Stentrött

Idag känner jag mig dödare än en överkörd stendöd get. Fyfan vad jag är trött! Kunde inte sova inatt och så har jag jobbat i 9 timmar + cyklat 1,3 mil och gått en bamserunda med mina hundar. Nu ligger jag i sängen och jag tänker inte röra en fena till ikv. Orkar inte ens tvätta bort mitt smink.. Ska sätta på 'the ugly truth' som min bror har fixat till mig=) Lär väl somna till den, så får se resten tomorrow!

Hoppas ni har haft en bra dag!! Puss godnatt

Måndag...

Jaha då vart det måndag igen... Inte för att det spelar någon roll för mig, jag jobbar alla dagar, men ändå. Idag skulle jag ha varit ledig, men blev inringd redan igår så det blir ett 11.45-21.00 pass. Är så in i helvetes trött och otaggad.

Helgen vart kul. Var i HBG hos Johanna. Hade lite förfest och sen stack vi till Bakom och dansade loss. En speciell kväll kan man väl säga, eller ett speciellt ställe, eller nej speciellt folk rättare sagt! Käkade på Max innan hemgång, nödvändigt haha =) Sen somnade vi väl någon gång runt fem, halv sex och vaknade inte förrens vid tre på dagen. Chillade lite sen åkte vi och köpte godis och sen körde hon mig hem och då kom Alex hem till mig och mös lite =)

Nej nu ska jag ta på mig mina arbetskläder, yey! Och börja cykla bort mot jobb, weei......!


Pussssssssss


HBG

Yrat runt i en massa affärer och butiker idag. Brossan hittade en massa finfint! Och jag, jag hittade inte ett piss.... Men så kan det vara ibland! Aldrig bra att shoppa en lönehelg, allt är ju slut.

Ska sticka till Johanna i hbg nu, byyyyyyyyyyyyyyyye!


Jobb på en fredag kväll



Fuck fuck, jag börjar jobba om 1 timme. Är inte alls sugen... På en fredag liksom =( Har nyss kommit ur duschen och satt lite färg i ansiktet. Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja helt ensam. Resten av familjen är på min brors match. Att jag sitter och lyssnar på partymusik gör inte saken bättre, faaaaaaan vad jag är sugen på att gå ut och skaka lite på rumpan! Men i morgon ska jag iaf åka upp till Johanna i hbg och då vet ingen vad som kan hända, haha =)


Fan vad jag är duktiiiiiiiiiiiiig



Fan vad jag är duktig! Har gjort en egen hembakad pizza med en massa gott på. Eller ja, det vanliga rättare sagt, haha. Jag är rätt tråkig med mat, jag nöjer mig med simpla saker faktiskt =) Gott ska det bli i alla fall!



Uppdate: wow min pizza blev succé! Pappa sa minst 7 ggr att den var så himla god och mycket bättre än köpepizza!! Kanske ska starta en egen liten pizza hörna i framtiden???

Nåja kanske inte riktigt en framtidsdröm, inte min iaf! haha! Men sånt här lär det väl bli mycket av i sommar, enkelt och gott tjejer!!;)

Biverkningar

God morgon! Har inte varit vaken allt för länge, kunde inte riktigt sova inatt. Min arm är helt avdomnad av sprutan och den gör sååå ont... Det första som hände på jobb igår när jag började var att jag fick aftonbladet av en kund. På första sidan stod det - man dog av vaccin! Blev först skiträdd, men sen såg jag att han precis hade fått ett nytt hjärta. Sen läste jag alla underbara biverkningar också... dödsfall, stroke, missfärgningar i huden, hjärtstillestånd, epelepsil, allvarliga allergiska reaktioner mm. Och sjuksyrran som sa till mig att det värsta som kunde hända var att jag fick lite feber och lite muskelvärk i armen! In my ass...! Fast jag har klarat mig jävligt bra än så länge faktiskt. Jag var stensäker på att jag skulle bli sjuk, men det är bara armen som är totally fucked up så tacka gud för det. Har redan varit sjuk så det räcker för några år framåt nu!!!

Idag börjar jag inte jobba förrens 21.00 och slutar 02.30 så det blir en tråkig fredagskväll. Hinner se ytterst lite på Idol innan jag kör iväg. Det är ju i malmö idag =) Nu på dagen ska jag ta tag i mitt rum, det ser för jävligt ut. Att jag aldrig kan hålla det städat. Måste bero på att jag har så in i helvetes mycket saker...




Nice nice nice

Weeeei pappa kommer hem och kör mig, vad snällt! Nu sticker jag 15.45 istället för 15.00! Snacka om niiiiiiiiiiiiiiice!!!!

Pratade nyss med Alex i telefon. Hon är hos Johanna i hbg fortfarande, vill med vara där men icke. Jobbjobbjobb... Ska inte klaga egentligen, har inte så många timmar, men just dem timmarna jag har ligger olägligt haha! Idag är jag skit glad och jag vet inte varför? Absolut inget speciellt som har hänt.. Måste ha varit samtalet med mina tjejer precis eller något antar jag =) Har så mycket att se fram emot så det är galet. Jag längtar så det är sjukt! BARA 149 dagar kvar, ha ha ha! Och alla våra fina minnen ihop sen i somras, aah vad jag saknar det =)






Hahahahaha


Ahh fuck, nu ringde min chef och vill ha in mig redan NU.. Och jobba över 2 timmar. Aja inte så mycket att göra åt det, bara till att sätta på mig mina ytterst snygga arbetskläder och bege mig bortåt och jooooobba röven av mig.


