Trött som en get

Jag är trött. Som FAN! Är inte alls taggad inför ikväll just nu. Måste sova lite till, måste!




Love N

Lördag

Var hos Alex igår med henne och Therese:) Åkte hem för att sova sova sova vid halv tolv... Upp 'tidigt' i morse för att jobba... Slutade fyra och körde snabbt inom Mobilia för att fixa lite inför balen i morgon. Fick med mig en väska, klämmor och mineral solpuder så nu är jag finito inför i morgon:) Nu har jag nyss duschat och håller på att göra mig iordning inför min kusin 25års kalas! STRESSAD TILL MAAAAAAAAX!




Love N

NICE

Fan vad galet det var igår!!! Kom direkt i från frisören till skolan där jag hällde i mig spriten snabbt innan lekarna började i parken. Jag blev i släng i ankedammen exakt tio gånger, nerkladdad med öl, cider, mjöl, honung, sirap och ketchup vad jag kommer på just nu. Sounds nice huh?? haha men fy vad kul det var:) Idag är min kropp HELT förstörd. Känner mig som en överkörd kanin eller något, har ont i varenda kroppsdel som finns i min lilla kropp.... Det roligaste var nog när jag fick tag på en HELT ny mjölpåse och skulle hämnas på alla killarna som slängde i mig i dammen, men dock slutade det hela med att jag fick hela påsen över mig själv............Haha nä okej det var nog inte så kul ändå! Efter någon timme så stack vi ett gäng upp till gustav där vi badade i fontänerna och skrek för fulla halsar haha:) Träffade 3-killen idag som jag skällde ut igår, han var mindre glad hahaha:)

Jaja i morse (10.30) åkte jag någon ynka busshållsplats för att komma till stan där jag mötte upp big sis för en frulle på EH och en runda i stan(L) Fick med mig ett par öronhängen hem:) Sen blev det skolan klockan halv två då jag skulle vara domare i phytagoras quest. Någon matte tävling med en massa små gulliga mattenördar hahaha:)


WIIIIIIIE fick även reda på att jag fick jobbet nere i västra hamnen:D visserligen bara en månad men ändå:D Nu ska jag gå ner och sola och sen ikväll ska jag hem till Alex där hon och Therese är:)



Love N

yeyyyy

in sweden we say FULL LIKE A KASTRULL



Love N

Samhäll

Har min sista samhälls lektion nu, NÅGONSIN! och den spenderar jag med att blogga haha:) Lite små sorgligt faktiskt, Magnus är den bästa läraren EVER!!! Efter denna lektionen så slutar vi och då ska jag till stan och sen ska jag till das friss! Direkt efter frisören så ska jag springa till parken och leka lite med alla Borgars treor....:)



Love N

Onsdag

Var på arbetsintervju idag och det gick SUPER:) Efter det hämtade jag upp min lillebror på sjukhuset och så mötte vi upp mamma på jägersro och åt glass! Eller ja mamma och brossan krängde:P Var hemma halv sex och då kom Alex hit. Satt och snackade och sen åt vi potatissallad och lövbiff:) När hon stack så skuttade jag in i duschen och sen kollade jag på matchen med mammi! Den är inte slut än, men Barca vinner hoho:) I MORGON ÄR DET DAGS FÖR UTSPARKSLEKARNA!!!! Åhh vad vi ska bli fulla och nerkladdade haha.... Och mini me kommer vara offer nr 1.. Jag vill inte åka i ankedammen:( Någon som är frivillig att köra mig hem sen??? Antagligen en liten Nathalie indränkt i ägg, ankevatten, öl, mjöl och lite annat smått och gott för bilen;) haha!


ska kolla slutet av matchen nu, ADIOS (L):)



Love N

Just nununu:

Sitter jag och väntar på en viss liten Alex:)



Love N

EN VECKIS ONLY

IDAG ÄR DET BARA EXAKT EN LITEN PYTTE PLUTT MINI MEGA YTTERST LITEN VECKA KVAR I SKOLAN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!! :D
JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!! WAWAWIWIWA JAG ÄR SÅÅ HAPPPYYYYYYY TODAY:)



Love
N

ÅNGEST

För några dagar sedan så blev både jag och Alex förälskade i en tatuering. Mina tankar om tatueringar har gått upp och ner hela tiden. Vissa perioder så vill jag, andra inte. Dock vill jag inte ha något som syns för ofta och som man kan dölja helt om man vill. Jag vill ha en som på bilden, fast jag vill ha min längre ner på foten och mer mot vänster (under fotknölen) och en helt annan stil!:) Min kommer i så fall vara SÅ mkt snyggare än denna haha:) Jag är faktiskt nästan helt säker på att jag vill ha en på foten......eller är jag??? Hoppas inte att jag är inne i en jag-vill-ha-tatuering-för-stunden fas igen bara. MEN samtidigt så tror jag att om jag gör en tattu så blir det en del av mig som man inte vill bli av med. Desamma om min navelpiercing, den känns som en del av mig och vill aldrig vara utan den haha:)


Så vad tycker ni? Ska jag eller inte? Man lever ju faktiskt bara en gång..... Och i så fall vad ska jag skriva?? Vill ha något fint och betydelsefullt!



Love N

Vet ni ... ?

Vet ni vad??? Min SISTA inlämning är färdig, finito DONE AND DONE!!!! :D Nu kommer jag aldrig mer att plugga... På ett tag i alla fall:) Och vi har nästan inga lektioner heller, så det är härliga dagar!!! Jag kom nyss hem från parken vid min skola(borgar) där petri hade sina utsparkslekar. Ahh vad kuuuuuul det såg ut:D På tors är det VÅR tur:D Körde lilla andré hem och nu sitter jag och väntar på att mamma ska babbla färdigt i telefonen så att vi kan sticka till b&w:)



Love N

Bo01

Det blev en lång och mysig promenix på bo01:) Det verkligen kryllade av folk där nere. Antingen folk som var ute med sina vovvar, åkte rullor eller kärlekspar som höll varandra i handen, matade varandra med glass och pussades. BLÖÖRK på er!!! Nä men klart man blir lite avis haha:) Det är både skönt att vara singel, men lite smått ensamt ibland... Tur man har sina vänner då, för hur i all världen skulle jag klarat mig utan dem???:)

Ebba låg i framsätet både dit och hem och vi hade lite disco i bilen! Grease på svenska på högsta volym muhaha:) Jag har alltid älskat den skivan och jag kommer ALLTID att göra det. Den har hängt med mig sen jag var 7 år:) Men nu ska jag gå in och lägga mig i ett varmt och mysigt bad, tända ljus, peela mig, ha hårinpackning och lyssna på Phil Collins kärleks album....




