trött som en åsna

jobb: igårnatt 20.15 - 04.15
jobb: idag 11.30 - 20.30
jobb: i morgon 11,00 - 19.00
nu: GOD NATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
resten av veckan: joobbb

Söndag

God morgon! Nyss ätit frukost så nu sitter jag här och slappar bara... Ska nog bara ta det lugnt för jag börjar jobba 20:15 ikv och slutar 04:15 och så jobbar jag 11:30-20:30 i morgon så det kommer väl bli lite småtufft =) Men men, har ju inget bättre för mig så!

Igårkväll var jag hemma hos Alex med Johanna och mös. Krängde en jävla massa godis, lala och chips med dippa, yummy!! Körde hem vid tre och somnade typ direkt. Men nu ska jag rusa, ska hjälpa pappa lite med mitt nya rum (???) Pusss

Fredagkväll

Tjobalo! Sitter i soffan och myser med mamma! Jobbat hela dagen vilket resulterade i feber igen, antagligen för jag överansträngde min sjuka kropp... Men men, får vila mig lite. Jobb i morgon igen och sen ska jag träffa mina girlfriends för lite mys! Längtar efter mys, saknar kramar och närhet haha! =(

It's true

HOME IS WHEREVER YOUR HEART IS - så äckligt sant så! Och just nu känns INTE Sverige/malmö som hemma!

Jobb

Idag har jag som sagt jobbat mellan 16.00-20.30. I morgon blir det jobb mellan 10.00-19.00, men det är kul. Dock stressigt som fan och mycket att lära sig. Men så är det ju att vara ny på jobb, right!! Men men, ju mer man jobbar ju mer kommer man in i det. Ja för er som undrar så hade jag min första dag på Mc Donalds i Lockarp! =) Bara så ni vet, min restaurang är tredje bäst i HELA Svergie, ha slå det ni!;) Dock har jag lite ångest över att bli fet bara....

Såhär snygg är jag med mina kläder, haha woho!!

Nää nu ska jag krypa ner i sängen och mysa lite och kolla runt. Sen ska jag nanna, påfrestande att jobba när man är lite sjuker. Fast är på bättringsvägen nu =)

Pusss alla och sov GOTT, BUTTKISS<3

God morgon!

Jag vaknade för en liten stund sen av världens mardröm... Usch hatar det! Men men, TROR jag mår lite bättre idag faktiskt, har inte hunnit känna efter helt, men jag hoppas på det =) Sitter och äter mackor med ost och marmelad nu och har laddat upp med mina underbara 7 häften som jag ska ha pluggat in innan jag kör till jobb klockan 15.30 idag... Det är väl bara att hålla humöret uppe och sätta igång =)

Time to say goodbye


On the first day that I met you
I should've known to walk away
I should've told you you we're crazy
And disappear without a trace
But instead I stood there waiting
Hoping you would come around
But you always found a way to let me down

It's too late, I can't fix my mistakes

GE MIG

Jag har SÅ hittat mina höstfavoriter =)

Koftor/stickat


Överdelar


Päls(typ min absoluta favorit i höst, dock fejk. Längtar till min pälsjacka kan komma på. Och tänk er den svarta pälsvästen ovanpå min svarta skinnjacka, sweeeeet!!!)


Lårhöga stövlar


Skor






MJAAAUU!!!


Simple Plan

Mina favoriter just nu:

No love
Welcome to my life
Don't wanna think about you
Untitled
Addicted
I can wait forever
Perfect



 Klassikern

Som sagt, har fått dille på dessa låtarna och deras underbara texter! Det är väl typiska ungdomstexter där man känner igen sig i de flesta av dem....

Bajs sjuk

Fan asså, jag orkar inte. Vaknade med träningsvärk till max i magen. Får se hostan som ett låååångt träningspass, lite magmuskler är inte helt fel, hoho! Har fått hög feber nu igen trots att jag börjat på pencillin och börjar tappa hörseln på vänster öra nu också:S Aja det är bara att bita ihop. Får vila upp mig till jobb i morgon! Jaja mamma kommer snart hem så jag får lite sällskap iaf =) Har bara legat och kollat på tv, läst VR, snytit mig, kelat med Ebba och sovit.

