Mot tjotahejti

Nu ska jag bara packa ner det allra sista och duscha, sen tar jag tåget mot helsingborg för att sedan bege mig ut på en lång bilfärd med Alex och Johanna. Vi kör en tredjedel var och tacka gud för det fina vädret! Vi är inte framme förrens vid 22-00 ikv... Har jag nämnt vart vi ska förresten? Om inte, synd då får ni inte reda på det förrens jag kommer hem fuckers!!! SO LONG!


Ha det bra, hörs när jag kommer hem, don't miss me tooooooooo much!!! <3

Lillebror

Ibland blir jag chockad av hur gullig min lillebror faktiskt kan vara! Han ska sova borta inatt och jag ska bort i morgon, vilket innebär att vi inte kommer ses på några dagar. Givetvis skulle han krama mig innan han gick och så skickade han nyss världens gulligaste SMS till mig.

Det sägs att änglar finns i himlen, vad gör du då på jorden? För dig skulle jag gå i genom eld och vatten, över världens högsta berg och i genom världens djupaste vatten. Om du vill veta så finns jag alltid vid din sida, du betyder mycket för mig!

Sött va? Hur mycket han än irriterar mig, flera gånger om dagen, så älskar jag honom innerst inne, jätte mycket! Mitt nyårslöfte detta året var att bli snällare mot min bror, tyvärr har jag inte hållt det och jag känner mig så elak.




Från och med nu lovar jag att jag ska bli världens bästa syster! Jag ska i alla fall göra mitt bästa!


Welcome

Läsarantalet ökar hela, wooow vad kul att alla är intresserade av mitt liv =) Det är ju SÅÅÅÅ spännande liksom, jag menar, jag jobbar ju typ hela tiden och när jag inte jobbar så är jag med mina vänner, festar eller sover. Men snart så, då jävlar blir det roligare att följa! Eller ja snart, om 178 dagar =) Önskar att tiden gick lite fortare bara.... Nä jag vet, man ska inte önska bort livet, men fan, det är så tråkigt just nu. Vädret suger och det är ju mörkt och kallt hela tiden. Och jag vill jobba med något annat och jag vill ha sol och vara brun!!!!



Ligger och glor på vänner nu. Snart börjar csi följt av criminal minds. Mina gamla favoritprogram! I morgon ska jag upp rääätt tidigt.. Men kommer inte kunna somna inatt........... 

Två är en för mycket

Shit vad denna dagen har gått snabbt asså... Den är ju inte riktigt slut än, men snart så. Har packat det mesta nu, dock lite hemskt att jag verkligen måste ta TVÅ väskor för att få plats med allting. Jag förstår inte hur? Jag har alltid med mig för mycket, men vad fan. Känner verkligen att jag måste ha med mig allting, typiskt mig. Aja, får prega ner det sista i alla små-fack och hörn!


Sist jag reste så var det med denna tösen! Nu blir det ytterligare en liten resa, men denna gången följer även lilla Johanna med! =)

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag kolla på Grey's med mamma och sen, ja då vet jag inte. Kommer inte kunna somna ändå, så kan likabra sätta på en film eller något.


Onsdag

Igår fick jag sluta redan halv tre istället för sex. Jag mådde inte bra alls! Och idag är jag sjukanmäld.. Och i morgon åker vi, så det blir inte jobb förrens på måndag, WOOOW! Ska städa undan allt på mitt rum, hatar att resa bort och komma hem till en soptipp =P Sen måste jag ner och sola lite, packa, vila upp mig och hmm.. fixa en massa andra småsaker som noppa ögonbrynen och allt sånt där skit. Men först blir det frukost!


Om du lämnade mig nu

Fan asså, nu är det snart dags att sticka till jobb... Men först blir det lite slapp till lite av DH! Jag är inte alls sugen på att jobba inatt. 8 hela fucking timmar utan rast, jag oooooooorkar inte. Vill helst av allt bara krypa ner i sängen och lägga mig för natten, dock inte ensam...  Har funderat en hel del och det är faktiskt fysisk misshandel vi snart kommer att utsätta oss för tjejer, vad ger vi oss in i? Det kommer att bli jobbigt. Men men, först några dagar, sen får vi ta smällen! Inte lång tid kvar nu, wei!


