Fredag

Wiiie, slutar om en halvtimme! Fast tänkte göra en liten fuling och gå lite tidigare:) Här händer ändå absolut INGETING! Låg och sov från 11.50 - 13.20 i vilorummet innan. Tog lite tidigare OCH längre lunch, hihi! Sen råkade jag även stänga av min jobbtelefon och nu får jag inte igång den imed det är pin-kod och sånt mög. Hittar inte koden någonstans och telenor kan inte hjälpa mig eftersom det inte är min mobil.... MÖG! Vet inte riktigt hur jag ska lösa det... Inte så att jag kan ringa och fråga, hahaha:( Aja nu ska jag i princip bara äta upp min snusklubba och mata fiskarna, sen tänkte jag kila! PUSSSSS(L)

I need a hug

Idag har jag en fruktansvärt jobbig känsla.. En känsla där jag verkligen saknar någon eller något så oehört mycket. Jag vet inte riktigt vem eller vad, och jag vet inte varför? Jag tror jag behöver lite närhet!

Färgstark fest

Har nyss klämt i mig tre frallor här på jobb, så himla puligt! Idag är det fredag och det är efterlängtat!!!! Det ska firas med en färgstark avskedsfest för Tess i en lokal. Det kommer komma så mycket roligt folk och det ska bli så roligt:) Har sett fram emot det länge nu! Har dock lite ångest för hur jag ska ha mitt hår, haha! Dagens i-landsproblem or what=)

Igår läste jag om att det är bombattentat nere på Mallorca just precis i palmanova, dit jag och Alex ska åka till om exakt två veckor idag! Hoppas verkligen att det lugnar ner sig och att ingen blir skadad! Fick även reda på att det hade smällts precis utanför GG:killarnas lägenhet också... Gillar inte när folk man känner befinner sig i fara! Men men, hoppas verkligen att det har lugnat sig nu!

 
Paradiset!

Hej, jag jobbar på Industrigatan 6

Dålig uppdatering idag...Har inte gjort något speciellt mer än suttit och nördat mig framför datorn samt läst så länge vi båda andas. Jag vet, jag är skit seg med den. Tappade intresset helt för den konstigt nog, men nu är det tillbaka haha!:) Bara två timmar kvar på jobb nu, sen ska jag upp till stan och göra en build a bear nalle med Tess och Alex till Tess som hon ska ha med sig till USA på måndag =) Sen ska vi gå och äta något mumsigt! Tyckte det var lite komiskt innan. Skulle skriva ett brev till Visma inann idag och deras adress är Industrigatan 6.. Kunde man inte ha valt ett liiiite bättre namn till en gata där ett stort känt löneföretag ligger liksom =P Aja nu ska jag fortsätta läsa lite i detta otroligt tråkiga väder!! (jag som hade värsta ångesten över att jobba i halva juli och augusti, haha värsta sommarvädret på lääänge ffs:P) PUSSSSSS


tess, alex och jag på nyår.

Onsdag förmiddag...

Hörde nyss att coca cola har gjort en ny dryck, kolsyrad mjölkdryck, med namn VIO. Hur äckligt låter inte det egentligen?=P Kanske inte precis om kon får välja,eller? Enligt företaget så smakar den som 'ett födelsedagsparty för en isbjörn' hur det nu smakar... Har aldrig varit på ett sånt haha...=P

Förmiddagen idag har gått rätt fort. Spenderat en hel del tid med att prata med K samtidigt som jag kollade på hans videoklipp på NRJ.se när han gör utmaningar hahaha... Jag har skrattat så det räcker för år och dar idag asså, haha =) Aja sen hade jag lunch och då gick jag och vilade lite i vilorummet, min dagliga rutin haha(L)! Nu sitter jag här och fryser, ska hämta lite varm chokelala och läsa lite! Pusss

Världens mest störda människor!!!

I förra säsongen av Boston tea party så blev Filip och Fredrik 'korsfästa'. I vinterns säsong ska de visa när de prövar att gå på vatten. Dock gick det inte utan dessa plastbollar på bilden under...
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson vill gå på vatten. I sto
De måste nog vara några av Sveriges mest störda, utflippade och härligaste personer ever! Vart får dom alla idéer ifrån liksom?

A cinderella story

God morgon! Jag sitter på jobb och äter en liten morgon-banan och gäspar! Jag såg aldrig färdigt filmen igår, somnade i pausen. Har ju sett den flera ggr, men kommer ändå inte riktigt ihåg hur den slutar...? Jag vet att dem blir tillsammans och sånt, såklart=) Alltid lyckligt slut i filmer nästan! Aja ska fortsätta spela quadrapop på mobilen nu eftersom ingen är online på datorn än.... SÖMNTUTOR ÄR NI ALLIHOPA! Haha ;)


Entré

Stack till Entré direkt efter jobb. Fick med mig ett par vita shorts, tre par öronhänge, ett halsband och en klocka! Har presentkort på UR&PENN och shortsen kostade bara 50 kr så det gjorde inte så stor skillnad i min ynkliga kassa precis, haha:)





När jag kom hem så hade vi gäster idag igen... Blev lite fika med dem och sen tränade jag lite ute i garaget:) Nu ligger jag och kollar på A cinderella story på trean! Sen ska jag sova!! Och mitt internet har börjat fucka sig igen:(


Puss god natt(L)

Gamla favoriter

Hittade en mycket gammal spellista som jag älskade innan! Bara lugna och mysiga låtar. Sätt dock INTE på dem en ensam, regning och deppig dag haha...
  
 

 
I will come to you - hanson
You give me something - james morrison
I wanna go home - michael bubble
thats my goal, no promises - shayne ward
if tomorrow never comes - ronan keating
leave right now - will young
beautiful as you - all 4 one


Nä ska fortsätta lyssna på dessa böl-låtar och deppa på jobb.. BARA 3 timmar kvar nu, wie:)

Say WHAAAAT?

I förrigår fick jag detta inte så underbara mejl från Knappen på NRJ, liksom hallå? Det här inte så INTE okej alltså! Och varför just Knappen av alla? haha sjukt=P

Den lille pissråttan där ute någonstans som har fått för sig att skicka några bilder ska jag äta upp så fort jag får reda på vem det är :) (okej, tro nu inte att jag/vi i Magaluf har ställt upp på några SÅNNA bilder, antar helt enkelt att vi har blivit lite sådär smått smygfotade eller något haha) !!!