Nää nu ska jag faktiskt plugga in lite saker i huvudet. YES ni läste rätt, måste lära mig en hel del nya saker till jobb i morgon.... Och så ska jag lära mig helt andra (mktmktmkt roligare) saker också självmant =) Men först på listan: överdosera ipren!!!!! Adios (L)

Shoppa

Fuck vad jag har ont i mina öron asså. Och så är jag hungrig som ett svin... Får väl lyfta på röven och ta något att äta. Funderar starkt på popcorn!!! Kan inte sova heller. Har legat och tänkt och funderat. Tänkt på allt möjligt, men mest på höstkläder. Jag har riktig ångest, jag MÅSTE ut och shoppa! Jag vill ha ALLT! Måååste till Stockholm snart... Eller ja, om någon månad eller så, he he! Har fått riktigt dille på simple plan också... Innan när de var som mest inne och alla älskade dem, hatade jag dem. Men nu, fyfan låtarna går på repeat hela tiden! Älskar deras texter! Tänkte skriva mina favoriter i morgon för nu måste jag KEKA lite =)


MÄSTERkock i maggan <333

BUTTKISS, God natt alla små hjärtegryn =)

Varför nöja sig med 1 sjukdom?

Vilken dag. Spenderat en halv evighet på sjukhuset... Tydligen så har jag öroninflammation i båda öronen, spräckt trumhinna (inte konstigt att jag har ont?!?!?!), halsinfektion,yrsel,  feber, hosta och förkylning. Men har i alla fall fått pencillin mot det nu så hoppas att det blir bättre snart. Dock kommer min hörsel på högra öra inte tillbaka på två veckor och så kommer min yrsel försvinna om ca 6 veckor. Var glad att det inte var svininflusensan iaf!!!! =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova, behöver verkligen vila upp mig. Men först ska jag prata färdigt med Johanna!

Pusss godnatt!


GRABBARNA FUCKING GRUS


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Saknar detta!!!!!! =( Saknar GG-killarna, saknar alex och mina jobbkvällar, saknar drinkarna, saknar värmen, saknar alla kramar&pussar, saknar allt skratt, saknar solen, saknar att sakna johanna, saknar att inte vara hungrig, saknar att INTE vilja åka hem, saknar att vara vaken till 08.00 varje morgon och gå upp vid 2-4, saknar musiken, saknar allt trevligt folk, saknar all dans, saknar lägenheten, saknar att säga bööööööööööööööööööööööööög, saknar vätsketabletterna, saknar våra underbara middagar på balkongen, saknar alla förfester med allt folk, saknar promenaderna, saknar stockholmska, saknar att svettas, saknar att sova powernap på kvällen, saknar att göra vid mig.... Ja ni fattar nog!?!?

Har ångest till max. vill bara gå och dra ett täcke över huvudet... Gillar inte Sverige, så tråkigt och osocialt och ja... Fuck:( ska lägga mig i soffan nu, kränga choklad, kolla på film och sova. Sen blir det kanske en runda till alemansgatan OM JAG VÅGAR vill säga..... BLÖRK

fuck fuck fuck

Jag är hemma. JAG VILL INTE!!!! idag har jag verkligen världens största fete ångest.... MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG APA hatar att känna såhär :(


Now it's just too late and
We can't go back

Bye bye

Då var det dags igen.  HEJDÅ SVERIGE!!!!
Hörs om en vecka!


Pusssss (L)

FREDAG

God morgon! Vaknade för en stund sen av att grannens barn gick in i deras bil och hade kul med tutan.... Så nu ligger jag här. Jag är nervös (????) och hungrig som fan. Ska snart orka ta mig upp och äta lite, sen måste jag fixa det absolut sista. Ska även försöka hinna med en sväng inom apotektet och konsum.


Snart!

1 dag kvar

"nej nu fattar jag ingenting
om du har sett min hjärncell snälla ring" hahaha

 
Håller på att packa för fullt nu. Johanna stack för ett tag sedan. Eller okej, rätt längesen.. Kommer inte ses på över en vecka! =( Men men, det kommer (tyvärr) gå snabbt..! Nu är det inte så länge tills jag och Alex ÅKER! =) Min väska är redan så himla fullproppad så jag undrar hur jag ska få plats med allt.... Aja det löser väl sig, haha!


Väldiiiigt suddig bild, men ja...

Aja gotta run, ska kEka! Puss adios <3

Onsdag

Har varit en sväng uppe i stan och på mobilia. Växlade pengar inför resan och lite sånt! Fixade det absolut sista som jag var tvungen att inhandla.. Nu sitter jag och äter lite soppa, mumma! Ska snart slänga i det sista kläderna i tvätten, eller ja, jag ska tvätta för hand hahaha! Fattar inget av tvättmaskinen:P Men i alla fall... Ska fortsätta städa på mitt rum med och sen kommer Alex och Johanna hit ikv, MYS!