Love you guys!

Förresten, en låt som går om och om hela tiden på min spotify är Lars Winnerbäck och Miss Li - om du lämnade mig nu. Vad har hänt? Jag gillar inte ens Winnerbäck, det är inte min musiksmak.. Och låten? Den är ju förfan asgammal... Aja, bra är den konstigt nog

Nej nu är det dags för lilla mig att hämta något att äta och hinna sminka mig innan DH börjar! Sov gott inatt och dröm sött! Pusss


Tisdag

GOD MORGON!!! Vaknade för en liten stund sen, har nyss käkat frulle! Inatt var vet KAOS på jobb!!! Det var bara jag och Basse mellan 02-06 och alla från Etage kom till oss och fråga mig inte varför eftersom gustav ligger SÅÅÅÅ mkt närmre! Kanske beror på vår service, muhaha!;) I alla fall, när de flesta hade gått klockan halv fem så var det bara att sätta igång att städa... Klockan sex var jag ovanligt död faktiskt. Brukar inte ha problem med att vara vaken länge, är mästare på det ffs. Men jag tror det berodde på att jag fortfarande är förkyyyyyld =( 


Ibland önskar jag att man bara kunde räcka ut tungan till gästerna och säga: SORRY FUCKERS, VI HAR STÄÄÄÄÄÄÄNGT!

Aja ska ut med mina hundar på en liten kissepromenad! Sen hade jag tänkt sticka ner och sola en stund =)

Ikväll är det DH, men jag missar slutet eftersom jag jobbar 22-06 today!


Backus

Vet ni vad? Jag låg och tänkte och kom på en sak. Jag har gjort något som inte så många andra har... Jag har bott på en pizzeria, det ni haha! Den hette Backus och där bodde vi i nästan en månad medans vi höll på att flytta mellan malmö och ronneby! Tyckte det var lite roligt faktiskt! Ibland vill jag vara liten igen! Tänk vad kul allting var då, och så lätt livet var. Man behövde inte ha ångest inför saker, det fanns inga svåra klädval att välja emellan, pengar existerade inte, man fick allt man ville ha, smink var inte ens på tal och killar, ja killarna var barnsliga då med, så ingen stor skillnad där inte, haha! ;)  

Jag var så söt när jag var liten, men nu, nu är jag bara snygg!






vad fan, mamma har inte kommit än och jag typ avlider av hunger, kom och mata miiiiiiiiiig då!

Måndag

Är uttråkad som fan. Sitter och i princip bara inväntar att klockan ska bli halv elva så jag kan köra till jobb. Inte för att jag vill jobba, men då händer det i alla fall något... Har försökt att få tag i min pappa som är totalt omöjlig att nå när han är iväg. Nu har han varit borta i snart två veckor och kommer inte hem förrens nästa söndag... Han kanske inte vill prata med mig? Haha nej skämt och sido, han sitter ute och äter med kunder nu så han skulle ringa upp innan jag börjar jobba. Snäll gubbe det där! =)

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, hon har varit och handlat lite och då kommer alltid något gott hem! Är hungriiiiiiiiiiiiiiiiig!

Snart är det tisdag, woho! Inte långt kvar, puss hej!

Hahaha =)



Idag gick jag upp klockan två. Kände att jag behövde vila ut pga min förkylning och min feber som jag hade igår. Blev riktigt slut efter jobb och när jag kom hem inatt somnade jag dirr! idag jobbar jag mellan 23-06, just gotta love it! Funderar på att gå ner en sväng och sola, fast mamma säger att det inte är bra när man är sjuk. Bakterienra trivs tydligen i värme och förökar sig? Aja vi får se, annars vet jag inte vad jag ska göra... Börja packa inför torsdag kanske?


