Seg lördag

Oj vad jag har blivit dålig på att uppdatera på sistone... Igår blev det i alla fall utgång på Båten för ovanlighetens skull, ha ha! Så idag mår jag mindre bra.. Dock jobbar jag 23-06 idag, mindre kul. Juste, Johanna fixade mitt hår igår med, det är nice! Har inga bilder från igår, väntar på att Alex ska lägga upp dem.

Nu blire en runda med hundarna och sen melodifestivalen som äger rum i malmö. Sen snabbdusch och jobb. Ha en rolig lördagskväll och tänk inte på mig jobbandes!

Piggelin

Jag har varit SÅ trött hela dagen att jag hade kunnat somna stående. Men nu när jag äntligen är hemma efter 9 timmars arbete på 4 timmars sömn så är jag pigg som en nötkärna! Eller heter det frisk som en nötkärna? Jaja, pigg är jag i alla fall. Och hungrig trots att jag nyss tryckt i mig tre fransbröd med ost och marmelad. 

Hann med lite shopping innan jobb idag. Ett par skitsnygga ljusa, slitna jeansshorts från H&M och en vit söt spetströja! Och idag äre löning, yiha!

Onsdag

Ööööööööööööh jag orkar inte, vill bara gå och lägga mig igen. Kunde inte somna förrens vid halv 8 och dum som jag är så glömmer jag stänga av ljudet på min mobil och givetvis har den gått i ett. VAD ÄR DET FOLK INTE FÖRSTÅR????????? JAG SOVER JU!!!! Jaja nu är jag uppe och ska snart sticka bort och jobba igen. Slutar 01 och då blir det bums hem i säng. Hoppas ni är/var på bättre morgonhumör än jag är just nu! =)

Tisdag

Inatt jobbar jag 23-06... Hatar att jobba natt när alla småttingar har lov och ska hänga eftersom dem inte har något bättre för sig. Den senaste veckan så har jag jobbat korta pass och varit ledig lite, så att jobba 23-06 idag och jobba 16-01 i morgon kommer bli jobbigt, haha! Men men, det är pengar. Det är chili i morgon också, och jag vill ut, men icke. Får hålla mig tills på fredag, då är det lönehelg och allt också, tjoho!



I sex dagar på raken så har jag sluppit sova ensam och det har varit så mysigt. Nu är det slut på det roliga för några dagar framöver.. Fan, jag vill mysa och kramas! Bajs också, dumma jobb!


Jaja, ska slänga på mig mina ytterst vackra kläder, sätta upp håret, slänga på lite mascara och stoppa i mig något att äta. Sen pyser jag! Hoppas ni sover gott inatt! Pusss

We are the world


Maha


Tisdag

God morgon på er! Hoppas ni har sovit sött.

Helgen

Helgen har varit kul! I fredags blev det ju båten och igår jobbade jag till 01. Efter det blev det...båten, dock bara en timme! Blev nattamat (igen) framför världens sämsta film! Kunde inte somna eftersom jag hade tre stycken som snarkande brevid mig i soffan..... Vaknade upp mindre pigg idag och började dagen med pizza. Efter det blev det fika med Alex och Johanna på EH! Har inget mer att skriva, så det får bli lite bilder ist!







Sådär nu får det räcka! Nu slockar jag när som helst i soffan.... (och ja, det är Reza från Idol, haha)


Lördag

Känns som det enda jag skriver för tillfället är hur jävla trött jag är, men det är ju så. Tur jag är ledig söndag och måndag så jag kan vila upp mig! Igår blev det som sagt lite svirande på båten, nattamat från max och lite sömn. Fick omelett till frukost och det tackar jag för!

Nu sitter jag halvt levande och halvt död och väntar på Johanna. Idag jobbar jag världens mest onödigaste tid som finns; 22-01 PÅ EN LÖRDAG.........öööh! Efter det så får vi se om vi sticker ut. Känns inte så lockande just nu, men man piggnar väl till lite längre framåt kvällskvisten I guess!