Måndag kväll

God morgon era små pluttar:) Idag är det tisdag och det känns faktiskt som veckans första riktiga dag. Jag menar på måndagar är man ju alltid så trött efter helgens händelser och går runt som en zombie och låtsas göra sakerna som man måste. Nu sitter på jobb som vanligt och drygar lite... Den här första timmen brukar gå rätt så snabbt eftersom jag har flera olika bloggar att läsa, nya händelser på FB och en massa annat. Sen är resten av de 8 timmarna sega som fäään.. Aja igårkväll var jag hemma hos Alex med henne, Jojje och Tess och mös lite. Vi kollade på alla videorna som vi spelade in i Magaluf :) Lavio guys! När jag kom hem var tanken att jag skulle träna och så, men vi hade gäster och jag fastnade i vårt uterum tills halv tolv, sen blev det bums ner i sängen!


MAGALUF BRYDAR <3

Hollywood boy

När du ler mot mej, så gör du mej galen
När du ser på mej, jag vill bara ha dej
Här bredvid hos mej, jag hoppas du stannar i min galna värld
Ja, nu och för alltid
Jag beundrar dej, din humor och värme
Jag behöver dej, få komma dej närmre
Och få säga dej att brevet jag skrev det inte var på skoj
För du är min Hollywood Boy



Hahaah asså vad faaan, denna låten VÄGRAR att gå ut ur mitt huvud..................! Alla på jobb tror jag är dum i huvudet som går runt och sjunger på E.M.M.A haha:(

snart lunch dax

Jag är så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Blir potatiskoketter, beasås och lövbiff till lunch, MUMSI! Sen vet jag inte vad jag ska göra... Kanske gå en runda nere vid vattnet, sova lite i vilorummet eller helt enkelt köra iväg en snabbis till triangeln? En timmes lunch är länge när man bara sitter och glor, men kort när man ska iväg...


Hahaha mat dax på midsommar!

Måndag

Jaha då var det måndag igen... Tiden går så äckligt fort. Om exakt EN vecka så flyttar Tess till USA i ett helt år, hur sjukt är inte det? Nyss var det liksom ett år kvar.. Och jag är redan inne på min tredje arbetsvecka, WOHO! snart är det slut och snart är det fucking Magaluf IGEN!!!:) Denna veckan har jag en del saker att göra. Måste komma igång med träningen igen, gå till en hudspecialist, sola, hitta något att ha på mig på Tess avskedsfest på fredag och en massa andra småsaker. Nu sitter jag och msnar med fröken Johanna på jobb, hon är totally störd:) haha! Stupid uppdrag asså haha:(

Jobbbbbb...

Blev väckt av att extrajobbet ringde... Kan inte tacka nej eftersom jag verkligen behöver pengarna, men jag är inte alls sugen. Jobbar ju förfan varje vardag redan mellan 8-17. Behövde verkligen denna söndagen egentligen.... Mitt rum ser ut som jag vet inte vad och jag har en massa andra saker som måste göras, men men another day!


Igår var faktiskt kul! Var över 30 pers, både vuxna och små. Blev indelade i lag och hade kubbturnering. Mitt lag kom näst sist, haha! Sen grillade vi och så:)

Näää nu måste jag äta frulle och sen ska jag duscha snabbt. Hörs efter jobbet! BUTTKISSSSSS(L)

GALEN fredag!!!

HEEEJ! Igår körde jag upp till HBG med Tess till Johanna! Förfestade hos henne, gick på HBG festivalen en liten stund sen efterfest..! Sjukaste kvällen på ever, LOVAR! När Tess tog tåget hem köpte jag och jojje MC mat och låg och kollade på fula bilder på skurt och v75, hahaha:) 


tess och johanna , hahaha:)

Johanna och jag :)


ikväll ska vi iväg till grannarna på gatufest. Nästan hela gatan är inbjudna, så det blir lite grillmat, lekar och bad! Ha en trevlig lördag allihopa:)

Vilken jävla CEPE lag

En hetsig abortdiskussion har tagit fart i Ohio, USA.

Lagstiftaren John Adams har lagt fram ett förslag som ska hindra en kvinna från att göra abort - om inte skriftligt medgivande finns från pappan.

- Vad har en pappa att säga till om vid aborten av sitt eget barn? Ingenting, enligt nuvarande lag, säger John Adams till 10TV News.

Hur jävla sjukt är inte det egenligen?? Det är ju förfan kvinnans kropp och hennes liv&val!!! Alla tjatar alltid om jämställdhet, men kvinnan förlorar ju rätten till sin egen kropp. Ibland undrar jag var amerikanarna tänker egentligen?



Vad tycker ni? Ska en tjej behöva bära ett barn i nio månader, riskera liv i förlossningen, behöva vara ledig från jobbet i x antal månader och ha ett barn resten av sitt liv när hon ine vill, för att mannen skriver på ett papper att aborten inte får utfärdas?


Myskväll

Igår var jag hemma hos alex och mös med tjejerna! Vi åt gos mat och marängswiss till efterrätt:) Jag kände INGETING i halsen igår efter jag hade tagit en ibumetin. Men i morse när jag vaknade så var det tillbaka, värre än igår till och med... Mamma fick kolla och jag är tydligen skit röd och hon såg en vit prick, haha mm mysigt:) Hatar att gå till doktorn, så går helst inte dit i onödan haha:P Nä men om det inte blir bättre snart så måste jag:(

Jag förstår inte vad bilar och trafiken har emot mig denna veckan? I onsdags fick jag ju vattenplaning, igår fick jag p-böter på 500 kr och backade lite snett med bilen (hehe wops) och idag på motorvägen när jag ska köra om en bil så ligger jag i hans 'döda vinkel' och så helt plötsligt bara svänger han ut så jag får styra undan, tvärbromsa och är nära att köra in i räcket och i honom.... Nu har jag värsta ångest. Har hållt på att köra av vägen två gånger och man brukar ju säga tredje gången gillt???!!! Ajdå....

Torsdag

Låg nyss och sov i vilo-rummet, det behövdes verkligen! Fan jag hatar när man inte mår bra:( Och jag MÅSTE verkligen jobba, har redan lånat pengar av mina föräldrar för resan som jag ska betala tillbaka sen haha=P Jag har redan jobbat 2 och 1 halv vecka, tiden går fort när man har kul, hehehehe! Nä men jag fördriver tiden rätt bra, läste nyss en artikel där killar svarar på olika frågor om varför de beter sig som de gör osv.. En kommentar var klockren:

Han fick ditt nr men ringer inte: det kan finnas en miljon anledningar, men det mest troliga är att han fönstershoppade dig. Bara för att BMW-handlare går hem med en katalog så betyder det inte att han ska köpa en bil för en halv miljon. Problemet med er tjejer är att ni tror att dealen är låst så fort ni har utbytt siffror. Vilket är helt vanisinigt, en säljare skickar väl för fan inte ut en faktura bara för att han har gett dig sitt visitkort?