Hörs senare eller något dåååååå. Pusshaj

Vaccin

Då var sprutan avklarad. Jag drog ut på tiden huuuuur länge som helst innan jag stack ner... Väl nere så var det ingen kö och jag fick gå in dirr. Fick världens snällaste sjuksyrra och fan vad det gör mycket. Jag var helt avslappnad och vet ni vad? Jag som är skit rädd för sprutor skrattade när det var över, det kändes ju för fan INGENTING!!! Nu är det bara att vänta och se om jag får några biverkningar. Dock är jag redan lite öm i armen, min vänstra arm. Inte bra att vara vänsterhänt idag och någon dag framöver...

Har precis gjort lite mexicana soppa med äggnudlar som jag sitter och mumsar på. Värsta flashbacks från i somras. Fan vad jag saknar det!



Ska jobba mellan 16-23 idag. Väntar på att pappa ska ringa upp och säga om han kommer hem innan 16 eller inte.. Ser mörkt ut, så det blir väl en cykelfärd idag igen i detta underbara väder.....


Puss era små bögar!

Löning

Ligger nybadad och go i sängen. Kan väl säga att det är väl förtjänt efter en sån här hektiskt dag. Tio och en halv timme på jobb är inte illa pinkat. Speciellt inte en lönedag då hela malmö och halva danmark bestämt sig för att äta. Och så ska alla flasha med sina 500 & 1000-lappar. Skit coolt, verkligen! Nu är jag så in i helvetets utmattad så det är sjukt. Har inte sovit ordentligt på en vecka nu och de två senaste nätterna har varit i en klass för sig själva. Men jag hoppas på det bästa. Dum spiro, spero - så länge jag andas, hoppas jag, RIGHT? Jag håller mina tummar, händer och tår så hårt det går och hoppas!

John Blund är visst på väg, så nu ska jag bädda ner mig och sova innan mina ögonlock ramlar ner. Inatt ska jag drömma bra drömmar. Helst om Edward!


Puss godnatt på er! 


Onsdag

Har inget vettigt att skriva idag heller. Jobbar 11.30-22.00. Yes, det är mindre kul men som sagt, något som får mig sysselsatt! Cyklade igår, ska cykla idag = bra motion! Löning idag med, yey!

Tisdag

I natt blev det inte mycket sömn. I dag blir det jobb mellan 11-20. Det är bra, behöver ha något att göra, måste vara sysselsatt, något som tar upp mina tankar.

Hejdå.

Ge mig en Edward, tack!

Jaha då var man tillbaka i vardagen igen. Eller inte riktigt, i morgon börjar den på allvar igen. Helgen var rolig. Tur att jag följde med upp till Stockholm. Blev 45 års fest på fredagen, promenad i Hagaparken på lördag förmiddag och restaurang med alla på stureplan på världens godaste italienska ställe, Vapiano. Varför har det inte kommit till malmö än? Måste vi alltid ligga 95754 år efter.... Aja sen blev det utgång med Sebastian (plastkusin)  på stureplan. Festade bland annat med hipp hipp hora Filip och sen kom Sebastians hockeykompisar. Det blev en hel del. Det var både roligt och trevligt! Sov hos dem inne i gamla stan och sen kom ma & pa och hämtade mig på söndagen, lagom sliten kan man väl säga... Inte kul att åka 6 timmar bakis i en bil. visserligen sov jag mer än 5 av dem, men ändå haha =)

På kvällen kom Johanna hem till mig och mös lite. Vi bestämde oss för att göra något roligt idag så vi körde och hämtade upp Alex och sen stack vi till Aq-va-kul och badade. Blev en liten runda i äventyrsbadet som var SÅÅÅ himla mycket roligare när man var liten. Resten av tiden spenderade vi i en varmvattens bassäng där vi körde vår egna vattenjympa. Badvakten var snäll och satte på hög partymusik till oss och lärde oss lite nya movs, haha =) Älskar mina galna tjejer! Aja sen solade vi och sen åkte vi och käkade sallad på cafe 2000. Nu ikväll blev det bio. New moooooooon såklart!!! Längtat efter den och ja vad ska man säga. Boken är så himla mycket bättre, men filmen var bra den med!! Fick tillbaka min jag-vill-med-ha-en-egen-Edward känsla nu. Fuck vad deras kärlek är obeskrivligt finfin!

Nääää nu ska jag snacka lite med mams och uppdatera mig lite på datorn, muhihi!



Lite av detta hade inte varit helt fel.

Blööö

Jag är hemma igen... Tyvärr!

Bye

Som vanligt i familjen Larsson/Morau så har vi inte kommit iväg i tid. Det är Larsson generna som är sega. Det gör inte mig något, fick lite extra tid över att måla naglarna och nörda mig framför datorn! Somnade inte förrens halv fyra inatt och när klockan ringde åtta så var jag inte en av jordens piggaste precis. Men jag ska sova i bilen! Pappas telefon ringde nyss och tanken slog mig inte förrens nu, det kommer den göra non-stop hela vägen upp. Fan också!

Aja ha det så bra! Nu sticker jag iväg mot Stockholm!

PUSS

Mot stockholm

Sådär ja, då var mitt 10 timmars pass done and done! Känns riktigt nice såhär i efterhand =) Dock blir jag så jävla fett lack på alla envisa gäster. Kunden har aldrig rätt, men visst, det gäller att bre på sitt största falskaste leende och bara vara trevlig. Det har jag gjort ca ..hm..34895095 ggr idag. Men men, det är mitt jobb och det är bara till att gilla läget.

Det blir Stockholm i morgon. Har nog slagit världsrekord i packning. På mindre än en timme har jag lyckats få ner en hel helg. Typ. Är inte riktigt färdig än. Fixar det sista i morgon, orkar inte mer nu. Ska skutta in i duschen och fixa lite sen blir det bums i säng. Ska köra redan klockan 09.00 i morgon.