Söndag

Igår vad jag på Entre med Alex och kollade runt lite och åt. Hon köpte en jätte fin klänning :) Min var tyvärr slut, så fick åka en sväng inom Jägersro för att köpa den, hittade även ett par riktiga killer-heels! På kvällen kom Johanna och vi gick en sväng inom solariumet och sen kollade vi på Johan Glans och The hangover. Vaknade upp förkyld som fan och det blir bara värre och värre, weei! Aja ska bara ta det lungt nu, ska jobba mellan 17-01 idag och jag är verkligen INTE sugen på det, varken fysiskt eller psykiskt! Och detta vädret dödar, fan asså vad jag vill ha sommar och sol!

Fredag

Alex gick nyss. Vi har kollat på idol och ätit godis såklart! Provade marabou winter, feeeeett gott! Try it! Nu ska jag sova, har jobbat hela dagen. Löning = myyyyyyyyyyyycket folk = död! Bajj!

Kallt

Vaknade nu typ. Eller ja, jag har vaknat till flera ggr, men gick inte upp förrens nu. Varför? Jo för tiden går mycket fortare när man sover och jag vill påskynda den lite just nu, haha! Aja elementen är fortfarande avstängda så här är CEPE kallt. Fan asså, mina fingrar är ispinnar, nooot fun!

Replay - Iyaz

That boy, like somethin off a poster
That boy, is a dime they say
That boy, is a gun to my holster
He's runnin through my mind all day

Youre like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my ipod stuck on replay

Onsdag

Ligger och fryser i min säng och försöker få upp värmen. Vårt varmvatten försvann när jag duschade och så har ALLA våra element lagt av. Riktigt skumt! Pappa kommer hem på söndag NÄSTA vecka, hoppas grannen kan komma in och ta hans plats för en liten stund och vara en duktig man och fixa lite!

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Började jobb klockan 8 och fick jobba över lite. Satte mig på cykeln raka vägen hem och åkte rullor med mina hundar en runda! Städade på mitt rum och fick ihop fyra mega stora högar med tvätt, ja en av varje färg då asså (svart, vit, röd/rosa/lila och blå/grön). inte nådigt, har inte lagt mina kläder i tvätten på jag vet inte hur länge och nu börjar dem sakta men säkert ta slut i lådorna. Eller ja, dom som är användbara iaf! Sen kom mamma hem så körde vi och handlade mat och lite annat smått och gott! Kollade på Greys tillsammans med lite lala och vindruvor! Och ja, nu ligger jag här. Ska väl snart sova antar jag, fast har sovmorgon i morgon ändå, så kan äntligen sova ut. Hatar att gå upp halv sju, så INTE jag! Då slutar ju efterfesten ffs! ;P Aja, ska hämta en bit choklad till, sen ska jag sätta på tv:n. God natt och sov sött! Puss




Buttkiss


Paus i DH med apelsiner

Sitter och äter apelsiner nu medans jag kollar på DH. Har känt mig hängig de senaste dagarna och trott att jag ska bli förkyld. Och enligt mitt horoskåp i metro idag så är det just vad jag ska bli - förkyld alltså. Så nu sitter jag och desperat trycker i mig C-vitaminer för att försöka motverka det. Yeaah, som om det skulle hända. Har min kropp bestämt sig för något så har den. Men tummarna kan man alltid hålla!

Förresten, har ni hört The cure med Jordin Sparks? Älskar den!!! Om inte, ladda hem.

Nej nu är pausen slut, back till DH =)

Tisdagkväll

Skulle slutat klockan 16.00 idag, men fick stanna över till 19.00. Jobbigt då, men skönt såhär i efterhand! Mamma erbjöd sig att lämna bilen och ta cyklen hem idag igen, men icke! cyklat 2,4 mil på två dagar, rekord för mig ffs! Ska fortsätta med det så länge jag orkar... =) Åt en stor skål med mannagrynsgröt när jag kom hem, love it!!!! Nu sitter jag här i sängen och fryser som ett sär och vill helst bädda ner mig, men näää, måste ut med mina äckelhundar. Skaffa aldrig stora hundar som kräver mer än en 5-minuters runda, speciellt inte på hösten/vintern. Hatar det! Aja får pysa ut med dem nu en snabbis innan DH börjar!