Love N


Crapp

Jag kom nyss på att jag inte kommer ha en kamera under varken min bal eller min student eftersom min jävla kamera gick sönder i helgen....:( Den hinner inte lagas och jag får antagligen ingen ny eftersom den här var en sprillans ny för 3.200 kr som var tänkt att den skulle ha hållt mycket längre än den gjorde.... MÖG också, jag är ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vågar inte ha en ny kamera heller eller låna någon annans eftersom jag är rädd att förstöra den också hahaha:( Och jag förstörde en plast smörkniv idag också när jag var SÅ smart och la den på spisplattan när den var varm så den smällte haha... NOT my day today! Ska skriva färdigt mitt arbete där jag på låtsas ska hålla i en kick-off. Har fått ihop 8 sidor och det är inte det lättaste! Sen ska jag köra ner till Bo01 och gå en lång runda med Ebba&mamma och rensa tankarna:)

Ni får stå ut med 'gamla' bilder, eftersom.... ja det vet ni ju redan haha:)


Typ såhär ser jag ut idag, myskläder och allmänt degig hihi:)


Love N

What a SICK day

Vilken dag! Ambulansen kom till skolan idag och har ingen aning om varför, men ryktet säger att en tjej svimmade när hon redovisade...? När jag sedan satt på bussen hem så körde vi förbi en cyklist som hade blivit rejält påkörd. Bilens framruta hade gått sönder och cyklisten var svårt skadad. SÅ JÄVLA HEMSKT!!! Och jag HATAR att se sånt, att bara åka förbi och inte kunna göra något:( Och när min buss var i oxie centrum så backade en taxibil ut mitt från ingenstans rakt ut i gatan och bussen fick tvärbromsa, annars hade det smällt! Känns som någon däruppe är SKADEglad idag....



Love N

Låten beskriver saker så bra just nu

Where ever you go
what ever you do
I will be right here waiting for you
what ever it takes
or how my heart breaks
I will be right here waiting for you






Love N

Söndagsmys

Alex gick för en liten stund sen! Vi har legat och snackat tjejsnack, krängt onyttigheter och kollat på gossip girl. En riktigt bakis dag med andra ord:) Håller på att ladda upp alla  bilderna från igår på face, så gå in där och kolla vet jag:) snart ska jag ta något och äta och sen ska jag gå och lägga mig och läsa trean av twilight. Alex berättade saker som händer i fyran haha så nu vet jag det:) Jag kunde inte hålla mig nej:P I morgon ska jag upp tidigt för första gången på över en vecka, blööörk:(





Love N

IGÅR:)

Så kul jag hade igår asså:) Alex kom och hämtade upp mig vid lite i nio typ (?) och så åkte vi hem till henne där hon fixade sitt hår lite snabbt, sen gick vi till Timmi. Han bor i en jätte fin lägenhet, men det var alldeles för mycket folk ett tag haha.. Fast det var kuuul! Det var tänkt att vi skulle gå ut men vår förfest övergick till fest. Vid tre-halv fyra blev det efterfest med nattamat från Snabbt&gott som Adam och Timmi så snällt cyklade och köpte:) Räddarna i nöden haha! Krängde en vitlöks burgar så jag stinker värre än en hel vitlöksodling...mm.... Kvällen var så sjukt lyckad och rolig. Om ett skratt förlänger livet så måste jag och Alex vara totalt odödliga nu haha:)  Dock gick både min väska OCH kamera (3e kameran jag förstör på ett år) sönder och min mobil har en repa... Men jaja skit i det, jag hade kul ändå! :D Här är lite bilder från kvällen:









Det finns både kärlek och KÄRLEK, gissa vilket som är på denna bilden :)

Jag spelade in en film när Alex ska hoppa ner från ett fönster och Adam tar emot henne. Jag dööööör av skratt asså haha! Får se om jag kan lägga upp den här på bloggen:) Fler bilder kommer upp inom snarast på FACEBOOK:)




Love N

apball

heeej jag har nyss kommit hem från timmi och är inte ett endaste dugg trött..:( har haft så JÄVLA kul ikväll så det är sjukt!!! var en jävla massa hos timpan men slutade med (som vanligt) att jag o alex var ensamma tjejer kvar med the guys! kan inte säga mer än att båda har haft kramp i magen så mkt vi har flabbat hahaha:) ska glutta lite på Tv o se om det är något kul smell you later :) god morron!



Love N

Good morning

God morgon Sverige! haha:) Jag gick upp tidigt i morse imed GET UP, vilket resulterade i att jag var så jävla trött så det var sjukt:P Hade inget val än att nanna några timmar:) Men nu börjar jag piggna till och laddar upp inför en GREAT utekväll!!! Blir förfest Hos Timmi :) Sen antar jag att det lutar mot slagt? Aja vi får se:)

GET UP gick skit bra idag verkligen! Barista Björn var jätte bra och jag fick med mig några stammis kort hem, så kom till mig om ni vill ha hihi:)



Love N

GET UP

Gud vad jag är trött. Jag förstår inte? Sov 11 timmar i natt och har varit vaken 9 timmar... Och nu vill jag nanna igen, haha störd jag är:) Jaja antar att jag är lite trött i huvudet eftersom jag har sytt halva dagen, visar er i morgon vad för något! Har bara varit hemma hela kvällen.. Men fick tre olika förfrågningar om fest/utgång och JAG bangade... SÅ olikt mig.... Men i morgon, då jääävlar:) Nää men nu ska jag sova:) Ska upp tidigt i morgon för då är det GET UP som gäller. Klockan 10.45 börjar det med frulle och halv tolv börjar föreläsningen. Sen är det en hemlig gäst, underhållning och utlottning av bland annat en IPOD och annat smått och gott! GET UP hålls på Ernest & Young som ligger vid kanalen! Ses tomorrow:) Förresten, det är GRATIS inträde!!!!!


Älskar denna bilden:) Och beskriver exakt vad jag vill göra just nu: ligga och pussa på en mysig gosboll!




Love N

I will always love you


Fan vad jag är blödig. Lyssnar på den här låten om och om igen och bölar haha:)




Love N

unusual you

nothing about you is typical
nothing about you is predictable
you got me all, twisted and confused
it's so you

break my heart, I expect you to, so why havent you?
sweet suprise I could get used to
unusual you




Love N

Sy

Jag har suttit och SYTT idag i några timmar:) Fast anledningen till varför det har tagit så lång tid är för att vår symaskin strular som bara den... Men men det är kul och det blir så snyggt:) Ska sy färdigt min andra klänning nu, hörs sen:) KISSES



Love N

Torsdagkväll

Jag gick nästan precis upp ur sängen, så är lite yrvaken fortfarande...  Igår hade jag kul i alla fall! Det började som sagt på Andy's där vi var ett 20 (?)tal tjejer! Vi lekte olika lekar, hoppade studsmatta och massa annat skoj:) Tack Em!<3 Sen åkte jag och Alex till Adam och hade chillkväll haha:) Det var också huuur trevligt som helst!


Alex på mattan haha:)

Jag haha

:)<3

Tävlingar




Love N

Mot andy's

Sitter och väntar på maten nu:) Det blir grillat fast det regnar... Vid halv åtta kommer Alex och hämtar upp mig och Måsen, sen kör vi till Andy's lekland och leker med resten av töserna :)

Efter det så blir det hem till Adam för att chilla och mysa lite med oxiegänget:) Hörs senare i natt eller tomorrowww kissses!