Ajjj

Igårkväll somnade jag runt halv tio. Mådde riktigt dåligt, men idag känns det faktiskt bättre! Förutom i halsen då.. Jag har så ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen:( Jag hoppas inte att det kommer några kunder idag, så jag slipper prata en massa =P Ska ju hem till Alex efter jobb och träffa tjejerna så måste vara utvilad ju =) Hoppas tiden går fort, bara 8 timmar kvar... Men jag har värsta matsäcken med mig; vindruvor, två nektariner, jordgubbar och kardemumma skorpor + mat så min dag är räddad =D


en sjuk liten jag igårkväll =P

Vattenplaning.........!

Idag när jag körde hem fick jag vattenplaning mitt i en rondell. Först var jag så himla nära på att köra ut i diket så jag vrider på ratten och då snurrar bilen istället. Blev skit rädd och chockad och nördig som jag är så ringde jag hem till mamma och asböla och skrek: mamma jag höll på att dö precis!!! Haha men det var skiit läskigt faktiskt:( Ja ni som har gjort halkan vet hur det känns att snurra, bara det att detta inte var en övning...

Har varit och handlat med mamma nu. Fick med oss en massa gott hem!!! Och en sån där 'bläckfisk' ni vet? En sån man tar på huvudet så är det skiiiiit skönt!! ska be mamma göra den lite på mig nu framför tv:n i soffan för jag mår så jävla dåligt, ont i halsen och känner mig febrig... håller tummarna på att jag inte blir sjuk!



Älskar denna låten! Speciellt när han sjunger gaaaaeeaames! och ignorera texten, den stämmer ej!


puss godnatt, hörs i morgon(L)

Uppdrag


Kommer ni ihåg att jag nämnde för någon dag sedan att jag fick i uppdrag av Johanna att ta postkillens nr? Nu är det som så att han inte är här längre... Dumma semestertider! I alla fall så fick jag ett nytt uppdrag och hon ett av mig såklart. Vi skrev liiiite konstiga saker på msn i förrgår till vars en person som vi träffade i Magaluf. Jag låg verligen dubbelvikt i sängen så mycket som jag skrattade hahaha:) I alla fall så har vi fått vars två nya uppdrag av varandra idag.

Jag skrev till en kille som heter Robin (Magaluf) i hans logg på facebook (så alla kan se) om hans säng fortfarande är hel hahaha internt!

Johanna ska skriva till en som heter Buffi (också Magaluf) och fråga något om fantomen hahaha också väldigt internt:)


I alla fall så har jag fått ett par härliga skrattanfall idag!! Vafan det här med uppdrag är skit kul, ni borde verkligen prova på det!!! Även fast det kan uppfattas som barnsligt eller what ever av andra, så bryr jag inte mig, Bara man själv har kul!!! and trust me, I HAVE haha!



Nu är det snart dags för mig att gå hem för dagen. Ser på folk som kommer utifrån att det regnar ute.. Aja det kunde ju varit värre faktiskt=P Ska åka och handla mat till jobb med mamma. Hon köper alltid hem fel mat, så nu ska JAG vara med och välja. Jag menar vad föredrar ni, mammas biff&stroganoff eller min tacopaj? Mhm mhm tänkte väl det :D

Junfrun

Uppdate: läste nyss mit horoskop i nya VR, och där stämmer det ALLTID!

en hel del tid går åt till att reda ut problem. Trots att det är högsommar kan du inte riktigt koppla av, det finns för mycket som stör dig. Bland annat är ditt kärleksliv inte alls som du vill ha det. I augusti blir det mer tid över för nöjen och sommarupplevelser - och kanske till och med en resa!

Haha ohh yees! Jobbar ju hela högsommaren och blir ledig i augusti, då det är dags för en resa till fucking magaluf igen med nöje och det lär bli en hel del sommarupplevelser!

Outfits

Mös som sagt hos Bigsis igår med grillat och sånt:) Fick med mig lite snygga kläder hem från henne, det tackar jag för! Nu är några av mina magaluf fest-kvällar/nätter räddade med lite outfits. Köpte även en rosa tunika/t-shirt igår med lite paljetter på. Ska visa er den sen, är osäker på om jag ens vill ha den och om jag kommer använda den något mer efter maggan...?

Jaja.. Nu sitter jag på jobb och läser en horoskopsbok som jag fick av mamma igår och förvånande nog så stämmer INGET in på mig just nu om jungfrun! Det står bland annat :
- att jag inte har några favoritfärger (wrong wrong wrong, rosa, svart och grön!!!)
- aldrig smutsar ner mig (spiller nästan ALLTID)
- ställer alltid mina skor i skostället (händer typ never om pappa inte tvingar mig)
- jungfrun blir upprörd om hon blir bjuden på 'fel' mat (mat som mat?)
- allt ska vara perfekt och elegant (jag är nog så långt ifrån det man kan komma)
- nästan alla jungfruar är vegeterianer (SO NOT TRUE!! grillat är godast ffs)
- kvinngliga jungfrur sysslar oftast med att sy kläder (jag vill, men lyckas inte bra)

Sur jag blir, det brukar nästan alltid stämma in på mig annars ju!
Jungfruns tecken

Väntar in slut-tiden

Snart är det slut för idag:D Ska köra direkt hem till bigsis och äta där! Samt snacka lite gojjamojja och mysa! På hemvägen måste jag stanna inom coop eller maxi och köpa 589282 paket halstabletter då min hals dödar mig...:(

VILL HA


Klicka f�r att st�nga bilden

Klicka f�r att st�nga bilden



Ge mig?

R.I.P

Fick nyss ett hemskt samtal från växlen. En arbetskollega på 30 år har gått bort och eftersom jag sitter i receptionen så var det mitt uppdrag att meddela resten av företaget detta. Mindre kul att se dem bli ledsna. Fyfan, själv sitter jag och skakar och beklagar deras sorg! Aldrig kul när något sånt här händer, så himla hemskt:(

REST IN PEACE!!!