Jobbdags

God morgon på er! Nyss käkat upp min frukost som bestod av två cepe mörka mackor och en skål med havrefras! Ska bara ta på mig sen bär det av mot jobb på min cykel, wiho! Slutar redan 4 idag, so long suckers =)

Mysmåndag?

Ligger i min säng och myser och kollar runt lite på nätet och msn:ar med tjejerna! Att det ska vara så satans jävla kallt nu. Ice age 4 ffs! Och det värsta? Vintern har inte ens börjat..... Just nu önskar jag att jag var en björn. Vill med gå i ide och sova tills våren! Hade varit RIKTIGT nice! Men icke. Ska gå och sätta in en kopp grönt te i micron nu, sen ska jag mysa lite med mamma i soffan och kolla på Roast på Berns när dom ska roasta MARKOOLIO :D innan jag går och lägger mig för dagen! Jobb i morgon, måste ladda om batterierna...



Pussis

Måndag

TJA! Igår när jag kom hem så var jag fett lack och ledsen, ingen aning varför, bara blir så ibland ju. Kommer in i köket och så sitter mamma där glad som en röv med en sprillans ny cykel till mig... Blev lite gladare tills jag kom på att jag skulle cykla hemifrån 07.15 i morse.. Det gick bra, förutom att det var motvind både dit och hem och var man än cyklar så är det för fan uppförsbacke haha! =P Min snälla mamma erbjöd sig till och med och komma till mitt jobb och lämna bilen och cykla hem, så jag skulle slippa, men icke! Det tog emot som fan, men jag sa nej! Hon är snäll min mamma, love her!!!!! Det gick bra på jobb idag, mycket att göra som vanligt och jag var trött efter helgens bravader, men jag överlevde!

Ikväll kommer jag somna tidigt, har redan träningsvärk i benen efter mina 1,2 mil på cykel och så är jag trött i hela kroppen, känns som om jag ska bli sjuk..

Bilder från helgen hos Johanna i HBG






Den här lilla kattbebisen vid namn FISA låter ALDRIG mig sova! Tror hon har en smygkärlek till mina fötter och tår också... Ska alltid bita och riva på dem!

Men coooooooooool är hon!

Söndag

Jag lever, men är sjukt trött och lite halvt bakis. Var ute i HBG igår med lite folk, kul som vanligt!! Orkar inte skriva mer nu, ska försöka sova efter mina knappt 5 timmars sömn inatt! Börjar 08.00 och ska CYKLA till jobb om det inte regnar, vilket det med all säkerhet kommer göra bara för det....... Aja puss godnatt sov sött!

Fredag

Igår var jag som sagt på bio med Alex. Vi såg Fame och den var helt OK. Sen körde vi hem till mig och mös lite =) Idag ska jag jobba 15-23.. Det värsta är att jag inte har någon bil idag så jag måste ta bussen till jobb. Fattar ni vilken jävla omväg det är? Istället för att köra dit på 6 min så måste jag åka buss igenom hela oxie, vänta på 31:an som går var 20 min, åka en bit för att sedan GÅ världens längsta bit. I detta underbara väder också, wiiie, just gotta love it!!!! Och så missar jag IDOL ikv =( Aja ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag äta lite frukost! Puss

Torsdagsmys

Jag kunder verkligen inte komma till ro i morse, så somnade inte förrens åtta, halv nio! När klockan ringde två så trodde jag helt ärligt att jag bara hade sovit en timme, så snoozade lite! Nu har jag en hel del att göra innan jag beger mig mot stan! Ska nämnligen gå på bio idag med Alex och se Fame =)


En väldigt gammal bild på oss :)

Fan asså, det känns som om jag håller på att bli förkyld... Näsan rinner och jag nyser hela tiden. Svininfluensan? Hahaha! Nä men ska ut med mina hundrar nu, ha en bra dag!

God morgonnatt!

God morgon på er! God natt för mig =) Nu är jag äntligen hemma efter jobb. Har haft så jäääävla kul idag så det är sjukt! Jag och Julia är lika små och blonda så alla har drivit med oss non-stop! Numera är vi kallade för B1 och B2, inte banan utan blondin såklart! Lilla Bashkim lurade oss hela tiden och tyckte det var superkul, aja kul att vi kan roa någon =P Haha! Har haft ovanligt mycket gäster en onsdag natt, vad gör folk med sitt liv liksom?

