Söndagkväll

Söndagkväll = vilodagarnas vilodag = chips och godis i soffan framför en bra film = killad på ryggen av mamma = somna tidigt i soffan!

Hur ser er kväll ut? Någon som är lika trött som jag efter helgens bravader? Någon som ska slå klackarna i taket, trots både veckodagen OCH vädret? Bio för någons del? Plugg inför skolan i morgon kanske?



Förövrigt så är ni SÅ tråkiga med att kommentera. Jag menar, antalet läsare bara ökar och ökar och det är skitkul, men kom igen, var inte såna bulla torrbollar haha =)

Crazy



Med eller utan?






Exakt samma sminkning på båda bilderna, dock rött läppstift på ena. STOR skillnad va? Vad tycker ni, snyggare med eller utan? Själv har jag fallit...

Utgångar

Helgen har bestått av utgång, därav dålig uppdatering! Sitter i badet nu och fräschar upp mig lite och försöker få upp värmen. Att vara ute och svira i klänning och högklackat i snö och 14 minusgrader är inte kul. Båten och Centiliter och Gram blev det. Trevligt!









Smell you later!

Snö bajs!!!

Sitter och gör mig iordning nu. Men jag blir så lack på detta jävla väder. HUR kul är det att gå ut i högklackat och strumpbyxor liksom? DET SUGER!!! Väntar på Johanna som ska köra från HBG, farligt farligt!


Ögonskuggor från Viva la diva it is - skit snygga!!!

Blev röda naglar också!

Spelar för övrigt BAD BOYS på högsta volym och taggar. Försöker få stämning trots skit vädret!!
Vad ska ni göra ikväll? Ut,fest, mys, bio, jobb? (alex jag vet att du jobbar,blä)


Ha en trevlig fredagskväll!

Fredag

Har nyss powernapat lite. Eller okej det blev mer än två timmars lång vila, but I needed it! Gick upp redan halv nio idag igen för att bege mig på lite olika ärenden och sen var jag och handlade med mamma. Jag är så jävla groggy i huvudet så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och hungrig. Ska snaska i mig lite godis medans jag plattar mitt hår. OM DET ENS ÄR LÖNT I DETTA SKIIIIIIITVÄDER???????!!!!!! Blööö! Ikväll blir det tacos OCH utgång. Jag har hållt mitt 'löfte' till mig själv. Träna mkt, inte äta så mkt skit, låta håret vila genom att inte platta och föna det och inte dricka så mkt sprit och dylikt. Jag har klarat mig sen nyår, duttigt!

Drinksugen

Hela dagen har jag gått runt och varit så sjukt trött, men såfort kvällen kommer så är min trötthet så gott som bortblåst. Känns inte som om jag kommer somna i tid idag heller. Är ledig i morgon, men ska iväg på ärende redan 10.00, så någon sovmorgon blir det inte... Får nanna när jag kommer hem helt enkelt! Och så är min ljudbok slut, fan då. Vem ska jag nu lyssna på när jag ska sova? Vem ska nu läsa för mig och få mig på andra tankar? Ingen som följer mig in i drömmarnas värld längre... Får be lillebror fixa en ny snarast! Förresten, slutet av Snabba Cash SÖG! Annars var den bra.

Näääe, nu blir det lite käk och sen ska jag hoppa i sängen och läsa lite i min gamla drinkbok som jag hittade. Köpte den första året på gymnasiet enligt mamma, intresserad redan då tydligen =) Är så sjukt sugen på en Sex on the beach, vanilla sky, junebug, puss eller en strawberry daiquiri, gaah! Tänk sommar, sol och fruktiga, söta och exotiska drinkar. Mums!!!! I WANT IT NOW!!





Näää godnatt! Sov sött...Eller inte!

Tatto

Blev en riktigt hård träning idag. Gosh, så jävla underbart härligt! Sen stack jag och solade lite med min lillebror och kom nästan nyss upp ur duschen. Så nu är jag fitare, liiite brunare och fräsch och ren!

Jag ligger och kollar på tatueringar. Är så jävla sugen att gadda mig igen! Men jag vet inte vad? Jag har redan min älskade SEMPER IDEM på foten.
Jag vill ha en liten snygg udda tatuering på ett ovanligt ställe som inte är allt för synligt. problemet är liksom bara vad jag ska ha... Vill ha något som symboliserar min familj, men inget vanligt som alla har så som födelseår och sånt. Kanske alla tre's stjärntecken? Eller något som symboliserar dem som individer, typ en mercedes stjärna för min pappa, en bandyklubba för min bror, nu drog jag bara till med första bästa liksom... Eller nä kanske inte. Hur snyggt hade det varit haha.... En pistol kanske? Som symboliserar - jag är självständig, kan ta hand om mig själv och rör du så dör du!?


Rihannas är cool. Dock lite felplacerad tycker jag. Eller?

Angelina Jolie's tatueringar är sjukt snygga. Inget jag skulle kunna, vilja eller våga ha, men hon passar i dem!


Megan Fox är också sjukligt snygg i sina




Jag vill haaaa!

TRÖTT????????

Idag är jag halvt levande. Jag gick och la mig innan tolv igår och vet ni när jag somnade? Sista jag kollade på klockan så var den 05.03 och mitt alarm ringde och 'väckte' mig 07.00. Som ni märker så har jag inte hunnit ställa om mitt dygn att jobba morgon än. Eller än och än, jag har fått en dag emellan. Först gå och lägga sig vid 08 flera dagar i rad och en dag senare, ja då ska man börja jobba 08. Helt sjukt, min kropp hänger inte med för fem öre. Tur jobbade jag bara till 13 och har tagit en liten eftermiddags tupplur, behövde verkligen det. Har gått omkring som en zoombie idag... Nu är jag så fruktansvärt kissignödig så måste springa in. Ska käka också och sen blir det träning, YEEEY!!!