Love N

Hemma

Kom nyss hem, tyvärr! Har spenderat natten hos en liten vän:) Tur var väl det, för min bror har kompisar som lanade här inatt och min pappa var med som vanligt...TÖNT!  Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från Tyskland med en maaaassa gott! Ikväll blir det Andy's lekland med töserna:D Och sen ska jag och Alex vidare till Adam:) Nu ska jag faktiskt gå ut och lägga mig och läsa/sova i solen!




Love N

Hunden avslöjar honom:)

CHIHUAHUA
Även om det naturligtvis finns passionerade chihuahuaälskare finns det anledning att oroa sig om killen du träffat bär runt på ett exemplar av den lilla mexikanska hunden. Särskilt om den heter Gucci, Tinkerbell eller något liknande. När man köper hund gör man det för att dela livet med annan levande varelse - inte för att Paris Hilton och Britney Spears har en. En chihuahuaägare som inte bryr sig om sitt husdjurs eventuella trendriktighet är däremot ofta humoristisk och trygg i sin manlighet. Det måste han ju vara med en så bögig jycke.

LABRADOR
Labbeägaren bryr sig påfallande ofta bara om en sak: att omge sig med så praktiska saker som möjligt. Han kör bil med god bränsleekonomi, har lättskött frisyr och större pensionssparande än nöjeskonto. Att han kanske är lite tråkig slår honom aldrig - det är alla andra som gör sig till. Och det kanske han har rätt i. För labradoren är på många sätt den ultimata hunden: lagom stor, foglig, frisk, snäll mot barn och retar ingen.

AMSTAFF ELLER PITBULL
Ägare till de av medierna så kallade "kamphundsraserna" gillar kanske att omge sig med tuffa attribut. Men liksom hundarna är ägarna egentligen okonventionella och kärleksfulla killar. För väljer man en hundras som får så mycket skit tyder det på att man är en fritänkare som inte låter den allmänna opinionen diktera vad eller vem han ska älska. Samt att man alltid är beredd att försvara sina nära. Se bara till så att hunden inte har ärr efter hundkamper - en hundägare som utsätter sin bästa vän för sådant är uppenbarligen psykopat och bör undvikas.

TAX
Taxägare är ofta okomplicerade, rejäla och hjälpsamma killar. De väljer inte hund för att spela Allan eller för att den ser snygg ut i framsätet på deras BMW. Taxar kanske har skrattretande korta ben och sträv päls men de har också ett glatt humör och kan hänga i skogen i princip hur länge som helst. Och om någon vill att han ska kila ner i en blodtörstig grävlings gryt nickar bara taxen käckt och säger: "No problems." Samma sak gäller påfallande ofta också ägarna.

COCKERSPANIEL
Spanieldiggaren vill ju uppenbarligen ha något ulligt, gulligt med stora bebisögon att gosa med i tevesoffan. Så om du gillar fleecefiltar, innetofflor och "mysiga hemmakvällar" måste han vara killen för dig. Men låt inte den gulliga uppsynen lura dig att hantera spanielägaren hårt och oaktsamt. Cockerspanieln toppar bitstatistiken och något säger mig att det gör deras ägare också.

SCHÄFER
Hänger inte schäferägaren på en parkbänk i centrum och luktar surt av dessertvin är det stor chans att killen tvärtom är ambitiös, trofast och gillar att ha kontroll över sitt liv och sin omgivning. Väljer man en schäfer är det antagligen på grund av rasens överlägsna bruksegenskaper samt att det är en utpräglad enmanshund. Att han kommer att kräva lydnad och ovillkorlig kärlek även av dig är att förenkla, men du kanske ska vara på din vakt.




Love N

Dagens...



Jag var en liten krylltott idag med blommor och fläta! Här ser ni även mina naglar:)



Love N

Oväder

Idag har jag haft full rulle! Nää men nästan haha:) Solade lite i morse, vilket jag tycker är helt SJUKT efter ovädret inatt! Jag brukar inte vakna så lätt men jag bokstavligen talat FLÖG upp ur sängen när det small som värst och sprang in till mamma&pappa där min bror redan låg, haha... Sen kom bägge hundarna springandes så heeeela familjen var samlad, sött haha:) Åskan var nästan precis över oss och jag har nog inte varit så rädd på jag vet inte hur länge! Nu fungerar inte vår hemtelefon eftersom någon ledning träffades inatt tydligen.. Skönt , för nu är det tyst i huset hihi:)

I alla fall så stack jag upp till stan och letade efter balskor... Inte det lättaste då dem antingen skulle vara silvriga eller vita OCH höga! Hittade ett par ubersnygga på Bianco tillslut:) Fick även med mig hem en kjol, en långärmad tröja och ett linne! Dock ska jag sy om dem.. YES ni läste rätt, jag ska ge mig på att sy hahaha wish me sooo good luck! nä men denna gången ska jag inte tröttna och ge upp:) JAG KAN, JAG VILL, JAG SKA!

Nu sitter jag och väntar på pappa ska bli färdig med maten på grillen. Har inte käkat sen tolv så min mage kurrar som en liten uggla eller något:)




Love N


äntligen på bättringsväg :)

Alex skulle lämna min lärarlunch biljett ikväll eftersom jag inte har varit i skolan under försäljningstid, och det slutade med att jag följde med hem till Tess eftersom jag känner mig bättre nu äntligen:) Kollade på DH samtidigt som vi kollade på när Tess packade till Barcelona i morgon haha:) Kom hem för en liten stund sedan och nu sitter jag här:) Ska lägga mig i ett varmt bad och sen ska jag lägga mig och läsa! OM jag kan vill säga. Min bror har ett X antal kompisar här och de kollar på skräckfilm.. Ni kan ju själva tänka er hur ett gäng 15-åringar tjejer&killar skriker och skrattar..... Just nu önskar jag att vi INTE bodde vägg i vägg!!!! Sov gott(L)



Love N

DANSSUGEN NÅGON ???

Shit pommes vad jag blir danssugen när jag ser på denna videon! Jag vill också vara där och dansa!!!!!


Någon som är på? haha:)



Love N

Gaaaaaaaaaalet

Känslan av frihet svävar runt hela skolans område. Läsåret närmar sig sitt slut och luften vibrerar av förväntan, särskilt för oss studenter. Friheten är så nära att den nästan går att röra vid, man kan nästan känna smaken av den. Det  finns tecken överallt. Affischer trängs på väggarna vid matsalen och runt soptunnorna ligger det färgglada flygblad: påminnelser om att köpa biljetter inför balen, lärarmiddagen och studentfesten. Den stora balen är redan om 12 dagar och studenten är om två veckor och en dag.

