Checklista

  • sola
  • städa
  • köpt balklänning, dricka och mat
  • vinka av bror (cup i gbg)
  • göra mig iordning
  • förfest/mat med tjejerna här
  • MASKERADFEST
  • sova

Ha en trevlig valborg alla, take it easy! gör inget som jag inte skulle gjort, hihi:)



Love N


Plugga hemma

Idag tänkte jag ha användning för uttrycket 'jobba hemma', dock byta ut jobba till plugga... Har väldigt mycket att göra och känner att jag faktiskt pluggar bäst hemma:) Ska gå ut och lägga mig i solen först bara, haha ...



Love N

:)

God morgon solstrålar:)





Love N

checka ut

Då var jag hemma igen, nyduschad och allt:) Kul på dansen som vanligt! Vi körde womanizer koregrafin som jag har missat helt, men lärde mig den någorlunda:D Jag verkligen älskar den, en av mina favoriter:) det är nästan så jag vill spela in mig själv bara för att visa er, haha det hade vatt något :)

I morgon börjar jag inte förrens halv ett, fast jag funderar starkt på att inte gå till skolan alls.. känns jätte onödigt att åka fram och tillbaka typ.. Och så har jag inte läst min engelskbok (nää inte den heller, haha) och inte svarat på frågorna... jag måste skärpa mig, men det har ju sina anledningar...jaja vi får se hur jag gör, bestämmer mig i morgon. Vet i alla fall så mycket som att jag ska njuta av solen på förmiddagen:D
nää nu är det dags för mig att checka ut från datorn och in i sängen, nanna gulligt:)



Love N

Skor

Förresten, skorna jag skrev om för några inlägg sedan är allihopa från asos.com :)



Mina två favoriter, skit snygga nu i sommar:) Nä nu måste jag köra!


Love N

wiiie

har laddat hem en massa bra nya låtar, över puliga:) nu ska jag sticka till dansen, wiewiewiiiie:D missade hela förra veckan juuu:( men äntligen ska jag få dansa igen:) smell you guys later(L)



Love N

Så underbart

JÄÄÄVLAR VILKET UNDERBART VÄDER DET ÄÄÄÄR:D åhh jag blir såå glad när det är soligt och varmt:) Snacka om att sommaren verkligen är på väg! Det är så blommigt och fint ute och alla kör runt i sina cabar och går med solbrillor och shorts, myys:) Dum som jag var så klädde jag på mig jeans och en stickad kofta, höll på att dö haha... Så i morgon blir det kjol eller klänning:) I alla fall så har jag varit i skolan och sen i stan en sväng, fick med mig lite saker hem tills i morgon, bland annat vita strumpbyxor och klämmor med blommor på:) och så köpte jag en skiiit snygg svart tröja för 29 kr, snacka om fynd:D jag har även hunnit ligga ute i trädgården och sola i bikini och blivit lite brun:)




Love N

Yummi

Mina kesobullar blev SÅÅÅÅÅÅ goda:) Jag och mamma har krängt som bara den haha:) Sitter med en ansiktsmask nu och väntar på att DH ska börja igen... Sen ska jag gå och lägga mig och sätta på en film I think... Mys!

Mina kesobullar:
1 paket jäst
250 gr keso (1,5% fett)
3 dl vatten
1 tsk salt
3 dl vete mjöl
6 dl dinkelmjöl

blanda vatten och smulad jäst, häll i keso och salt och blanda. Sedan häller man i mjölet.. låt jäsa i 20 min och forma dem till små bollar. låt jäsa i 25 min och sätt in dem i ugnen på 175-200 grader i 10-12 min.. ni måste prova, jätte gott:)



Love N

Sanningen....

...01 jag har glasögon/linser
...02 jag sover alltid med min dumbo som jag fick när jag föddes
...03 jag är rädd för karuseller
...04 jag älskar vita tigrar och leoparder
...05 jag sjunger alltid i duschen
...06 jag var ett stort fan av stefan och krister när jag var liten
...07 jag skrattar som ett marsvin ibland
...08 jag har fobi för alla kryp som existerar
...09 jag vägde 19 kg i ettan
...10 jag är så himla trött på ego
...11 jag är inget stort fan av barn, förutom nära&käras
...12 jag skulle vilja resa jorden runt
...13 jag och tekniska saker fungerar inte ihop



Vackra va:)



Love N

Vill ha....

Svart är alltid SÅ rätt

 

Rosa är SÅ puligt

Orange&vitt är SÅ sommar och grå är SÅ snyggt


 


Snygg brun väska, söt ring och en underbar marc jacobs klocka


 



Jag tycker att baddräkt är SÅ sjukligt snyggt! Fast bikini är snyggare och där får man färg på magen också:)


Ååhh jag har världens magkatarr:( Har cp ont i magen, knarkar en massa olika piller och mög.... Så nu ska jag gå och baka kesobullar som ska vara lite skonsammare mot magen och ta mig ett glas proviva:)




Love N

Fire burning

Engelskan idag gick faktiskt rätt bra. Skrev 4 sidor som var max så jag får väl se resultatet senare hur det blev:) och jag har sjuuukt tur att vår svenska är inställd i morgon så jag behöver inte vara färdig med min svenskbok förrens på nästa tis, WIIE! Måååste dock läsa den.... På religionen idag såg vi Passion of the Christ. Jag säger bara uuee, uuee, iiiieewww!!!!!!!! Det är verkligen en av världens hemskaste filmer och ALDRIG i hela mitt liv att jag ser om den. Jag mådde så illa så jag satt med ryggen emot, lyssnade på the voice och spelade quadrapop, haha:) Nu sitter jag här och kollar på lite bikinisar och lyssnar på Sean Kingstons nya låt som är helt okej:)





Love N

BLÄ för engelska

God morgon:) Jag är skit stressad så förstår inte varför jag satte mig här egentligen:P I alla fall så ska jag till skolan nu och ha nationella i engelska, kul va? MYCKET BRA start att börja skolan med efter att varit borta sex veckor från skolan....BLÄÄÄÄÄ! Wish me luck:) Måste rusa nu, mamam väntar! Blir en lång dag, slutar halv fem :(



Love N

Prinsessa för en dag

Sådär nu har jag provat färdigt:D Det är verkligen skit svårt att välja mellan älva eller leopard....GAHH:)


Någon dracula-dräkt. dock måste man ha något under.....

Någon ful klänning haha...

Så valet är enkelt, antingen blir det leopard eller.....
 


en söt liten älva:)



Kan man inte få vara prinsessa på heltid?

Det lutar mer åt älva, ska få låna ett par vingar också såfall:) Leopard dräkten är liiiite för liten... Den åker upp i gumpen hela tiden och jag vill inte riskera att få kameltoe på en bild på festen hahaha:( Men ändå, är sugen på den med...Vad tycker ni?:)

Åhh nu MÅSTE jag verkligen börja läsa min svenskbok:( har haft lite mer än sex veckor på mig att läsa den, men har jag börjat? NÄÄÄ såklart... Och den ska vara färdigläst i morgon och flera frågor ska vara besvarade och så ska jag hålla ett litterärt samtal, wish me luck... Men vem kan klandra mig? Boken heter Kall Cain, jag menar bara titeln får mig att vilja somna...



Love N

Studentsaker

Då var första skoldagen avklarad, bara 19 kvar tills studenten:D Vi fick äntligen hämta ut våra mössor och tillbehör idag:D Min mössa är SÅÅÅÅ snygg, åhh vad jag älskar den! Det sa liksom bara klick, haha:) Sen fick jag även med mig en guldpenna att skriva med i mössorna, en visselpipa, ett champagneglas med texten nathalie larsson student 2009, två par hotpants ett par svarta med texten nathalie larsson och ett par blåa med texten student 2009 och en svart hoodtröja med texten student 2009 och nathalie inbroderat i luvan, mkt fina saker:) Nu känns det verkligen riktigt, det ska liksom hända haha:D

Skoldagen var inte SÅ hemsk som jag förväntade mig att den skulle bli. Tur att lilla flina är i skolan, vet inte vad jag hade gjort utan henne där:) Efter skolan så gick hon och jag och tog en mysig fika på eh vid hansa uteservering och catchade up lite snack:) Sen kom madre och hämtade oss och körde hem henne och så åkte vi hem och åt och nu provar jag maskeradkläder till valborg som mamma tog hem från sitt jobb haha:D Lägger upp lite bilder på det snarrt:)



min söta tröja:)



Love N


Shopping

Jag shoppade ju faktiskt lite denna gången i stockholm också, dock minimalt lite. Jag hade inte riktigt tid att ta mig upp mitt till stan, så det fick bara bli en snabbis på täby köpcenter:) Fick i alla fall med mig ett par jeans och tre par trosor!


:)

Jag är beroende av underkläder haha:)!