Godnatt

Promenad med hundarna - check
Bad - check
Borstat tänderna - check
Ljudbok - check

GODNATT

Lite shopping

Eftersom folk har bett mig lägga upp bilder på vad jag har köpt på sistonde så kommer det nu, here you go! OBSERVERA att jag har INTE ska ha rosa BH på mig med vissa plagg, orkade bara inte byta innan jag tog bilder!!!


Lite smycken


Mina älskade leggings


Söt tröja


Stygging, jag?


Kommer vara snuskigt snygg när man är brun


Linne med fjärilar


Ny favorit. Linne med rosett!!!


Vit mys/strand tunika och genomskinlig tröja. Ska fixa armarna lite


Vit leopard scarf. Perfekt till håret!


Enkel svart klänning


svart fodralklänning med guld dragkedja


Vit klänning som jag ska förkorta som på höger bild


Söt perfekt prickig strandklänning


Perfekt snygg strand tee


Gullig byxdress

Ja det var nog allt. OBS - allting är till sommaren! Jag längtar.



Nu ska jag klä på mig allt jag har och bege mig ut med mina två små liv. JAG VILL INTE! Hatar snö och kyla, bajsbajsbajs på det. Uuurh! Blir ett varmt bad sen och efter det sängen. I morgon ringer klockan 06.30, yey!


Bad boys

Gick av 06 igår och började redan 16 igen samma dag. Så när jag slutade igår runt 00 så var jag duktigt trött. Lite sömn är inte min starka sida... Trots att jag inte kunde somna innan 03 inatt så gick jag upp i någorlunda tid för att hämta upp Alex för att sticka till Entré. Denna veckan har jag shoppat snuskigt mycket. Jag är mer än nöjd, riktigt jävla nöjd. Provar allting och spelar musik på högsta volym och dricker cola. Ibland är livet NIIIIICE!



Lyssna och läs texten. Den är SÅ jävla klockren och stämmer in perfekt på mig. Helt sjukt. Och ignorera skitet i mitten, är inte så på spotify!

Iskallt

Herrejävlar, det är 12 fucking minusgrader ute. Någon som spelar ett spratt med mig? Jag HATAR kyla, jag tål det inte! Förstår mig inte på människor som bor uppe i norrland, hur kan man utsätta sig för så många minusgrader självmant liksom? Kallt som i en isbjörns rövhål ju!



Hade helst av allt velat gå och lägga mig med en bra tidning, Slitz kanske? HÖHÖ! Men nej, alvedonen är tagen, sömnpillerna nedpackade, arbetskläderna är påtagna, håret uppsatt, väskan packad och bilen står på uppvärmning. Nu är jag redo för en natt med jobb, so bring it on. GOD NATT!

Mot jobb

Godkväll!

Det blev ingen powernap för min del, vilket jag ångrar STARKT just nu. Har fruktansvärd huvudvärk och mår illa. WHYYYY? Får knapra i mig något piller och hoppas det blir bättre. Om en halvtimme kör jag mot jobb och resten av familjen har gått och lagt sig, så här sitter jag i min ensamhet och väntar ut tiden... Ska käka någoto och byta om för att fördriva lite.




Ps Kom gärna och hälsa på inatt, hihi!

Sluta stör mig

Tja tja!

Jag har verkligen inga problem med att jobba natt, jag blir liksom inte trött. Det enda som är jobbigt är att ALLA ringer, SMS:ar, och stör mig på ett eller annat sätt när jag sover på dagen. LÅT MIG SOVA FFS! Från och med nu stänger jag av min mobil när jag sover på dagtid!!!

När jag vaknade idag så ville mamma köra till Burlövs center i Arlöv och visst jag tackade inte nej fast jag såg ut som en levande zoombie. Fick med mig ett par öronhänge, en ring, armband, två linnen, ett par leggings och en as-läcker byxdress. Har inte shoppat på år och dar känns det som, så nu fick jag äntligen släppa loss lite. Dock är allting till resan! Eller ja, jag kommer ju använda det lite innan, he he =)

Sitter och funderar på om jag ska ta en powernap eller inte... Jag går ju av 06 idag och börjar redan 16 igen i morgon. Vilket betyder att jag inte kommer somna förrens vid 08 och måste gå upp redan lite innan 15...BLÄ! Tur att pappa kör mig i alla fall.



Måndag morgon

Dålig uppdatering, I know. MEN jag gick faktiskt upp halv fyra för att fixa mig extremt snabbt innan våra gäster kom. Var social och trevlig fram tills 20.00 då jag gick in för att ta en powernap eftersom jag bara fick 4 timmars sömn under dagen... Vaknade vid 22 och käkade lite köttbullar innan jag stack till jobb. Nu har ännu en natt passerat och jag sitter här glad och pigg. Har nyss käkat lite frulle med familjen, dem var mindre pigga om man säger så.. För de flesta av er så börjar dagen nu, medans min lider mot sitt slut. Ska sätta på en film nu, hörs när ni slutar jobba, eller när jag går upp med andra ord, hihi =)


Söndag morgon

God morgon för er, god natt för mig!
 
Det värsta med att jobba till 06.00 är att jag är så uppe i varv när jag kommer hem så jag kan inte sova på ett tag, måste varva ner först. Har tagit en lång varm dusch och renbäddat min säng, samt sprutat ner min jätte dumbo med min favvoparfym som påminner om SÅ mkt. Älskar att krypa ner ren och go i en renbäddad säng, så himla härlig känsla!


My BFF - at night!