Jag satt nyss och räknade ut att jag bara har FEM skoldagar kvar... Fattar ni? DET ÄR JU HEEEEELT SJUUKT:D Jag tar STUDENTEN om TVÅ veckor, aaaaahhh GAAAAAAAAAALET till max asså:D 






Love N

12/24

Jag sover mer än 12 timmar per natt nuförtiden, det är ju helt stört! Visserligen så är jag lite sjuker, men ändå...! Det var tur att min lillebror och hans kompisar kom hem och väckte mig, annars hade jag nog sovit hela dagen haha:) 



Love N

I dream about this....






Love N

Nya linser

Idag var jag tvungen att köra till optikern eftersom mina linser snart är slut. Givetvis så har min syn blivit sämre... Allt började i nian då jag alltid satt och kisade på lektionerna och lärarna frågade om jag inte förstod vad de pratade om.. Min syn låg dock bara på -0,75 då och nu ligger den på -2,50. Även fast att det inte är super mkt, jag menar det finns ju dem med -17 och sämre, så ser jag absolut nada utan mina brillz eller linser! Mina nya linser kommer någon gång i nästa vecka:)

Jag har fortfarande feber, men tempen ligger runt 38 hela tiden, den vägrar gå upp eller ner (det är bra att den inte går upp förstås). Jag brukar nästan aldrig vara 'halv sjuk', utan blir jag sjuk så blir jag sjuk. Då menar jag att jag ligger totalt klubbad i min säng minst i en vecka med 40graders feber, halsont och vätskebrist.. Det är i alla fall vad jag har drabbats av de senaste åren...

Jaja hoppas det blir bättre snart i alla fall:) Dock blir det inget GBG för mig i morgon med klassen! Och nä, ingen större skada skedd! Kalla mig onormal men jag gillar inte att gå på liseberg...Eller jo en varm sommardag med en massa trevliga folk och lite alkohol. Inte ens onsdags eftermiddag med min klass.... Så jag är leeeeedig heeeela veckan, wiho:D

NU är det BALLAR AV STÅÅÅL, I LOVE that program!!!! Sätt på 5:an och njut! :)

Love N

Bollywood

 
Fan vad jag älskar Bollywood! Man blir så glad av den indiska musiken och deras rörelser är så himla roliga! Kan nästan slå vad om att de flesta som dansar tycker det är en rolig dansstil:) Dock ska låten ovanför vara lite snabbare!



Love N

Sickelick

Idag är jag som sagt hemma... Ställde min mobil på 10.00 men låg och snoozade ända till lite över 12.00 då jag tröttnade på min jävla alarmsignal som ringde var tionde minut haha:) Så ja, vad ska jag göra idag då??? Det blir nog mest till att ligga i sängen och kolla på tv och läsa ljudet av ditt hjärta och mysa! Ta det lugnt helt enkelt, för det är ju det man gör när man är sjukis...



Love N

Ebbabebba

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova med min gosebollis<3 Hon har börjat sova hos mig varenda natt nu and I like it:) Det är så himla mysigt! Dock hade jag hellre vaknat upp av drömprinsens kyssar än en stor blöt puss av världens sötaste vovve haha:) Men medans jag väntar på drömprinsen så får jag nöja mig med Ebba hihi!

I morgon blir det ingen skola för min del. Jag är trött&hängig, förkyld och ligger på febergränsen.

Hon ska alltid ligga under täcket, mitt lilla monster<3




Love N


Irriterande

Jag förstår inte varför jag och tekniska saker inte fungerar tillsammans??? Min mobil är konstig, den går inte alltid att ringa till... Och VÄLDIGT ofta så får jag smsbomber. Alltså alla sms som skickats till mig under en viss tidpunkt kommer på en och samma gång, skit störigt! Min mp3 är allmänt cp. Och för att inte tala om min dator som blir blå ibland med lite vit text och annat trevligt, och så fungerar inte min msn som den ska... Jag och elektriska saker går alltså inte riktigt ihop. Vi är som + och - poler på en magnet..




Love N

I männens drömvärld så...

...skulle dubbelt så många grejer styras med fjärrkontroll
...skulle den roligaste killen på jobbet automatiskt bli chef
...skulle det vara mindre struligt att hyra stridsvagnar
...skulle de inte få skulden för det mesta som är fel i världen
...skulle de inte anses oartig att lukta på sina egna fisar
...skulle kontorsarbetare vara lika sexiga som brandmän
...skulle det fortfarande finnas kontinenter att upptäcka




Love N

Happy b-day <3

Idag fyller min älskade mamma år<3 Jag och lillebror gick in och sjöng för henne vid halv nio i morse och gav henne frulle på sängen och lite presenter:) Sen gick jag och sov igen såklart hihi! Lite senare kommer våra gäster och så blir det lite gott att äta och så! Och senare ikväll/inatt kommer pappa hem:) han har varit borta en och en halv vecka nu...Idag har hans jobb har hyrt hela Gröna Lund så nu åker de en massa karuseller UTAN kö...FUSK! Nä nu måste jag köra och handla lite tårta och kakor, sen måste jag verkligen städa på mitt rum.... Men först ska jag snyta mig, min näsa rinner ju värre än niagrafallet, haha mmm myyysigt! Vad jag inte gillar att vara förkyld!



Love N

Förkylning på köpet

Usch det är dags för mig att bege mig mot jobb. Och världens förkylning har jag fått, kul va......? Jaja det lär bli mycket folk idag eftersom vädret sviker igen. Hörs senare:)




Love N

trötter

God morgon Sverige! jag vet inte vad som är fel på mig... det känns som om jag sover mer än vad jag är vaken. Under de senaste två veckorna så har jag sovit MINST 9 timmar per natt, men de flesta har jag sovit 10-12 timmar... Och när jag sen har kommit hem från skolan har jag sovit middag. Jag börjar bli förkyld och idag har jag inte alls mått bra. Har hållt igång exakt hela dagen. Det började med att mamma hämtade mig från skolan och så körde vi och handlade en massor till studenten lite här och var. Sen körde jag iväg ensam för att köpa present till mami och sen hem. Åt och ja, vaknade precis... Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen kommer Alex och hämtar mig för att åka hem till Emelie:)



Love N

No show....

Hörde att det inte blir någon avslutnings show denna terminen, då bara 100 st har anmält sig... Fast nästan alla är från pussycat och mtv, så jag förstår varför... Väldigt tråkigt faktiskt:( Även om jag kanske inte hade kunnat vara med, me tanke på stundeten och allt som är samtidigt, så hade jag velat hjälpa till backstage och så hade jag självklart velat se den! Vi får hålla tummarna helt enkelt:)


vi från pussycat dolls grupperna från julshowen:)



Love N

Almost done...?

Ja nu sitter jag här igen.... Som tidigare nämnt så skulle jag vila... Meeen ni vet, det ena leder alltid till det andra, så det blev en gaaanska så lång tupplur. När jag vaknade igen så var det dags för dansen och lite sånt. Så ja, nu har jag ett arbete som ska vara färdigt i morgon som jag nästan nyss har börjat på. Eller ja för att vara exakt så har jag redan skrivit tre hela sidor, så jag är en liten bit på vägen i alla fall:)

Dansen idag var rolig som vanligt, men min dumma magkatarr envisade sig om att plåga min mage som mest under dansen... Så nu sitter jag här med lite piller och skit och hoppas på att det blir bättre snart:) jaja nu måste jag återgå till min rapport om den ska bli färdig detta årtiondet!