Ohh oooh

Innan har jag varken lagt ner tid eller intresse för att sätta mig in i det här med svininfluensan.. Men nu när det står exakt överallt och de varnar att kanske 5 miljoner svenskar kommer drabbas av det om vi inte vaccinerar oss mot det + den här 22 åriga killen som kämpar för livet, så har jag faktiskt börjat bli lite rädd och orolig!



Den 22-åriga killen som är sjuk i det, var helt frisk innan, vilket jag bara tycker gör hela saken värre. Har hela tiden gått och intalat mig själv att det bara är äldre och sjuka människor som blir mest utsatta, men I guess not. Är detta något man bör oroa sig för? Kommer det att bli värre som alla varnar för? I HOPE NOT!

BTW, de kunde väl åtminstone ge det ett lite finare namn, svininfluensan liksom hallå....!


Hahaha


Utdrag från en beskrivining om Grabbarna grus orginal i Magaluf! Så himla klockren haha:)

"Direkt när man kommer in så möts man av ett dansgolv, rakt fram finns en bar och kollar man till höger så ser man en bar i formen av en halvmåne. Runt denna bar flockas tjejerna som var och en har låst fast sin blick vid en speciell bartenderkille. Grabbarna bjuder på några saftshots och alla blir glada. På uteserveringen sitter en och annan överförfriskad yngling som vägrar inse att kvällen är förlorad utan hoppas att lite frisk luft ska hjälpa".


Visste ni...?

... att te gör dig friskare och gladare!
- Svart och rött te innehåller flavonoider som skyddar mot hjärt och kärlsjukdomar!
- Vitt te sägs minska cancerrisken med 46%
- Grönt te skyddar mot en lång rad sjukdomar, kan underlätta viktnedgång då den skyndar på kroppens förbränning av kalorier, håller tänderna vita.

... att hallon är nyttiga fiberbomber!
- hallon innehåller antioxidanter som både skyddar mot cancer och stärker imunförsvaret.
- hallon är en hälsobomb som boostar kroppen!

... att tomater håller huden ung!
- tomater skyddar mot blodproppar
- tomater stärker ditt imunförsvar

Kostråd som håller dig ung!
- ät 600-1200 g frukt och grönsaker varje dag
- drick 2 koppar grönt te varje dag
- drick smoothie med bär varje/varannan dag
- ät 200-300 g fisk, skaldjur i veckan
- begränsa intaget av rött kött
- använd små mängder olja
- ät ekologiska mandlar/nötter
- ett glas rödvin eller en öl om dagen är OK ,men aldrig mer, inte ens på fest! (haha ajdå)
- drick 1 och 1 halv liter vatten om dagen, mer om du tränar

Iform.se är en sjukt bra hemsida där det står jätte mycket om hälsa, relationer, mat, stress, sjukdomar etc. I brist på annat så har jag läst igenom det mesta på hemsidan och fått många bra tips. Just nu är jag inne i en träning och hälso period som jag får lite då och då.. Så just nu sitter jag bara och längtar tills jag slutar så jag kan åka hem och träna!


Uppdrag...

Update: jag har fått ett uppdrag av Johanna för att liva upp stämningen lite på jobb. Jag ska nämnligen fråga den snygga postkillen som kommer varje dag om hans telefonnr när han kommer. Om jag klarar det så ska jag ge henne ett uppdrag, tror ni jag fixar det? Lite mer spänning i tillvaron liksom:)

Bilnörd?

 Igår var jag och fikade med Jojje&Tess, supermys! När jag kom hem så hade pappa kommit hem med två nya bilar, me likey! En GLK och en E-klass coupé, löööv it! Körde och tankade GLK:n på Statoil. Jag förstod ingeting av maskinen då den var ny, så ringde pappa 3 ggr. Det hela slutade med att den snygga killen som jobbade kom ut och frågade om jag behövde hjälp, hahaha :) Tur att han gjorde det, annars hade jag väl stått kvar där än;P Jag har inte varit något bil-fan innan, men när jag fick körkort och praktiserade på Mercedes Benz så blev jag helt plötsligt intresserad. Eller ja, bara av snabba, fina bilar:) Jag verkligen älskar känslan av att köra en AMG och komma upp i 100 km/h på bara ett fåtal sekunder!!!

GLK

E-klass coupe

Nu sitter jag återigen på jobb. Min andra vecka här...Bara tre kvar! Jag har ett problem. Akvariet går på timer, men har inte tänds idag. Tycker synd om fiskarna som får simma i mörker, hahaha!:) Måste ju kunna gå att tända det på något sätt...

Söndag

Söndag idag.. varför går helgen alltid så snabbt för? Jaja igår var jag på fest hos André. Han åker in i lumpen om en vecka, så det blev lite avsked. Dock drack jag ingeting,. Kvällen avslutades på MC donalds:) Nu ska jag snart äta sen ska jag bege mig upp till stan för en fika med Johanna och Tess innan de ska se på Harry Potter... Lilla jag ville inte följa med då jag inte har sett alla filmerna eller läst böckerna.. Im not a fan of HP.


Jag på midsommar hemma hos Carro, dagen innan Magaluf...

Visste ni att...?

Simon Cowell som är domare i American Idol tjänar 1,3 miljarder kronor på ÅR för att vara taskig i TV? Jag är var nyss taskig mot min lillebror, men vad fick jag för det? Jo skäll av min mamma. Jag antar att han har något som inte jag har....


Han borde göra något nytt med sitt hår för sina pengar!!

Hur lyckas jag?

Kvällen igår hos Jojje var mysig! vin, tjejsnack och kycklingrulle med vitlök (stinker fan värre än ett kebabstånd nu). Somnade rätt så sent och gick upp vid halv elva? Hade 7 missade samtal, antar att 3 av dem var från mitt jobb? Nu passar det bara för  det är fult väder!:P Jaja var hemma vid tolv och gick och la mig vid 2 och vaknade 4. Sitter fortfarande och mornar mig... Är även riktigt nervös över att min pappa och lillebror ska komma hem.. Har nämnligen förstört hans dator. Skulle stoppa in USB och tog fel hål och så sa det bara POFF.. Nu går den inte att starta igen:( FAN FAN FAAAAN!!!! Just precis vad vi behöver nu........Tänkte gå en runda med hundarna i detta UNDERBARA väder nu och försöka pigga upp mig lite, ikväll är det fest.

Mot HBG!!!!

