönder förra året, väl använda! Fick även med min en leopard BH samt en jeans bruister!


Tjaa, det var lite av min shopping and I love it. Allt är dock till sommaren, MEN jag kommer ju givetvis använda lite i förväg, ha ha! Dock är det bara 45 dagar och 2 timmar kvar tills vi åker! YIHA!





HEJDÅ LARSSON, HEJ MORAU






Onsdag

Igår somnade jag som en stock i mammas säng i första pausen i DH.... Ahh vad hände? Missade jag något speciellt? Och var Cougar bra?  Idag vaknade jag självmant klockan 05.04, inte normalt. Kroppen ställer om sig ganska fort... Somnade om och vaknade tio! Har fortfarande inte kommit ifrån sängen, sitter och chattar lite på fb :) :)

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag dra mig mot Entré med Alex =)

Onsdag

Igår somnade jag som en stock i mammas säng i första pausen i DH.... Ahh vad hände? Missade jag något speciellt? Och var Cougar bra?  Idag vaknade jag självmant klockan 05.04, inte normalt. Kroppen ställer om sig ganska fort... Somnade om och vaknade tio! Har fortfarande inte kommit ifrån sängen, sitter och chattar lite på fb :) :)


Tisdag

Öhhh vad trött jag är! Men inte så konstigt eftersom jag  gick upp så tidigt och har varit så effektiv idag! Jobbade sju timmar, iväg och strosade runt lite på jägersro, hämtade mamma på jobb, till coop och handlade lite, tillbaka till jobb för att lämna en grej, hem och städade och fixade med rentvätten, pluggat lite drinkar och nyss kom jag hem från gymmet. Puhh! Nu ska jag relaxa framför tv:n och DH följt av cougar! Ja det där var min dag det =) I morgon är jag ledig och då blir det en sväng till Entré med Alex och gymmet på kvällen!

God morgon

God morgon på er! Vad avundsjuk jag är just nu på er när ni ligger och nannar så skönt och inte jag... Har inte kunnat sova ordentligt, har vaknat hela tiden, så nu sitter jag här med trötta och svidande ögon. Borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt!!!! Men nu är det dags att dra på sig jobbkläderna, sminket, äta och köra mot jobb.

Glamorama

Nu blir det sängen med Galmorama. Jag har bara sett det första avsnittet så har en hel del att ta igen. Perfekt att göra det ikväll när jag känner mig extra mys och seriesugen!



GODNATT


Ny design

Ny design, tråkig jag vet. Men jag var så trött på den andra för tillfället så det fick bli en snabb reserv. Kände för ljus, vårig bakgrund och så blev det.


SAKNAR SOMMAREN! Jag vill vara brun igen. Jag vill ha sommarkläder och sitta ute i solen med goda drinkar och trevligt umgänge!

Men icke, här sitter man hemma i kalla Sverige... Som tröst ska jag göra lite rostemackor med ost och marmelad, ta en lång dusch och sen blir det sängen. I morgon jobbar jag 06-14.

-


What are feelings without emotions?


Tre små sanna ord

Agera - tänk - ångra.
Det där beskriver mig ganska bra. Jag är aningen impulsiv och säger, skriver och gör saker innan jag hinner tänka och se konsekvenserna. Det är inte alltid det blir konsekvenser, men ibland händer det... Har nyss kommit ur en, där det blev ganska jätte mycket skit fel och jag hoppas med hela mitt hjärta att det är löst, i alla fall för dem jag bryr mig om! Nu har jag en kvar att se fram emot - i sommar. Något som hände förra sommaren nere på Mallis kommer hänga kvar detta året med. Ni som inte förstår min stora ironi om hur kul detta kommer bli, SYND! Har redan ont i magen ffs, haha. Jaja, allt jag kan säga är att karma is a bitch! Nä men det ska nog lösa sig hoppas jag på!




Det kommer vara som Paradise hotel i sommar på den lilla ön. Fast utan kamera team och med extra mycket intriger och sprit! Can't wait........!


Måndag



Såhär snygg och sliten är jag idag... Fick i alla fall sova fem timmar innan klockan ringde 05 i morse. Konstigt nog var jag pigg som jag vet inte vad (fast det höll inte i så värst länge!!!) och dansade till grease samtidigt som jag gjorde mig iordning. Cyklade hem från jobb idag och sen dess har jag inte gjort mer än att typ sova och ätit. Min kropp hänger inte riktigt med i svängarna.. Igår kom jag hem vinglandes 06, och idag gick jag upp 05.


Bildbomb

Ångrade mig, släpper en bildbomb här med. Njut!

Ladies night på båten i fredags

















Rum 306










Hahaha undrar varför jag inte kan vara normal på bild? Skyller på kameran! Men men, det var helgen i bilder!
Nu ska jag krypa ner i sängen. Klockan ringer om 7 timmar....


Jag lever

Tänkte bara skriva att jag lever, IM ALIVE! Helgen har varit skit kul! Fest, fest och fest. Lite mys också för den delen! Söndagar är 'smäll och ångest-dagen'. Alltså den dagen man får ta smällen efter helgens bravader, man mår inte bra och ångesten smyger sakta men säkert på. Minnesluckorna börja klarna och fötterna ömmar efter all dans... Men det är det värt, för fan vad kul jag har haft i helgen!

Nu ska jag käka med familjen, sen blir det sängen tidigt. Ska i alla fall försöka för i morgon ringer klockan 05.00, blääääääääää.