Love N

Vila

Jisses, jag har nyss käkat en hel fiskgratäng all by myself.....! Jag är så mätt att jag nästan spricker! Borde egentligen plugga, men nu har jag faktiskt en undanflykt att slippa det för en stund! - Mot sängen och vila:)





Love N

God morgon

Igår hann jag inte alls skriva mycket, men det kan bero på att jag var hemifrån mellan 09.00-23.00! Först var jag i skolan där vi ena lektionen skulle lyssna på resten av klassens redovisningar och sen skulle vi på teater. MEN lilla jag fick sitta HELT ensam med min lärare och göra färdigt vår UF-årsredovisning! Varför? JOO för ärligt talat så suger min grupp haha:) Ingen engagerar sig förutom jag... Det var likadant när vi skulle göra affärsplanen i julas, det slutade med att jag satt helt ensam med lärarna då också för ingen annan offrade sig. Så nu är det helt enkelt jag som har gjort 90% av båda arbetena och jag blir så sjukt arg om jag inte får bra betyg! Och jag blev arg för JAG alltid får offra mig och missa saker för något skit som resten av min grupp kunde ha gjort!!!!!!!!!!

Jaja efter skolan så stack jag och fikade med Alex och Emelie:) Blev  en mysig stund på EH! Klockan fem begav vi oss mot palladium där Procivitas cabaré ägde rum. En lite annorlunda version av Grease som verkligen var skit bra:) Vill se den igen haha! Alla var så duktiga så, speciellt Tess:) När den var slut vid lite i åtta så var det bara att bege sig mot min dans som började 21.00 och vänta.... Satt och snackade i telefon en stund och så kollade jag på Grease som jag ÄLSKAR:) Dansen slutade lite över 22.00 och då körde jag hem, åt duscha och lite sånt sen somnade jag gott...

Nu sitter jag hemma... Försov mig idag:( Och nästa lektion börjar inte förrens halv tolv, NAJS! Så nu ska jag träna lite hade jag tänkt! Efter skolan hade jag tänkt köra en snabbis till Entré och kolla balskor samt en present till mami som fyller år på söndag:) Hörs senare




Love N

nattinatti

NU är jag äntligen hemma efter en hektisk lång dag:) Ska skutta direkt in i duschen så skriver mer i morgon! Puss god natt(L)



Love N

BLÄÄÄÄ

JAG ÄR SÅ ARG SÅ JAG SNART SPRICKER!!!

Nya naglar

Kass uppdatering idag, I KNOW! Men jag var i skolan till halv fyra och sen stack jag snabbt till stan och köpte en snygg klänning (visar sen), sen gick jag på möte med GET UP från halv fem till lite i sex... Och klockan sex så byggde jag på mina naglar och det blev cp snyggt:) Så detta inlägget har tagit dubbelt så lång tid att skriva än vad det brukar, har inte vant mig än haha... Jaja jag kom i alla fall hem vid halv åtta och nu sitter jag här.. Ska ut och åka en lång runda rullor med Ebba! Måste träna gumpisen och låren lite nu innan sommaren haha!



Love N

WIIIE

Gaash vad jag har ont i magen... Åt nyss en portion italiensk makaronirätt och en portion potaitsmos och fiskgratäng. Känns som magen ska spricka när som helst :) Nu ska jag fortsätta spela lite quadra pop på min mobil innan lektionen börjar haha!

Förresten, vill bara säga GRATTIS till Alex som klarade sin uppkörning idag :D



Love N


Mög också

Ni vet den känslan man får ibland när man får ett SMS och man hoppas innerligt att det är en viss person? Jag har haft den 7 ggr idag.....Crap!




Love N

Mc flurry marängswiss

Jag och lillebror tog som sagt en snabb sväng in till Mc donals i lockarp och smakade på den nya Mc flurryn.. Den får faktiskt bara 2,5 toast av 5 möjliga av mig... Den var helt okej men ändå inte, knepigt va haha:) I bilen så pratade vi om allt möjligt. Tycker om såna stunder med min bror faktiskt:)(L) Vi pratade mest om tjejer och sånt och hur de i hans ålder beter sig.. Det är väldigt stor skillnad på tre år... I hans ålder så smsar/skriver man på msn och frågar rakt om man ska börja ha på G tydligen.. Om den andra svarar att den har förhållande så kan den andra mycket väl säga: okej men jag väntar, säg till när ni gör slut! När det väl tar slut så blir man tillsammans med den som frågade om man skulle ha på G och som visar sig vara sitt ex bästa kompis... haha världen är rolig:) Visst, det där med att fråga rakt ut om man har på G kanske är smart faktiskt! Så slipper man dejta en kille och inte veta vart man har varandra... Det är så kul att lyssna på allt vad småttingarna hittar på med! Det vi gjorde när vi var i den åldern gör man tydligen fortfarande (och kommer nog alltid att göra). Man köpte sprit av langare och satt ute och drack den eftersom ingen fick ha fest för man var för liten, man fick riktigta fjortisfyllor, man skrev 'jag älskar dig' till alla när man skulle logga ut från msn, sminkade sig för jävligt och blekte håret, gick och snurrade på sina nyckelband, åkte moppe onödigt mycket, kollade på killarnas fotbolls matcher, hoppade studsmatta  och massa annat skoj... Jag saknar faktiskt den tiden lite...:) Det var så roligt och vi var ett skit stort och roligt gäng som alltid umgicks.. Somrarna var verkligen bäst!!! Men men nu börjar vi alla bli vuxna och man växer ifrån varandra och alla kör sitt eget race... Haha wow okej, jag ska nog sluta pladdra nu:) Ska lägga över mitt religionsarbete på mitt USB (YEEEES jag är finito!!!) och sen ska jag fortsätta läsa Ljudet av ditt hjärta (a)

:)<3




Love N

donkan

Jag har gjort ett godhjärtat försök till att plugga, men det är omöjligt framför datorn... Det finns så mycket annat att göra på internet haha:) Nä men nu ska jag surfa runt lite till sen ska jag och lillebror köra till donkan och prova den nya Mc flurryn, marängswiss haha! SEN ska jag ta tag i religionen!


Vad tycker ni om Gynnings outfit???