Nu hör jag mamma koka kaffe i köket, lite småroligt att mötas sådär! Hon går upp och jag går och lägger mig. Ska ut och hälsa på henne och sen ska jag krypa ner och nanna =)

God natt på er!

Måste köra till jobb om några minuter. Hatar när man är lite nyvaken och seg.. Eftersom jag blev störd non-stop idag när jag sov, så försökte jag sova lite nu ikväll också, men jag vaknade HELA tiden igen - 4 missade samtal och 2 sms, TAAAAAAAAACK! I morgon så stänger jag av min mobil, haha :) Vi hörs i morgon när jag vaknar - AV MIG SJÄLV! Nu pyser jag, sov gott!


I vanliga fall så är det sprit och fest som håller en uppe om nätterna, inte hungriga folk!

buttkiss*


Trött

God morgon god mooorgon! Jaha då sitter man här nyvaken igen. Har blivit väckt 533564 ggr idag, skit jobbigt! Så känner inte mig helt utvilad... Men men, får vila lite till sen! Det är helt okej att jobba natt faktiskt, det är inga som helst problem med trötthet eller något alls. Det enda som tar emot lite är att jag sover när alla andra är vakna, känns som om man missar allting =P Men det finns inte så mycket att göra åt det precis, bara att bita ihop! Förresten inatt var det MINUSGRADER!!! Snacka om att det var kallt att stå i DT:N!! 

Nej nu kom mamma, dags att äta lite kycklig, färskpasta och beasås till fulle! Pussssssssssss

Okt. 13, 2009

Jävlar, idag är det den 13 oktober. Alltså, en hel månad sen jag fyllde år. Fan vad tiden går fort... Vilket jag inte klagar på alls, för jag vill att det ska bli vår och sommar igen!

Har nyss kommit upp ur plurret! Kände för lite varmt vatten eftersom det är cepe kallt ute! Åkte rullor nästan 40 min också, det är bra. Rumpan kommer bli finare och fastare, muhaha =) Ska smörja in mig lite och sånt nu, göra mannagrynsgröt och sminka mig nu innan DH börjar! Hinner se det innan jag sticker till jobb!


Tänk att detta är för FEM månader sedan....


Tänk att detta snart är för FYRA månader sedan...


Tänk att detta är för exakt TVÅ månader sedan i morgon...


Tänk att detta var för över en månad sen, haha =)

Nää nu ska jag pysa, ha en trevlig natt allihopa! Dröm om mig medans jag jobbar, wohooo =)


buttkiiiiiiiiiss*

Nattjobb

God morgon! Gick upp för en liten stund sen, så har hunnit morna mig och äta lite frukost! :) Var en relativt lugn natt för det mesta. Men vid klockan fem när man minst förväntar sig så kommer det in ett stort kill-gäng och beställer in vars två menyer, lite irriterande! Och jag hade precis moppat hela golvet skinande rent, och så kommer dem inklampandes med leriga stövlar, TACK FÖR DEN!!! Aja åt lite egengjord frukost innan jag körde hem, vi hade trevligt tillsammans så ingen ville sticka, haha! Bashkim är väldigt snäll och trevlig att jobba tillsammans med och det är ett måste, jag menar, vi spenderar minst fyra timmar ensamma varje natt nu tre dagar i rad... Ska gå ut en lång runda med mina vovvar nu i detta finfina höstväder, sen blir det lite träning för min del! Hörs sen, kisses!

Jobb

Jaha då bär det snart av till jobb, känns lite motstridigt, men har inte så mycket till val. Först: två ipren mot min äckligt jobbiga huvudverk! Sov gott inatt alla!!!