Nu ska jag bara ta på mig sen ska jag hämta upp Madde och Emelie för en tripp upp till helsingborg till Johanna!  Nu är det dags för fredagsmys:D

Fredag

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Mariah Carey & boyz 11 men med one sweet day. Den är så himla sorglig, så förstår inte varför jag plågar mig själv...! Idag har det inte hänt något speciellt alls än så länge... Inte ens en endaste snygg postkille har kommit och hälsat på, haha:) Och nu börjat folket redan droppa av, en efter en kommer de med världens banansmile och nästan skriker: HEJDÅ, ha en trevlig helg! Jaja bara två och en halv timme kvar för mig....Sitter och smaskar i mig lite vindruvor och tänkte läsa lite skvallertidningar nu som tröst, bye!

never love somebody more than yourself...!

Hiss eller diss?

Leggings i alla ära, men vad tycker ni om dessa....? Lite annorlunda....

Vi gör det igen!

Igår var jag som sagt hos Alex och hälsade på! Bella var så dödligt söt, ville bara äta upp henne haha:) Vi gick och handlade hamburgare och pommes på något gatukök och snackade om allt mellan himmel och jord som vanligt! Vet ni vad vi mer gjorde? VI BOKADE EN FUCKING JÄVLA RESA TILL MAGALUF - IGEN! Ahhh jag dör!!!!! Den 14 augusti klockan 16.30 lyfter vårt plan från Kastrup, WIIIIIIIE :)


Vi ska bo på Saga Nova som ligger mitt i centrum typ och CEPE nära havet :)

Nu ska jag gå och äta lite frulle på jobb, Peace out!

Time to go HOME

Sådär, då var:

- lådorna låsta
- fiskarna matade
- posten frankerad
- paketen hämtade
- maten uppäten
- lokalerna tomma
- dörrarna låsta
- datorn snart avstängd


..... och jag ska bege mig mot Alex för att kolla på hennes nya tillskott, en yorki terrier vid namn Bella. Gud vad jag har längtat, jag är ju en sucker för hundar.. Speciellt valpar! Förlåt Alex, men det är faktiskt Bella jag är ute efter att träffa idag;) hihihi *mwah*


Jag och min ena vovve Ebba!


XoXo (L)

I (L) SHOES

Vem gör inte liksom?

Crystal Flat Strap Sandal Chiffong Rose Sandal
Strap Between the Toes - Studded Crystal Sandal - 12 cmThree Buckle 12 cm Platform


SNYGGA va? Allihopa kommer från Chapnelle.com. Man kan väl säga som såhär, jag smälter för deras skor:)

Ny design, igen

Lite förändring i bloggen igen. Jag kan inte bestämma mig, haha!:) Det enda som saknas nu är min profilbild som försvann.... Fan vad jag suger på detta, alltid något som inte vill som jag vill:P

Än så länge idag så har jag haft saker att göra faktiskt, inte fullt upp, men ändå! Tiden går mycket snabbare när det händer saker. Just nu tycks den dock stå still... Att bara sitta rakt upp och ner och inte göra något får mig att äta hela tiden. Igår krängde jag en liter jordgubbar på nolltid och nu har jag precis krängt ett paket med 500gr vindruvor. Tur att jag har laddat upp en ny omgång med snacks. Tror jag får börja använda trapporna istället för hissen snart....


Buhu denna vill jag ha som visningsbild, help me someone?


BUTTKISS<3

Kallt

GOD MORGON! Idag är det fint väder ute... Blå himmel och hur varmt som helst. Men det märks inte av hos mig. Jag sitter med jeans och tjock kofta. AC:n här inne är snuskigt kall... Igårkväll somnade jag framför tv:n vid tio helt utmattad. Sov 9 timmar inatt, men är fortfarande jätte trött:P

ska hämta lite te och försöka få upp värmen lite :)<3


DJ, show me some sympathy
Now, where the hell's my freakin song
Turn it up, put it on for me
I just wanna get it on

Dumma biverknigar

Både idag och igår har jag haft/har sjukligt ont i huvudet, illamående, kräkte lite i morse och känt/känner mig svimfärdig. Visst inte vad felet var förrens jag läste på min nya pencillins biverkslapp, vanliga symptom är: illamående, kräkningar och svår huvudvärk som kan leda till nedsatt synskärpa. TACK FÖR DEN! Jaja BARA 9 dagar kvar... Hoppas att det går över för såhär vill jag INTE må! Blääääääää.


Vill åka hem och lägga mig i min säng och bara sova i mörker...:)

Annars idag har det inte hänt allt för mycket. Lyckades boka hämtning från posten till 4 paket, matat fiskarna och delat ut en jäkla massa post. Så nu sitter jag här i lugn och ro och dricker Froosch 100% pure fruit smoothie blåbär&hallon och kränger jordgubbar, MUMS:) Ska läsa lite i den 4e twilightboken nu hade jag tänkt. Have a nice day i det fina vädret! Själv sitter jag med svarta jeans, jeansskjorta och en svart kofta, somrigt va? NOOOOOOOOT! Men vad fan, det är mongo kallt på jobb ju. Puss

Morgonens vill-ha


Just nu är jag inne i en volang-period. Hur söta är inte dessa på en skala mellan 1-10???


Båda är från Gina - 299 och 199 kr


Från Nellly.com- 349 kr


Väska från nelly.com - 7298 kr

If I was a rich girl............

En dag ska jag uppfinna en maskin som bara sprutar ut pengar, det ni! Now, back to workkkkk. ADIOS!(L)

Onsdag

God morgon alla fina läsare:) Hur mår ni idag? Jag är trött (som vanligt) och förvånad över att jag inte har träningsvärk från gårdagens 40 minuters långa joggingrunda, mina 10 minuter på crosstrainern och alla situps&armhävningar. Men det är väl bara till att tacka och buga!:P Har varit på jobb i en timme nu.... Ska skicka iväg 4 stycken big mama paket, problemet är bara att jag inte riktigt vet hur man gör, haha.. Och tydligen så fungerar inte skrivaren just nu heller, fuckit. Jaja have to call mr.svärd för att få lite hjälp. Smell you later <3


Brunett VS Blondin



Vad tycker ni om Jessica Albas nya hårfärg?

Förresten...

Jag har fixat till designen igen..Jag tröttnar så snabbt på saker. Dock ska jag ändra på headern, men det fungerar inte just nu..:(

Vad tycks?:)

14/7 - 2009

 Det har inte hänt något speciellt på jobb idag heller. Gick ner till bilen och sov på min lunch, jag tog faktiskt med mig en kudde idag. Det behövdes. Det är fortfarande inte min dag idag och kommer inte bli det heller. Lite allmänt jobbiga saker i fel vecka som gör det ännu jobbigare bara. Vill helst av allt bara dra ett täcke över huvudet och gömma mig, känner inte alls för att vara social eller något. Tyvärr har jag fel jobb för det.... Men men, ska försöka liva upp mig. Livet går ju inte under.. ELLER?