Näää nu ska jag äta upp och ta tag i mina inte allt för roliga sysslor tillsammans med de här två låtarna på högsta volym och på repeat! Är beroende av dem just nu, ingen aning varför! Dock är den sista låtens text är rätt bra!

 


PUSSSS

Lill lördag


Tjabba! Tekniskt sätt är det onsdag nu = lill lördag och jag är cepe sugen på att gå ut och festa! Dock blir det inget festande innan vi åker till maggan, kanske är rätt bra i för sig... Har redan börjat packa ner en massa saker och lagt fram lite allt möjligt. Får se om min väska väger mer denna gången, tror nästan det... Aja nu ska jag lägga mig och kolla färdig på navy cis och sen ska jag lyssna på min ljudbok I think, MYS! =)

Say OK

You are sweet but I'm still a bit naive with my heart
I don't wanna be into you if you're not looking for true love
I don't wanna start seeing you if I can't be your only one

Bank-dax

God morgon! Fy vad skööönt med sovmorgon! Dock har jag blivit väckt av tre olika personer, grrr på er! haha! Drömde helt underbara drömmar, eller nja kanske ändå inte... Men om underbara personer i alla fall =) Nu måste jag rusa ner till banken och fixa med lite saker som jag gjorde igår, men det fungerar inte med att logga in med min dosa.... Btw, kan inte svara på sms då mina pengar är slut (Y)..... Och just det, min pappa fixade min dator igår så håll tummarna för att den fungerar ett tag framöver nu =)

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV

Fan fan fan asså! Min jävla fucking röv dator som är mindre än två månader gammal är redan kaputt! Dock har vi kommit fram till att det blev fel redan från allra första början vid en installation (INTE mitt fel för en gångs skull!!!!). Har hittat 81 fel än så länge och tydligen så har det skickats iväg 701 rapporter till HP. Inte undra på att jag alltid får mejl och uppdateringar av dem??? Jaja ska radera ALLT på min dator och sen ska pappa försöka installera om hela mög skitet. Att det ALLTID ska krångla med mina datorer. Jag blir så lack. Kanske inte ska svära offentligen (men vafan har redan gjort det så kan lika bra fortsätta) jävla i helvetets idotblandnings rövhål med sagge och blandad mögapbajs rövfuckingbajshåååååååååååååååååååååååål. Fattar ni HUR ARG jag är???????????? Aldrig något tekniskt som kan fucking fungera i närheten av mig. Jag ska gifta mig med en tekniker!!!! Och dessutom så har mitt ljud även lagt av på datorn, åååh är inte livet TOPPPPPPPEN? =)

Finally


ÄNTLIGEN är mitt sommarjobb sluuuuuut på SYSteam outsourcing services AB! Fem veckor har bara flygit förbi och nu får jag äntligen vara ledig i två veckor!!! Ligger i min säng just nu och jag vill aldrig lämna den haha! Vad skönt det ska bli med sovmorgon i morgon!!!!

WIE

snart snart snart =)

Vill hem


Tiden har faktiskt gått rätt snabbt än så länge.. Har dock inget mer att snoka runt på på internet, inga fler bloggar att läsa och ingen rolig som är inne på varken FB lr MSN... Jag vill hem och lägga mig och sola, sova och kränga godis! Jag måste ner till Maxi på lunchen och handla lite gottis som tidsfördriv!

Ps. I need a hug. And a kiss! D.s

Helgen

Vilken dålig uppdatering.. Men jag har haft annat för mig! Jag och Alex åkte upp till HBG för att våldgästa Johanna lite. Okej vi våldgästade inte, she wanted us there! :D Blev en mysig myskväll med godis för 103 kr, massa m-snack (som vanligt hihi), Eva & Adam, massa skratt och slutade vid halv sex på morgonen (som vanligt när man sover med dem haha:)) Igår gick vi till hennes salong och hon klippte, slingade och noppade mig. TACK BABY! Blev super nöjd!:)

Nu sitter jag här på jobb, har nyss blivit terrad haha... Sista dagen också. Har varit här i fem veckor. Kan ni fatta att det redan är slut? Helt galet:) Äntligen över liksom, haha! Okej inte riktigt än, har 7 timmar kvar...... Men ändå!