Love N

Help

Jag måste hitta ett par riktigt snygga silvriga eller vita skor, HJÄLP MIG:)

Söndagsmys

Fy fan vad jag har varit effektiv idag, haha:) Har fått skit mycket gjort, riktigt nice! Vid fem idag kom min faster & fabror förbi en sväng så det blev lite vitt vin och snacks ute i solen:) Sen blev det middag (grillad kyckling, klyftpotatis och vitlöksbröd) med familjen framför gossip girl haha aldrig mer! Min pappa fattade NOLL så jag var tvungen och förklara allt vilket var omöjigt:P Och så blev han irriterad för att det bara är intriger - men hej välkommen till verkligheten haha! Jaja nu kollar alla på hockeyn medans jag nyss har kollat på parlamentet och skrattat så att jag har fått kramp i magen och så att tårarna har sprutat... Antingen är det för att jag är trött, eller så har jag torr humor eller så är dom bara så himla roliga helt enkelt:D nu ska jag snart skutta in i duschen och sen ska jag lägga mig och läsa ljudet av ditt hjärta, vill bli färdig med den nu så att jag kan börja på så länge vi båda andas så jag får reda på hur det ska sluta någongång:)

Innan idag när jag låg ute och solade så fick jag en riktigt utomlands-känsla... Shit vad jag saknar Ayia napa 2008 och gud vad jag längtar till Magaluf 2009:)

Napa med tess i somras<3



Love N

att flirta...

Att flirta är inte samma sak som att ragga. Om ragget är en röd partystass, så är flirten en elegant långklänning med subtil sexighet. Flirten är oskuldsfull, lite retsam. Ragget är målinriktat, flirten har inte bestämt sig för något mer än att ha lite kul... Det är därför det är så härligt att flirta! Det är helt enkelt något som piggar upp i vardagen, både för dig själv och för den du flirtar med. En riktigt bra flirt kan lyfta en hel dag, så sätt gärna in den tidigt på morgonen!




Love N

Solen är tillbaka

Idag har jag legat ute och solat i bikini faktiskt med nya numret av cosmo:) det blåste en hel del till och från, men jag låg i lä och det var hur varmt och skönt som helst:) Nu fryser jag däremot, så jag sitter och avnjuter en stor kopp supervarm chailatte och hoppas på att tina upp inom snarast samtidigt som jag pluggar:( Är äntligen färdig både med min arbetsmiljörapport och med min del i vår UF-årsredovisning! Nu är det bara den jävla religionen som väntar... jag har inte haft många religionslektioner (och tur är väl det) under mina skolår och jag är inte så  intresserad av kristendomen, jesus, treenigheten eller något sådant överhuvudtaget, vilket gör allting mycket svårare... Jaja det är bara att bita ihop och leta fakta på google:)



Love N

Bigsis

Hej pluttisar:) Igår var jag hemma hos bigsis och mös! Hon hade laddat upp med morätter&dippa, godis, popcorn, te och läsk, så vi krängde en hel del:) Vi snackade en massa och sen kollade vi på Ghost town och nej det är ingen skräckfilm, utan en jävligt rolig komedi:) Skrattade så jag fick ont i magen vid vissa tillfällen.. Det var en trevlig kväll - I love you! Vid ett körde jag och hämtade min lillebror och hans kompis och sen gick jag och la mig och läste ljudet av ditt hjärta:)
 
Den var jätte bra verkligen:)

Idag ska jag fortsätta plugga... Har fyra stora arbeten som ska vara inne nu i veckan så det är bara att sätta igång...




Love N

I love to see you baby

Watchu think about that, you wear the dress and I put on your slacks
tonight im going out and ain't coming back, you ain't get more pussycat
see me in the club, im out with my girls, play like kate perry kissing on girls
now you can't eat or sleep and you're in the house thinking bout' me
I do what you do to me, and now I love to see you baby:)



Love N

Crown

Gårkvällen/natten var kul! Det började med lite mat hos Tess för mig, Emelie, Alex, Nicole och Tess såklart! Det blev god tacos och en massa prat. Lite senare kom måsen, Jennie, Lina, Jeppan och Sandra - alltså en riktigt tjejkväll! Vi stack in till Crown när det regnade som allra mest och kom fram blöta... Men vi hade lika kul för det:) Det var en rolig kväll med mycket snack, dans och skratt!:) Var hemma vid närmre halv fyra redan och gick till sängs med två av mina favoriter och mös! Ebba&Simba då alltså:)








Love N

Visste ni att....?

55 % fantiserar om att vara otrogen mot sin partner, men låter bli
66 % har levt ut sina fantasier
21 % har fantiserat om sin chef
27 % vill ha sex med en främling
56 % har fantiserat om en man i uniform
70 % drömmer om att ha sex på en offentlig plats

visste ni även att...
...för över 2000 år sedan deltog 7000 personer i en orgiefest i Rom?
...myggor har sex i tre sekunder? Det låter ju sådär....
...sex kan bota huvudvärk? 'jag har ont i huvudet' är allstå ingen bra ursäkt..
...kvinnan som har haft flest orgasmer på en timme kom hela 137 gånger?
...att det englit beräkningar utförs 100 miljoner sexakter varje dag?



Love N


!!!

GOD MORGON ALLA SOLSTRÅLAR:)

Hur svårt kan det vara?

Àtt jag alltid ska ha problem med vad jag ska på mig när jag ska gå ut... haha det är omöjligt:) och nu när det kommer börja regna när som helst så är det inte lika kul att sätta på sig en snygg klänning och fixa hår&smink.... jaja jag ska fortsätta vända ut och in på min gaderob, något ska jag väl hitta:)



Love N

Alarm....

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt UF företag.. Istället för att börja klockan 11.10 idag så började jag 08.15 med nationella i engelska och det gick helt okej faktiskt:) Det enda var att mitt jävla alarm började ringa (eftersom jag alltid går upp 09.30 på fredagar och hade glömt stänga av det) mitt under hörförståelsen, haha! Snacka om att folk blidde lite smått irriterade på mig:P Jaja whatever 'shit' happens, right!!? Nu ska vi snart ha samhäll och sen slutar jag för dagen:D Ska hem och gå en runda med vovvarna, sen ska jag nanna lite:) Ikväll är det utgång!!!



Love N

titta vad söt min bebis var när han var liten





Love N

Greatest love of all

Haha min bror vill strypa ihjäl mig just nu för jag sitter och sjunger med i W.Houstons låt greastes love of all på hösta volym. Jag kanske inte är världsbäst på att sjunga och de höga tonerna gör allt mycket roligare:) speciellt när youtube hackar i just de högsta tonerna så jag sjunger solo hahahaha:) nä men nu ska jag byta låt till Withneys I will always love you och störas lite till, visst är det underbart med småsyskon, sen måste jag plugga... Klockan åtta ikväll är det dags för dans:)


En puss till min lilla söta bror och för vår underbara syskonkärlek haha:) Någon mer än jag som älskar att störas med sin bror/syster ibland:D?



Love N


ingen eng:)

Sitter i skolan och väntar på att min sista lektion för dagen ska börja... Är så himla glad att vår engelska är inställd, så istället för att sluta 15.20 så slutar jag 13.00 :) jag och lina ska sticka iväg och försöka fixa med vår danska deklaration, den är riktigt cp om man jämför med den svenska haha.. danskarna har alltid varit lite speciella och krångliga av sig:) jaja sen ska jag i alla fall hem och plugga lite och ikväll blir det daaaans:)



Love N

Pole dancing

FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT DANSA, AAH DET ÄR HELT GALET:) !!!! Madde berättade om det nya sommarschemat och vet ni vad jag vill gå på? Fortsättning på pussycat dolls och striptease såklart! och så vill jag börja på pole dancing, chair strip och body jam, haha fattar ni hur KUL det hade varit? Sjuukt:) Jaja nu ska jag äta upp min chikita banana och sen ska jag nanna, sleep tight!