Life...

Fall in love or fall in hate.
Get inspired or get depressed.
Ace a test or flunk a class.
Speak the truth or lie and cheat.
Dance on tables or sit in the corner.
Life is diving chaos. Embrace it.
Forgive yourself. Breathe.
And enjoy the ride....

Blööööööö

This is SO NOT my freaking fucking day!!!! Jag är så arg. Vill bara slå på något. Frivillig???

Ta-hand-om-mig-själv-kväll

Yesbox för det har jag gjort idag! När jag körde hem från jobb så var jag så trött så jag nästan somnade i bilen.. Vet inte varför men jag är helt slut.. Eller jo det kan ju bero på att jag har gått upp halv sju och jobbat till fem i fyra dagar och inte har kommit in i det riktigt än:P Men i alla fall så tränade jag 30 min på vår crosstrainer ute i garaget, samt gym och mag&gumpövningar så nu är jag ännu tröttare. Peelade&skrubbade av all dum fjällbajsmög så nu är jag vit som en snöbolle typ:( Filade fötterna gjorde jag också och nu sitter jag med ansiktsmask. Ska snart stoppa in mina fötter i varsin en plastpåse insmorda med fet kräm och hoppas på att de bli babymjuka tills i morgon hahaha...:)

Nää nu ringde det:D ADIIIOS! <3


Snart 'the end' !

Om 1 timme och 20 minuter är det slut med jobb för dagen. Idag har jag i stort sett bara suttit framför datorn och läst bloggar, kollat runt på FB och letat resor som en galning. Hittade några bra på en hemsida som en tjej här på jobbet tipsade om, THANKS! Jag måste köra till banken också efter jobb... Måste få tummarna ur gumpen och fixa ett sparkonto så jag kan spara mina pengar någongång hahaha! Ja det är väl på tiden:)

För att förenkla det hela: THEY SAY I WAS IN MAGALUF BUT I CANT REMEMBER (fråga mig inte varför texten blev bakochfram vänt?) Tröjorna var SÅ klockrena när vi 8 sönderfestade töser flög hem, hihi!

Idag har min jobb-mobil bara ringt tre gånger, jag har inte fått några mejl och än så länge har det bara kommit tre postkillar, väntar på den tredje som ska komma nu när som, hihi.. Så idag har jag verkligen inte haft mycket att göra tyvärr. Har en svag känsla av att jag kommer vara GANSKA så trött på datorer efter 4 och en halv vecka här:P Men men, känns som om jag får betalt för att sitta och blogga och surfa. Missförstå dock inte det hela, det är ovanligt tomt eftersom det är semestertider. Hoppas att det kommer igång lite om två veckor så att jag inte dör av uttråkighet, hehe!


Tänk så hade jag haft en tvilling som hade kunnat avlösa mig, fan vad nice det hade varit hahaha:)

Näää nu ska jag gå och mata fiskarna. De stackarna har ju inte inte fått mat på heeela helgen....


BUTTKISSES, smack!

Boring

Just nu händer det ingenting på mitt jobb... Har suttit och läst en och samma blogg ända sen halv nio (med undantag från ett samtal med ett äckligt besked, toalettbesök och lite avbrott från mina 'arbetskamrater'), har snart tagit mig igenom hela, uttråkad eller vadå haha? Snart kommer nog den första 'postkillen' och tar upp ca 1,5 minut av min 9 timmars långa arbetstid. Om en timme är det lunch för min del. Är inte speciellt hungrig då jag redan har krängt en påse med djungelvråååål hihi. Nä nu ska jag fortsätta läsa lite<3

I never claimed to be perfect, just very good!

SYSteam

Godmorgon alla! Nu sitter jag på jobb. Givetvis så glömde jag sätta parkeringslappen i fönstret så jag åkte ner, men då glömde jag givetvis bilnycklarna... Så fick åka upp igen och har ingen större lust att åka ner igen.

Igår var jag hemma hos Alex. Sen droppade Johanna in och sist men inte minst kom Tess. En trevlig söndag med mycket skratt. Specielltt när Alex visade filmerna från i fredags, hahaha!

Nä nu måste jag springa ut om jag inte vill ha lite böter...

Smell you later
<3

natti patti


GOD NATT ALLIHOPA, SOV GOTT! Skriver med imorgon på jobb! (L)

Buttkiss

JUST NU:

put your hand up for detroit på högsta volym och den glade viking dans!


Kalaspartaj

Igår var det som sagt 60års kalas för min lilla mormor! Jag fick två nya best friends; Elin 4 och Elinor 2. Kvällens höjdpunkt var när jag skulla natta dem och somnade till lite själv:) Sen fick jag äntligen träffa lilla Ella också som redan har blivit 7 månader.... Det var en trevlig kväll i alla fall med god mat och trevligt folk!

Fredagskväll

Igår var halva Magalufgänget ute på TGI. Jag hade så himla roligt! Efter två ultimatedrinkar, 6 shots och lite cider begav vi oss vidare mot först Hipp och sen Crown, men bestämde oss för att inte gå in på något av det. Åt på Max och sen körde Emelie oss till Timmi där vi avslutade vår kväll. Inget slår Magaluf, men igår hade jag faktiskt kul för att vara i Sverige, haha!:) Vad hade jag gjort utan er tjejer? I FREAKING FUCKING LOVE YOU!!!!



Nu ska jag köra upp till min mormor, hon fyller nämnligen 60 så det blir lite kalasparty:) Är även chaufför ikväll tyvärr.... smell you LATER!

Jag är uttråkad...