Hoppas ni har haft en trevlig lördagsnatt. Blev det någon superfylla eller en hemmakväll med mys? Eller något mitt emellan kanske? Själv har jag serverat en massa folk hela natten.
Nää om jag skulle ta och krypa ner i sängen, sätta på ljudboken och i alla fall försöka sova. Om 9 timmar är det kalas för min lillebror och jag måste hinna sova och göra mig iordning innan dess!

Avslutar med ett SO LONG eftersom det känns fel att skriva godnatt!

Powernap

Ligger nerbäddag i min säng med laptoppen i knät. Än så länge fungerat internetet här borta och jag håller tummarna att det fortsätter så! Annars får jag fortsätta att ha den i fönsterkarmen, ha ha =) Aja ska ta en powernap nu tills mina föräldrar ringer in mig för lite mat. Jag jobbar 00-06 inatt, måste vara pigg ju!


Tjejdag

En riktigt tjejdag har stått på tur idag. Blev en ordentlig omgång på gymmet med både en runda på cyklen och löpbandet. Sen fick magen sig en rejäl omgång med 150 situps på magmaskinen och armarna blev något större efter lite vikter. Allt detta med min touch i öronen på högsta volym med låtar som Barbie girl, Girls just wanna have fun, play it for the girls mm. Har spenderat någon timme inne i badrummet också. Ett långt välförtjänt bad med hårinpackning, skrubb&peeling, ansikts-skrubb, rakning, ansiktsmask, smort in mig, klippt tårnaglarna samt målat dem, noppat ögonbrynen och lite annat behövligt! Nu känner jag mig som en ny person!



Pappa kom hem idag. Han vet att jag älskar VITAMIN drickorna, samt Fruit shoot's och har laddat upp lite åt mig. Yey, smarrigt!

GYMMET

God morgon! Ska slänga i mig en macka och sen ska jag bege mig mot das gym =)

Ha ha

Hahaha vem försökte jag ens lura? Trodde jag på allvar att jag ens skulle orka göra det där? Okej det var värt ett försök, men ärlig talat så har jag inte fått röven 1 dm från stolen, så nej det blev inget med mina utomordentligt bra förslag till mig själv att 'roa' mig. Jag sätter på en film istället!  



Läpparna blir så torra på vintern och idomin gör susen över natten, så här får ni en vit godnatt-puss!


Fredagsnatt

Ööhh här sitter jag inne på datorn en fredag natt. Men vad ska jag annars göra? Har jobbat kväll idag. I morgon jobbar jag till 06, så jag måste liksom vända på dygnet helt, vara vaken inatt och sova i morgon på dagen. Jävligt tråkigt att sitta här ensam, ingen som är inne, alla är ute och festar eller gör något annat roligt. Men jag klandrar inte er, inte alls, inte ett endaste dugg. Ha ni kul medans jag sitter här all by myself...



Jaha vad ska jag göra nurå? Tvätta lite kanske? Renbädda, så jag har det överstökat? Låter som en utomordentligt bra idé!


Fredag

God morgon! Idag har jag kört min numera vanliga rutin efter en veckas ledighet. Snoozat från 12.00-13.00, men nu är jag uppe. Ska slänga i mig lite frukost nu och gå en sväng med hundarna. Idag blire jobb mellan 16.00-23.00. Det enda problemet är att min pappa är i Sundsvall och min mamma jobbar, så jag har ingen bil. Att ta bussen tar TVÅ timmar, att cykla tar FYRTIO minuter och att köra tar SEX minuter. Gaah! Om jag tar bussen (vilket jag HATAR!!! Tacka gud för körkortet) så måste jag ändå gå någon kilometer, så cykel får det bli! Försöker intala mig själv att det kommer bli bra med cykel, motion och min ljudbok, det blir bra, det blir bra!

Som ni kanske ser så har jag ändrat färg här på bloggen:
- Jag tröttnar snabbt och gillar förändringar
- Jag älskar ljusa, pastellfärger
- Kände för lite VÅR-förändring, hopp om att snön ska försvinna & blommor ska komma!
- Alla har svart. Har aldrig velat vara en i mängden, känner för sticka ut lite.
- FÄRG I VARDAGEN PIGGAR UPP  


Det känns inte alls som det är fredag idag. I med att jag har varit utan pass på jobb i en vecka så har jag chillat och blandat ihop alla dagar.

Nääe nu blire fransbröd med ost och marmelad, slår på storfrulle idag. GOTTIT!  Ha en bra dag.




/N

Me, myself and... CHOKLAD?

Nu går jag, dumbo och min ipod touch (med snabba cash på) och lägger oss! Mår illa. Kan bero på den stora påsen med Kina puffar som ligger brevid mig, som nu är 1/4 del tommare. Jag och choklad, vi går inte alltid riktigt ihop förstår ni. Jag har en tendens att må illa efter en viss mängd. När jag var yngre så kunde jag, helt ärligt, bara äta EN liten ynka ruta på ett marabou choklad innan jag mådde illa. Sickt! Jag kanske inte är en tjej trots allt? Ha ha ha! ;) GOD NATT!


Vår och sommar kläder

Blev inget jobb för min del idag. Skulle jobbat natt, men jag behövdes inte för det såldes inte allt för mycket. Istället följde jag med mamma och storhandlade. Hittade SÅ mycket som jag vill ha, fan asså. Jag älskar verkligen vårkläder, bajs. Något som jag verkligen ska satsa på i vår och sommar är:

- LEGGINGS! Olika sorters färger, med nitar, dragkedjor, pajletter, mönster, you name it!
- Oversize tröjor
- Urringade rygg klänningar
- Färgstarka kläder, blommigt och pastellfärger
- Transparenta/spets toppar, VIT spets = URLÄCKERT FFS
- Blusar och tunikor
- Tygskor i alla olika sorters färger och modeller
- Högklackat offcourse





Jag tycker det är så sjukt snyggt och sexigt när en tjej med fin rygg visar ryggen. Hud överhuvudtaget är så jävla fint! Bara man visar det på rätt sätt vill säga...