Tror jag tar med min dator, men får se om jag får tillgång till internet. Min pappas trådlösa fungerar tydligen bara på hans dator för det är uppkopplat till hans jobb. Typiskt.


Näää nu kallar das dusch!


HÄLSA




Bajsmög

Nyss snackat med pappa i 40 min. Han har kört från sundsvall och lovade mig igår att hinna hem innan 15.00. Tydligen fick han punka inatt, så jävla typsiskt, så han hinner inte. Så jag måste fucking fittcykla till jobb idag. Det är ju mindre kul i detta äckelväder... Har inte kommit upp ur sängen än, jag orkar inte. Har varit så jävla nere de senaste veckorna. Vädret, jobb, sjuk, inget kul som händer.. Allt känns pissmög. Vill ha vår, ljus och värme. Sen att jag ska jobba i 10 timmar idag gör ju inget bättre. Jag blir less. Kan inte ens bestämma mig om morgondagen. Mamma och pappa kör 09.00 och jag vet inte vad jag ska göra. Vill helst göra som Johan Glans just nu, lägga mig ner i fosterställning och ta det som det kommer. Jag har inte ens packat och jag slutar 01 inatt.... Hmm.. Aja vi får väl se. Har denna dagen också att bestämma mig. Jag fattar inte varför det ska vara så jävla svårt? Hade beslutsångest igår med om jag skulle baka chokladmuffins eller inte. Dock hade vi inga ägg så jag var tvungen att handla det. Slutade med att det inte blev något. Tror det hela handlar om lathet, jag orkar inget. Eftersom det inte händer så himla mycket så är allt fett bull. Jag vill gå i ide och vakna i mars. Jag vill verkligen det!

Nää nu måste jag ta tag i mitt liv. Ska äta köttbullar till frukost och sen måste jag sminka mig och sånt skit. Sen är det dags att trampa sig mot jobb. Ha en bra dag, puss.


Huvudstaden??

Har bytt pass med Victor på jobb. Helt självmant ville han byta bort ett 15-01 pass på en tors mot ett 06-14 pass på en lördag. Inget svårt val precis, så nu är jag ledig hela helgen. Funderar på att följa med upp till Stockholm, det var ju trots allt skit längesen man träffade den sidan av pappas släkt. Men jag vet inte riktigt än, kan inte bestämma mig.


Stockholm eller inte, hm....

Har bäddat ner mig och ligger och gosar i sängen framför 'so you think you can dance'. Idag har jag fått en massa saker gjort och i morgon ska jag som sagt jobba 10 timmar.

Natti

Jävla pisseväder

Mamma ringde nyss och väckte mig, tur det för annars hade jag med all säkerhet sovit hela dagen. Det är aldrig bra att gå upp tidigt, fixa lite och sen lägga sig igen någon timme. Man dör av trötthet. Höll på att försova mig i morse, men jag kom precis i sista minut. Tog med mig TRE gps:er, tror ni jag fick rätt på någon av dem? Haha jodå till slut fick jag det (inne i själva lund), så jävla oteknisk är jag väl inte! På apoteket var det bara jag och gamlingar. Sjuka gamlingar. Vill inte bli smittad igen.

Stannade och köpte en kinabox på hemvägen. Kanske inte världens bästa mot magen efter inatt. Inte bra alls rättare sagt. Men min kropp gör ju tydligen som den vill och ja, jag gör som jag vill. Så kinesmat för hela slanten blev det. Och vet ni, jag ångrar inte det för fem öre!

Har fortfarande inte gått upp från sängen. Jag hör hur det stormar ute och jag vill inte ens se hur förjävligt det är. Enligt min väder-gagdet på skrivbordet så ska det vara 9 grader och övervägande molning. Hmmm inte här iallafall......



Jaha nu måste jag ut med hundarna också. Detta gjorde min dag. Bara för det ska jag köra till reckan och gå en lång runda. Tydligen finns det ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder...



Komiskt

Så jävla komiskt. Igår var första gången jag jobbade på en vecka och vet ni vad? Jag var tvungen att gå hem en halvtimme tidigare för jag fick maginfluensa bara helt sådär från ingenstans. Har inte sovit allt för mycket inatt men mår bättre nu. Körde min mamma till jobb klockan 7 för att kunna ha bilen idag eftersom jag ska in en sväng till Lund. Nu ska jag sova lite innan jag ska upp igen 09.20, godnatt alla!


Mot jobb

Vaknade precis från min lilla powernap. Nu ska jag äta lite köttbullar som mamma har fixat och sen bär det av mot jobb. Är cepe trött just nu, men ser fram emot det lite faktiskt. Har inte varit där på en vecka och jag är såååå rastlös.

Btw, fick inte ta sprutan idag heller. Men nästa vecka så!



Tjingpuss

Lat

Sitter i telefonkö till vårdcentralen, fett tråkigt. 'Din placering i kön är nu 4'... Fan vad segt! Jag orkar inte cykla ner och fråga heller, så jag kör på den enkla varianten, telefon! Typ bästa uppfinningen ever! Det ju kryllar av telefoner, varför kan dom inte skaffa sig lite fler på vårdcentralerna då?????? Ibland undrar man om dem vill ha telefonkö och annat skit bara för att retas...

Boooooooooooooring

Fan vad jag hatar att bara vakna och inte göra ett skit. Jag blir så jävla lat och INGET är roligt..! Och så regnar det ute vilket gör allting så himla mycket bättre. Jag ska ta en sväng ner till vårdcentralen och höra om den jävla sprutan också eftersom jag inte fick ta den förra veckan när jag var sjuk. Jag hoppas innerligt att jag inte får ta den eftersom jag går på pencillin. Jag vet att jag kommer bli sjuk av den och jag pallar inte bli det just nu. Inte igen.