BAJS DAG

Vilken dag! Har hunnit gråta floder, skrika av ilska, bråkat med min mamma, slänga saker och ting i golvet, tyckt synd om mig själv och slått min bror. Har hunnit ha ångest över allting. Sen har jag även hunnit med att skrika av glädje, torka mina tårar, springa runt i glädjerus krama mamma och säga förlåt till min bror, hahahaha =) Nu är allt bra igen, det ska gå vägen! Håll tummarna!! Många känslor inom loppet av några timmar! jag är dramatisk, eller? Nää det var inte så överdrivet på något av hållen, för fyfan vad hemskt det var!

Nu ska jag sova lite. Måste vila upp mig inför inatt! Puss på er alla, mwaaah!


Måndag

God morgon! Ligger och mornar mig i min säng och har det allmänt mysigt! Ska hämta lite frukost och lägga mig och kolla lite på TV. Idag börjar jag jobbar klockan 23.00 och slutar 06.00 i morgon bitti. Så det blir en slappedag med en massa sovande =)

Daniel Bedinfield - If your not the one

If you’re not the one then why does my soul feel glad today?
If you’re not the one then why does my hand fit yours this way?
If I don’t need you then why am I crying on my bed?
If I don’t need you then why does your name resound in my head?

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

I don’t know why you’re so far away
But I know that this much is true
We’ll make it through

‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I like you, whether it’s wrong or right
And though I can’t be with you tonight
You know my heart is by your side

Söndag

Har nyss kommit upp ur badet. Har legat och lyssnat på en massa mysiga kärlekslåtar med tända ljus, peelat mig, filat fötterna och lite annat smått och gott, samt ätit vaniljyoggi med vindruvor, klementin, päron och banan! Har bara ätit det och två mackor på hela dagen idag, fett skumt. Jag som brukar äta så det rinner ur öronen... Kanske har krympt min magsäck lite? Woho isåfall haha! Aja har varit lite duktig och åkt rullor med Ebba i 40 minuter, bra träning för arlset ju! Och sen powerwalk med Simba i 20 min! Är jätte trött, har inte blivit så mycket sömn i helgen...

Är det inte typisk höst när man ligger nerbäddad i sin säng med tända ljus, härlig musik, ett kallt rum och ett stort varmt täcke, något bra på tv och lite mys? Det är liiiiiiiiiiiite nice med höst faktiskt. Inte så mycket, men lite! Lite mysfavoriter som spelas just nu:

If your not the one - Daniel Bedinfield
Love hurts - Nazareth
Right here waiting - Richard Marx
When a man loves a woman - Michael Bolton
Nothing compares 2 u - Sinead O Connor
It must have been love - Roxette
This I promise you - Ronan Keating
Right here, right now - Agnes Carlsson
No matter what - Boyzone
Gabriellas sång - Helen Sjöholm
Speechless - Michael Jackson


Frukost 20.00

Är hemma från Johanna nu! Sitter och äter mitt första mål för dagen, varma mackor och smoothie, yummy!

Lördag

Sitter hemma hos Johanna i HBG och myser med mig själv eftersom Johanna ligger och vilar ögonen (sover stenhårt). Har fått hennes jävla busfrö till katt på halsen också som biter mig i tårna non-stop!!!!

Igår blev det förfest hos mig framför Idol och sen blev det fest hos Larry! Efter några timmar körde Johanna och lämnade Alex och vi stack till Mc och sedan på lite efterfest inne i stan =) En trevlig kväll! Vid halv sju bestämde vi oss för att lämna efterfesten och köra hem till mig för att hämta mina saker och sedan köra mot HBG eftersom Johanna skulle jobba klockan tio idag. Var hemma vid åtta efter en gaaanska farlig resa med en trött Johanna ute på motorvägen med alla stressade folk som skulle till jobb... Aja låg och mös medans Johanna jobbade och sen kom hon hem så gjorde vi Schnitzel, klyftisar och beasås till frukost!

Nää nu ska jag försöka väcka Johanna så att vi kan gå ner och köpa lite godis =)



Jobbis

Blev 11 timmar på jobb idag. Kan ju säga att jag inte riktigt kände för det när jag körde dit, men på vägen hem: FY FAN VAD SKÖNT :) Bättre att jobba lite än bara ligga hemma och lata sig eller spendera en massa pengar i stan!! I morgon blir det dock bara lite jobb mellan 11-15, nice som in i helvete! På kvällen blire lite festifesti =)
Nu ligger jag i plurret och myser med tända ljus och datorn!