Ny mössa



 Behöver lite färg i vardagen. Tack mum!


Slangord

Jag var tvungen att gå in på ett slangordslexikon innan, för jag förstod inte all blatteslang författaren använder i Snabba Cash. Jag hittade en jävla massa roliga saker haha! 
 
Gitta - gå, sticka
Grunka - gråta och runka samtidigt
Lallare - person som inte gör nytta, bara går runt och 'lallar'
Chefligt - något som är bra, faaan vad chefligt gjort assåååå
Kattig - snygg tjej
Roflmao - Rolling On Floor Laughing My Ass Off
Plimp - snorkråka
Pannknack - huvudvärk
Myrslok - lång förhud
Klämmacka - toast
Gola - skvallra
Flura - fundera
Frata - fisa
vuxenbolibompa - porrfilm
vinballe - slak penis

Kom ska vi gitta hem till mig och kolla på vuxenbolibompa? Oj jävlar vilken myrslok du ligger inne med asså!! Men vad fan, varför har du vinballe nu för? Ähh skit i, jag fick ändå pannknack nyss. Du får gå och grunka, roflmao! När du är färdig kan jag fixa lite klämmackor åt oss, gott va? Ska flura ut något nytt gott pålägg bara.. Kan du inte hjälpa till lite? Måste du vara en sån jävla lallare. Förresten, du har världens plimp, läga att peta ut den.

Haha helt ärligt, använder folk verkligen dessa orden? Pratar man så på riktigt? Fine, vissa ord är lite roliga faktiskt!


Beach 10, here we go

Mitt i all röran så hittade jag gamla jeans som inte har passat mig på hela hösten. Var givetvis tvungen att pröva dem and guess what? Alla passade mig igen, weeiho! Inte för att jag har varit tjock eller så, bara lite större än jag vanligtvis brukar eftersom jag inte tränat på hur länge som helst och ätit mer än vanligt. Måste dock tillägga att jag inte har köpt nya jeans på över ett år. De flesta jeansen köpte jag i nian och i ettan, ganska sjukt egentligen. Men jag är liten i mig själv, så är det bara, haha =) Snart tre veckor på gymmet har gett resultat och jag är mer än nöjd, sjukt nöjd! Det har både gett resultat kroppsmässigt, viktmässigt och konditionsmässigt! Fan Alex, när ses vi på gymmet nästa gång?



Beach 10, HERE WE GOOOOOO!
Nu är jag så taggad så det är sjukt! Och jag är imponerad av mig själv, så jävla nöjd! Allting är möjligt, bara man vill så går det =)

nää tillbaka till städningen, det är sååå lätt att komma in på villospår, hehe!

Torsdag

Seg morgon idag. Låg och snoozade i över en timme, älskar att ligga och gosa i sängen. Tog mina kära hundar på en promenad i skit vädret. Käkade lite frulle och nu sitter jag här... Ska ta tag i mitt rum hade jag tänkt. Det ser ut som om någon har släppt en klädbomb blandat med en tornado. Jag trivs inte i röra och skit, men ändå lyckas jag alltid ha det? Skyller på att jag har för mycket kläder, he he! Näää nu blire lite städning med hög musik!


Ps. För en gångs skull tog jag tummen ur röven och skänkte pengar. Har alltid velat göra det, men skyllt på att jag inte jobbat. Nu blev det av. Skänk pengar till Haiti du med! Ds.

Kesobullar på G

Tjaaaaaaaa! Sitter i Alex soffa nu medans hon duschar och våra kesobullar står och jäser. Vi har tränat och köpte  hem lite kinesmat och så har vi bakat. Snart är det min tur att hoppa in i duschen och bli go och ren, sen blir det film, yeey =)


die snow, die!!!

Alltså vad fan är detta? ÄNNU MER SNÖ? Fine, snö är mysigt till jul- och nyårsafton, sen räcker det! Vädergudarna måste vara helt ute och cyklar, för julafton var liksom för en månad sen!!! (WHAT, fan vad sjukt förresten!!!) Nu är det dags för längre och ljusare kvällar och varmare väder tycker jag!

Har nyss packat väskan. Kläder, duschgrejer, morötter mm. Blir en tur till gymmet med Alex idag också. Okej, att träna tre dagar på rad kanske inte är det bästa, men vad fan, jag tränar ju olika kroppsdelar ju & jag älskar det! =) Plus att jag ska jobba 23-06 nu i några dagar framöver, så man får passa på när man kan! Blir en tripp hem till Alex sen som är ensam hemma för att glo på film och äta gott!




Hörs senare! Btw, kul att ni har blivit så många som läser!! Nu känner jag mer press på att skriva roliga saker, höhö... Tips på vad?


PUSSSSS

Ojoj

Min och Alex gemensamma blogg har redan 5 trogna läsare om dagen, trots att den funnits i ett fåtal dagar, VEM ÄR NI?? Vi har inte ens gett ut adressen och vi uppdaterar inte än. Men kul är det. Att folk är intresserade av våra liv alltså, hihi!





En liten smygtitt. Snaaaaart kommer ni att få läsa bloggen. HÅLL UT!!! ;)


Näääee, nu är klockan efter tolv, ha ha ha =) God natt! (igen)

Pussis


U got me good



GOD NATT!!!!

BBBB

Jaha då vart ytterligare en dag över. Fan asså, jag tycker att tiden både går sjukt långsamt och snabbt på en och samma gång. Får inte riktigt ihop det... Idag har varit chill, gymmat och myst med familjen. Eftersom lillebror fyller år, så fick han bestämma både mat och vad vi skulle göra. Så det blev fläskfile och Johan Glans film bland annat. Lika rolig varje gång, haha! - du vill ligga med mig! Aha, du har ont i huvudet...