Love N

One moment in time

Den här låten ger mig gåshud :) Gammal och braaaaaa!
 

Nu ska jag köra iväg till dansen och shejka loss lite, känner verkligen för det idag:) pusss!



Love N

VÄLKOMMEN

Wiiie, idag blev min äldsta kusin pappa!:D Han fick en liten son som antagligen ska heta Lucas, så hiiimla sött:) Han kom till världen genom kejsarsnitt och både han och mamman mår bra! Eller ja, så bra som man kan må efter att ha ploppat ut en unge och vara nyutploppad, haha.. jag träffade dem senast i fredags och då kände hon absolut inget, inga värkar eller något.. det är sjukt så snabbt det vänder! han kom ut en vecka för tidigt den lilla plutten:) jag vill åka och hälsa på dem nununu!

Pappa Nicklas till höger och min kusin Anna till vänster :)

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLA BEBIS-LUCAS! :)



Love N

Vet ni?

Vet ni vad jag är så himla trött på och som verkligen står mig ända upp i halsen??? Joo....

  • falska personer
  • egoister
  • folk som tar allt för givet
  • vänner som sviker
  • skit snack
  • all jävla planering
  • osäkra personer som måste trycka ner andra
  • folk som ljuger
  • folk som ska skryta om EXAKT ALLT
  • människor som måste hävda sig hela tiden
  • folk som tror dom är bättre än alla andra
  • folk som tävlar om vem som är bäst och har bäst saker
  • avundjuka människor
  • folk som utnyttjar
  • folk som aldrig håller vad de lovar
  • folk som inte lyssnar

Jag undrar vart världen är påväg asså? varenda dag är man omringad av folk som mår så jävla dåligt med sig själva, som har världens sämsta självkänsla och som är så osäkra att de hela tiden måste prata om sig själva, skryta om allt 'bra' de gör och trycka ner alla andra för att känna sig bättre för stunden... Jag är så sjukligt trött på det så det inte är sant asså! Det är så jävla irriterande så att jag bara vill kräkas. Fine om det hade varit en och annan, men vafan det känns som om 85% av Sveriges befolkning mår dåligt och är så himla egoistiska... Gör något åt ert liv istället för att förstöra för alla andra!!!!

Jag är en person som tar livet som det kommer, jag går inte runt och planera hur hela mitt liv kommer se ut... Jag lever i nuet och det är det man ska göra, framtiden kommer senare! och jag är så trött på att folk försöker styra och ställa.... ni kan bara glömma att ni kan köra över mig:) nä men ärligt, sköt ni ert så sköter jag mitt!

det värsta som finns är personer som är så osäkra och som måste trycka ner andra för att känna sig bättre! och folk som inte vågar göra vad som själva vill haha! jag vet många som vänder kappan efter vissa av sina kompisar.. typ:
person1: den här låten är bra
person2: hahaha e du dum i huvudet, den suger som fan
person1: men hallå vad tror du, jag skojade bara...gånga dåligt med typ 10 000, SÅÅÅ dålig är den!
person2: ja jag tänkte väl det
hur sjukt är inte det? vissa folk är så jävla svaga att de inte ens vågar vara sig själva! det är hemskt ju!

Nä men ärligt, gör något åt ert liv! ni förstör bara för er själva... liksom lycka till med framtiden, det blir inte bättre om man inte gör något åt det!!!!!

Oj vad långt inlägg! Men jag var bara tvungen att kräka av mig lite:) och berätta dagens tragiska sanning! LÄR ER ÄLSKA ER SJÄLVA!!!!!



Love N


WHYYYY

Jag förstår inte varför dom har bytt ut the voice mot en rockkanal???

Mysboll


Nu ska jag bädda ner mig med min mysboll på madrassen som ligger på golvet (som alex egentligen skulle sovit på i tors) som jag älskar haha! Ibland är det skönt att sova någon annanstans än i sin egna säng faktiskt:)
GOD NATT (L)




Love N

Förresten!!!

Jag beställde, eller snarare budade på en klänning på tradera förra veckan och den kom igår! Har aldrig gjort det innan, så jag prövade mest på skoj och som resultat fick jag en snygg klänning till ett jävligt bra pris!



Min rosa klänning som kom i nyförpackning med prislapp och allt. Köpt på sisters för 649 kr, men jag fick den för 135 kr inkl frakt, GAAALET eller vad? Givetvis är det en stor chansning om den passar eller inte, eftersom man inte kan skicka tillbaka och jag hade tur! Nu vill jag beställa skor också, haha:)



Love N

Just nu:

sitter jag och pluggar samtidigt som Ebba sover i mitt knä med sitt huvud på min arm. Varenda jag skriver så guppar hennes huvud upp och ner haha! Och varenda gång jag prasslar till med min djungelvråls påse rycker hon givetvis till för att se om hon också får en. Min lilla bebis är världens största tiggegumma:) Självklart gav jag henne en, och snabb som hon är så snappade hon åt sig den på direkten, men lika snabbt flög den ut eftersom den var så salt! Ja så kan det gå när man är glupsk och hagalen haha...!



ÅHH fyfan, nu släppte den jävlen en stinkbomb också.... shit, jag måste nästan utrymma rummet  haha! Är det mitt straff för att jag gav henne en salting? Jaja då vet man det, ALDRIG mer salta godisar haha!



Love N

HAPPYYYY

Hola babes! Idag är jag glad, inget speciellt utan bara allmänt happy:D och allt gick verkligen skiiit bra i skolan idag, är mycket stolt:)

Sitter och lyssnar på lite olika låtar som vi ska ha på vårt flak med lina via msn, fan vad taggad man bliiiiiiiiiiir! Den här låten är bra i refrängen och den passar sjukt bra in: now jump up, let's get KRAAZYYYY :)


Visst blir man glad:)



Love N

Mwaah


Grease

usch idag har det bara blivit klagoinlägg om skolan&plugg, men ibland måste man få kräka av sig lite:) men jag ska bättre mig haha! jag har i alla fall fått en hel del gjort och nu ska jag bara plugga in lite av religionsprovet i mitt huvud också så är jag nöjd! Men först blir det en dusch och lite rostemackor med ost och jordgubbsylt innan jag tar mig an mer plugg. Efter det tror jag faktiskt att jag ska sätta på Grease, jag har inte sett den filmen på åratal asså... Jag älskade den så himla mycket när jag var mindre:)