Fredag

Idag skulle jag egentligen jobbat till 20, men så blev icke fallet. Fick en helt ledig dag istället... Så jag drog mig in mot gymmet vid 13 och sen stack jag upp till stan en snabbis, för att märka att jag hade glömt mitt kort hemma. Starkt jobbat! Så nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Ja det blir utgång med antingen svarta shorts med spetsbody och pajlett 'bh' över eller en grå volang klänning... Rakt eller lockigt hår? Hatar när man har så svåra val framför sig, ha ha ha =) Men dom säger ju att en skönhet klär i allt!


-

Are you coming from heaven or you coming from sweden?

Torsdag

Jag är så trött, så trött, så trött. Blev en liten utgång igår på Chili, med förfest hos Oliver. Natten slutade vid 05 någon gång och upp tidigt idag. Nu har jag nästan precis kommit hem efter en tur på pizzerian med Johanna. VÄLBEHÖVT OCH GOTT! Nyss duschat och ska alldeles strax bege mig för att ta bussen mot jobb... Hade hellre krypit ner en stund i sängen!!!

Tisdag

Igår somnade jag vid 21 o soffan, helt utslagen. Fast sen vaknade jag 01 pigg som en jag vet inte vad... Kunde givetvis inte somna om förrens vid 05. Körde mamma till jobb vid halv nio och nu sitter jag och väntar på mitt möte på jobb som börjar 10...

Efter det så blire en snabbis hem för att fixa lite, sen upp till stan och fika med en gammal killkompis från Ronneby som har flyttat ner hit, hinna med en snabbis på stan, möta upp Alex för ett gympass, hämta mamma från jobb, hem och äta och mysa med Alex och kränga godis =)

Men nu måste jag fixa mig lite och äta innan jag svimmar av hunger!


Resultatet när man är en krylltott och lägger sig med blött hår... Tacka gud för plattången!

Måndag

Nu är jag halvt levande igen. Har legat i soffan hela dagen och bara deeegat. Det här med att jobba OB tar kål på mig faktiskt. I morgon ska jag vara på jobb redan 10.00 och idag somnade jag inte förrens vid 06.00... OMÖJLIGT att ställa om kroppen hela tiden! Får väl försöka lägga mig i tid i kväll helt enkelt!

Vad gjorde ni igår då? Blev det en mysig dag? Själv jobbade jag som sagt natt, men fick sluta tidigare av snälla Wissam! Under dagen så träffade jag lite folk.. Och just det, jag fick rosor, gulligt ju haha =)


...

God morgon!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag! Kärlekens dag, parens dag, singlarnas dag, allas dag! Idag är dagen då mysfaktorn ska vara extra hög och man bara ska njuta av all kärlek. Hur ska ni spendera er dag? Dejt? Mys med pojk/flickvännen? Bakis? Ensamma? Mys med familjen eller vännerna? Själv ska jag jobba 23-06..... 

Tänkte passa på att skicka en stor puss till min familj och mina älskade underbara vänner!

 

Ha en underbar och mysig dag!


Kläder....

Helt seriöst, jag får tuppjuck! Har sprungit runt och letat efter mina lackleggins i hundra år och jag hittar dem fortfarande inte...ah! Jag hatar att erkänna det, men när ens kläder ligger i byrån i rummet, i lillebrossans gaderob, i byrån i hallen, i walk in, i sängen, under sängen, på storarums bordet, på fåtöljen, under fåtöljen, på golvet, i grovköket, i bilen, i väskor och på lite andra ställen så är man faktiskt slarvig.... Mamma klagar alltid och detta är väl straffet. Börjar nästan misstänka att det faktiskt är hon som gömt dem med flit...