Jaja nu sitter jag nyduschad och go. Smort in mig med Dove's rosa bodylotion också, så nu doftar jag ljuvligt (ljuvligare), höhö! Lyssnar på ljudboken, fan jag är besatt och beroende. Helt sjukt! Jag är inte något värsta fan av bröllop och giftemål, men om det är någon jag någon gång ska gifta mig med så är det JW!!! När han slutar med Kola och lämnar den undre världen förstås! Fuck Edward, Jacob och fuck Jake Sulley (avatar), JW it is! Alla som känner mig vet att jag är lite sådär smått svag för backslick och badguys. BBBB; Brat, Backslick, Bränna och BWM! Njam njam!


GRATTIS GRATTIS

Idag säger vi GRATTIS till min goa lillebror som blir hela 17 år idag =) Om ett år är han 18, sjukt! Nyss var han 5 liksom... Vi har firat med lite skön morgonsång och paketer. I kväll blir det god middag, godis och glass!


- nu, iväg till gymmet med Miss Malm!

Dumma F

Just vart ute med mina vänner Ebba och Simba. Vi har bajsat, kissat och snackat skit. Snart är det dags att krypa ner i sängen. Ska sova på 'kontoret' i natt. Lillebror fyller år i morgon och som vanligt blir man väckt med lite skönsång i detta huset. Orkar inte springa i genom trädgården vid 07.00 i morgon, så 'kontoret' blir nära och bra!

Äre bara jag som är fetelack för att fucking Francessca fick ut Catja idag i PH? Aarrh vad jag stör mig!!!! Jag som hejade på henne ju... Aja payback is a bitch, höhö!


Bror och syster tid

Okej idag har varit toppen! Haft en riktigt mysdag med min lillebror för en gångsskull! Först var jag på gymmet i en timme, jätte härligt. Fan vad jag älskar det, på riktigt alltså! Sen körde jag till sjukhuset och höll min bror sällskap den sista timmen av hans dropp och sen bjöd jag honom på kinesmat och så kollade vi film! Into the blue 2. Inte så jätte WOW precis, men helt OK. Den är precis som alla andra filmer i dagens läge, tjejerna blir filmade non-stop i sina bikinis och topless. Typiskt...




Jaja nu ska jag hoppa i badet och skrubba lite! I kväll 22.00 är det paradise hotell i en timme, weeeeeeei!


Bra dag

Okej I'm back on track!!! Har haft en mysig dag idag och jag är glad! Nu ska jag kolla på Into the blue 2 med lillebror och äta kinabox! =) Myspys!

Nu vill jag veta vad som hände er alla i helgen! Vem fick ligga? Vem blev kär? Någon som blev för full? Vem gjorde bort sig? Någon som hade sitt livs värsta ligg? Come on, tell me!

Måndag

God morgon god morgon! Blev nyss väckt av mamma, hur sjukt? 13 timmars sömn är lite till överdrift på en natt... Ska köra mamma till guldfynd snart. Dem ska värdera alla smycken som blev stulna när vi hade inbrott för någon månad sen. Vi kommer aldrig på långa vägar få varken tillbaka eller ersättning för en bråkdel av allt som försvann, vilket är så jävla sjukt. Det är vi som blev bestulna, vi är offrena och ändå är det rånarna som gjort vinst. Önskar innerligt att Ebba hade bitit dem. Eller just det, enligt Sveriges CEPE lag så hade vi fått stå för skadeståndet då ju...Ibland kan lagar slänga sig i väggen!!!!

Hade tänkt köra och träna efter jag släppt av henne. Tre dagar sen sist och det bokstavligen talat kryper i kroppen på mig. Idag känner jag för att både cykla och springa. Så spinningcykel och löpband får det bli!
- men först frulle!


Ny design

Vilken helg. Den har nog bestått av 80% sömn och 20% vakenhet. Jag förstår inte, jag har sovit i 12-13 timmar varje natt och jag har sovit nästan hela dagarna. Med lite undantag för att äta, gå på toa och kolla datorn lite snabbt. Om det beror på den intensiva veckan, min 'förkylning', att jag börjat träna eller mitt jobb som gör att jag aldrig kommer in i någon dygns-rytm... Jag vet inte vad det är. Det enda jag vet är att jag har varit SÅ off, trött och osugen på allt. Legat i mitt mörka rum och bara sovit. Hur sjukt? Givetvis så kan jag inte sova just nu... Tur att lillebror har laddat hem 'Snabba Cash' i ljudbok. Jag lat? Ööhh nej! Bara mysigare att ligga i ett mörkt rum och somna till någon som läser för dig, precis som på den gamla goda tiden. Fast nu ligger man ensam i sängen, ingen som killar en på ryggen eller kliar en i håret... Har mina två trogna Dumbo's att mysa med som tur väl är!

Har suttit och pillat lite med min design. Bytade ut headern, jag tröttnar så fort ibland... Och sen har jag pillat lite med min nya meny längst upp till höger. Dock går det inte att klicka in på de olika kategorierna, kiss och bajs liksom!



Nää nu äre läggdags för mig. Har laddat upp min ipod touch till max så nu blire SNABBA CASH för fuuuuuuulla muggar! Ska se om den är så jävla bra som alla säger.


Natti <3

Lördag

Long time no seen. Men nu har jag lite ledighet efter tre intensiva och psykiskt jobbiga arbetsdagar. Livet är bra jobbigt ibland, och alla dessa jävla val man står emellan. Polisanmäla eller inte? Fixa en sparkning eller inte? Skita i allting eller inte? Allt har för och nackdelar. Mamma säger att med allt ont så kommer något gott. Jag väntar för fullt.