Ikväll jobbar jag 19-01. Rätt glassig tid faktiskt. På Tors jobbar jag 15-01, mindre kul. Men jag ska inte klaga, får ju aldrig några tider längre............Bajs.


Shopping


Sådär ja, då var man hemma igen.. Fick med mig en massa nya snygga och sexiga underkläder med mig hem som jag ska ha till mallis, yeppyepp! Bestämde mig för att få dem av mamma&pappa i julklapp så jag inte använder och tröttnar på dem allt för mkt innan vi sticker, haha! Så nu ligger dem 'gömda' i gaderoben...

Ska snart käka lite och sen ska jag bege mig hem till Alex för lite kvällsmys med henne =)

Måndag

Sitter och sminkar och fixar mig nu. Det var ett tag sedan jag gjorde vid mig så det är kul. Väntar på att mamma ska komma hem med en bil så jag kan ge mig ut på lite äventyr!! Har 3 saker som jag vill inhandla idag, det finns på hemsidan så håller tummarna att det har kommit ut i butik nu också. En av sakerna är något som jag har letat efter vääääldigt länge!


God natt



Sten trött. Ligger och lyssnar på goselåtar och myser med mina två dumbos i sängen =) Ska nog snart försöka sova lite snart. Har varit en fartfylld och händelserik dag.... Om man jämför med mina senaste.

I morgon ska jag försöka komma till en H&M butik och köpa mig en svart BH faktiskt. Yes det blir min dags utflykt. Och sen ska jag och pappa åka och checka golv på kvällen till mitt rum.

Godnatt alla!

Härlig söndag

En riktigt mysig liten tripp till Alex blev det. Gud vad jag har saknat mina bejbs! Dom uppdaterade mig med en massa missade saker, så nu är jag back on track igen! Sen gick vi och åt på kinesrestaurang och ja, vi är som vi är, så våra samtalsämne kanske inte passade så bra in på en restaurang, men what the fuck! =) Vi hade kul och våra planer, fyfan säger jag bara! Ni får passa er, hihi! Och så fick jag världens gulligaste krya-på-mig present också, ett långt rör fyllt med små godis hamburgare, TACK! Nu har jag så jag klarar mig för kvällen, haha! =)

Ibland måste man fråga sig själv om ens vänner lyfter upp en, eller drar ner en. Med er är on top of the world!
 


I LOVE YOU GUYS!

Nu känner jag mig mer och mer frisk för var minut som går och..... RASTLÖS! Jag har så mycket spring i benen att det känns som om jag hade kunnat springa 4348344 varv runt jorden. Nä jag vet, jag hade inte orkat ett varv runt huset i detta skicket. Jag sa ju faktiskt att det känns som det, inte att jag kan...

Nu ska jag noppa mina buskar till bryn, måla naglarna, lägga ansiktsmask och lite annat tjejigt. Det är trots allt underhållning.


Pussssssss

FRISK

JAG ÄR FUCKING FRISK!!!!! FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blir en tripp till Alex där Johanna är och myyyyyysa! Vad glad jag är idag =)

Funderingar



Jag har så jävulskt tråkigt så det är sjukt! Har bara legat i sängen hela dagen som vanligt. Fast har kännt mig lite rastlös. Det är ett bra friskhetstecken!!! Min snälla bror har fixat hem 17 again och Proposal till mig som jag tittat på. Proposal var helt klart bäst. Sen har jag kollat igenom min hårddisk på en massa gamla bilder, alltid lika kul. Som alla förändras. Jag känner mig även bättre i halsen och lite hungerkänsla. Och jag fick ett sånt jävla sug på felix köttfärssås på burk och spagetti, så pappa är iväg och köper det nu, samt lite godis =)

Jag saknar Alex och Johanna. Brukar prata med dem varje dag och träffa dem så ofta det går. Men nu har vi inte setts på en vecka och jag har inte kunnat prata i telefon pga halsen. Känns tomt och ensamt. Och så ska dem jävlarna ut ikväll, det gjorde ju verkligen min lördag! Dansa lite åt mig med, tyvärr kommer jag inte och överraskar som förra veckan...

Hmm, vad ska jag mer skriva?

Jo jag har haft tid att tänka varje gång ibumetinen verkat. Och det har jag gjort. Har kommit fram till en hel del saker faktiskt. Till att börja med så har jag kommit på en massa fina barnnamn som jag vill ha. Udda, men fina.

Sarafina som betyder ljus stjärna.
Savannah, Alicia, Amelia, Celina och Thea. Milos, Milton, Liam, Leon Vincent och Neo.  

Sen har jag försökt fundera mer på min väggtext (som alla helt plöstligt med ska införskaffa nu). Blir nog Dum Spiro, Spero - så länge jag andas, hoppas jag. Har hittat en massa som jag vill ha i framtiden med:

When I hold you, I hold everything - i  mitt och min makes framtida masterbedroom
Even a small star shines in the darkness - pojkens rum
Shhh...Baby's dreaming... eller I belive in fairies - i flickans rum

(Ja jag vill ha en flicka och en pojke!!!)

Har funderat på jobb med. Har velat jobba som eventplanner hur länge som helst nu. Och det är fortfarande prio nr 1!! Min högsta dröm är att få vara i ex globen och styra upp stora evenemang och föreställningar.

Men jag kan även tänka mig att bli bröllopsplanerare faktiskt. Hur underbart hade inte det varit egentligen? Hjälpa nykära par med att få en av deras livs största dag perfekt. Vill såfall öppna en egen studio  ...It's never too late  ska den heta i så fall. Namnet går lite ut på att även oldies ska gifta sig, det är aldrig för sent!