ÄLSKAR rosetterna:) Dock är detta bara att-sova-i-trosor...Tycker dom blårutiga är så sjukt coola, liknar hästens säng haha:D Nu saknas bara sängen och nattmössan....

Ja som sagt blev det inte mycket, men alltid något. Skönt att spara lite pengar också ju:) Näää nu är min dator så jävla seg, den bara hänger sig hela tiden så måste stänga av den faktiskt... Jag måste verkligen omformatera den, vet inte hur länge jag har sagt det, men pappa är nästan aldrig hemma och när han väl är det så har han en massa annat att göra...Och själv kan jag inte göra det eftersom jag är sjukt oteknisk och med all säkerhet hade förstört något för det är jag expert på att göra när det gäller datorer haha...Så nu blir det duschen och så för min del, sen ska jag dricka en smoothie och sen blir det faktiskt bingen för min del, ska upp tidigt i morgon juuu:( Men men vi hörs tomorrow! Puss godnatt:)!



Love N


?


Have you ever been in love so bad
you'd do anything to make him understand?
Have you ever had someone steal your heart away,
you'd do anything to make him feel the same?

BLÄÄÄ

Jaha då var man hemma från jobb.. Mår inget vidare just nu, huvudvärk och illamående till max.. Och så är jag allmänt deppig.. Denna helgen har varit katastrof, men livet kan inte alltid vara på topp, right? Har inte mått så bra och haft så kul som jag har gjort de senaste sex veckorna på jag vet inte hur länge. Men i morgon så ska jag tillbaka till skolan igen:(  Ärligtalat så känns det som om mitt liv ska gå under just nu, jag hatar, verkligen HATAR skolan, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ........ Men ljuset är att det bara är exakt 20 skoldagar kvar för min del, nice huh:) LOVE IT!(L)

Min mamma är så söt, hon vill inte se mig nere, så hon satte på svenne banan och dansade loss, och jag lovar att jag låg dubbel på golvet haha! Hon vet allt hur man ska göra för att få mig gladare:)
 
Haha var får man idéen ifrån att göra en låt och sjunga svenne banan egentligen? Den är så dålig att den blir pyttelite bra ...Hela dagen har jag gått runt och sjungt på refrängen för mig själv hahaha:D

Det var egentligen tänkt att jag skulle plugga lite nu, men jag mår så dåligt så jag ska faktiskt gå och lägga mig en liten stund och hoppas på att jag mår bättre ikväll:) Fast ändå inte, vill vara sjuk i morgon så jag missar skolan haha!;) Nä men vi hörs senare:)



Love N

MHM!

Om du hade varit ett utrotningshotat djur, så hade jag utan tvekan satt ner klacken :)




Love N

Hate me I Love you Love me I hate you!

Vet i fan vad jag gör uppe så här tidigt...Det är sjukt ljust, varmt,min granne är störig och jag kan helt enkelt inte sova bara...! Idag ska jag i alla fall jobba till tre och hoppas på att ingen är så dum som kommer och leker i ett lekland med sina barn när det är fint väder ute! Efter jobb ska jag upp till stan och ta en fika med lilla Lina. När jag kommer hem så måste jag verkligen packa upp alla mina väskor och slänga kläderna i tvättkorgen!




Love N

I'm alive

Lite dålig uppdatering på senaste, men jag har inte haft tid och inte haft tillgång till datorm. I alla fall så har jag kommit hem från stockholm nu. Både kul och tråkigt faktiskt... Saknar pulsen där uppe, men så har man allting här nere. Det enda felet på stockholm är att det bor för många stockholmare. De är så dryga haha.. 

För att sammanfatta min vecka i stockholm så har den varit bra:) Jätte mysigt att ha bott helt själv i en vecka verkligen! Kändes lite som om jag hade flyttat hemifrån:P Åt underbar hotellfrulle varje morgon och sen körde jag till mitt egna lilla kontor som jag fick där under min vecka på mercedes benz i akalla! Kommer faktiskt sakna min snälla gamla servitör ROLLE som jag snackade med i baren varje kväll när jag beställde mat.. och jag är faktiskt jävligt stolt över mig själv som har haft körkort i en månad och tre veckor och har kört omkring i en stor merca mitt uppe i stan, på deras 4-filiga motorväg och faktiskt har hittat till det mesta! Dock med lite (okej mkt) hjälp av navven haha! Men i alla fall:)

Igår så körde jag runt i lite olika puliga bilar i stockholm med Reinhold, min pappas underbara arbetskamrat. Sen gick vi och lunchade och sen åkte vi till Kista där det var MPH-mässa, vilket innebär sportbilsmässa. Jag har aldrig varit jätte intresserad av bilar så, men nu är det andra bullar haha! I alla fall så var jag den enda tjejen som stod som utställare på hela mässan och 90% av alla besökare var killar så jag trivdes som fisken i vattnet:) Först så stod jag och snackade ett tag med en kille och när han fick kunder så kom Reinhold framspringandes och sa: jaså du kör direkt på kungligheter;) Och jag fattade NOLL haha...Han förklarade att denna mannen tydligen är besläktad med drottning Kristina och bor i något slott och sånt skit, helt oväntat :P Men ja han var en trevlig påg:) Sen satt jag i Mercedes båset resten av dagen med Tomie Arvert, en gammal elithockeyspelare tydligen som jobbar på Vehobil i kungens kurva:) Han var så trevlig så! Efter några timmars snack så fick han sms och ni kan aldrig gissa från vem? Jo av carola, FUCKING CAROLA! Snacka om att jag blev förvånad! Sen berättade han att han är väldigt nära kompis med Enrique Iglesias och att han brukar sova hemma hos honom i USA, han har passat Madonnas barn två gånger, ätit middag med Bruce Springsteen och hans bästa vän är Per Gessle...Jaha där ser man haha:P Det kom också väldigt oväntat! Men i alla fall så ska han fixa biljetter till mig till Enrique's konsert i DK:D

Vid fyra kom pappsen och joinade oss på mässan en stund:) Sen bar det av mot malmö. Dock satt vi i kö mellan järvas krog och salem..TRE mil på EN TIMME och 38 MINUTER för det hade varit en olycka..Hatar att åka förbi olyckor, speciellt när man vet att en person dog där:( Usch!!! Jag och pappa hade i alla fall en trevlig resa:D Vi hade disco i bilen och sjöng som dårar haha! Vi är så lika:) Vi stannade och åt på Max i Norrköping och det verkade som om ingen av dem som var där någonsin hade hört skånska, för alla och då menar jag verkligen alla glodde som fan när jag och pappa kom in och beställde haha.. Hajj, vi ska hau hamburgare med bRRRRö och COCA att dRRicka! Vi var väl hemma vid ett någongång i natt, sen somnade vi gott:)

I morse så var jag på GET UP och det var skönt att höra skånska igen haha! Det gick hur bra som helst:) Nästa gång måste NI komma, säger till när, var och hur:) Sen åkte jag och kollade på en match som min bror spelade i Lundacupen. De ska spela finalen nu när som, håller tummarna:) Sen åkte jag hem och solade lite och tog igen veckan utan mamsen (L)



På kontoret:)




Lite snygga Ferrari :)


Koenigsegg, som bara tillverkas i ÄNGELHOLM! Frågan är bara vart namnet kommer ifrån, en full skånings mästerverk eller? haha


Bentley:)


Mercedes sportbil SLR! gör 0-100 på 3,8 sek, 5 miljoner...GE MIG haha!

Och tillslut min absoluta favoritbil!!!!


LAMBORGHINI, maaaahhh! Tänk jag i en sån, haha pooh:) JAG VILL HAAAA!!!


Jag avslutar med en bild på Peter Sundfelt som är programledare för motorjournalen som var där och filmade, en trevlig prick det där:)

Nu måste jag rusa!



Love N

Bråttom

GALEN DAG:D Har verkligen ingen tid alls att skriva just nu... Ska packa ner ALLA mina miljontals saker som ligger utspritt i rummet och sen ska jag kolla film och sova! Skriver mer i morgon!!! (L)



Love N

Mongo

Dagen i bilder

Jobb



underhöll mig själv lite på kontoret:D

Sen fick jag fortsätta jobba haha...