Love N

GET UP

Nu är jag äntligen hemma och mätt i magen, har ätit goda potatisbollar:) Mötet idag gick bra, dock blev det bara jag och sara, haha... I alla fall så är vi två projektledare för GET UP! Och ni MÅSTE komma nästa gång, alltså den 23 maj! Jag påminner er lite längre fram:)
Jag sitter verkligen och fasar för att börja plugga... Varför ska jag alltid vara ute i sista minuten för? Jag har haft 7 veckor på mig att läsa en svensk och en engelsk bok, men jag har inte läst någon av dem haha.. jaja det är väl bara att sätta igång och skriva och plugga, blörk!!! Dock bara 29 dagar kvar av helvetet, WIIIIIIIIIIIIIIE:D Nää nu ska jag stänga av 'im at war' och börja... hörs senare:) *mwah*





Love N


KAOS vecka

bläää sitter i skolan just nu.... jag har ont i magen och ångest inför denna veckan asså...

tis: religionsprov, muntlig redovisning om praktiken, muntlig nationella i eng och en jävla engelska mög inlämning...
ons: litterärt samtal/nationella i sv
fred: eng nationella skriftlig och läsförståelse

AHH kille me.... i morgon är ändå värst:( nästa vecka är inte heller allt för rolig... nää nu måste jag fortsätta jobba i skolan.. slutar vid fyra och ska direkt på möte med get up.. kommer hem sent idag:(



Love N

im at war


Jag bara älskar denna låten asså... Egentligen är den kanske inte så bra, men den har något jag har fastnat för:)
Idag har jag varit effektiv.. eller någorlunda! har hunnit jobba och plugga OCH handla till mamma:) nu sitter jag här och äter mumsig mannagrynsgröt och kollar på wipeout. snart börjat parlamentet och sen blir det filip och fredrik:D mysig söndagskväll! fast det är tråkigt att det regnar:(



Love N

?

But are these wishes-come-true a blessing or curse? Does getting what you want make you happy? And is there such a thing as too much foreplay? I wonder what might happen if all my wishes really did come true....

Ändrade planer

Haha jag skojade bara! Jag är GLAD över att det inte är sol ute, blev nyss inringd till jobb.... Dock måste jag hinna plugga minimalt lite innan så måste pysa nu, adios!

God morgon

Vilken besvikelse att vakna upp till halvdis och 'kyla'... jag som hade tänkt ligga ute och steka i solen hela dagen ju! Nu har jag ingen undanflykt för allt plugg som jag ligger efter med. Det är väl bara att sätta igång... Fan också!

Bilder från dagen


Syster och hennes pojkvän Michael :)

Min kusin och mormor!

Kusiner:)

Jag och Elvira:)

Spelade fiskspelet haha:)

sen blev det brännboll!

Babes:)

:)

Ostbricka, yummiiimummiii



Love N

BRAND

Vilken kväll! började som sagt med kalas idag hos min lilla söta kusin:) Det var trevligt och god tårta bjöds det på! efter det mötte jag upp alex och så väntade vi på tess. sen så körde vi till en liten park någonstans i mellanheden och spelade brännboll och mös! tjejerna mot killarna och resultatet kanske inte bör nämnas här, haha... det var i alla fall trevligt! vid tio så frös vi så jag tess och alex gick mot våra bilar och möttes av en brinnande soptunna i ett sophus gjort av trä. Tess ringde brankåren efter hon hade frågat var numret dit var, haha för söt! i alla fall så tog det inte mer än två-tre minuter innan en liten fjuttig brand i en soptunna hade spridit sig och HELA huset stod i lågor...FY FAAAN det är så himla äckligt och vi kunde inget göra.. Brandbilen var i alla fall rätt snabb sån tur väl var! dock blockerade den hela vägen så vi kunde inte komma förbi med bilarna + att vi skulle stanna och snacka med dem och polisen eftersom vi var först på plats... Så efter  ca en timme och tio min fick vi äntligen bege oss hemmåt! så nu sitter jag här nyduschad och uppvärmd:) det blev en liten annorlunda lördag om man säger så... Tur att inga personer skadades i alla fall!! och jag måste bara tillägga, killar i uniform är så puliga:)


Såhär började det....


Sjukt att en sån liten eld kan göra så stor skada...:S

sista bilden jag tog med kameran innan jag la den i bilen...jag har den sjukaste bilden på mobilen, men hittar inte sladden :(

Här är en artikel... det sjuka var att pressen var på plats före brandmännen:S
http://sydsvenskan.se/malmo/article429656/Miljostation-vid-vardboende-brann-upp.html



Love N

Kalas igen

haha sitter och skrattar åt mig själv, jag har bara solat framsidan så just nu ser det väldigt roligt ut! men vafan det är så tråkigt att sola baksidan ju...:P jag har legat ute och myst i solen ända sen halv tolv och nannat lite:) nu ska jag gå ut en runda med mina vovvar och sen ska jag och mamma äta! Sen bär det av på kalas idag igen... idag ska vi fira min lilla kusin Tuva som har fyllt 8:) Efter det så blir det lite ölbrännboll i mellanhedsparken! dock ska jag inte dricka idag eftersom jag kör och ärligt så är jag inte ett endaste dugg sugen på det idag heller .. Skriver mer senare:) Pusssis



Love N

madda wankahhhh

sitter och lyssnar på gamla spice girls låtar bara för att hålla mig vaken, hahaha... fan kan mamma inte ringa snart, jag är jätte trött:( MADDA WANKAAAH!!!!



Love N

HAPPY B-DAY TO YOUUUU

fan vad jag känner mig vuxen...jag tyckte faktiskt att det var riktigt trevligt på 50års kalaset idag:) kul att träffa alla som man inte har träffat på länge! jag verkligen älskar pappas sida:) när jag var yngre så var det verkligen pest och pina att åka på kalas och inte få vara med kompisar, men idag njöt jag:) min kusin ska bli pappa när som, så hans tjej var riktigt tjock! aahh jag tycker det är så himla snyggt:) i alla fall så är jag hemma nu, körde hem min kusin, som bwt fyller hela 21 år om en halvtimme HAPPY B-DAY!!!!:D Sitter här och försöker lägga upp resten av bilderna på facebook, men min dator vägrar, det står hela tiden att sidan inte kan visas...:( jaja jag får försöka lite till.. ska sätta på en film och mysa lite, mår fortfarande lite illa haha... Sen ska jag vara chaufför åt min kära mamma och min kusins föräldrar någon gång i natt:)





Love N

Valborg

Det blev en lyckad kväll igår:D först kom tjejerna hem till mig och åt lite och förfestade och sen gjorde vi oss iordning och begav oss till lokalen:) det blev mycket dans och skratt! dock ska jag aldrig mer dricka vin! i alla fall inte mer än något glas och verkligen INTE med sugrör till någon lek!:P fy fan vad jag har mått piss idag... men äntligen börjar det kännas bättre:) ikväll blir det 50 års fest och efter det får vi se:)

Lite bilder från igår:)





Resten av bilderna är/kommer upp på facebook, så kolla där:)



Love N

bLÄÄ

idag mår jag minst sagt som en röv... ska gå ut och fortsätta sova lite i solen, hörs senare! Puss



Love N

RSS 2.0