Sist men inte minst så vill jag byta efternamn med. Mamma vill inte heta Larsson och pappa vill inte hete Morau så därför tänkte de byta till Wolf när jag föddes, men det blev aldrig av. Larsson är för vanligt och fult. Morau kan kännas lite för utländskt (är från frankrike) så därför vill jag ha ett nytt fint och lite udda. Har kommit på en hel del under mina dagar i sängen!

Hjärtström, Diesen, Engelheart, Selnes, Starlet, Channeli, Tinglin... Mm några i urval.

Fan vad långt inlägg. Skyller på att jag inte har skrivit av mig på ett bra tag, är uttråkad och allmänt i behov att göra något...

Näää nu kom pappa hem, ska snart försöka få ner lite mat och energi =)


PS. jag har även kommit fram till att jag vill ha en Iphone...eller sony ericsson satio! Och en systemkamera! NU. DS.



(Mina gamla fina kaktisar som jag på något sätt tog död på)


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

What if....

Well I tried but I had to draw the line
And still this question keeps on spinning in my mind

Do you think how it would have been sometimes
Do you pray that I'd never left your side

If only we could turn the hands of time
If I could take it back would you still be mine

What if I had never let you go
Would you be the man I used know
What if I had never walked away
'Cause I still love you more than I can say

If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time but I guess we'll never know
We'll never know

På bättringsväg

Efter 4 dagar med 39,5-40 graders feber vaknade jag i morse med 36,8. FATTAR NI HUR SKÖNT DET ÄR??? Dock är halsen fortfarande svullen, röd och prickigkorv vit... Hoppas pencillinen biter på den med snart, för det är den som är värst. Lite har det nog lagt sig i halsen, för jag behöver inte ligga och spotta i ett glas pga att jag inte kan svälja längre, det går ner nu, dock med smärta men ändå. Har druckit ett helt glas med juice, rekord =)

Idag kommer pappa hem och jag vet inte varför, men jag längtar något så fruktansvärt. Det känns som om något roligt ska hända... Aa just det, rummet! Eller så behöver jag bara hans glada och positiva sida, som får mig att skratta och må bättre. Varenda gång jag är sjuk så ska han alltid hålla på och ta där jag har ont och retas. Jag behöver något kul nu, har legat still alldeles för länge.

Tur musik finns. Vet inte vad jag hade gjort om mina ensamma nätter annars. Samma låtar har gått om och om igen på spotify. Lugnande låtar. Mysiga. Sorgliga och fina.

Lars Winnerbäck - om du lämnade mig nu
Melissa Horn - som jag hade dig förut, jag kan inte skijla på, lät du henne komma närmre
Darin - viva la vida
Kate Winslet - what if (kan vara världens finaste text!!!! Man får ge låten lite tid innan den sätter sig)


Fröken Svergie? .....nnjjjaaaee inte idag!!!

Sjuk

Jag lever. Jag andas, men det är knappt. Fick som sagt feber i tis och envis som jag är så skulle jag jobba i ons. 9 timmar är mycket att förlora, speciellt om man inte har fått många timmar... Det slutade med att jag ville hem redan efter en timme. Dock fick jag ringa SJÄLV efter ersättare och tja vi kan väl säga som såhär, INTE en jävel ställde upp, TACK FÖR DEN!!!! I alla fall, de sa hela tiden att jag snaaaart skulle få gå. 18.42 fick jag gå, HELA 18 min tidigare, Woho TACK! Mamma var SÅ arg, fyfan! Kom hem totally dead. 40 graders feber och en cp svullen hals. Låg klubbad ända fram tills igår då mamma fick panik över min hals. Så svullen att man knappt skulle få ner ett sugrör... In till sjukhuset, cp lång väntetid som vanligt. Kommer in till doktorn som tar på sig munskydd och allt och misstänker svin. Får gå till labbet och ta lite prover, halsodling och syresättningsmätning och skit. Inte halsfluss i alla fall. Det har hänt förut, vita prickar i halsen, men negativt provsvar... Doktorn skrev iaf ut pencillin till mig som jag ska börja med idag, tack! Nu är det bara att hålla tummarna att det blir bättre!

Har inte kunnat prata sen i onsdags kväll och har levt på en pytte mini liten sallad och en rostad macka på tre dagar.  Det är som vanligt med andra ord. Varenda gång jag är sjuk så är jag stendöd, jag blir som en 5-åring, ynklig och tycker så sjukt synd om mig själv, ligger bara deckad i sängen, kan inte gå, livlös och rasar i vikt.

Nu lever jag på ibumetin och mår för tillfället lite bättre. Har iaf kraft att sitta upp nu =) och jag måste bara säga att jag har världens med omtänksammaste familj. Min bror är med hemma för han har ögoninflammation, men han har cyklat och handlat glass och dricka och halstabletter till mig, mamma vaktar mig som en hök, kommer in var tionde minut ffs. Hon är rädd för att min hals ska svullna igen och att jag ska dö i sömnen, men ändå! I morgon kommer min pappa hem också äntligen =)

Nu ska jag fortsätta kolla dåliga tv-avsnitt på kanal5play. Mammas pojkar och Ullared suger ffs!!!


Tecken??