Nu ska jag ta en sväng till gymmet och träna bort träningsverken från igår:)


Love N


Frullebulle

God morgon:D gick upp för en liten stund sen så nu sitter jag här nyduschad.. Ska klä på och sminka mig sen ska jag bege mig ner mot frukosten, mmm(L)  Sen ska jag köra till akalla... Yes jag har en egen bil denna veckan hihi:D Idag får vi se vad som händer på praktiken... Just nu är jag så trött att jag bara vill gå och lägga mig igen och sooooooooooova. Drömde underbara drömmar:) Och lite mardrömmar också tyvärr... inte så kul när man är helt själv:( Men men.. Ska göra mig iordning nu, ha en bra dag:)




Love N

TRÖTT SOM FAN

Efter 1,3 mil på löpbandet och ytterligare 1,3 mil på crosstrainern och 25 minuters simmande i bassängen så är jag helt utslagen... Ska bara kolla färdigt på DH sen står sova HÖGST på min lista:)


Älskar att simma :)

Fick ett eget kontor idag för denna veckan:D

GOOOOOOOD NATT!!!!(L)



Love N

Tutti frutti

Äntligen hemma:D Eller på hotellet rättare sagt:P Sitter här och lyssnar på flo ridas in the ayer på hög volym och käkar tutti frutti:D Ska bege mig mot gymmet en liten sväng nu:)




Love N

Svaren

Svaren:)

Framtidsplaner?
Hmm ta studenten sen är jag öppen för förslag! haha nä men jag ska nog jobba i sommar och sen blir det nog en tripp till usa i vinter!

Vad ska du göra i stockholm?
jag praktiserar på Mercedes Benz i Akalla :)

Var bor du?
i malmö

När fyller du år?
13 september:)

Hur många har du haft sex med?
MIN ensak!

Beskriv dig med tre ord
liten, lätt, lagom:)

Bästa film genom tiderna?
Twilight och grease bland annat

Var ska du bo när du är i Stockholm?
Bor på Scandic infracity

Pannkakor eller plättar?
smakar likadant men plättar är väl gulligare och blir väl automatiskt godare antar jag haha...

Har du pojkvän?
Nej

Favorit mat?
GRILLAT såklart =)

Favoritfärg?
rosa

Drömresa?
Usa I think

Rädd för något?
jag är rädd för en massa saker! Bland annat fästingar och spindlar, mörker, psykopater, skräckfilmer, höjder, karuseller.... 

Har du syskon?
Ja en lillebror

Vilken linje går du?
Handel och administration:)

Vad tränar du? Du ser så smal ut vad väger du?
Jag dansar två ggr i veckan, går ut med mina hundar och försöker träna minst en halv mil två dagar i veckan på vår crosstrainer.. Och nu när jag bor på hotell så gymmar jag, springer på löpband och simmar:) Tack...46 kg

Vad är det galnaste du har gjort?
hmmm....kommer inte på något speciellt nu faktiskt..eller jo, jag och en kompis släppte ut hästar från en hage när jag bodde i ronneby och det slutade med att hästarna sprang omkring vilt inne i folks trädgårdar haha:D

Funderar du på at söka till idol?
kan kor flyga? näää skulle verkligen inte tro det haha...

Har du hög självkänsla?
ja den är bra, men allting kan alltid bli bättre!

Hur fick du praktik på Mercedes?
det gäller att ha kontakter haha nä men genom min pappa

Planer för sommaren?
Magaluf, mysa, utekvällar, fest och jobba

Vad gillar du att göra på fritiden?
Umgås med vänner, shoppa, fika, festa, sova, äta, dansa och mysa bland annat:)

Vilka länder har du varit i?
danmark, tyskland, österrike, frankrike, monaco, italien, cypern, spanien, andorra, schweiz bland annat

Vad vill du bli när du blir stor?
eventplanner eller något skoj

Vad är det pinsammaste du har gjort?
jag har gjort många pinsamma saker som bland annat för några år sen när jag stoppade in min kjol i mina strumpbyxor på en bröllopsmiddag och gick ut så bland allt folk haha:(

Varit med på tv någon gång?
Jaa faktist.. har blivit filmad på nyheter

Beskriv hur en kille ska vara
han ska se någorlunda (rätt mkt) bra ut, vara snäll och omtänksam, osjälvisk, ha fin klädstil, vara romantiskt och mysig bland annat:)

Är du kär?
jag vet inte




Love N

Helt slut

Jävlar vilken dag jag har haft... Somnade sent igår eftersom jag och pappa fastnade framför youtube, haha... Upp tidigt och sen bar det av mot Akalla och Mercedes Benz! Sjukt trevliga människor :) Jag fick hjälpa till på levereringsavdelningen idag med en massa olika saker. Vid fem kom pappa och hämtade mig så körde vi till min pappas bror och snackade lite och hämtade vår R-klass som han har haft nu ett tag. Sen körde jag till täby center och gick en snabbis och pappa körde till norrland någonstans, så nu är jag ALL BY MYSELF! Jätte mysigt och skönt faktiskt:) Dock saknas EN sak bara....eller ja sak och sak, haha.. När jag på ett sjukt konstigt och lyckosamt sätt hittade till hotellet hela vägen från täby så gick jag och simmade en stund och sen bastade jag:) Så nu är jag HELT slut och död i kroppen. Är sjukt hungrig men orkar verkligen inte åka ner och handla, jag bor trots allt på 9onde våningen (granne med gymmet).

Nu ska jag ringa min oroliga mamma och sen ska jag sätta på en film:) Svarar på alla frågor senare (om jag inte somnar vill säga).

Lite bilder på mitt fina hotell:)




Mitt finfina rum:)

'två vångingar' haha

restaurang/frukost mitt i djungeln

Fint va:)




Love N

Framme:)

Nu är vi äntligen framme och mätta:) Vi körde senare än planerat såklart... Men i alla fall så  är vi framme på scandic infracity och det är typ vääärldens största och snyggaste hotell! Nä men ärligt det är baota stort och över puligt! Mitt rum är helt underbart verkligen:) Nu ska jag och pappa kolla runt på lite youtube klipp och sen ska vi nanna:D

Jag svarar på alla frågor i morgon:)




Love N

Frågestund...

Tänkte ha en frågestund medans jag åker bil, så när jag är framme i stockholm så vill jag ha en massa juicy frågor:D Don't be shyyy:D




Love N

Bilresa...

Nu har jag i princip packat färdigt. Det blev två resväskor och tre nessecärer.. Igår kväll mådde jag inte alls bra så jag somnade redan vid halv tolv...Mår fortfarande inte så super, har blivit förkyld och fryser hela tiden. Typiskt att bli sjuk nu när jag ska till Stockholm:( Vi kör i eftermiddag och vi har en lååång bilresa framför oss. Synd att jag inte kan läsa eller något i bilen eftersom jag är åksjuk. Snacka om slöseri med tid, jag som kunde ha avklarat en massa plugg ju...Jaja, jag får överdrivet mycket kvalitetstid med pappa i alla fall:D Vi tar igen alla missade år...:) 

 


Love N

hahaha


Bättre än orginalet!!!

Sitter här i min ensamhet och väntar på att min familj ska komma hem med kinesmat innan jag bokstavligen talat typ dör av hunger... Givetvis så ringde mamma nyss och berättade att min lillebrors innebandy gick vidare till final så det kommer dröja ett tag till. Kul för dem, synd om mig... Har börjat småpacka lite och jag har alltid samma jävla problem med vad jag ska ha med mig. Om jag fick som jag ville så skulle jag kunna packa 7 väskor för en vecka....Dock inte med nödvändiga saker utan med saker-som-jag-kanske-behöver-någongång-men-som-jag-aldrig-använder-här-hemma. Jaja det löser sig:)

Jag har älskat den här låten sen jag hörde den för  första gången, men jag tror nog att den här variationen är snäppet bättre faktiskt! Orgnialet passar bra till fest och den här till mys. Det borde vara förbjudet att både sjunga så bra och vara så snygg din jävel, mumsmåns!


Vad tycker ni?



Love N

JAG

Jag älskar att shoppa
Jag är mörkrädd
Jag hatar killfötter, speciellt stora håriga
Jag har fobi mot disktrasor
Jag älskar svart, rosa och korallfärg
Jag är beroende av tuggummi






Love N

Bibelkille

Jaa vad ska man säga om igår? Inte världens roligaste, men helt okej :) Blev sent fastän att jag inte skulle stanna så länge.... I alla fall så vaknade jag typ nyss av att det ringde på dörren och eftersom jag är hemma själv fick jag givetvis öppna. Öppnar i mina hotpants där det står 'kiss my butt' och ett linne och utanför dörren står en ung kille och kollar chockat, sedan ger han mig en broschyr om bibeln och säger att jag nog borde börja läsa den och går iväg fort som fan...haha ajdå som det kan gå.. men jaja nu ska jag äta vaniljyoggi med vindruvor och mango:D sen bär det av mot jobb, wiiie..........




Love nathalie

Nykter...