Igår blev det lite träning direkt efter jobb i alla fall. Hade inte tränat ända sen i tisdags, så jag tog ut mig ordentligt. Sprang i hela 30 min på löpbandet, det är mycket för att vara lilla mig. Sen blev det en jävla massa annat. Lillebror hade fixat Avatar, så familjen Larsson/Morau låg bänkade framför tv:n igårkväll. Pappa älskade den, jag&lillebror med. Inte mamma.

Trots att jag sov i 12 timmar inatt utan att vakna en enda gång innan klockan ringde så har jag varit sjukt trött idag. Och jag har ont i hela kroppen. Jag är fortfarande lite småförkyld, det har jag varit i snart 5 veckor, det bryter liksom aldrig ut helt. Försvinner gör det inte heller... Så min dag idag har bestått av sömn. Låg och läste lite av Snabba Cash, sen somnade jag igen. Vaknade för att äta lite och nu sitter jag här. Vill egentligen gå och lägga mig igen, sova och vakna upp i bättre, ljusare tider. Det är det jag är bäst på, undvika allting när det är jobbigt. Typiskt.

Idag blir det inget gjort heller. Har ingen lust för någonting, absolut ingenting. Blir nog deg hela kvällen. Lillebror har fixat Mj - This is it, Into the blue 2 och L.A gigolo. Den sistnämna såg jag för någon vecka sen, men den är bra. Det är PD XL ikväll också.


Jobbjobbjobb

Dags att köra till jobb. Slutar som sagt 23.00 ikv och i morgon börjar jag 08.00, bara att le och vara glad... Så vi hörs i morgon när jag vaknar efter min powernap, hihi! Puss love

Final countdown

Jag och Alex ska ju skaffa en gemensam blogg som vi ska ha till sommaren. Vi kom på världens bästa namn, men det går inte att skapa ett nytt konto, skit störigt!! Har redan en skit snygg header färdig, som jag gillar starkt! Dock får ni inte se den förrens vi är färdiga, höhö! =)

Sen såg jag även en annan sak som fick mig på kanonhumör. Det är bara 100 dagar kvar!!! I morgon är det 2-siffrigt, förstår ni? När vi började nedräkningen så var vi på 317 och nu har 217 dagar bara försvunnit sådär helt makalöst fantastiskt fort!


 TYP SÅHÄR GLAD ÄR JAG JUST NU! YIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Vissa dagar är sämre än andra

Igår var minst sagt en jobbig dag. Jobbade mellan 12.00-22.00 och hann med en massa saker under den tiden, dock inga roliga. När jag kom hem var jag helt slut, och mitt huvud gjorde så ont. Låg i mammas knä medans hon masserade mig samtidigt som hon sa så snälla saker. Pappa var arg på allt som hänt och hade inte tvekat en sekund att köra på äcklet. Skönt att ha två stycken på min sida, som stöttar och ställer upp för mig på ALLT, oavsett vad! Jag älskar mina föräldrar!

Idag blire jobb igen. Dock inte förrens 16.00 och så slutar jag redan 23.00, så det är nice! Hoppas på en bättre dag idag. Dock är mitt huvud jävligt tungt, kroppen är helt utmattad trots mina 12 timmars sömn som jag lyckades få inatt... Dagen började visserligen bra, fick hem mina två bikinis och fan vad snygga dem är, woho =) Kommer bli så jävla snygg på stranden i sommar, haha!;) Funderar på att beställa fler, vill ha massvis!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra lite mat, både som jag kan äta nu och något att ta med som en liten lunchlåda tills ikv. Problemet är bara VAD??? Öhh jobbigt!



puss N

Tisdag

SHA SHA!

Idag har jag och Alex gått en sväng på mobilia, tränat röven av oss, lagat mat och gjort fruktsallad till efterrätt och bara degat och myst i soffan. En härlig dag med andra ord! I morgon skulle jag egentligen jobbat 16-22, men blev inringd och börjar därmed 12.00 och slutar 22.00. Mindre kul, men thats life! Så nu blire att skutta i säng och försöka få några sovtimmar.



NATTINATTI, sleep tiiiiiiiiiiight!

R.I.P

Idag vaknade jag upp som vilken annan dag som helst. Glad och pigg begav jag mig mot gymmet och mötte upp Alex. Körde ett riktigt jobbigt pass och efter det fixade jag lite saker på banken och sen åkte jag en sväng till jägersro och fick med mig ett par skor hem. Äter maten mamma lagat och får ett telefonsamtal. En nära vänn till släkten gick bort inatt. Somnade för att aldrig mer vakna igen, aldrig mer öppna ögonen. Han var inte redo att dö, han hade så mycket mer att ge. Så ikväll går mina tankar till hans familj, hans fru, hans barn, hans nära & kära!
Här går man och klagar på små saker och surar över onödigt skit. Man vaknar upp och är irriterad för att man ska jobba, någon tog den sista mjölken eller för att bilen inte startar, medans en annan vaknar upp brevid sin man där han ligger blek, iskall, död. En man hon har varit gift med i över halva sitt liv, skaffat barn och familjeföretag med. Allt de har byggt upp bara rasar för henne just nu. Man ska leva varje dag som om den vore den sista. Tänk så fort allting bara kan försvinna, så fort ett liv bara kan sluta existera. 

Det värsta som finns är att se sina nära ledsna och gråta, det är verkligen det....


Rest In Peace kära du!