Åhh vad jag är uttråkad just nu:( Sitter helt ensam i mitt lilla rum.... Bara fiskarna och jag som är vid liv här inne haha...och folket som jag släpper in lite då och då förstås! Det negativa med detta jobbet är att det är semestertid och inte så mycket att göra och det är ensamt..Det bra är att kan göra saker, som ex läsa, surfa runt lite, msn:a och så kommer det MINST tre brevbärare om dagen som lämnar och hämtar post..Och de flesta är snygga, trevliga och i min ålder hahahah:)

Ringde nyss mamma från min jobbtelefon
jag (på stockholmska): hallå, jag heter annelie och ringer från VIA-direkt
Mamma: jaa hej?
jag: jag fick en order från er för några dagar sedan där det står att ni har beställt 30 kg tvättmedel, stämmer detta?
Mamma: VAAA???
Jag: *DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AV SKRATT*

haha vilken dum mamma jag har som inte ens hör att det är sin egna dotter som ringer:)

Jaja nu ska jag fortsätta att läsa i min hänt-extra. Ikväll blir det t.g.i friday med töserna, LÄNGTAR:D<3


Regn och rusk

Gud vilket underbart väder det är idag:) ......NOT! Speciellt inte om man ska ut ikväll heller... Men men, det kunde ju ha varit värre faktiskt! Har precis kommit tillbaka från min lunch nu. Var en sväng på triangeln och maxi. Skulle hitta något att ha på mig ikväll, men det blev lite stressigt då jag bara hade 20 minuter på mig... så fick med mig kexchoklad, två godispåsar och hänt-extra med mig, så nu är min eftermiddag räddad:)

Jobb

Ja nu sitter jag på jobb. HELT ensam hoho... Såklart så kom det besök från Norge och lilla jag som har gått och tänkt att jag INTE ska göra bort mig.... Ja vad tror ni att det första jag gör? Jo jag gör bort mig såklart hahaha! Medans han skrev in sig så ringde jag personen som han skulle träffa. Vad jag inte tänkte på var att jag hade headsettet i mobilen, men jag pratade i den normalt. STUPID! Där satt jag och bara: hallå??? Han verkar inte svara, eller så är det något konstigt med telefonen... Sen såg jag givetvis sladden hänga och norrmannen bara glodde på mig som om jag var dum i huvudet. Haha det var lite kul faktiskt:) Nu väntar frulle, ADIOS!

Tjabba

Fan vad tiden bara rinner iväg när man jobbar... När jag kommer hem vid 17,30 så ska man äta, sen sitta vid datorn lite... sen ska jag ut med hundarna, duscha och sen är klockan helt plötsligt mkt och då ska man sova. Fan vad jag önskar att dygnet hade 48 timmar istället... Pratade nyss med Alex och vi kom inte fram till något klokt, haha. Eller jo, godis hos henne på söndag, WIE!:D Båda är så sjukt sugna på att sticka tillbaka till magaluf nu när jag slutar jobba i augusti!! Ett problem: PENGAR!!! Men men, det ska ju gå. Jag jobbar ju trots allt lite nu:)

-

Vet inte vad jag ska skriva, så skiter i ett kvällsinlägg. GOD NATT


SYSteam

Första jobbdagen idag. Det gick hur bra som helst:) Är dock HELT slut i huvudet. 9 timmar med helt nya saker, folk och intryck... På fredag är jag HELT ensam i receptionen, woho! Detta kommer jag att klara GALANT:) För tillfället så känner jag mig vuxen. Eller ja, äldre än innan haha.... Nathalie aka konsult/receptionist... Nja låter inte så pjåkit va:D

Fan också

Jag blir så ledsen. Mitt internet har börjat krångla igen.....:( Vi har trådlöst och det är bara på min dator som det fuckar sig hela tiden. Dock bara på mitt rum, så antagligen så är det för att mitt rum ligger längst bort från internet saken eftersom det fungerar utmärkt i köket. STÖRIGT! Jaja nu ligger jag och myser i sängen, ska försöka sova alldeles strax eftersom jag ska upp med tuppen i morgon. GOD NATT:)


Såhär känner jag för mitt internet just nu, hahaha INTERNT:) Magaluf så in i helvete vet ni:) Jajaj sleeeeeep tight!<3

R.I.P M.J

Slog nyss på 4an och såg på Michael Jacksons minnesstund... Usch jag tycker sånt är så himla hemskt! Men fint var det i alla fall :) Nu hade jag tänkt gå ut med hundarna eftersom min pappa har tjatat om det i 95809324 år, TYP. Blir ingen långis för jag är CEPE trött. Mina ögon har hängt hela dagen.. Men jag kan svära på att jag kommer bli pigg som en gris på cola sen när jag ska nanna.... Nää jag ska röra mig ut...Snart. Ska bara lyssna färdigt på en av mina favoritlåtar just nu.. Den har gått på repeat varje dag sen vi kom hem från Magaluf, snart är den uttjatad som fan haha:)

'I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high
Till i met this pretty little missile, who shot me out the sky
So now I'm crashing don't know how it happened
but i know it feels so damn good
Said if i could go back and make it happen faster
don't you know i would baby if i could'

Trött

Efter att ha snoozat sen klockan nio i morse, så har jag äntligen kommit upp. Eller ja, jag ligger fortfarande i sängen och mina ögon hänger.. hur trött får man bli egentligen??? Men jag måste vända på dygnet eftersom jag börjar jobba i morgon:) Tänkte gå upp och ta en macka, sen har jag några ärenden som jag måste fixa idag... Got to run, adios!


En kväll i HBG

Kom nyss hem från Jojje. Var och hälsade på i hennes nya fina lägenhet i HBG med alex och tess, hur mysigt som helst ! Åt tacos, drack lite vitt vin, krängde marabou nonstop OCH apelsin, chips samt världens fetaste godispåse och kollade på Pretty Woman. En riktigt tjejkväll med andra ord :) Nästa gång får vi dra ihop hela magaluf-gänget, eftersom vissa jobbar nu i veckan så gick det ju inte riktigt.... I morgon är det min sista lediga dag på 5 veckor. Ska faktiskt bli skönt att komma igång i rutiner igen, blir så lätt uttråkad och rastlös när jag bara går hemma och drar... Läste nyss ett mejl jag fick på FB av en bartender från GG i Magaluf, där han skrev att de saknade oss tjejer. Gör det saken bättre när man redan har fete-ångest av längtan&saknad till maggan....NÄÄÄÄ! Mög, jag MÅSTE ner snart igen asså!



Miss this<3

Jaja nu ska jag sova, är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna asså... Ska lägga mig och drömma mig bort lite, hihi :) Sov gott&dröm sött! BUTTKISS:)

Förresten...

här kommer lite bilder från partybåten som vi åkte i maggan:)



MISS IT:(

DUMMA DUMMA DUMMMMMMMMMMMA

Jag blir så arg!!! Har haft min laptop i knappt EN månad och den börjar redan fucka sig. Idag blev hela skärmen blå med vit text och så startade den om........ Jag fattar inte varför jag och elektroniska saker inte fungerar ihop???? Jag förstår att datorn hade kunnat bli CEPE om jag laddade ner saker, porrsurfade, gick in på skumma saker och så, men jag har itne gjort något av det så fattar inte vad problemet är:( MÖGAPA!