Nu sitter jag här och väntar på att jag ska torka så jag kan smörja in mig och sen klä på mig och köra och hämta T:) Jaaa ni läste rätt, jag ska KÖRA ikväll, alltså ska jag vara nykter ikväll.. Det är inte varje dag det händer att lilla jag inte dricker på en fest, men jag känner faktiskt inte för det idag plus att det är skönt att kunna köra både dit och hem:) så vi får väl se hur kvällen blir, för jag är nämnligen inte stört förtjust i jobbiga fyllo när jag själv är nykter haha:D nä men det ska nog gå bra! Nu måste jag pysa:D




Love nathalie

I'M HAPPY:D

Hej alla hur mår ni i detta UNDERBARA väder??:D Jag är så sjukt jävla glaaaaaad:D Min pappa berättade nyss hur min vecka i stockholm nästa vecka kaaanske kommer att se ut, men jag får inte avslöja något än förrens det händer tyvärr... Jaa för er som inte vet så praktiserar jag på Mercedes benz, var tre veckor på huvudkontoret här i malmö och en vecka i stockholm och så blir det en till där uppe nästa vecka:) Jag verkligen älskar stockholm:)

Idag har jag varit i stan med min älskade storasyster (läs:moster) och fikat ute i solen. Köpte världens största öronhänge också, visar sen:) I alla fall så har det varit en sååå mysig dag! Nu ska jag äta GRILLAT(L) och sen ska jag börja göra mig iordning för hemmafest ikväll:D


Simba och jag ute i solen <3 :)

'Lilla' Ebba och jag :) Haha det är såå synd om Simpan för Ebba ska löpa när som helst så han bara springer omkring och piper&gnäller.. Han är så nära att få till det men ändå inte, stackarn haha:)




Love nathalie

Can't stop

Jag låter låten tala för sig själv!





Love nathalie

Hot stuff

Wiiie vi började minimalt lite på en ny koregrafi till idag:D Så nu har jag fyra stycken i mitt huvud... Kanske inte så mycket, men tro mig, jag är ändå proffs på att blanda ihop dem haha! I alla fall så dansar vi till pussycat dolls -hot stuff... En liten annorlunda version av donna summers hot stuff:P Koregrafin grym än så länge :)


Hot stuff

Jag älskar pussycat dolls musik och just nu är de här två mina favoriter
 
Bad girl och
 
Jai ho (fortfarande). Jag vet inte varför men jag blir så sjukt glad av denna låten och vill bara dansadansadansa! Den är lite annorlunda men ändå så bra:) Nicole ser ut som en riktigt indier och är lika snygg som alltid!

Fan vad jag blev sugen på att se confessions of a shopaholic nu när jag såg musik videon! Blir en snabbis i duschen och sen blir det filmmys:)





Love nathalie

Jungfru

Viss risk för en förälskelse av det obekväma slaget, men i övrigt väntar två roliga veckor med fokus på nöjen och sällskapsliv. Att resa skulle också passa dig väldigt bra just nu, särskilt i sällskap med roliga människor. Vill du, har du dessutom riktigt lätt att hitta nya vänner.

Mitt horoskop som jag hämtade från VR... Det stämmer helt GALET bra in just nu faktiskt!  Fast så är det ju alltid haha... Nä men ärligt, förälskad av det obekväma slaget är jag kanske inte direkt, men lite sådär halvt smått förtuttad i en upptagen kille som aldrig har tid är jag kanske, KANSKE! Jag vill inte men så är det, KANSKE haha...Och resa passar mig VÄLDIGT bra just nu, jag vill bara sticka här i från ett tag och se mig om i världen med några roliga peeps:D Nöje, sällskap och nya vänner är inte heller helt fel :)

Igår berättade T och A för mig hur man gjorde chailatte, jaa jag är kanske lite efter men vadå!:P Så jag och mamma körde till coop för att handla lite Chaité så nu sitter jag här proppmätt efter tacosen och dricken en stor kopp chailatte:D Smakar EXAKT som på EH :D Hittade även min gamla grease-skiva där alla låtarna är på svenska haha.. Jag var helt besatt av grease när jag var liten så mamma köpte allt som hade med det att göra och vi gick på musikalen på slagt:P Så nu spelar jag det är dej jag vill ha på högsta volym :D

Danny
vilken grej du signalerar, jag miiiissar kontroll
du får blodet att pulsera, allting exploderar

Sandy
Nu får du stå på, jag vill ha en man och du är den som jag har valt
så nu får du stå på o visa vad du kan för nu satsar jag totalt

det är dej jag vill ha ohohoh
honey dej jag vill ha

hahaha:D STILL IN LOVE!

jag var SÅ kär i Danny Zuko när jag var liten! Han var the man of my dreams :)

Åh vad han är pulig haha:D Tuff på utsidan men mjuk som bomull på insidan och han kan dansa, daamn that's what a call a man!


Näää nu ska jag byta om och lite sånt innan T kommer och hämtar mig om en halvtimme typ för att åka och dansaaa :) Idag blir det pussycat (L)




Love nathalie

HJÄLP!

Shiiit, det är valborg om typ två veckor! Hur sjukt är inte det egentligen? Tiden bara rinner iväg... Snart sommar:D I alla fall så ska jag på maskeradfest på valborg men problemet är att jag inte vet vad jag kan klä ut mig till.. Det finns sjukt mycket att välja på och samtidigt vill jag inte vara något som någon annan ska vara! Vad kan man vara? Barbie, prinsessa, ängel älva, tiger, mimmi pigg, shrek, spöke, pirat, smurf? HJÄLP!!!

 
en liten söt kyckling kanske? haha




Love nathalie


Torsdag

Ska ut och mysa i solen och stormen med lite honungsmelon och min dumma svenskbok...



(sommaren 2007)



Love nathalie


Womanizer

Jag blev helt slut av dansen idag, riktigt jobbigt! Tempot har blivit lite hårdare, speciellt uppvärmningen, sen Rihanna tog över.. Men jag klagar inte, bara skönt när man känner sig utpumpad:) Och vår nya koregrafi på Womanizer är skit fin:D Jag är redan helt kär i den haha:P Visserligen är låten gammal och uttjatad, men den är ändå bra:D

 

Nu ska jag gå och lägga mig, min mysboll ligger så snällt och väntar på mig i sängen (L)

God natt, sweeeet sweeet dreams!




Love nathalie

Basshunter

Det blev en trevlig fika med mina hjärtgryn på EH vid hansa! Gissa vem som med avnjöt en latte där, all by himself? Jo Basshunter, hahaha! :D Efter fikan gick jag och Alex in en snabbis på Åhlens city där jag köpte I.D mineral make up.. EN foundation kostade mig 435 jävla kronor! Hoppas verkligen att den är så jävla bra som alla säger nu haha.. I alla fall så har jag städat mitt rum och jag hittade en sjukligt massa gamla brända skivor som jag brände i åttan och nian, aww gamla minnen(L) Ni vet den känslan när en gammal favorit låt kommer och man blir så lycklig, man kan hela texten utan och innantill :D

Några gamla favoriter som jag blev glad av att höra:
Splack pack - shake that ass bitch
Eva cassidy - fields of gold
Digga-broken
Toybox - superman, best friend, tarzan & jane (hahaha kommer du ihåg jeppan?)
Agnes - right here, right now
Akon - lonely
Timon och Pumba - stand by me
Rihanna - if it's lovin that you want
African queen
Kingston town

Haha observera att det är GAMLA favoriter! Dem flesta har man en massa minnen till!

Nu ska jag äta lite sen ska jag göra mig iordning för att bege mig till min älskade dans! Idag blir det Striptease:D Och som jag har skrivit innan så är det inte så farligt som det låter haha! Jag verkligen älskar att dansa! :D Vår koregrafi är sjukt bra och vi dansar till Danity kane's låt Striptease, passande va!


T och jag från vår Pussycat doll uppvisning vi hade i julas. GRAAUW!



Love nathalie


Eftermiddags fika i solen

Nu ska jag åka upp till stan för att fika med A och T :) En mysig eftermiddagsfika ute i solen! Dock har jag precis ätit så det blir nog bara en chai för min del. Eller en frapino :D I alla fall så blir det trevligt sällskap :) Ska duscha en snabbis först sen tar jag mig upp mot the cityyy! Pussssis




Love nathalie

....

It's like ten thousand spoons, when all you need is a knife ...

Någon som vet?

God morgon allihopa, everybody:D haha fan vad ja älskar att säga det! Tänker direkt på hipphipp :D! Idag har jag gått min dagliga morgon promenix med mina hundar, fast tyvärr så var den inte lika rolig som den brukar vara:( Jag bor vid 4h gården i oxie och nu den senaste veckan har det blivit en liten tradition att gå förbi alla små söta lammungar :D Simba&Ebba verkligen ÄLSKAR att hälsa på lammen! Ebba slickar och tvättar dem, hon tror säkert att det är hennes små bebisar haha.. Hon är så söt så(L) Näää nu ska jag pysa iväg och göra lite saker :)





Aww när Ebba var bebis (L)


Förresten någon som vet vart man kan köpa I.D mineral make up här i malmö???