Jaja, jag börjar jobba om lite mer än en timme, så just nu sitter jag i soffan och äter gott&blandat med min lillebror. Jag tar dem röda och gröna, han dem gula och orangea och pappa dem svarta. Perfekt, alla får som dem vill =) Ska snart hoppa in i duschen och sen hade jag tänkt sminka mig lite. Slutar redan 01, så det blir ett kort pass today!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! Pussss

Lördag

God morgon eller något...
Kom inte i säng förrens vid halv åtta, åtta i morse och så blev jag väckt redan nio. Mindre kul. Så hela dagen fram tills för en halvtimme sedan har jag legat och halvsovit. Har inget vettigt att skriva, mitt huvud fungerar inte som det ska, haha =) Jobbar ikväll/inatt igen...

Don't forget!

Sötnosar, ni glömmer väl inte www.aaftertwelve.blogg.se ??

D I N O S A U R



Ingen vidare bra låt precis, men texten är sååå klockren! Hahhaahahah =)

Fredag

Gick och la mig på kontoret igår. Hade en sån fruktansvärd huvudvärk som jag har haft alla andra dagar denna veckan.... Vaknade för någon timme sen, efter hela 14 timmars sömn. Om det behövdes vet jag inte och tyvärr kan jag inte säga att jag är pigg idag. Jag hade nog kunnat sova längre om det inte vore för att alla skulle smsa mig i morse. En efter en, pling pling och pling.. Aah! Måste lära mig att stänga av ljudet hädanefter!!!

Idag önskar jag med hela mitt hjärta att jag hade kunnat skriva: ÄNTLIGEN FREDAG OCH HELG! Men icke... Jag jobbar 22-06 hela helgen.. Boring! Men efter två helger fullspäckade med utgångar så får jag väl ta mig samman och trösta mig med att jag faktiskt tjänar ihop lite pengar medans resten av det svenska folket är ute och dansar, festar och har kul. Jag är inte bitter, inte alls!




Till salu

Okej nu orkar jag inte mer. Kåt hund till salu!! Någon som känner sig manad?

AAFTER TWELVE

Äntligen är det dags för vår blogg-release! Vad jag har längtat!!! Både jag och Alex kommer uppdatera flitigt!
www.aaftertwelve.blogg.se - LÄS OCH NJUT! 


Doggy style

Vart man än går i huset för tillfället så har man två kåta hundar efter sig. Ebba löper och är i höglöpet just nu.
Det värsta Simba vet är att springa. Men nu springer han runt som en duracell kanin med turbobatteri i rumpan, gnäller, juckar, har pitten uthängandes och droppandes och flåsar som om det vore 564151 grader. ÄCKLIGT! Jag vet att det är naturligt, men ni skulle se hur det ser ut. Såhär snuskiga har dem inte varit innan. Fast visst, har man inte fått ligga under 6 respektive 2 år så är det faktiskt förståligt. Jag och min bror pratar om att para dem i smyg, bara för att göra något kul. Haha fatta vad roligt det hade varit!!! Dock vet jag att mamma hade flytt fältet, pappa är ju alltid bortrest och jag flyttar ju i April, så det blir ju in princip bara min bror kvar – då var det inte lika kul längre.



Men kan ni tänka er Simba och Ebba bebisar. Förstår ni hur fula dem hade blivit? Hahaha!


Drömkille?

Fick världens svåraste fråga idag när jag och några arbetskompisar pratade om alla hjärtans dag - vad faller du för hos en kille?! Hmm, svår fråga och det jag kunde komma på just då var backslick. Jag har alltid, och jag kommer nog alltid gilla backslick mer eller mindre, blont,brunt eller svart, det spelar ingen roll. Det där slicket får mig på något konstigt sätt knäsvag. Knäppt jag vet, det är ju bara hår, men så är det. Och badboys såklart. Jag vill inte, jag kan inte, jag får inte! En ful ovana(?) som jag måste bryta.
Jag har gått runt och funderat under dagen på vad jag mer faller för och det är svårt, verkligen skitsvårt. Men jag har kommit fram till mitt slutgiltgliga svar!