Mot gymmet

I morse vaknade jag 05.04 och var skit pigg...Gick dock inte upp då, utan somnade om efter många om och men. Fattar ingeting. Tänk så hade jag varit SÅ pigg när jag börjar 06.00, det hade varit super! Aja gick upp vid 11 och släppte ut hundarna. Nu ska jag snart käka ett knäckebröd och sen ska jag bege mig mot gymmet och möta upp Alex för lite träning!


Jag och Alex på våra utsparkslekar i våras!


Click

Blev inget jobb idag... Istället har jag bara legat hemma och glott på PH och rensat bland mina kläder, samt städat ytterst lite! En riktigt chill söndag med andra ord. Men i morgon blir det i alla fall gymmet! Nu sitter jag och tittar på CLICK med pappa och alldeles strax kommer det sorgligaste i slutet, så jag passar på att blogga lite eftersom jag hatar det!




AJAJ

Vaknade självmant vid halv tio och tänkte gå en powerwalk med Ebba, men icke. Jag har världens träningsvärk all over my body. Det gör så ont att jag just nu aldrig mer vill träna, ha ha! I alla fall så blev det en lång, långsam runda med båda hundarna istället.



Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska sätta på det nya paradise hotel XL avsnittet på datorn nu och bara chilla ett tag. Sitter mest och väntar på att min mobil ska börja ringa, inringd till jobb alltså. Om inte, så lär det nog bli lite städning och lite tid framför picasa I guess. Vill leta upp mina sommarkläder också, haha! Nu känns det liksom så härligt. Mamma har äntligen städat ut ALLT som har med julen att göra och alla röda och- klämdagar är borta! Nu väntar jag spänt på vår och sommar 2010!


Mys-time!!!

Det är alltid skönt efteråt när man väl har jobbat, men att bli inringd lite sådär huff som puff är inte det roligaste alltid, inte på en lördag precis. Dock är jag så himla tacksam över att jag har så snälla och trevliga arbetskamrater, utan dem hade det varit sååå tråkigt =)

Nu har jag precis bäddat ner mig i mitt rum och ligger och myser med Ebba. Här är kallt ute, sån tur väl är så värmer hon mig! Vi ligger och lyssnar på en massa lugna kärlekslåtar och har tända ljus och bara njuter!



Lillebror kom nästan precis hem. Han har varit i sälen och skidat lite. Kul att se lil-fisen igen =) Är inte van vid att vara utan honom så länge, och när det väl har hänt, så är det jag som har varit bortrest. Det är ju inte riktigt samma sak då.



Nu blir det sov-läge eftersom jag är så fruktansvärt trött. Tränade mitt 5:e (och sista) pass denna veckan och har jobbat hela kvällen, så det ska bli skönt! I morgon vet jag inte vad som händer än. Antar att jag kommer bli inringd, så lika bra att nanna nu!

Sov sött! Godnattkram!



Hate this shit

Har precis satt mig i badet efter ett hårt träningspass med Alex, och vad händer då? Jo mitt kära jobb ringer. Precis som jag hade förväntat mig. Jaja bara att pallra sig upp nudå och klä på mig.... Jag som tänkte ha lite egentid, KUL!


300

Igår mös jag hemma hos min bigsis! Vi käkade mat, choklad och ananas och såg på L.A Gigolo med Ashton Kutcher, han är pulig han. Värd att se faktiskt! =) Blev även inringd till jobb idag, så det var bara att gå upp klockan 07.00 när klockan ringde och snällt åka till jobb i 12 minusgrader. Vi hade 300 happy meal beställda idag + 11 grande menyer. De 300 hb:na börjades steka,dressas och packas vid 08 och allt som allt var färdigt lite i 11, fattar ni hur mycket det var... Nu har jag nästan precis kommit in från en lång runda med hundarna ute på reckan. 8 minusgrader och strålande sol, bättre än regn och rusk!

Nu blire lite städning och sen ska jag nog vila lite. Ikväll kommer Alex, kanske Johanna också! Adios

Uppe med tuppen, självmant!

Okej jag har slagit huvudet! Vaknade första gången vid åtta idag, pigg. Men fan heller att jag skulle gå upp då, så somnade om. Halv tio gjorde kroppen ytterligare ett försök till att gå upp självmant. Vad är felet? Rädd att försova mig till min och Alex träning eller, haha! Nu sitter jag i alla fall inne i huset och vet inte vad jag ska göra. Vad fan, alla sover eller jobbar. Alla utom jag. Aja vid halv ett så ska jag möta upp Balex för lite träning och sedan ska jag bege mig till bigsis för lite myyyyyspys!

Det hände en liten olycka på jobb...

Min penna gick tydligen sönder när jag hade den i fickan och resulterade i en stor bläckfläck (haha rimmar ju). Såg inte det förrens i duschen och trodde först att det var ett baouta blåmärke. Och hur mycket jag än skrubbar och peelar så går det inte bort, aah! Tur jag inte dejtar!!!

Plikten kallar

Nu är det dags för mig att bege mig till jobb. Slutar redan 22.00 idag, så det är rätt chill! Längtar tills i morgon, ska träna med Alex hoppas jag och sen ska jag träffa bigsis, nicenicenice!



Kärlek! <3

Tacka gud för Snoozen

Fan asså det är omöjligt för mig att gå upp.. Ställde klockan på tio men låg och snoozade till tolv. Nu är jag vaken och lite små pigg. Ska sätta på de två paradise hotel avsnitten som jag missade igår på kanal 6 play och mysa lite. Klockan 16.00 börjar jag jobba.

Leona Lewis - yesterday

they can take tomorrow and the plans we made
they can take the music that we'll never play
they can take the future we'll never know
they can take the places we said we will go
all the broken dreams, take everything
just take it away, but they can never have yesterday

It's not selfish to ask for more
one more night, one more day
one more smile on your face
but they can't take yesterdag



Okej nu är jag patetisk. Som fan! Att jag ens lyssnar på denna låten och kollar igenom en massa bilder samtidigt. En massa minnen, både bra och dålig, skratt och tårar, mys och bråk. Fan vad bra livet var i somras!