Love nathalie


Äntligen

the way you look to me now
we need to get down
you don't know,
but I'm gone make you say you love me!!!


Fan vad jag saknar sommaren.. 2008 var en av de bästa somrarna någonsin faktiskt! Ayia napa med Tess, 393275490 mysiga utekvällar, massa fester, sena nätter & tidiga mornar, jobb på bakken, kattbebisar, brunbränd, kortakjolar/klänningar, uteserveringar, goda drinkar, massor av bad och grill och allmänt myyyyys:D











MMMMMM(L)

Förresten jag har äntligen hittat min studentkläning:D Översnygg!!! Nu saknas bara den jobbigaste, balklänningen..... Men men det löser sig:) Jag ska ju upp till stockholm om en vecka så kan leta där:) Det är så mycket som ska fixas innan balen och studenten. Jag måste vaxa mig, bygga på mina naglar, fixa håret, sola, träna, köpa skor och väska och massa annat! Fast det är i för sig bara kul:D Dock med undantag för vaxningen såklart!

Idag såg jag och mamma världens snyggaste bil, en ROSA audi TT, jag doooog den var SÅ snygg:D Men men man kan inte få allt, haha... ;) Men nää nu ska jag springa en runda i det underbara vädret sen blir det dubbelavsnitt av DH med melon och yoggi:D Adios amigos (L)



Love nathalie

Randigt

Kom precis hem från staden.. Var inne hos C en runda, hon är så undebar och får mig verkligen att tänka helt annorlunda<3 Sen tog jag en liten tripp inom triangeln, mest för att checka läget, har inte varit där på evigheter.. typ haha. Nä men jag hittade en ursnygg kofta på H&M. Har letat efter en randig tröja och efter en kofta och så fick jag både i en smäll, bra va:D

Ahh jag typ dör av hunger, fast visst jag har inte ätit sen 11.00 i morse.. Kesoplättar håller man sig mätt på länge, grymt bra! Mamma kommer väl när som helst, så hon får slänga ihop något mumsigt! Sen ska vi åka iväg och kolla på studentklänning, wiie:D


En gammal söt bild från i somras på mig och André! :)




Love nathalie

Härlig morgon

Gud vad jag har varit duktig idag:D Gick en halvtimmes powerwalk med hundarna i morsen, sen gick jag direkt ut till gymmet och gymmade samt sprang 6 km på crosstrainern. Sen gjorde jag kesoplättar med drottningssylt och kiwi och nu har jag precis städat hela köket för att göra mamsen glad:D Nu ska jag gå in och duscha för att sedan bege mig upp till stan! Fast först måste jag lyssna färdigt på kapitel 156 på min ljudbok, den börjar bli så spännande haha:P



Jag vill se filmen nununu, men känner att jag måste lyssna färdigt först haha.. Det finns fan inte många som är häftigare än Lisbeth Salander, fy vilken stark kvinna!



Love nathalie

I'm happyyyy

Jag är såååååå glad:D Fast jag vet inte varför haha... Måste vara det fina vädret och allt!:D Sitter och lyssnar på gamla låtar på högsta volym och just nu spelas Inner Circle - sweat, ni vet den a lalala long!? Mina grannar måste hata mig, haha.. Skulle egentligen plugga lite, men som vanligt så började jag göra annat. Hittade massa av finfina bilar som jag vill ha:P



Snygga va:D Så jävla coolt med en utstickande bil!!! Visade pappa bilarna nyss och sa att jag vill ha någon av dem och han bara skakade på huvudet och sa: "vad fan ska du med en rosa bil till? Mycket häftigare med en svart, vit eller röd ju!" Det är just felet med er killar, ni förstår ju ingentiiiiiiiiiiiiiing, dumma!

Förresten så kom jag och tänka på en sak.. Det är sjukt att man tar så många för givet men sen när det väl gäller så ser man hur personen/personerna verkligen är.. Man vet vilka som är ens närmsta vänner och vem som inte är det. I alla fall för det mesta. Och ibland blir man så chockad och förvånad. Som nu har jag inte varit i skolan på 4 veckor och jag har bara snackat med en enda från klassen. Visserligen så gillar jag inte min klass för 5 öre haha, men ändå! Man vet vilka som är ens vänner som alltid ställer upp och som alltid finns där! Det är hemskt hur många som man kommer tappa kontakten med efter studenten. Fast eftersom man tappar kontakten så betyder det ju för det mesta att man inte behöver dem :) Något annat som stör mig så sjukt mycket är att vissa inte kan acceptera andra folks framgång och lycka! Det finns verkligen inte så mycket värre saker än det asså. Ärligt talat, hitta bättre saker att fördriva er tid på :)

Nä nu ska jag sluta babbla och gå och göra en kiwi/banan smoothie och kolla på Australia! :)




Love nathalie


Pildammsparken

Idag körde jag in till stan med Ebba och mötte upp Alex och Tindra i det underbara  vädret. Vi gick en hel timme i pildammarna och snackade och så :) Det kändes som om vi var dem enda i hela malmö som inte skulle på MFF idag:P Det var i alla fall en mysig runda som måste göras oftare!




Love nathalie

Crosstrainer

Har nyss tränat på vår crosstrainer, det blev 28 min, 9,16 km och 202 kalorier.. Ändå helt okej:D Nu är jag heeelt slut och ska lägga mig ute och sola lite och lyssna på min jävla ljudbok som aldrig tar slut haha..Pusss




Love nathalie

Släktmys

Mys i fredags med lite av mammas släkt


Mina två kusiner Elvira och Tuva

Min underbara syster

Syster
och hennes sambo Michel :)

<3

Min charmiga morbror haha




Love nathalie

Det gäller att kunna utnyttja

Idag är jag inte människa alltså, fyyy... Var hemma vid två idag och satte mig ute för att sola och snacka lite skit med mamma, vid fyra somnade jag och vaknade nästan nyss och är ännu mer trött.. Ska bara äta och duscha sen ska jag bädda ner mig framför gossipgirl:D Har inte blivit så mycket sömn denna helgen, det gäller att utnyttja alla timmar på dygnet:D  Det ska kännas att man lever, riiiiiiiight! Nu ska jag tvätta av mitt smink, har mascara i hela huvudet som jag har gnuggat runt haha.. Pussssis




Love nathalie

TRÖTT

Im baaack! Igår stack jag ut med Alex, min kusin och hans kompisar, det blev slagt och det var cpskitkul! Var hemma vid kvartöver fem och halv sex kom jag i säng, upp tidigt för att jobba till sex:( Så jag är trött som en gnuuuu haha.. Nu är jag i alla fall hemkommen och ska äta grillad mat:D Sen ska jag åka hem till emelie med alex och tess och ha myskväll och kolla på twilight! Älskar den filmen(L) Kommer troligtvis somna tidigt ikväll:P




Love nathalie

Rullor

I morse när jag vaknade så gick jag en powerwalk med mina hundar i 40 minuter och när jag kom hem så tog jag på mig mina rullor och åkte en lång runda. Inlines tränar gumpen fruktansvärt bra:D Nu är jag helt slut så ska ta en banan och lite loka och lägga mig ute i solen och mysa! Senare idag kommer min mammas syskon och respektive samt mina kusiner hit, trevligt:)



Love nathalie

Can't let go

Kom precis hem från dansen... Vi hade en ny lärare som kommer från Australien och heter Rihanna, SEXY huh?:D Hon var så duktig och snäll så :) I alla fall så var det pussycat idag, men vi körde stripteasen och gjorde färdigt hela koregrafin äntligen:D Nu tänkte jag gå och springa en lååååång runda, kisses!



Cause every choice is a new mistake, every turn, every step I take
to escape from your memory, seems impossible for me

I runaway but I can't let go, I say I don't when I need you so
every thought in my head says no, but I can't let go

Been everywhere all I see is you, I don't care what I have to do
i'm a mess and it starts to show, but I can't let go





Love nathalie

Bilderna

Förresten här kommer bilderna från igår kväll, inte så många men ändå :)









Love nathalie

Stupid lamb

Aldrig förr i hela mitt liv har jag någonsin drömt så mycket om en enda person. SÅÅÅ miffo sjukt.....! Varför kan jag inte bara bestämma mig? Kan någon ge mig en blomma: Vill, vill inte, vill, vill inte, vill...... AHHHH!!!!!!!!! DummaDUMMA dig!