Det blev ingen spruta för min del. Febern bara höjs och höjs och halsen blir bara värre och värre så jag får tydligen vänta tills nästa vecka... Så här sitter jag med en bedövad arm utan bula (ja jag tog bedövningssalva på armen ifall ifall muhaha) och funderar på om detta var ett tecken. Ja jag är väldigt nördig med sånt. Jag har faktiskt varit emot vaccinet ända från början, men övervägde att ta den idag och blev nekad. Är det ett sign på att jag faktiskt INTE ska ta den, eller?  Aja får fundera tills nästa vecka. Nu ska jag bädda ner mig och sova lite! =)


Sjuk, IGEN

Inatt vaknade jag flera ggr och jag sov oroligt hela tiden. Det är ett typsiskt tecken för mig när jag blir sjuk. Kom hem precis från jobb och gissa vad? Jag har fått fucking feber IGEN!!!=S Och ont i halsen... Tänk vad komiskt det är om det är svininfluensan, får den samma dag som jag ska vaccinera mig haha! Ska ner till vårdcentralen nu snart och höra om man får ta vaccin fastän man är sjuker. Vi hörs sen, om jag överlever nålen vill säga!

Pusssss


Vaccin eller inte?

I morgon gäller det. Det är då eller aldrig. Ska jag eller ska jag inte? Det är inte lätt att bestämma sig... Har varit emot vaccinet ända sen det kom, men nu börjar jag tvivla lite. Det som väger allra mest emot är att det inte är speciellt beprövat (och att jag är stenrädd för sprutor!!!). Men om jag typ är den enda som inte tar sputan, så lär jag typ vara den enda som överlever om alla nu typ dör om tio år av vaccinet och det vill jag ju inte, haha! Nää, jag tror faktiskt att det blir en sprutjävel... Och jag vet med 99% att jag kommer bli sjuk av den också. Det är så typiskt mig!

Man kanske blir lite mongo av sputan, men inte så att det kommer bli någon mer skada på oss inte! =)

Måndag

Har nyss kommit upp ur badet efter ha legat där och jäst i över en timme (= Cyklade både till och från jobb idag och fick jobba över hela 4 timmar, men vad gör det? Har ändå inget bättre för mig och pengar är ju alltid bra att ha! I morgon börjar jag redan klockan åtta, inte min starka sida precis... Annars hare väl inte hänt allt för mycket faktiskt. Ska bädda snart bädda ner mig i sängen och nanna hade jag tänkt, är helt slut! Ha en fin kväll allesammans! Puuuuuuuuuuuuussssssssssssssss

Söndag

Vilken helg... Fredagen sov jag bort, lördag dag var jag i stan och igår kväll var jag hemma hos Alex med Johanna, Måsen, TT och Sara. Vi förfestade för att sedan bege oss bort mot Slagt. Men vi kom aldrig så långt eftersom kvällen slutade mindre bra för vissa... Aja det var en rolig förfest i alla fall. Resten av natten fick jag knappt någon sömn eftersom vissa blev pigga av sina powernaps och tjoade ända in till morgonkvisten. Kollade på klockan 08.00 sista gången innan jag somnade... Vaknade mindre pigg, städade lite och skar ett litet jävla djupt sår i handen och fick ett samtal från mamma att polisen hade ringt pappa, jag blev cp rädd och undrade om vi hade gjort något totally crazy under natten, men sen förklarade hon att jag hade parkerat fel. Försvarande som jag är så sa jag: aah nää det har jag inte gjort. Men sen såg jag att jag visst hade ställt mig framför en utfart, wooooops. Aja fick gå ut och flytta bilen och fick värsta utskällningen av en gammal surgubbe som säkert inte fått ligga på år och dar. Han hotade med att polisen skulle komma och jag blev skiträdd och körde därifrån snabbare än blixten! Dock rädd för att bli stoppad för att blåsa, vilket kanske inte hade slutat allt för bra...

Körde en snabbis inom coop för att handla lite trisslotter till pappsen, hem och käkade lite middag och sen bar det av till farmor och farfar. Fan asså, jag känner mig stor, jag tycker det är trevligt att åka bort sådär. Innan HATADE jag verkligen det, så som min bror gör nu, haha.. Efter lite kak-kräng så körde jag och mamma till nya IKEA och kollade lite. Det är omöjligt att gå där utan att handla något. Mamma är världens gulligaste, hon köpte en baouta stor elefant till mig som jag ska ha och krama på nätterna när jag känner mig ensam haha =) Lite nördigt kanske, men det är ju så mysigt att kramas! Självklart blev det lite pizzaslice och glass.

Nu ligger jag här i min säng, stentrött och har ont i mina ögon eftersom jag sov med mina linser inatt.. Nyss tagit ett lååångt varmt bad och nu ska jag faktiskt sätta på Män som hatar kvinnor och somna till den =)





Godnaaaaaaaaaaaatt!

My new room

Asså helt ärligt, kalla mig efter som fan, men vad går twitter ut på? Att uppdatera olika statusar hela tiden eller?

Aja idag har jag varit en sväng i stan med bigsis! Vi gick en runda på systemet och sen satte vi oss inne på eh och fikade och skvallrade om allt mellan himmel och jord. Hon är en sån person som verkligen får mig att må bra! =) Hon är exakt tio år äldre än mig, men vi har alltid fungerat så himla bra ihop! BIG LOVE!

Nu sitter jag ute i mitt nya rum (som inte är färdig på långa vägar) och provar om internet fungerar och visst gör det de! I alla fall än så länge. Tur att jag har en laptop som man kan flytta runt överallt ifall det skulle krisa här ute efter ett tag.. Fan vad jag längtar tills jag kan flytta ut hit. Det kommer bli mitt egna kommer det kännas som. Först en egen hall/ingång eller vad man ska kalla det, där det kommer finnas skoställ och sånt skit och även en crosstrainer och ett gym. Och sen kommer man komma in till mitt fina lilla rum. Jag kommer kunna spela hur hög musik vilken tid på dygnet som helst, kunna prata om allt utan att oroa sig över att föräldrarna ska höra vissa privata delar och det bästa av allt. Jag behöver bara gå ca 20 meter för att komma till huset för att få sällskap, mat och tvättade kläder =)


Såhär ser det ut just nu, ingen lampa och en massa jävla saker som ligger och dammar, men snart så!! =)

Den färdiga delen av hallen/ingången. Pappas fina lilla påhittaga lucka ifall ifall carporten skulle gå sönder någon gång i framtiden, så är det en nödingång till resten av garaget, haha!