Jag faller för en kille som är: ambitiös, påhittig, busig, mogen, självständig, vild, charmig, respektfull, energisk, tolerant, förstående, glad, impulsiv, jordnära, osjälvisk, positiv.

Han ska även ha humor, vara spontan, social, omtänksam och behandla mig som en prinsessa! Självklart ska han ha ett bra yttre och snygga kläder såklart. Han ska vara mysig och gilla att klia mig på ryggen och i håret (haha) och givetsvis vara en 10 poängare i sängen! Yes, ni ville ha svaret . Där kom det!

Oh fuck, insåg ganska snabbt hur patetiskt detta låter och att en sån här kille inte existerar. Allt sprack redan på mogen.... TYVÄRR! Men what to do, drömma kan man. Killar är killar och det är väl därför vi tjejer inte kan motstå er I guess.




Torsdag

Gooooomorron! Dags för jobb nu.



Blogg

Förresten, nu när bomben är släppt (min i alla fall, inte Alex's) så vill jag börja blogga på vår gemensamma blogg NU! Den skapades för sååå länge sen, designen och allt är färdigt. Till och med ett smyg inlägg och jag vill inte vänta längre. jag hatar att vänta, det är inte riktigt min grej... Men snart, så håll ut ;)

Huvudvärk

Kvällsbad har blivit lite av en vana för mig. I alla fall på vintern när huset känns som en igloo och isbjörnar hade kunnat vara ens bästa vänner.
Jag slutade jobb klockan nio efter tio kära timmar där, och min underbara lilla mamma kom och hämtade mig och bestämde sig för att ta bussen till jobb i morgon och låta mig ha sin bil. Hon är bäst den kvinnan, ställer upp och gör allt för mig. Undrar hur det ska bli nu när jag flyttar? Vem ska då köra mig, laga maten och plocka undan? Aja den tiden den sorgen. Då lär man få äta upp alla år man har blivit bortskämd!



Även idag har jag en sån frukstansvärd äcklig huvudvärk (nästan i klass som på bilden). Whats up with that liksom? Kanske för att jag inte har sovit ordentligt på flera dagar, men ändå. Det är inte roligt, så försvinn!

Har inget kul att skriva... Ska gå och lägga mig snart. Börjar redan 09 i morgon så jag behöver lite sömn. Har laddat ner ett underbart album på spotify att somna till. I bland undrar jag som jag känner mig själv, eller ens förstår mig på mig? Ibland vill jag ha så tyst när jag ska sova att minsta lilla ljud gör mig flyförbannad och jag vill bokstavligen slå något, ibland vill jag somna till ljudbok och nu de senaste nätterna har jag somnat till lugn och härlig musik. Antar att det är mitt humör som bestämmer, känns ju ganska logiskt. Jaja, sa ju att jag inte hade något kul att skriva, så här sitter och istället och babblar på om skit... Får gå upp ur badet, ta på mig morgonrocken och springa ut till min varma och gosiga säng och sätta på albumet helt enkelt.


Puss&godnatt!

Onsdag

God morgon... Pigga och glada eller? Jag är varken pigg eller glad, är bara vaken för att jag är tvungen. Idag jobbar jag mellan 11-21 och jag måste cykla, yeees my lucky day...!
Åhh jag vill bara krypa ner i sängen, den ser så lockande ut. Men icke, vi hörs ikväll!


PUSS

-

Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for

Tisdagkväll

Okej vad hände här? Varför har mina läsare nästan fördubblats över en natt? Kul ju, men nu jävlar får jag ju passa mig för vad jag skriver för folk suger ju verkligen upp allting och skvallrar. Det här med blogga börjar bli farligt.. Om man skriver om sitt jobb får man sparken, men ens chefer får tydligen snoka??? Skriver man att man ska vara bortrest, ja då jävlar gör folk inbrott i ens hus.. Skriver man att man kört för fort, ja då läser väl en polis det och ger en böter? Haha nä men ni förstår, man måste tydligen passa sig jävligt noga!