Bilder från helgen kommer inom snarast på www.aaftertwelve.blogg.se så kika in där =) Eller facebook - nathalie morau.


Pussss

BY THE WAY

Glöm inte www.aaftertwelve.blogg.se


Mög

FAN VAD JAG HATAR ATT VARA ALLERGISK MOT KVALSTER!!!!!!!!!!!! VAKNAR UPP SOM ETT FÖRSTOPPAT MONGO VARJE MORGON...BLÖÖÖÖÖÖÖ!

Var allergisk mot både kvalster, katt och mjölk som liten. Men efter ett par år så försvann kvalster och katt och mjölkallergin blev lite mildare. Men nu är jag back on track. Fan vad jag HATAR det. Jag är ju för fan allergisk mot mig själv.. Skratta inte för jag är allergisk mot DIG med! Får börja ha kudden och täcket i frysen igen. Det bästa av allt är att jag har en anledning till att slippa bädda sängen iaf =)

Jaja, jag gick upp för någon timme sedan. Kunde inte somna inatt hur mkt jag än försökte. Sen att jag blev störd är en annan femma =) Och ingen Snabba Cash blev det heller eftersom jag lyckades ta i sönder vår externa hårddisk. Så nu är alla mina gamla bilder, låtar och ALLT är looooong gone... Men det är bara att le och vara glad, hjälper inte med sura miner har jag lärt mig!

Febern är borta idag, men örat värker. Vi får se hur det utspelar sig idag. Ingen öroninflammation bara, det orkar jag inte.


Ladies night tonight. Ses vi ute eller?



PUSS


Sick again

När jag blir sjuk så blir jag verkligen SJUK. Inget smådattande hit och dit! Men detta är för ovanlighetens skull andra gången som jag får feber över en kväll nu på senaste... Eller ja, jag vet ju inte hur länge detta kommer hålla i sig, men ändå. Överansträngd? Ingen aning. Vet bara att jag är så jäkla trött trots alla mina små tupplurer i soffan under de senaste timmarna.. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen jag jag ÄNTLIGEN se Snabba Cash, visserligen en fruktansvärd kvalle, but still! Sen blir det sängen och min skönhetssömn! Mina lugna favoriter spelas om och om igen och dem är så underbara att somna till i en nybäddad säng och tända värmeljus! Killar med gitarr får pluspoäng hos mig!

I morgon blir det Båten och Ladies night! Vad ska ni göra?



Pröva själva! Avslappnande och huuur mysigt som helst! (och ja, jag släcker ljusen innan jag somnar så chilla)

Puss och godnatt!

Lady in black




Idag kör jag svarta leggings med skinndetaljer, svart långärmad tröja och en jeansväst. Till det blir det långa svarta öronhänge, ringar och svart päls! Ni får se bilder i morgon förhoppningsvis! Nu måste jag hoppa in i duschen! Puss


1 år

Idag är det exakt ett år sedan jag tog mitt älskade körkort =) Bästa som hänt mig typ! Synd om folk som inte har körkort *host* hahaha *host*. Ikväll vankas det för utgång. Är inte sugen för fem öre, men Johanna tvingar mig. Och ja, det är ju trots allt lill-lördag idag så jag får väl offra mig! Ses vi på Chili eller?


MISSA INTE

Ni glömmer väl inte att desperata hemmafruar har säsongspremiär idag??? Det är följt av dubbelavsnitt av Cougar town. Jag är bänkad framför tv:n ikväll!

Vårkänslor

Klockan är snart 18 och det är fortfarande ljust ute OCH solen skiner! VI ÄR PÅ VÄG MOT VÅR!!!!


Svenska grease

Hittade min gamla Grease skiva med låtarna på svenska. Jävlar vad jag älskade dem när jag var liten! Så nu äre Grease på svenska på högsta volym och städning som gäller!!!


Var det bara jag som var kär i Danny när jag var liten?

Skit

God morgon!

Igår somnade jag skit tidigt och vaknade skit sent, vilket innebär att jag har sovit skit länge och skit mycket! Men jag är inte ett skit utvilad... Tränade igår för första gången på länge. Så himla skönt! Nu har jag dock träningsvärk till max. Idag står städning överst på schemat! Har inte städat mitt rum på snart 6 veckor och ni kan ju själva gissa hur det ser ut...


Måndag

Fan vad jag har blivit dålig på att blogga nu för tiden. Men jag har haft fullt upp.. Igår var minst sagt full rulle och en jävligt konstig dag. Jävla svinerier, sånt pallar jag inte med. Patetiska svin!

I alla fall, har haft fullt upp idag med. Betalt lite gamla räkningar, haha undrar hur det ska gå för mig i framtiden när jag inte har en mamma som tjatar. Skickat in mitt namnbyte, får se om det går igenom nu bara... Har även fixat med försäkringar och sånt skit. Nu ska jag bara fixa ett nytt visa kort, fullmakt och en ny dosa. Sen är det mesta fixat inför flytten. Sjukt att säga att jag flyttar nästa månad. FATTAR NI? Jag får fjärilar i magen, haha =)

Tråkigaste inlägget ever, jag vet. Jag ska skärpa mig men har inte så stor blogglust nu and I dont now why... Bloggar ju även på www.aaftertwelve.blogg.se och det får ni INTE missa!


En söt bild från i fredags. Missförstånd, eller? haha ;)


Nu ska jag sticka iväg och gymma med min lillebror =) PUSS


RSS 2.0