Nu blire tacos med la familia och vet ni vad? Jag är inte ens sugen på det, äter det alldeles för ofta så har tröttnat, tro det eller ej..

Lördagmorgon

Igår somnade jag visst i soffan klockan tio och vaknade i min säng klockan elva... Rätt skönt med 13 timmars sömn. Tror att jag behövde det faktiskt! Läste nyss på tv4:as hemsida att fucking RABIH åkte ur Idol igår, faaen då =( Jag som ville att Mariette skulle åka... Idag ska jag träffa bibsis och ikväll vet jag inte än. Ska hem till Alex men om det blir utgång eller inte får vi allt se.

Nu står frulle först på schemat!!

Wet


tjing tjong kines, var det du som fes?

Fredag

Ligger och myser i badet nu efter en låååång dag. Började med kaos-frulle på jobb, följt av illamående och magont. Fick ett samtal från mamma om att pappa låg hemma och kräkte, weeeei liksom...! Fick jobba över eftersom min kära jobbtvilling hade blandat ihop sin tid eller något=P Sen ringde mamma igen och sa att pappas nya e-klass har gått sönder så jag var tvungen att hämta henne på jobb. Jag brände mig för fucking tredje gången på den jävla oljan, så nu har jag ytterligare ett brännsår.. Hmm har jag glömt något? Jo just det. Min kära stalker har tydligen bestämt sig för att dra med mig till sitt hemland för att göra mig till hans fru och engelskalärare till hans vänner. Asså helt ärligt? Hur SJUK får man bli??? Om han inte slutar snart så blir det fan polisanmälning eller något. Besöksförbud nästa! Men nu är det äntligen kväll och snart idol! Blev ingen fondue-kväll på elysee idag, så får bli mys i soffan istället med lite lala och gottis!


God morgon

Fuck jag är så trööööööööööööött att mina ögon svider. Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen asså!! Idag blir en lång dag på jobb, hatar frukost... Det är fredag idag och den ska jag spendera  med att äta fondue med das familj. Typ första gången vi är samlade allihopa på tre veckor =)

Nu måste jag göra mig iordning och klä på mig. Hörs sen, adios

Julklappar

Min mamma frågade nyss vad jag önskar mig i julklapp. Lite tidigt kanske, men lika bra att börja i tid ju! När jag var liten så satt vi alltid tillsammans och bläddrade i alla leksaks-tidningar. Jag pekade och hon antecknade. Nu sitter jag här ensam och surfar runt lite. Har faktiskt kommit på en hel del som jag vill ha.. Bland annat så vill jag ha den nya sony ericsson satio, en systemkamera och min utbildning. Redan där är vi uppe i 30.000 för TRE saker. Fan vad allting ska kosta.. Aja sen behöver jag en massa små nödvändiga saker också.

Nu ska jag hoppa i badet, tända ljus, lyssna lite på winnerbäck (tro det eller ej) och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. I morgon börjar jag 08.00 vilket betyder att jag måste gå upp halv sju. För en dag sedan SOMNADE jag halv sju. Fuck vad jag hatar att jobba ob..........


Ole, dole, doff


Jag kan inte bestämma mig...

Jobb

Fick jobba över lite idag och för en gångs skull gjorde det inget. Nä men idag var en rolig dag på jobb faktiskt. Lagom mycket att göra, trevliga arbetskamrater och snälla gäster! Jag och min jobbtvilling Julia har kört ett bra teamwork som vanligt! =)

Nu spelar jag musik på högsta volym, smådansar för mig själv i köket (och grannarna mittemot som äter middag och smygkollar) och trycker i mig apelsiner. Ska snart gå ut med mina vovvar en liten runda. När pappa kommer hem så ska jag hjälpa honom ute i garaget med rummet. Ni kan själva tänka er så glad han blev när jag sa att jag kunde hjälpa till, kvalitetstid med sin dotter samtidigt som han snickrar liksom...Weei! Snäll är jag.


(I brist på andra bilder, haha)



Torsdag

Har svårt att vända på dygnet. Igår slutade jag jobba klockan 6, idag börjar jag jobba klockan 12. I morgon börjar jag jobba 08, lycka till! Det är det värsta med att jobba OB-tider... Aja idag jobbar jag inte alls länge, så det är skönt. Måste verkligen ta tag i mitt rum, det ser ut som fan. Måste även packa upp mina väskor från Stockholm och så ska jag försöka hinna med lite träning också. Fast vi får se hur det blir med det helt enkelt. Jag är ganska bra på att fastna framför datorn/tv:n och skjuta upp allting...


-

För det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film igen och igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. Om att gå upp klockan 03:21 och äta rostade mackor med marmelad och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. (låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten)Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar, och om mjuka läppar i vaken drömmar och att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk. Om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att läka, kyssa bort sårigheten och skriva poesi över ärren. Om att viska  du är vacker  tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen, och att blåsa ögonfransar från varandras kinder. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, om händer genom hår och tungspettsar längs ryggraden. Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. Om kladdkaka och grädde med massor av socker i, att skratta tills det gör alldeles jätte ont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill. Det handlar om att ge någon sig själv utan att tveka en sekund, och att andas genom varandras munnar.