Dagen har gått någorlunda fort idag. Frukost - 3 rostemackor med ost och marmelad, kvällsmat - 3 mackor med ost och marmelad, där emellan har det varit fullt upp! Nu ligger jag i sängen och myser nyduschad & go och spelar favoritlåten på högsta volym (fight for this love) och jag bara njuuuuter! Hade tänkt lägga mig snart, om jag nu kan somna vill säga. Min dygnsrytm är ju bak&fram, upp&ner och allt annat som går just nu. Och sova själv efter flera dagar med Johanna i min säng känns tråkigt. Tacka gud för Dumbo!

Vill bara slänga in en puss till min lilla Simba som blev överfallen idag! FÖR TREDJE GÅNGEN! Han som aldrig skulle röra en fluga ens, min lilla plutt. Kanske är just därför, han är en liten mespropp!!


Såhär snäll är mamma ibland när det regnar, hahaha!

 Pusspusspuss min lilla prins!


GODNATT!


En snabbis

Snabbdusch, snabbsminkning och en snabbmiddag - jag är snabb som blixten! Men så blir det om man fastnar framför saker och har en tid att passa... Typiskt mig!


Tisdag

Tisdag idag och det är dags för jobb. Dock bara mellan 16-20! Sitter helt yrvaken och tänker tillbaka på helgen. En jävla bra helg med andra ord, så himla mycket som hände. Skumma saker, roliga saker, överraskande saker, oförväntande saker, knäppa saker,  fast bara positiva saker! Nu har jag tyvärr tre helger med nattjobb framför mig, tråk.

Dags för lite frukost nu kanske. Lite näsdroppar också kanske? Vaknade upp förkyld, igen!


Bilder från rum 306












Aldrig fucka up

Johanna stack nyss efter en hel helg här med utgång och mys. Så nu sitter jag här helt ensam. Ska möta upp Alex på gymmet snart för lite träning efter helgens bravader! 


<3

Gårdagen var ju minst sagt både rolig, trevlig och så innehöll den en hel del överraskningar. Rykten är ju roliga, speciellt om jag finns med i dem, tillsammans med Johanna till och med! Men jag säger som en gammal vän brukar säga; payback is a bitch! And I like revenge baby! Man ska aldrig fucka up!

Söndag

Idag mår man som man förtjänar. det blir sängläge i fosterställning framför tv:n ett bra tag framöver, tjing!


-

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse

fight for this love

En låt som verkligen satt sig i mitt huvud just nu är Cheryl Coles - fight for this love och den går på repeat om och om igen just nu. LOVE!


Lördag och jag är trött

Fuck vad jag är trött, men ändå kan jag inte sova? Tycker synd om johanna som är på sin utbildning i Lund. Vi kom inte hem förrens halv fem i morse och hon stack redan vid åtta...Nu sitter jag och funderar vad jag ska göra. Min bror vill så gärna ha med mig för att kolla på hans match i trellehulla, men fan orkar jag...? Hatar dagen efter. Men kul var det. Premiär på Cristal och mycket folk var det! I kväll kör vi igen, då blir det rum 306 på etage!  

Dagens i landsproblem

Det är invigning av Cristal idag och då kan man ju inte komma i en sopsäck precis... WHAT TO WEAR?

Är inte riktigt fit for fight heller.. Grannen kom nyss in och berättade att Zigge dog idag. ZIGGE av alla, usch! Rest in peace my friend! Ebba är ledsen, hennes BFF och bejb is gone and gone! Den enda hunden förutom Simba som hon faktiskt tycker om!


Nää nu blir det lövbiff med bbq pommes och bea. Måste ladda lite!