Två gamla, men underbart bra låtar (L)




Love nathalie

Igårkväll

Heej, ville bara säga att jag lever haha.. Kvällen blev inte SÅ hård igår. Blev helt lagom med sprit och vi kom i säng vid ca halv fem efter en god 150g hambrugare:D Det är alltid lika mycket folk på Etagé som man känner, skit kul! I alla fall så var kvällen skit lyckad och jag hade jätte kul:D Lägger upp lite bilder senare... Nu ska jag gå och lägga mig och sova lite till, har redan sovit en timme ute i solen, haha mina händer och mitt ansikte är det enda som fick sol på sig så det ser roligt ut:P



Love nathalie

Färdig

Nu är jag färdig typ, redo för att sticka snart och festa:D Ses vi på etagé ikväll??? Nä nu måste jag suuusa, adios amigos (L)






Love nathalie


Etagé

Har bakat kesobullar, jätte mumsiga:D Skulle bli ca 30 st men jag fick bara 12:( hahaha baota bullar blev dom! Krängde nyss en och en halv, sjukt mäktiga:P  Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig ikväll:( Får ångest som fan......Men det löser sig, hittar alltid något! Ska sova hos Alex ikväll eftersom hon bor vid kronprinsen så är det nära hem till henne vilket är niiiice:D

Nä nu måste jag skutta in i duschen och fixa lite och sen sminka mig, mamma kör in till stan vid nio så det är brådis:)



Love nathalie

Bästa just nu



Ahh visst blir man så sjukt dans sugen när man hör denna :D (L) Fast den påminner sjukt mycket om en annan låt...




Love nathalie

IM BACK ON TRACK

Gissa vad, jag är blond igen haha! Jag klarar inte av att vara mörk en längre tid, jag dras alltid tillbaka till mitt kära blonda hår. Det är så snyggt speciellt nu till sommaren också:D Jag klippte och slingade det på Chic och denna gången gick det ovanligt snabbt, tog faktiskt bara 2 h och 35 min:P

Ikväll blir det förfest hos Alex och sen blir det utgång till Etagé :D Har skit svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll... Känner för mina nya spetsleggings fast vet inte vad jag ska ha till dem bara:P Jaja ska gå och prova lite outfits nu:D Sen ska jag laga mat till mig och min bror eftersom min mamma är på möte med jobbet och pappa är någonstans haha..



Love nathalie



Bråttom

Morning:D Skulle gå upp halv tio men jag låg och snoozade till elva, haha orka att min mobil ringde var tionde minut hela tiden:( Men i alla fall så har jag bråttom som bara den nu.... Hörs sen:D





Love nathalie

Not my day

Var ute och sprang en runda med mamma och Ebba vid halv åtta. Skit härligt att komma ut och röra på sig, fast det är alltid lika jobbigt att börja men när man väl är ute så är det skönt:D Fast skönast är det när man kommer hem och har duschat och ligger i sängen! Sen blev jag skit hungrig och bestämde mig för att göra kesoplättar! Körde ner till centrum för att köpa keso. När jag kommer hem så märker jag att våra ägg är slut, så blev sjukt sur haha. Men det var bara att sätta sig i bilen igen och åka ner för att köpa lite ägg. Killen i kassan kom ihåg mig så han bjöd på jästen, haha wiho....Sen bestämde jag mig för att göra kesobullar också.. När jag kom hem med mina ägg och min jäst kom jag på att jag hade glömt att köpa en ny keso eftersom den andra var slut:( Dock blev det ingen tredje bilfärd ner till centrum, orkade inte så det får vänta tills i morgon:P Och de på ica hade fan trott att jag var en senil jävel haha.. Jag stressade som en gnu också för att hinna hem till DH, för att sedan få reda på att det var mög hockey ist:( I alla fall så blev mina kesoplättar gooooda:D Det är skit enkelt att göra, ta bara:

1 liten burk keso
3 msk dinkelmjöl
2 ägg
lite salt

Mixa allt och stek som vanliga pannkakor/plättar! Smakar typ som pannkakor fast det är mycket nyttigare:D

Nu ska jag gå och slinga min lillebrors hår:D






Love nathalie


Tisdag

Äntligen kom min mamma hem med filmjölk så jag kunde göra smoothie:D Blev låglaktosfilmjölk, (är laktosintolerant tyvärr) en banan och frysta björnbär, MUMMSSSS:D Körde min bror till hans bandy träning och han smygfilmade mig haha... Fast vet inte hur man lägger upp filmer här så sorry dudes blir ingen film idag!:D Men ni kan få se lite bilder från när jag var ute i trädgården och busade med mina hundar!




Blåste som fan ute :(




Sen bäddade jag och min mysboll ner oss i sängen och mös:D (L)




Love nathalie

Baby

Tänk så hade man fått vara liten för alltid. Fan vad underbart livet hade varit då, slippa alla jävla bekymmer och problem! Tänk liksom, det värsta som kunde hända var att lillebrossan fick mer godis än vad jag fick, eller när man tappade huvudet på en barbie.. Den största rädslan var monsterna under sängen och kärlek var en puss på kinden. Nu ska allt vara så jävla komplicerat och man ska tänka på så himla mycket och inte för att snacka om killar nu för tiden... Jag blir bara så trött........ BLÄÄÄ



Jag och min bror när vi var små (L)



Love nathalie

Johan Glans

God morgon:D Jag ställde klockan på tio men gick upp elva. Ville gå ut och mysa i solen, men det är inte så fint väder och det blåser som jag vet inte vad:( Så det blev till att sätta på Johan Glans world tour of skåne, riktigt rolig är den:D Och nu ligger och kollar på Systrar i jeans 2, fast den är inte lika bra:P Jag är så sjukt sugen på en god smoothie, men all vår filmjölk och yoggi är slut :( Och lat som jag är så orkar jag inte gå tre meter ut till bilen, köra en km till centrum och handla lite haha. Inte nu i alla fall så jag får väl vara hungrig...



Love nathalie


16 års disco

Kom precis hem, har kört och lämnat min brors kompisar lite här och var.. Så jävla små och söta och fortfarande lite lulliga efter sina vars två starköl var dom haha också:D Hela bilfärden gick ut på att lyssna på vem som strulade och fick flest tjejer under kvällen, hur typsiskt killar är inte det? hahaha... Sen när en av killarna gick ur bilen så alla bara direkt: asså han måste vara bög, han strula typ inte med någon! SCHYSST! Inte hört talas om något som kallas för blyghet?:P Och sjäälvklart ville de ha tips om hur man bäst lyckas med att få en tjej haha..
-
Ville skit gärna gå av bilen och hälsa på lite folk som var på etage, men med min underbara outfit så hade de nog trott att jag kom direkt från ett pyjamasparty och skulle undrat var min nalle var haha så jag skippade det!



Över stora och mysiga:D and pink!

Nu har jag precis krängt en pannkaka så nu ska jag skutta in på toa och tvätta av mitt smink sen ska jag nanna:D Puss god natt(L)




Love nathalie


Flina's tonight

Har precis varit ute med Simpan en lång runda i det sköna vädret:D  Mamma tog Ebba på en jogginrunda och så fick jag turen att ta snigeln på en promenix.. Han är så seg och tjock och så stannar hela tiden för att pissa på allt och alla:P Men söt är han i alla fall:D



Ska hem till Lina ikväll och ta det lugnt. Alla andra ska till etage ikväll, TYP, men jag har lovat min bror att hämta honom på breeze 16 års disco inatt och jag är rätt seg efter helgens vilda partajande också, så jag bestämde mig för att skippa det idag.. Men tar igen det på ons:D

Har nyss tjafsat med mamma om vem som ska köra smarten och vem som ska ta mercan och gissa  vem som vann haha:D Båda hatar manuella bilar... Men lyckades övertala henne:D

Nä nu ska jag pysa in snabbt i duschen och sen ska jag bege mig mot Linas place. Seeeeeee yah!




Love nathalie

Städning

Har städat färdigt nu typ och fyfan det var ingen lätt match haha! Det är alltid lika kul att städa, jag hittar alltid kläder som jag har glömt bort att jag har, vissa har till och med kvar prislapparna :P Men jag kan inte hjälpa att jag älskar kläder, speciellt underkläder, klänningar, jeans och skor såklart! Min mamma tycker att det är lika onödigt varenda gång jag kommer hem med nya underkläder med tanke på att jag redan har över 100 trosor, men vadå man kan aldrig ha för mycket:D Hon tror att jag kommer få vara med i lyxfällan när jag flyttar hemifrån, haha vilka tankar hon har om sin dotter och vilket stöd! Thanks!




Love nathalie


Jobb

Nu är jag äntligen hemma från jobb:D Var inte alls mycket folk idag så jag, Rebecka och Parvana satt mest i köket och snackade och krängde, mycket nice! Vid kvart i fyra kommer en familj och betalar för att deras barn ska få leka två timmar medans alla andra går hem. Så de var helt ensamma i leklandet. Vi kunde ha stängt redan fem istället för sex, sjukt irriterande:P Nu ska jag städa mitt rum, det ser ut som man släppt en klädbomb här, och lyssna på hög musik:D Hörs senare!