Någon som får en känsla av att jag gillar DOVE? hahaha LOVE IT!

Ska gå upp nu snart och lägga mig i sängen i mitt iskalla rum! Blöta pussar!


JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPI..............

 Jobbar mellan 11.30 till 22.00 ikväll, på min LEDIGA dag. Kulkulkul ju, men vi hörs senare, om jag lever vill säga. Adios

Feels like tonight

Att jag alltid ska få dille på något. Nyss var det en massa gamla Simple plan låtar, men nu är det Daughtry som spelas non-stop. Han har en över pulig röst och fina texter =)

And it feels like tonight
I can't believe I'm broken inside
Can't you see that there's nothing that I wanna do
But try to make it up to you
And it feels like tonight

I never felt like this before
Just when I leave, I'm back for more
Nothing else here seems to matter
In these ever-changing days
You're the one thing that remains
I could stay like this forever


Fan asså vad jag ska vara hungrig hela tiden då. Vem uppfann 'jag äter bara för det är gott'? Den människans huvud hade jag velat sparka in så hårt att den hade ångrat sig 3483209 ggr om! Hahaha! Nä lite nyttig mat och träning gör susen till ett friskare liv =) Funderar på att köpa klippkort på friskis och komma igång igen på riktigt, men får se med jobb...


USCH

Det här är hemskt, riktigt hemskt! Tänk vad en liten kanelbulle gör med din kropp... Såhär långt bör du gå raskt om du har ätit:

Choklad 100gr - 1h 45 min
Läsk 33cl - 25 min
Magnum - 50 min
1 påse chips - 5 h
Kanelbulle - 30 min


Onsdag


Sitter och myser i sängen med mitt myr-täcke! Kom nyss upp från badet så är ett litet russin nu. Är inte på världens bästa humör och vet inte vad som är felet. Eller jo kanske lite. Hatar såna här dagar jätte mycket. Ni vet när man tycker riktigt synd om sig själv, vill bara krypa ner under täcket och gråta och bli ompysslad och kramad. Urk och blä! Man kan inte alltid vara super glad. Speciellt inte nu när det är höst och allt. Tänk om jag bara hade gått här hemma och jobbat för ingenting, inte veta något om framtiden eller ha något planerat. Nej tacka vet jag att jag sticker iväg i april, annars hade jag ALDRIG överlevt!

Aja idag har jag jobbat. Efter det stack jag och mamma och shoppade lite. Fick två mascaror och en stickad tröja
, alltid bra =) Igår tog jag som sagt en sväng i stan med Alex. Köpte ett par nya skor och en till mössa. Sen lunchade vi på Grafitti med Tjäder som sällskap. Tog ytterligare en runda för att sedan sätta oss ner och avnjuta en efterlängtad CHAI!!!!!! Åkte hem till Alex och kollade på DH som äntligen har börjat igen, wiewiewie! Sen blev det två filmer och en sen kväll hos Tjäders kompis Mowgli? Aja trevlig dag i alla fall.

I morgon skulle jag egentligen varit ledig men blev inringd idag. Och visst varför inte liksom, alltid bra med pengar. Fick dock reda på att jag ska jobba mellan 11-22 efter att jag sa ja, Wohohoho! Men men, man ska inte klaga...


God morgon

God morgon! Ligger här och mornar mig medans jag väntar på att Alex ska vakna, vilket kommer dröja... Lika bra att börja göra mig iordning så man är redo för en tripp i stan sen =) Hmm.. Vad blir det till frukost idag då? Kncäkisar? Får se vad köket har att bjuda på! Pusshej

The final countdown

Vill ni veta en riktigt sjuk sak? Det är numera 199 dagar kvar till Spanien, Mallorca & Magaluf. Heeeelt CRAZY!

Killar...

1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS
Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

 

2. HAN ANVÄNDER SMILEYS
Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.


3. HAN STÄLLER FRÅGOR

Det betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad.


4. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN
Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen"


Tandläkaren

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ =)

Idag var jag hos tandläkaren och vet ni vad? Jag har numera spräckt min inga-hål-bubbla. Fuck. Fick borra halva idag och det var nästan lite kul med bedövning eftersom det var första gången, haha! Nä men ska skärpa mig nu, inget mera godisätande! I alla fall inte som i helgen (som för övrigt har varit mysig)!!!


Såklart ska min lila chihuahua sitta i mitt knä non-stop och störa sig! Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag köra hem till bigsis, som för övrigt åker till rom i morgon, cepe fuskigt!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ =)

Haha


Såhär snygg är jag just nu! Medans Johanna klipper kunder nere i källaren och jag väntar på min färg så passade jag på att smita upp och uppdatera er lite! Vaknade ett idag av little miss sunshine som hade klippt sen klockan nio i morse. Käkade lite av gårdagens godis och snackade en massa skit som vanligt, haha! Nej nu ska jag springa ner igen, hörs sen. Puss

Tomelilla

Hos Johanna och myser! Krängt pizza och gottis så det rinner ur öronen! Nu ska vi snart nanna =) Pussssi

Inget är som väntans tider......



Såhär kul har jag medans jag väntar på att Johanna ska hämta upp mig! Blir att jag hänger med henne tills hennes föräldrar i Tommelilla ikväll, eftersom hon inte får ha med sin katt till mig (mamma allergisk+ebba=monster=död katt). Sitter och leker i min säng, hahaha tur att man är lättroad =)




Alex i ons när hon gjorde goda varma mackor till oss, hihi =)

SÖTA Bella =)

Haha vilken buse

Nej nu får det räcka med bilder på Bella i min blogg, men ni kan inte annat än hålla med om att hon är sööööööt va???? Lilla Fluffy =)



Bajs väder

Att vara på helspänn hela tiden gör en utmattad. Men nu är det finally över, bäst så haha! Usch... Men men, ska gå ut en runda med mina hundar i detta extremt otroligt härliga väder, ååh love this day.... =)

and so it began

Nä men ICE AGE 4!!!! Ligger i min säng och fryser ihjäl ffs, världens oväder ute ju. Varför föddes jag i sverige för, och inte i spanien eller något varmare land? Just det, flyttar ändå dit om exakt 202 dagar, haha woho! Igår slutade jag jobbet 20 och körde hem till Alex och mös med godis och idol och hennes mamma =) Idag vaknade jag av att jobb ringde och ville ha in mig, men nej jag är faktiskt ledig idag, var det igår också egentligen men icke! Så än så länge har jag bara chilledillat och städat lite. Man har ju ingen lust att sätta fötterna utanför dörren, blörk! Nu är det höst, det är verkligen på ritkigt nu....




Nu kurrar magen så måste mätta den lite, pusshej =)

Torsdag natt

Slutade jobba 23 igår och körde där efter direkt till Johanna i HBG. Mös lite och körde runt som galningar för att hitta något öppet matställe klockan halv tre på natten, men ikke! Slutade med köttbullar, mos och lingon hemma hos henne ist! Hon har fått världens sötaste kattunge, Fisa, men även världens galnaste. Fyfan och jobbig också hahaha eftersom hon inte låter en sova på natten =) Kom hem för en stund sen och skulle egentligen varit ledig idag, men nej, måste jobba mellan 15-20. Missar fucking idol, BAJSOLLON! Men men, ska köra hem till Alex efter jobb iaf =)

Nej nu måste jag sminka mig lite snabbt innan jag ska bege mig mot jobb. Hörs senare!


Pussbacon

Love

Jag tror att jag har gått och blivit kär. Eller i alla fall lite smått förtuttad. Ni kan väl inte ha missat Rabih Jaber i IDOL? Gosh killen sjunger som en gud!!! Och utseendet är det heller inget fel på =)


En riktig charmknutte!

Nu sitter jag i alla fall (förutom att lyssna på Rabih) och äter. Ska köra till jobb om mindre än en timme för att jobba fram till 23 ikväll.

PUSS

WOOOOOOOOOOOOOW

WOW det där kom som en chock, det är allt jag kan säga!


RSS 2.0