Fredag

God morgon! Nääe, men jag önskade att jag kunde säga det. Har nyss vaknat efter min lilla eftermiddags lur och jag önskar klockan vore typ 13... Har mkt att göra och fixa innan kvällen då det vankas utgång med Johanna. Men först - mat!

Frusen

Inte så konstigt att jag inte mått bra eller varit på humör idag. Middag åt jag inte heller och frös gjorde jag. Tog tempen och visst var jag inte helt frisk. Lite feber såhär en torsdagskväll är väl alltid mysigt... Fyllde upp ett varmt bad för att värma min feberfrusna kropp. Det jag inte visste var att lillebror duschade samtidigt och tog allt varmvatten. Det slutade med att jag satt i badkaret utan vatten, med balsam i håret och kallvatten i slangen. Två alternativ, sova med balsam i håret eller duscha av mig snabbt som fan och fortsätta frysa. Ja ni kan ju själva gissa...? Har i alla fall bäddat ner mig i sängen nu med högsta värmen på elementet! Ska sätta på den tredje filmen av Johan Falk och somna till den. I morgon ringen klockan 07. Men sen, ja då jävlar är det äntligen helg! Och jag hoppas att detta är trötthets-feber med hela mitt hjärta!

Natti natt!

VARNING

Idag har varit/är en sån där jobbig dag ni vet, när ingeting känns rätt. Trött som bara den, inget går som man vill, strumporna sitter obekvämt, stringen rakt in i röven, det kliar överallt hela tiden, man vill rätta till tröjan hela tiden, håret känns piss, hjärnan hänger inte med, glömmer cykelnycklen så får gå 100 km till bussen för att missa den med 1 minut. Först fryser man, sen kliar det överallt för man blir varm, trillar lite i snön, trampar lite i hundpiss, tappar mobilen i snön, glömmer saker lite här och var och kommer hem till två hundar som skriker: VI VILL KISSA&BAJSA NUNUNU! Som om jag inte redan ville hänga mig..... 


Såhär CEPE känner jag mig just nu.......................

Litet klagoinlägg, men vad fan, this is SO NOT my day! Och ta allt jag skriver med en nypa salt. Hoppas er dag har varit lite bättre! I morgon är det fredag (tydligen), känns inte som det. För mig är det typ...tisdag. Men tacka gud för lite helg! Och jag är ledig HELA helgen, weihu!


Citat

Let the haters hate

Kan man annat än hålla med TT's utomordentligt grymma citat? DON'T THINK SO!!!

På jobb

God morgon! Sitter på jobb just nu, har rast. Får jobba över två timmar, så slutar inte förrens 15.00... Är som en levande död. Kunde ju typ lika bra satt i ett batteri i en kudde, den hade gjort ifrån sig lika mkt som jag just nu, haha! Jag har sagt det innan, och jag säger det igen: JAG ÄR INGEN MORGONMÄNNISKA!



Lill-lördag

Jaha då vart det snart dags. Ska dricka upp min smoothie, borsta tänderna, gå ut i mitt rum och invänta på att mina sömnpiller ska verka. Har lyckats stå emot dem förr, så varför inte ikväll också liksom. När jag verkligen behöver min sömn som mest... Datorn får stanna här inne, annars vet jag hur lätt det blir att fastna. Vecko revyn för göra mig sällskap istället.

Asså vad fan, det är lill-lördag och jag säger godnatt...


Uppdate: elleeeer, jag väntar nog lite. Någonting dök nyss upp, haha =)

Svar på tal

Jag blir så less på allt folk som verkligen tror att man tränar bara för att man är fet! Jag tränar för att må bra, hålla mig fit och i form, det är hälsosamt, man blir både gladare och piggare (piggare är bara något jag hört, inte upplevt, haha), man minskar risken för sjukdomar, får bättre kondition med mera. Då var det klargjort - alltså, jag tränar inte för att jag är tjock eller ens tycker att jag är det!