Nej nu går jag och lägger mig!!! PS. älskar min nya fjärrkontroll som man kan släcka lamporna med! Lat, jag? NO WAY! DS.



Nattpuss

M.I.A

Okej detta är inte okej! Ligger helt ensam ute i mitt rum och jag hör en massa konstiga och läskiga ljud, inbillar mig att det är någon som bankar i väggen.. Fick igång mitt ljud precis, efter två dagar UTAN ljud på min lappis, tur att jag är så jävla teknisk asså! Spelar M.I.A - world town på högsta volym, en jävligt skum låt som man måste ge en chans, blir glad av den dock!


Tisdag

Nu har Johanna precis kört hem! Har inte träffat henne sen vi var fulla på nyår, så vi hade en del att ta igen =) Sitter och käkar mammas soppa som hon gjorde innan idag, så himla god!!! Ska snart gå och nanna lite, gick trots allt upp klockan 07.00 idag, inte min starka sida som ni vet. Det är ju då man ska lägga sig, typ...! Missade Paradise idag och kan inte se det på kanal6 play eftersom mitt ljud inte fungerar, kiss och bajs va! Btw, man är ju tydligen hora om man kollar på det? Det var det SÄMSTA jag hört EVERRRRR hahahaha! Patetisk som in i helvete är du din fule fan, ville bara säga det en gång för alla och PS. sluta skriv om mig non-stop, är du så beroende eller, jävla huding! DS.



 kram och kyss!!!

Äntligen dags för PH

WEEEEEEEEEEEEI, idag börjar äntligen Paradise Hotel igen efter ett (för mig) långt uppehåll! Detta är första PH jag följer någonsin och jag är totalt besatt, hur sjukt egentligen? Aja klockan 22.00 idag är jag bänkad framför tv:n och jag hejar på Jackie, Cimon eller Catja!! =) Sen blir det sängen för i morgon börjar jag jobb 08.00...




Shopping

Känns som om jag aldrig shoppar längre.. Dels för att jag verkligen måste spara alla mina pengar och dels för att jag ändå bara använder jobbkläder på jobbet. Allt som jag köper är till sommaren, det är det enda jag tänker på hela tiden och det har varit svårt nu när vinterkläderna har varit framme hur länge som helst. Är det bara jag som vill att exakt ALLT som har med vintern att göra ska försvinna? Jag vill inte ens ha julsakerna framme längre, jag vill bara ta bort allting och få vår och ljus!! I alla fall, idag på Mobilia såg jag en massa nya och snygga vårkläder, jag ville nästan dö av sorg eftersom jag inte kan köpa något av det och hur lönt är det att köpa en ny döläcker, BLÅ skinnjacka liksom...

Som tröst när jag kom hem så hade min klänning som jag hade beställt förra veckan äntligen kommit!!


Kommer bli cp snygg när man är brun!!! Dock jävligt kort, så hemma får det bli ett par leggings under...

Fick även en impuls och beställde två till som kommer nu någon gång i veckan

Kommer också bli cepe snygga med lite bränna! Dock osäker på guld i och med att jag är blond, men hon på bilden är med det och det vart snyggt, så håller tummarna att det passar mig med =)

Har även beställt bikinis redan som jag också längtar efter!!!

Alex har också beställt dessa, så vi kommer se ut som två lika bär i sommar hihi =) Dock hon mörkhårig och jag blond!!


Död

Då vart mitt 2:a träningspass för året avklarat. Har tränat 2 av 4 dagar på det nya året, BRA JOBBAT för att vara jag!!! Dock är jag jävligt trött och utmattad i kroppen, mår till och med lite illa... Jag har ju inte tränat ordentligt sen jag tränade på friskis och dansade förra våren (!!!!!!!), så det är ju inte så konstigt. Efter träningen stack jag en snabbis till Mobilia och köpte ett underklädes set, ett till till min 'lilla' samling. Fick även med mig en ny kalender och en bok som jag ska skriva i i sommar (och framöver såklart!!), hoho hahaha! =)



Ska keeka upp min mango nu och försöka få igång mitt fittljud på datorn som helt plöstligt har bestämt sig för att strejka, MEN HALLÅ, SCHYSST LIKSOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!

Mot friskare och smalare tider!!!

Igår fick jag tummarna ur röven och köpte mig ett gymkort på friskis! Tog en mjukstart och sprang på löpbandet och körde lite spinning. Om en halvtimme ska jag möta upp Alex där så ska vi träna tillsammans, kuligt ju! Är glad över att 2010 har börjat, även fast det inte fick en jätte bra start eller har varit kanon ännu, men det kommer, det vet jag! Detta året kommer bli super! Även fast de tre första månaderna kommer vara tunga och trista med en massa jobb och en jävla massa träning så kommer detta bil mitt år! Fan vad kul jag ska ha!!!

Nej nu ska jag köra mot friskis - 2010 ska även bli ett friskare och smalare år!!!


Pusssie

i'm alive

Jag lever! Efter ett 11.30-18-00 jobbpass på nyårsdagen och ett 06.00-16.10 pass igår så är jag tillbaka! Somnade innan 20.00 på nyårsdagen och fick gå upp 05 igår.. Igårkväll somnade jag i soffan och även fast hela min familj har pratat, skrikit, packat, spelat hög musik, pratat i telefon och allt så har jag sovit som en stock utan att bli störd. Pappa bar tydligen in mig till mammas säng inatt och efter 15 timmars sömn så vaknade jag ganska rejält utsövd! Dock inte sugen på att blogga just nu, så adios!

RSS 2.0