Film mys

Jag lever! Skriver mer i morgon, nu ska jag se baksmällan! Pusss


Flickan som lekte med elden

Kom på ett utmärkt sätt att fördriva tiden! Jag sitter nämnligen och lyssnar på Stieg Larssons Flickan som lekte med elden, den andra boken av Millenium serien. Ja lyssnar, på ljudbok alltså! Synd att tanken inte har slagit mig tidigare under mina 207 timmar här på jobb....

Gäsp

Jag har nog världens drygaste jobb, men ändå skönaste! Jag har legat och sovit inne i vilorummet sen jag skrev sist tills nu med undantag för lite avbrott när posten har kommit etc! Dock pågrund av min mage som vägrar ge med sig och eftersom jag inte kunde sova inatt. Så nu är jag helt yrvaken, snurrig och lite små irriterad=P Kanske inte sköter mitt jobb på allra bästa sättet just nu eftersom jag sitter i en receptionist och ska vara trevlig, men what the F, I don't care right now...! Men gud vad tiden går lååååååååångsamt asså, jag vill bara hem och hmmm.. Kränga godis!!!

Förresten, nu börjar THE FINAL COUNTDOWN på riktigt!!!!

Fredag

Igår körde jag till sommarchansen direkt efter jobb. Var där med Alex (som hade Bella med sig) och hennes familj/släkt! Hur trevligt som helst och varmt och skönt! Dock hatar jag alla getingar!!!! Nu sitter jag på jobb och äter frulle, yummi! Är riktigt trött eftersom jag knappt har sovit något inatt. Har haft sjukt svåra magsmärtor, och dom är fortfarande kvar.... Vad är detta för vecka egentligen? Sjuka veckan? Vi-tar-och-plågar-nathalie-denna-veckan? Aja, jag har i alla fall fått en massa piller och skit av mamma så jag hoppas det blir bättre snart! Idag är det FREDAG vilket innebär heeeeeeeeelg:D Och näst sista arbetsdagen för mig här på SYSteam! =)

Höstmode

Fan, jag gillar inte riktigt detta heller. Inte än i alla fall! Alla höstkläderna har redan kommit in i affärerna. Känns inte ens som sommaren har börjat på riktigt och så är den snart slut. Jag älskar verkligen höstkläder, men känner inte för det just nu liksom... Men men, har ändå spanat in några favoriter till hösten 09 =)


Leggings med dragkedja från bikbok
Jeansdräkt från bikbok
FUSKpäls från H&M

Skärp från forever21.com
skor från nelly.com


Allt från H&M

Men först ska jag som sagt njuta av det sista vi har av vår fattiga svenska sommar!

???

Jag gillar inte detta. Känns som om jag håller på att bli förkyld! Varit sjuk till och från hela veckan ffs! Har fått feber på eftermiddagen två dagar på rad nu.... Mamma tror att det antingen har med och göra att jag var magsjuk i måndags eller att det är den dumma AC:n på jobb som gör mig sjuk. Jag fryser nämnligen typ non-stop! Men men, vad passar inte bättre inför en resa än en sweet liten förkylning...........?! HE HE...

Aja.. Idag har det inte hänt så mycket än så länge på jobb. Lyssnat på musik och ska snart fortsätta läsa i Så länge vi båda andas, har kommit till sidan 300 nu, hoho!

Dagens I-lands problem: jag har fete ångest med mitt hår! Jag har alltid varit blond (med små undantag som brunett) och trivs i det. Men på något sätt så vill jag ändå färga mitt hår mörkt, men ändå INTE! Vill dock inte vara FÖR blond heller imed jag har rätt mörka ögonbryn. Det enda jag vet är att jag inte vill ha det som jag ha det nu, haha!



Ljus eller mörk?

Fan också...

Slutjobbat för idag. Ska åka direkt hem och lägga mig i min säng eftersom jag har fått feber. IGEN......!

Hahahahaha

Fåret tar ledningen Döm om förvåningen när invånarna tittade
Hahahahahahahaha sitter och skrattar ihjäl mig nästan åt denna bilden. Så himla synd! Fåret hade råkat fastna med sitt horn när den betade vid ett berg. Sen hade den glidit neråt och hängt där ett tag hahaha!=P Kom ner oskadd och allt dock=)


Sjukling?

Igår fick jag feber på jobb. Och på kvällen mådde jag fan sämre än en råtta ute i öknen utan mat och vatten... Somnade rätt tidigt och har drömt en massa skumma feberdrömmar. Men men, jag hade inget annat val än att gå till jobb idag. Jag behöver verkligen pengarna och det är svårt att hitta en vikarie till receptionen... Fast jag mår faktiskt lite bättre så det ska fungera att jobba en hel dag! Fick nya VR igår, har vindruvor, nektariner och en massa godis samt boken "Kaxiga tjejers guide till att få vad de vill ha" så dagen ska nog gå någorlunda fort! =)

Kaxiga tjejers guide till att få vad de vill ha!