Love nathalie

God morgon

Igår kom jag hem vid fem, gick in och badade och sen åt jag samtidigt som jag kollade på gossip girl och sen somnade jag som en stock och vaknade halv elva idag:D Fast är ändå trött som fan men ska ut och sola lite snabbt innan jag börjar jobba! Jobbar 12.00-16.00+ så får se när jag kommer hem.. Hoppas på en lugn dag eftersom det är fint väder ute och folk kanske inte vill spendera sin dag inomhus:P Nu ska jag gå och käka frukost ute i solen :D Have a nice day!




Love nathalie

Gårdagen

Hejsan allihopa, everybody! Pigga och glada idag? Det är inte jag kan jag säga... Sov inte så många timmar inatt och sen var det bara till att gå upp och jobba. Det är alltid lika kul att få kommentarer på jobb! IBLAND kan barn vara så söta.. Såhär såg några konversioner ut idag med några kids:

- Varför ser du alltid så trött ut när jag kommer här och leker? Kan du inte sova på natten?
Du förstår, på helgerna så sover jag på dagen och är vaken på nätterna precis som vampyrerna, så nu borde jag egentligen sova men jag måste jobba...
- Suger du blod?
Haha neej jag suger inte blod!

- Känn på mitt svett!!!!
Haha nätack
- Jo känn på mitt svett i min panna!!
Jag ser att du är svettig, jag behöver inte känna också
- Jag är jätte svettig, det är kul
Haha vänta bara tills du blir äldre, då kommer du svettas mer och tro mig, då kommer du inte tycka att det är lika kul längre!

- Jag är Tarzan, men det tycker inte pappa. Han säger att jag är Tarzans apa och min mamma säger att det är för att min pappa är en gorilla. Vilket djur är din mamma?
hahaha

- Jag är kissig..
Gå och kissa då?! Toaletterna är längre fram med blåa dörrar
- Visste du att killar har snopp och vi tjejer har en kiss. Men killar kissar också, men de har det där lilla extra.
Vaa nää du skojar? Det visste jag faktiskt inte..... Gå och kissa nu!

Barn och deras roliga prat haha. Det är faktiskt rätt roande att jobba ibland:P


Igår så var jag på Chili med Tess, Lina, Jeppan, Sussie och Elle. En rolig kväll som började med att jag och Tess förfestade hos henne, sen tog vi bussen till stan och mötte upp de andra :D Stack direkt till Chili och satt där tills de stängde. En rolig kväll som måste göras om!

Nu ska jag gå och äta sen ska jag nog vila lite :D



Love nathalie

Den bistra sanningen om män...

Läste nyss en artikel i VR och den var så jävla rolig och den stämmer in så sjuktligt bra haha!

9 sanningar som Killar kommer aldrig att ge upp:

01...käka mat som hans mage inte tål
-Nu ger du hit tabascosåsen kvinna! Och chilifrukterna! Och wasabin och den där andra skiten som vi inte ens kan uttala! Och sen säger du till personalen att värma två handdukar och att utrymma toaletterna, för det här kan ta en stund! Hur typsiskt är inte detta?

02...tycka att det är kul med practical jokes
Vi tjejer förstår inte det roliga med tigerbalsam i troslådan eller raklödder i skorna. Men vi har ju å andra sidan ingen humor heller... Killarna i laget tyckte i alla fall att det var hysteriskt!

03...tävla om vem som är värst
Även fast din pojkvän är vuxen nu så kan du garanterat få honom att äta kattsand genom att säga "jag tror inte du vågar".

04...planera det perfekta bankrånet
Alla killar drömmer innerst inne om att bli gansta. Och inget är mer gansta än ett bankrån. Givetvis tror alla killar att de kan utmanövrera både polis och logik, det är därifrån idéer som "men tänk så här då: man sätter eld på banken och klär ut sig till brandman och kutar in och lägger pengarna i syrgastuberna!" kommer...

05...övervädera sina egna prestationer
Han skruvar ihop en tv-bänk från IKEA och berättar historien som om, tja, låt oss säga att den där Noak tydligen inte var så involverad i bygget av arken som folk lurats att tro! Och nej, han kommer aldrig att begripa varför "har vunnit VM med Japan på svåraste nivån i FIFA 09" inte skulle vara relevant information att ha med under meriter i hans CV!

06...skämma ut sig på fester
De flesta killar har bara två lägen: antingen står de vid din sida hela kvällen och suckar eller så står de de på köksbordet med bar överkropp och slipsen knuten runt halsen samtidigt som de sjunger till Bon Jovis 'Runaway', endast avbruten för antingen breakdancemovet 'masken' eller öldrickande ur en tratt.

07...bete sig som en idiot bland andra killar
Större delen av killars sociala samvaro kan sammanfattas i två ord: High.Five. Fotboll(mål), tv-spel(han dog), strippklubbar (bröst) är alla aktiviteter där den primära glädjen inte är själva aktiviteten, utan möjligheten att få göra en high-five med en annan kille.

08...tycka att våld är häftigt
Inte så att din kille är våldsam själv eller så. Han är jättesnäll. Men blir det slagsmål mellan två andra killar på en krog så kan du ge dig fasen på att han snart står där i en hoppande ring av andra män och ropar "slagge! slagge! slagge!"

09..klippa tårnaglarna i vardagsrummet
Man har nämnligen mycket bättre akustisk yta att jobba med där. För säg såhär: man har inte klippt stornageln på kanske två månader, och den är hård som en gamklo. Fattar du hur farligt det är att klippa den i badrummet då? Den kan studsa snett på kaklet och hamna i ögat på en faktiskt! Den risken är nästan obefintlig i vardagsrummet!






Love nathalie

Inför lås på mobilen

Är det bara jag som verkligen har ångest över att kolla på mobilen dagen efter? Alla pinsamma fylle sms och skumma samtal man har ringt, haha hatar det!!! Inför alkolås på mobiler säger jag bara!
I alla fall så har jag legat och blivit av med min härliga bakfylla ute i solen! I alla fall det mesta av den... Igår var en väldigt lyckad kväll. Började med förfest hos Alex och efter en massa snack och dans så tog vi taxi till söderkulla någonstans för att fira Mondi och Macke. Alltid lika kul att träffa allt gammalt folk, borde verkligen göras oftare! :D Var hemma runt halv fyra någongång tror jag och somnade gott i sängen!





Lite bilder från igår, resten finns på facebook! Kolla även in vår fjortisfilm till Spice girls haha:D



Love nathalie

Finito

Så nu är jag färdigfixad typ! Ska hoppa in i duschen lite snabbt och dricka upp min smoothie sen ska mamma köra mig och Tess till Alex. Det blir lite förfest med kinesmat och tjejsnack, sen bär det av till Mackes &Mondis 19års fest i någon lokal på söderkulla någonstans. Ska bli kul att hitta dit bara haha!





Tonight im wearing this! :D



Love nathalie

Bästa låtarna just nu

Håller på att göra mig iordning samtidigt som jag lyssnar på mina nya favorit låtar! ME LOVE:D

PCD - Jai ho (såklart)
Flipsyde - when it was good
Flo rida ft wynter - sugar
Alex Lee - hotter
Alesha dixon - breath




Solen (L)

Jag är nog soldyrkare nr 1, så fort den tittar fram så bara laaaapar jag solstrålar:D Somnade till ute i solen fast jag snoozade ända fram till 11 idag och la mig redan ett igår och jag är fortfarande trött. Jag måste ha någon sovsjukdom eller något haha! Det har varit sjukligt varmt i vår trädgård och inte blåst ett minsta dugg så jag låg i underläder och solade, riktigt nice! Synd att det är påsklov och inte sommarlov bara :( Nu ska jag ta en snabb runda med hundarna och sen ska jag börja göra mig iordning för festen ikväll! :)



Love nathalie

VÅR OCH SOL

Det är så jävla underbart väder idag och jag är så himla glad :D Har så mycket överskottsenergi just nu så det känns som om jag kan springa 5823 varv runt jorden.. Har legat ute i trädgården och solat i en och en halv timme och lyssnat på min ljudbok, såå härligt underbart!:D Nu hade jag tänkt dra ut crosstrainern i solen och ställa mig och träna lite!


Sommarbild från napa i somras (L)




Love nathalie


Shopping

Blev en hel del shopping också såklart :D



Nya vårskor :)




Nytt grått linne :D fast självklart ska jag ha en annan BH på mig så jag slipper stoppa ner BH-banden haha..


Jeans som redan halva sverige har! Men dom är så snygga och till min ursäkt så ville jag faktiskt ha dem redan i jan/feb, men fanns inte i min storlek och nu hittade jag dem, haha!


Nytt underbart skärp:D


Skinnjacka:D


Och en svart väska med nitar eller något!