Kanske borde vissa personer som alltid ska påpeka detta i sin blogg tänka efter lite själva. Jag menar, promenera fram och tillbaka till BK lr MC kommer man inte så jävla långt med, hahaha!! Och just det, bara för man inte blir fet av skitmat och kakor, så drabbar det liksom lite andra organ, tänk på det innan du öppnar käften igen! =)


FÖRRESTEN

Någon som har en bra ljudbok att tipsa om? Snabba Cash är ju slut and I need en ny, NUUU!

Idag har jag hunnit:

- jobba
- beklaga mig över snön
- leta ihjäl mig efter mina skor, som jag måste glömt på gymmet igår?
- träna en timme
- sitta fast i snödrivor och beklagat mig ännu mer
- hämta mamma på jobbet
- sitta fast IGEN och beklaga lite till
- äta mammas gulaschsoppa med nachos, fattar ni hur GOTT det är?


Inte speciellt rolig dag, en vanlig vardag liksom.. Nu sitter jag i plurret och värmer mig lite, behövs. Pappa går förbi toaletten lite då och då, sjunger med i min musik och hör med mig om jag lever. haha, jag kommer alltid att vara pappas lilla flicka! Ska snart gå och lägga mig. I morgon ringer klockan lite innan 05.00 och det är INTE min starka sida. Ni som inte behöver gå upp så tidigt kan och kommer aldrig förstå hur jobbigt det är!! I alla fall för mig, blööh.

Trött

FAAAAN ASSÅ! Tänk så hade vi inte ens behövt sömn, så jävla bra livet hade varit då! Att alltid kunna gå omkring som en duracell kanin, aldrig känna sig trött. Men icke! Kunde givetvis inte somna igår och klockan ringde redan 09.00..  Morgondagen fasar jag för. Klockan ringer redan 05.00 = döden!
Vill ni veta det värsta av allt? Jag verkligen älskar att sova!

Så jävla tackasam att pappa körde mamma till jobbet, så jag får ha bilen idag. Cykla hade ju aldrig gått och att ta bussen för att sedan gå några km längst vägen fick jag inte av pappa idag. Sen att både mamma och pappa har ringt mig för att be mig köra försiktigt och ta det lugnt och höra av mig när jag kommer fram, trots att jag bara ska köra 7 km, är en annan femma. Ibland kan man undra om jag fortfarande är deras lilla bebis... Men det är väl gulligt, de bryr ju sig så himla mkt.

Nää om man skulle försöka att öppna dörren för att gå in i huset och äta lite frukost. Om det kommer mer snö är jag körd. Det är redan på gränsen att jag varken kan komma in eller ut pga den bajshöga snön. Skit också!


Visste ni att JAG:

- är laktosintolerant (tyvärr)
- har linser
- är vänsterhänt 
- alltid har haft en fixidé att inte äta upp all mat, lämnar alltid något på tallriken
- inte är ett stort fan av att gifta mig
- vill spendera mitt liv med en norrmann eller en 08:a (dont ask why?)
- vill flytta till stockholm (malmö är skit)
- alltid tycker att jag har rätt (haha)
- kommer bättre överrens med killar för det mesta
- är förlamad i min högra lilltå (vet inte om jag är född så, lr slagit den?)
- har för höga krav på mig själv (har väl de flesta? och vill man lyckas så)
- är snuskigt slarvig
- använder mig ofta av ord som 'oh fuck', 'jävlar', 'bög', 'helvete', 'fitta', osv
- UNDRAR VEM NI ÄR SOM LÄSER????? (vilka, vem, vrf?)

-

You love, you learn.


Flygtider

Förresten, idag fick vi melj om flygtiderna. Så om exakt 80 dagar halv nio lyfter planet från Kastrup i köpenhamn. VADÅ NICE?