Jaja ska slänga mig i duschen och sen ska jag iväg ett ärende. Senare idag ska jag, Alex och Tess åka upp till hbg och hälsa på Johanna och se hennes nya lägenhet:D Förresten, jag har börjat med pencillin så hoppas att min dumma förkylning och allt (aka magalufsjukan) försvinner inom snarast:)

PUSSSSS

Grattis

Idag fyller min pappa och farmor år(farmor fick pappa i 25 års present) och det ska firas med kalas här hemma. Gav nyss pappa presenten från mig och brossan. En solstol som jag hade fullt upp med att gå och bära på i affären och lyckas få in i bilen igår, haha! Nu MÅSTE jag städa mitt rum.....


Freaking fucking love it :)

Semper idem <3




Hatar städa............

haha packade nyss upp min resväska, eller ja jag slänge ut allt på golvet ist. En vecka sen bara men vad gör det:D orkar verkligen inte ta tag i det, jag är inte städ-typen haha:) jag gör i alla fall ett god hjärtat försök!!! nu ska jag faktiskt tvätta min tattoo sen ska jag visa er hur snygg den blev:)


Ny gaddad

Yesbox, kom nyss hem från tatueraren! Det blev SEMPER IDEM på högra foten under knölen, CP nöjd!!!!:) Visar er sen när jag har tagit av plastet och sånt, nu ska jag steka i solen. pussss

Nice

Kom nyss hem från Adam. Har haft en riktigt mysig kväll där hemma:) Så jävla underbart att kunna sitta ute hela kvällen också, med undantag för alla äckliga kryp och insekter såklart! Nu ska jag nanna, för i morgon ska jag upp tidigt, dam dam dam, hihihi:)

Dumma också....

Kul att min pappa kom hem och sa att han antagligen ska jobba i Sundsvall i 3-6 månader...................han sa att jag också kan få jobb där, chansen är liten, men den finns...Hello Sundsvall, Goodbye Malmö??? Nä men ärligt, Sundsvall ligger ju långt åt helvete.. Föreställer mig att det bara finns isbjörnar och 35 meter snö där.... Okej jag har varit där en gång och då såg jag ingen björn, bara älgar men sak samma!


Nu ska jag äta grillat, WOHO:D Sen kommer alex hit och så sticker vi till Adam på lite chill-krök:) ADIOS!


Badkruka

Lika mysigt idag på bo01 som alla andra dagar! Jag älskar att bara ligga och njuta i solen!!!! Fast hellre utomlans än i Sverige.... Jag har fortfarande inte badat här hemma, haha badkruka nr 1:) Åkte hem lite tidigare idag för jag hade tänkt 
köra iväg och köpa en present till min pappa som fyller år på söndag. Problemet är bara VAD??? Vad gillar en man som ska fylla 46 liksom? En skruvmeljsel, hammmotorsåg, gödsel? BULLA saker ju, men men... 


Innan stranden idag, jag och min bebis:)


 

Love this song

Sometimes love comes around and it knocks you down
just get back up when it knocks you down
baby this is tragic
cause we had it, we was magic
i was flying, now i'm crashing
i'll admit it, i was scared to answer loves call
and if it hits, better make it worth the fall
we were never meant to be, baby we just happened

Bo01

Idag blir det bo01 fastän jag hade andra planer.. Jag är riktigt grym på att skjuta upp saker, haha! Dock är det något jag verkligen måste ta tag i, men later! Nu känner jag bara för att ligga och steka lite:D Ska bara vänta på min brors kompisar som är så sjukt sega....Sen kan jag köra:D

fan vad jag är bra!

nämen titta lilla jag har gjort om designen all by my self:D fick en känsla att jag inte vill ha rosa längre... kände för något somrigt och fräscht, så det fick bli orange hihi:) dock förstår jag inte hur man fixar allt... men ska nanna nu, är helt slut i huvudet haha:) puss god natt sov gott alla! butt kiss!!!

btw, glöm inte att checka mitt kommentatorfält!!!


äntligen fick jag bytat ut min profilbild också, wiiie:) bild från maggan när jag gör mig iordning hahaha:)

Näää GODNAATT <3

ombyggnad, woho

Ursäkta röran, jag bygger om:)

Sommar-unge

Jag är helt slut idag. Har spenderat hela dagen ute, men jag ska ändå gå en runda med Ebba, känner verkligen att det spritter i benen konstigt nog, haha :) Nä men idag känner jag mig som en riktig sommar-unge. Ni vet när man var liten och man hade lekt ute och var så himla smutsig, hade skrapsår, blåmärken och myggbett överallt, - exakt så känner jag mig idag and I dont know why hahaha:) Men det är en härlig känsla i alla fall hihi.. nä nu ska jag dra mig ut innan det blir allt för sent, tuddlilooo :)


jag vill tillbaka :) svergies hav suger ju donkeydick!!!!

bo01

idag har jag myst på bo01 hela dagen igen :) ska snart upp till stan för en kvällsfika också i detta underbara väder:D man får passa på för enligt vädret så ska det bli 15 grader nästa vecka:(

äntligen

äntligen ska jag köra och hämta min lillebror från hans flickvän så att jag kan få soooooooova! är så cepe trött så det är sjukt, haha:) pussgodnatt

love ya

Nu sitter jag i mitt uterum med min lillebror, äter godis och lyssnar på nik og jay - love ya! Letade igenom mitt handbagade och hittade 12 euro i mynt, NICE:D Ska spara det tills next summer! För om exat 317 dagar är det bartender utbildning för min och alex del :D häng på om ni vill, woho!!!!

Idag har jag myst på bo01 med bigsis, åt glass, snackade och tog igen lite missad tid! Hon fyller även år today, happy B-day<3 Fick några konstiga genomskinliga blåsor på min arm, STUPID SWEDISH SUN! Pappa har även tjatat som en gnu om att jag ska packa upp mina neccessärer och sånt i min resväska och att den inte ska stå kvar i storarummet för den tar upp för mkt plats... Vad gör man då??? Jooo bär in den i sitt egna rum och låter det stå några dagar till... Eller ja, tills jag har laddat mina krafter till att plocka upp det.....Nä nu ska jag köra min bror och hans kompisar till videlad, Smell you later!!!!

Girls night out, hahahaha :)




KISSES!!!!

RSS 2.0