Me is very happy! Nu ska jag skutta in i duschen och sen lägga mig och kolla på Johan Glans film :D



love nathalie

Stockholm

Tänkte lägga upp lite bilder från min vecka i stockholm! :)



Fick prova den nya E-klassen på VIP-visningen


Packar ner


Extremt minimala, men Okejiga gymmet¨


Mat på rummet, mums


Utsikt från åttonde våningen


På väg ut


In my bed


På väg hem :D


Stop för att äta


Min söta pappa:D


wow miss bitch! NÄ men hade solen i ögonen haha

Tog 400 bilder, men resten skiter vi nog i, blir alldeles för mkt då haha!:D



Love nathalie

Hemma igen

Jaha, då var man tillbaka i lilla tråkiga malmö igen då... Fast skönt på ett sätt, ens egna säng är alltid skönast!:D Borde dock ha samma roomservice på mitt rum som man får på hotell, det hade varit nice! Jag fick köra halva vägen hem idag eftersom min pappa ville jobba lite i bilen. Igår när han körde hem från Gävle så plockade han upp sin dator, satte på den, läste sina mejl och läste på aftonbladet medans han körde, inte SÅ smart faktiskt... Men men, that's my dad.

Har varit ute och sprunit en runda, hade myror i brallan efter den långa bilfärden och så ville jag ut i det fina vädret! Som varmast idag så hade vi 17,5 grader. Helt sinnesjukt och jag är så glad över att våren äntligen är här:D






Love nathalie

Mysig kudde

Nu ska vi köra.. Kul på ett sätt att komma hem men åhh jag verkligen älskar stockholm och vill inte åka härifrån:( Kunde inte alla mina nära och kära flytta upp hit, då hade mitt ilandsproblem varit löst!

Satt och kollade runt lite på internet och hittade denna kudden som är  till  för alla oss ensamma haha.. Cool va!




Love nathalie

VEHO bil

Har nästan nyss ätit en baota frukost, älskar hotellfrulle! Det bästa och godaste av allt är nog lättyoggi med färsk fruktcoctail i, yummy:D Nu väntar jag bara på att pappa ska bli färdig med sitt jävla telefonmöte så jag kan få spela lite musik och sen ska vi åka till VEHO bil här i stockholm och hälsa på.. Blir väl till att spendera några timmar där och sen ska vi bege oss hemåt! Kommer hem sent ikväll antagligen. Det är alltid lika kul att åka bil långt med pappa för han tycker att det är lika skrattretande varje gång (och det är ofta) jag använder mina två kända fraser som är: Pappa jag är kissig, JÄTTE kissig och pappa jag döööör av hunger, vi måste stanna och äta nu! Hahaha..

Nu ska jag faktiskt halta mig till receptionen och fråga om plåster.. Har fått världens (typ) största skoskav på höger foten:(




Love nathalie

April april

Förresten, har ni lurat någon idag? Min mamma fick det här underbara smset av mig:

hej mamma jag gymmade idag och ramlade av spinningcyckeln och skar upp hela hakan sitter i receptionen och väntar på en akutbil jag ska in och sy

Det hann inte gå mer än 30 sek tills det ringde i min telefon och min mamma frågade med gråten i halsen:
GUMMAN, hur är det? var är pappa? har du fått tag på honom? vart ska du, mår du bra?

Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt och hon fattade att det bara var ett aprilskämt.. Kanske lite rått att skrämma upp henne sådär, men vad fan det var kul:D

Nu ska jag skutta in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig och glo på tv, have a nice night!




Love nathalie

Svaren

Var bor du? Vad gör du i stockholm?
Jag bor i malmö, eller ja i oxie som är en förort till malmö... Jag praktiserar på mercedes benz i malmö och eftersom min pappa jobbar där så är jag med honom ute och reser runt och denna veckan blev det just stockholm!

Kan du inte lägga upp bilder på dig och dina kläder, vore jätte kul!
Har inga bilder här knappt, så en får du, resten kommer när jag är tillbaka i malmö igen hos min kära dator!




Berätta något som inte många vet om dig
Något som många inte vet är att jag har en väldigt stor bacillskräck! Jag hatar att gå på offentliga toaletter och rör helst ingeting utan ett papper i handen.. Jag har även en stor fobi mot disktrasor och varje gång jag verkligen har varit tvungen att röra en så tvättar jag händerna i evigheter, löjligt I know:P Något som många inte heller vet är att jag har glasögon:P

Favoritmat?
grillat ÄR godast:D

Vad jobbar din pappa med?
Han är regionschef för norrland på mercedes benz men har sitt kontor och bor i malmö så det blir en hel del resande för honom..

Hej, vad heter dina absolut bästa vänner i hela världen? ;) tihihihi
haha heeej ALEX det borde du om någon veta och JA du ingår faktiskt bland dem;)

Hoppas du får en härlig dag, allt väl?
Jadå jag mår som en prinsessa!

Hur mycket shoppar du för i månaden?
Jag har verkligen minskat drastiskt på mina shopping utgifter den senaste tiden.. För bara något år sedan så gjorde jag av med i alla fall minst 1000 kr i månaden på bara kläder. Fick hem ett brev om att jag bara under år 2008 hade handlat för 8500 kr på H&M, och då är H&M bara en liten del av det jag handlar på... Men som sagt jag har skärpt mig, jag försöker spara:P

Jobbar du? Syskon? Husdjur?
Ja jag jobbar på ett ställe som heter skattkammarön som är ett lekland för barn. Jag står i kassan, har hand om köket ibland, diskar och har hand om när barnen vill hoppa bungy-jump... Kanske inte världens bästa jobb då jag inte har så bra tålamod med jobbiga barn, men det duger så länge!:P Jag har en lillebror som heter Alexander och som är 16 år och underbar som få, ha ha ha! Och ja, jag har husdjur. Två stycken hundar äger jag, en som heter Simba som är en sheltie på 5 år och en som heter Ebba som är en blandras på 1 år!

Är du helt själv i stockholm? Är det inte läskigt? Vad hittar du på för att sysselsätta dig själv?
Jag var ensam fram tills åtta ikväll ja! Och nej det är inte läskigt! Jag har klarat mig bra på egen hand under hela min uppväxt med en pappa alltid har varit bortrest och så har jag flyttat två gånger och börjat om på noll vilket har resulterat i att jag har lärt mig att vara självständig. Jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att kunna gå runt och lulla lite för mig själv på stan, slippa anpassa mig efter andra och bara gör det jag vill. Fast missförstå mig inte, det är kul med sällskap också såklart;) Jag sysselsätter mig på flera olika sätt bland annat med dator och tv och så kan jag stå framför spegeln och noppa ögonbrynen hur länge som helst, måla naglarna, lyssna på min ljudbok, gymma och träna, prata i telefon och läsa. Jag hittar på allt möjligt och njuter av liten egentid faktiskt:)

Vart kommer du ifrån?
Jag är helt svensk! Om du syftar på Morau så är det franskt, men det är låååångt tillbaka i släkten :)



Love nathalie

Stockholm is the shit

Kom nästan precis hem, har varit och käkat en hel familjepizza med pappi på pizza hut! Hur gott som helst, men denna resan är inte bra för min hälsa, haha... Har visserligen hållt igång sedan halv 11 idag, så mina ben är helt slut. Blev en hel del shopping idag på min 'lilla' runda runt om i stockholm city:..Fick med mig bland annat ett par nya skor, en skinnjacka, väska, jeans, skärp, tröja etc, MYCKET nöjd! :D Och jag är så jävla bra på att hitta i stockholm city att jag till och med fick hjälpa en stockholmare att hitta rätt, haha grymt lokal sinne säger jag bara! I alla fall när det gäller affärer!;) Kom hem vid fyra från stan, HELT utmattad och somnade framför tv:n. Gick ut vid sex tiden igen och promenerade runt i solen och 11 plusgrader i över en timme, mycket härligt! Stockholm är SÅ min stad, jag menar hallå, vart man än går så kryllar det av backslick's killar, I'm in heaven haha!



Love nathalie

Vårkänslor

Hinner skriva en snabbis innan jag ska bege mig ut i stan och strosa runt:D Blev en mysig kväll igår med mat framför tv:n och ni missade väl inte att Hugo blev den rätta för Rosing, hahah! Det är 16 års skillnad mellan dem, liiite väl nasty! och åt fel håll också eftersom det är Hugo som är 19... Själv går min gräns för en kille på max 4-5 år, uppåt då såklart!:P

Nu ska jag gå ut i det härliga vädret, helt blå himmel och sol och 7 plusgrader, nice:D Ikväll kommer pappa tillbaka från Gävle och då ska vi ut och äta på någon god restaurang så hörs senare!




Love nathalie

RSS 2.0