Just nu vill jag typ strypa den personen som uppfann snön! Nä men ärligt, jag blir SÅ LESS! Det snöar non-stop, konstant, hela tiden, varje dag och överallt. Det liksom räcker nu! Jag önskar inget hellre än att jag just nu låg i Thailand med en god drink i handen och med mina kära vänner omkring mig!

Jag och Edward


Ibland kan man ju undra vem som är vampyren av oss.


Girls

Medans ni väntar på att finalen ska börja så kan ni ju tagga till denna ursköna låten sålänge;


Shopping i snöstorm

Har nyss precis kommit upp ur badet. I detta kalla vädret får man ju ta tag i hårdhandskarna och bada i 45 gradigt vatten i en halvtimme för att tina upp lite.
Var som sagt och gymmade en sväng idag och sen mötte jag upp lillebror för lite shopping. Han fick med sig så himla mkt fint hem. Tröjor, skor, skjortor, byxor, hängsle - MASSOR! Tack vare mig, så grym jag är att hitta killkläder. Kanske borde satsa på det, liksom göra karriär som personal shopper åt män? Det hade varit något!
Fick givetvis med mig en sak hem också. Hur mkt jag än hade bestämt mig för att inte shoppa så blev det så, gick inte att stå emot...


Mr jacket blow me a kiss, I tripped and I fell! Nu tänker jag: BRÄNNA, svarta lackleggings (eller urläckra ljusa jeans shorts!!), svart snyggt linne, röda läppar samt ett par snygga högklackade skor!


Alldeles strax börjar PH-finalen. Ska ladda upp med lite fruktsallad i vaniljyoghurt! Alla vet ju redan att Jackie vinner och jag har hejat på henne från början, men helst av allt hade jag velat se Catja&Andreas och Cimon&Greta i finalen såklart!

SNÖ HELVETE

FYFAN VILKET JÄVLA BAJSVÄDER DET ÄÄÄÄR! Ville bara avreagera mig lite!

Tisdag

Faaaan, jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Eller jo jag ska till gymmet, men aa ni förstår! Mitt dygn är så omvänt och jag somnar inte förrens halv fem på morgonen. Och på tors öppnar jag redan 06.00 på jobb, så ja måste vända tillbaka det igen liksom, SVÅRT! Och jag är ju en nattmänniska...

Någon mer än jag som blev fly förbannad över att Andreas och Greta åkte ut? Nu äre bara Jackie kvar som jag har hejat på från början och enligt rykten så vinner hon! Men vi får väl se ikv helt enkelt!!

Jaja nu ska jag käka upp resterna av min kinesmat och sen ska jag bege mig mot gymmet. Efteråt så möter jag upp lillebror för att vara smakrådgivare när han ska shoppa - det gillas!

Måndag

God morgon! Har sovit någorlunda gott inatt, men bäst nu på morgonen! Har mornat mig lite och nu ska jag gå in,  äta lite snabbt och sen bege mig till friskis och träna lite med Alex. Vi har ju inte tränat på länge så det ska bli nice! Dock måste jag ta bussen upp idag, fy fan och blä! Tycker helt ärligt synd om dem som alltid måste ta bussen till jobb, haha! Nä körkort it is! =)



Ikväll är det nästa sista avsnittet av PH.... HEJA GRETA, ANDREAS, KRISTOFFER OCH JACKIE!

Sleepless in Oxie

Satte givetvis på en av Johan Falk filmerna och ja, kalla mig för mes, men nu ligger jag här ute, ensam och rädd i mitt rum. Varför lär jag mig aldrig att inte kolla på sånt ensam? Nu ligger jag i sängen och inbillar mig att det står en kriminell gubbe utanför mitt fönster och spanar på mig, ha ha.. För att få tankarna på annat så spelar jag BAD BOYS på högsta volym. Okej, detta går inte riktigt ihop... Men OM det nu mot all förmodan skulle stå någon utanför så hoppas jag innerligt att det är Joel Kinnaman!!!

RSS 2.0