" Att vara tjej är en glassig dessert, att vara en kaxig tjej är toppingen med extra allt! Det rockar fett att vara tjej, oavsett ålder. Det är din hole-in-one, ditt backstagepass, din självklara förstaklassuppgradering. Att vara tjej gör dig till den du är. Det är din kraftkälla, din superhemliga sås och din tursiffra i särklass. Att vara tjej är grejen. Det är ditt bredaste bredband, din tapperhetsmedalj och din bästa present. Behandla den med respekt eller förlora extraerbjudandena. Kaxiga tjejer får saker att hända. En kaxig tjej vet vad hon vill ha och hur hon ska få det. Hon skapar sina egna regler, går sin egen väg och ber inte om ursäkt. En kaxig tjej är allas drömdejt och ingens pucko. Hon har begränsat med attityd, en stjärnas självförtroende och är maxat megakul. Hon är dina framfusigaste drömmar och vildaste fantasier. En kaxig tjej är du, när du är som bäst " !



If i...

If I could make it happen faster, don't you know I would baby if I could?

Blööörk!

Igår var ingen rolig dag. Efter lunchen så började jag må illa. Ja det hela slutade med att jag spenderade stora delar av min eftermiddag inne på toaletten. Gick hem en halvtimme tidigare och la mig i sängen där jag sedan låg klubbad hela kvällen.... Iiisch mindre kul när man får sånt skit! Aja idag är det i alla fall lite bättre, men hade det inte varit för jobb så hade jag stannat hemma faktiskt!

Nu sitter jag och lyssnar på Knappen & Hakim och läser lite bloggar. Är så himla sugen på ferraribilar så ska snart springa ner till Maxi och köpa några tror jag!

DUMPA HONOM!

Tess fick Dumpa Honom i avskedspresent och både jag och Johanna blev helt galna i boken. Så igår körde vi runt som galningar och letade efter den, and we fount it (köpte även Kaxiga tjejers guide till att få vad de vill ha)! Sitter och läser den nu på jobb och den är så himla kockren så det är sjukt asså. ALLT stämmer in på verkligheten och jag blir helt ärligt nästan lite smått deprimerad, haha =( Jag rekomenderar verkligen den. Både till dig som har problem med att hitta på ursäkter (haha) och till dig som bara vill läsa för skojs skull =)

'Det finns en kille där ute som vill att hela världen ska veta att han är din pojkvän. Sluta larva omkring och hitta honom istället'!

'Upptagen'  är ett annat ord för 'skitstövel'. 'Skitstövel' är ett annat ord för någon du inte går ut med'!

'Jag vet att det är mysigt med sällskap och vakna upp tillsammans med någon man verkligen gillar, men det är sånt man har husdjur till'!


Jag vill se filmen också!!!!

Tess i USA

Godmorgon godmorgooon! Måndag morgon och det ösregnar ute... Hallå det är faktiskt den 3 augusti och det är meningen att det ska vara sommarvärme ute!!! Jag har varit på stranden någon enstaka gång detta året här hemma i Sverige och jag har inte ens badat.. Skam ju! Tur att jag sitter inne på jobb i alla fall och slipper bli blöt! Men hade dock mycket hellre legat hemma och myst till en bra film med lite tända ljus, godis och lite andra mysiga saker! =)

Helgen har bara sprungit förbi. Både Johanna och Alex har sovit här hela helgen och det har som sagt varit fest&middag. Idag är det ju måndagen som har varit i skriven i de flestas kalender ett bra tag nu. Tess, en av mina närmsta vänner, flyger till USA och ska vara Aupair i ett helt år. Det känns fortfarande helt overkligt... Men jag är helt säker på att du kommer ha så himla kul gumman! =)


Haha, Tess och jag på hennes student =) Crazybild!

Lördag natt

Ja nu är det lördag natt och jag sitter återigen med Alex och Johanna hemma hos mig =) Igår var det avskedsfest för Tess och idag var det en tjejmiddag hemma hos henne. Sista gången jag såg henne på över ett helt år, känns väldigt skumt faktiskt! Lite bilder från festen :)



HAHAHAAHAHA



Näää nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska försöka få tyst på idiotblandningarna <3

RSS 2.0