TRÄD


Slask

Håller med Alex till 110%, som om dagen kunde bli värre, nu snöar det också... Jag vill inte ha snö. I alla fall inte slask! Vill inte ha vinter över huvud taget. Det är deprimerande till max. Det ENDA positiva är att mysfaktorn ökar med någon pinne med alla tända ljus och filtar, men inget mer! Jo man får väl äta rätt mycket skit också framför tv:n.. Men det är bara till att stå ut, BARA nov, dec, jan, feb, mars och lite i april kvar av skiten. Upplyftande va?

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Vaknade vid halv fyra typ och sen dess har jag bara snackat med Alex och Johanna i telefon. Fick även hem ett brev om vaccination. Har fått en tid den 10 november. Frågan är bara om jag ska eller inte? Har fete ångest. Dels för jag är rädd för sprutor, inte litar på ett så pass nytt vaccin och jag tycker att kroppen själv ska bryta ner viruset, men samtidigt så borde väl sjukvården inte gå ut med det till så många människor om det hade varit så farligt, eller? Folk dör ju tydligen av det också. Fan jag vet inte. Det löser sig, det gör det väl alltid?

Nu ska jag fortsätta passa potatisen på spisen. Japp, världens roligaste uppdrag jag har medans mamma är och lämnar brossan på träningen. Sen ska jag bada och pröva ett nytt schampoo och balsam från TRESemmé. Höjdpunkten på min dag, woho. Eller okej, det är Greys ikväll också. Har börjat följa det NU. Har till och med övervunnit lite av min sjukhus ångest tror jag. Grattis till mig!

Nää ha en fortsatt trevlig skitdag allihopa! pussadjööööööken

Väggtext

Dags att samla lite krafter nu inför jobb. Tog en liten powernapp efter DH. Sen kom pappa och lillebror hem och förstörde allt med sitt busande och skrattande. Egentligen behövde jag inte mer sömn eftersom jag sov över nio timmar idag, men min kropp är helt slut. Jag ligger på febergräns igen och har cepe ont i mitt ena öra. Bara till att hålla tummarna att det inte blir värre. Förresten, har kommit på att jag vill ha någon 'väggtext' i mitt nya rum (om det blir klart någongång vill säga). Ett litet motto som man kan se varje dag och bli påmind. Har hittat några favoriter som jag vill ha:

Dum spiro, spero  (så länge jag andas, hoppas jag)
Beliveing is just the beginning
Vivere senza rimpianti (lev utan ånger)
Love is the closest thing we have to magic
Semper idem (alltid densamme)

Eller kanske jag borde sätta upp always kiss me goodnight ovanför sängen? Hur mysigt hade inte det varit då?!



Fint va?



Nu ska jag göra mig iordning inför lite nattjobb. Adios, kiss!


Stockholm

Eftersom ni undrar vad vi gjorde i Stockholm så skriver jag ett litet inlägg om det...

Torsag: kom fram till Julle vid 23.00 någon gång efter ett antal kissepauser, lite bilköer och galen köring.
Vi chillade lite med rosé, snack, film och kort hos Julle.

Fredag: sov bort dagen och på kvällen käkade vi pizza och glodde på idol hos Julles kompis.

Lördag: vi tjejer gick i stan och shoppade lite och på kvällen förfestade vi hos Lyth i Sollentuna innan vi gick ut. Först blev det ett snabbt besök på Laroy, sen gick vi till Magenta och sist men inte minst så avslutade vi kvällen på Whiteroom. Det blev en trevlig kväll/natt med en massa mys.

Söndag: spenderade dagen mysande i en 5:a, medans de andra såg AIK ta hem guldet och lite annat. Blev upphämtad på kvällen för att sedan åka hem till Lyth och laga lite kvällsmat och glo på film.

Måndag: körde hem vid ett. Var hemma halv nio och stack och jobbade 23-06. Död som in i helvete eftersom vi inte har lagt oss tidigt en enda natt!

Jaa en liten översikt om vad vi har gjort. Dock förkortad. Jaha och nu undrar ni säkert vem det var vi träffade i Stockholm också va? Om vi säger som såhär. Vi lärde känna lite bartenders i Magaluf i somras...

Aja, det var en trevlig helg. Nu längtar jag till nästa resa. Måste bort snart!

Tog typ inga bilder under hela helgen. Starkt jobbat!






Nu börjar DH, BAAAAAAAAJ!


Tisdagkväll

TJAAAAA!

Gick upp halv fem idag, sten trött. Det var redan cepe mörkt ute och jag ville bara gå och lägga mig igen. Hatar höst och vinter, kallt, mörkt och tråkigt. Aja, skulle ha lite kvalitetstid med min pappa när jag käkade frulle. Slutade med att han pratade i telefon non-stop med sina jävla kunder och jag satt vid datorn och nördade mig.


Har varit hemma i exakt ett dygn och jag har redan riktigt ångest över att vara hemma. Inte för att jag inte trivs hemma eller så, utan för jag är så trött på malmö och allt. Vill ut och resa, upptäcka saker, göra roliga saker. Jag vill leva mitt liv, inte jobba och tråka. Därför var det så himla skönt att åka iväg till Stockholm över helgen på en liten minitripp. Eller ja från tors-månd.

Tisdag morgon

Im home again! Dock har jag jobbat hela natten och konstigt nog (!!!) så är jag inte ett endaste dugg trött just nu trots att jag inte har sovit ordentligt sen i onsdags. Vi har inte lagt oss tidigare än fem en endaste dag, så jag borde ju tekniskt sett vara stentrött... Aja, måste försöka få i mig lite sömn nu, behöver verkligen det! I morgon börjar jag inte förrens 00.00, så det blir en lååååååååååång sovmorgon! Och så ska jag berätta allt om vår lilla Stockholms-tripp. Okej inte allt, lite behåller jag för mig själv, men det mesta!!!

Godmorgon på er, godnatt för mig! PUSSSS

RSS 2.0