<3


mando & etage

igår var det middag på mando med 6 av 8 från magaluf-gänget! :) sen gick vi till victors där vi blev bjudna på rose av några 28-29 år gamla stockholmare. dock körde jag........ sen gick vi till etage med dem haha... det var nästan bara killar igår eftersom det var final i U21.. en jävla massa tyskar, haha iieeew! helt ärligt, det är hemskt men sant,  jag kommer aldrig ha lika kul ute i sverige längre:( är helt förstörd haha:( jaja sen körde jag jojjes bil hem, hahaha jag och manuella bilar asså:) släppte av tess sen sov JO här. båda drömde om magaluf och sånt såklart haha:) vi MÅSTE till magaluf reunion i både gbg och stockholm!!!!!

blä för sverige

jaha ännu en slappedag idag. fyfan vad jag är uttråkad i sverige asså... jag har velat jobba utomlands så himla länge och det låter riktigt sjukt, men på något sätt så kändes det som om jag bodde nere i magaluf och kände bartendrarna så himla bra och att vi åtta tjejer alltid skulle vara där. därför känns det nog extra jobbigt att vara hemma. jag trivs inte här längre, inte alls, inte ett endaste dugg. jag vill tillbaka! jag är itne den tjejen som sitter inne på ett kontor mellan 8-5 (som jag iförsig ska göra om en vecka i över en månad) utan jag är mer gjord för jobb där det händer saker, speciellt kvälls/nattjobb haha:) nä men helt ärligt, jag kommer gå under om jag måste stanna här länge till:(

om en timme ska jag köra upp mot stan för att möta upp tjejerna. vi ska äta på restaurang och fira johanna som fyller 19, grattis snygging! sen blir det etage:) tror ni att vi kan köra samma stil där som i magaluf?? hahaha dont think so, svergies uteliv suger:)

LOVE THIS SONGS

Ända sen jag kom hem så har de här 3 låtarna spelats om och om igen. De är SÅ magaluf så det är sjukt :)


AHH kan man annat än ÄLSKA dem????

hate this

Jag hatar detta. Saknar exat ALLT i maggan:( Att jag ligger hemma med feber och förkylning gör inte saken bättre, det enda man kan göra är att ligga och tänka på mallis och då blir jag så jävla ledsen asså..................MÖG! TAKE ME BACK! Btw, borde vara rätt utvilad. Somnaded tolv igår och vaknade tolv idag, somnade halv två igen ochv  vaknade nyss... Om vi hade varit i Magaluf nu så hade jag sovit och laddat inför en underbar natt med fest, sprit, snygga bartendrar och dans!!!!!!!!!

Freaking fucking love ya


miss it.....

Jävla HOA

Fan nu är vi hemma. Jag vill inte. Ta mig tillbaka. SNÄLLA!!!!!

BYE

Nu är jag och Alex hemma efter lite roligt midsommar firande:D Ska snart nanna. Klockan ringer om mindre än FEM timmar!!! Ses om en vecka :)

Härligt midsommarväder......................



Mysig midsommar outfit........ Ska dock sätta på mig något festligare för festen ikväll!! Tyvärr ligger de flesta klänningarna nerpackade:(




Love N

Midsommar

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPA!!! :) Hoppas ni får en bra dag med myccket jordgubbar och många snapsar hihi:) Själv ska man ner till ljunghusen på fest. Dock blir det ingen sprit för min del då jag ska köra.... Men men det går väl an!


Sitter och funderar på om jag ska ta med min 8205820 år gamla fejk LV keps till magan? Vill ha keps, men helst en annan haha... Och jag ser så nördig ut i det...:P Jaja det löser väl sig.. Mina i-lands problem är så löjliga haha:)  För övrigt så är det 16 timmar och 7 minuter tills Tess mamma kommer och hämtar oss:D Jag har faktiskt liiiiite resfeber nu:) Fast det känns inte som om vi ska åka än faktiskt....:P Tror jag hinner uppdatera innan vi åker, annars får ni ha det så bra!!!! Hoppas på sol här hemma också juuu:) BUTTKISS



Love N


Less is more??? hmm....

Nu har jag packat som en galning. Har fått med mig kläder för ett bra tag haha:) 6 bikini underdelar och 4 överdelar, 9 kvälloutfits, 11 trosor och 5 par skor bland annat på 7 dagar...ähh de blir nog bra! Bättre för mycket än för lite som sagt:) Har lite kvar, men det är sånt som smink, mobilladdare etc som jag ska ha i morgon... Nu måste jag skutta in i duschen och fixa lite..Sen ska jag nog sätta på what happens in vegas, älskar den filmen:) I morgon är det midsommar, woho:D




Love N

..

If you can give it, I can take it

Packning på G

1 dag, 17 timmar och 46 minuter kvar!!!! Ska börja packa snart:) Först så ska jag bara störas med min bror lite. Igår hade han 820545534 fjortiskompisar hos oss sent på natten och de höll ett jävla liv, så nu när min bror och hans kompis sover så spelar jag hög musik, visslar, dunkar i bord etc. PAYBACK IS A BITCH!!!! and funny! :D



Love N

T.G.I Friday

Inga av mina inlägg jag skrev innan idag har publicerats....SKUMT!!! Jaja har haft fullt upp idag:) Massa olika ärenden och sen blev det ett möte på Transfer och sen middag på FRIDAYS med getup-gänget och våra snälla 'handledare' eller vad man nu ska kalla dem för:P En mycket trevlig kväll verkligen och jag bara ÄLSKAR Fridays... Fast var lite rädd att jag skulle vara portad där från studenten för de tyckte jag/vi var skit jobbiga haha... Kul att när jag la upp bilderna från kameran på datorn så hade jag tydligen fotat de anställda:S hahaha... Men men det var en trevlig kväll:) Fick en biocheck på 200, stammiskort med 100kr på barista och ett presentkort på glassfabriken plus middag och dricka, THANKS:) OM jag mot all förmodan inte skulle resa bort i höst så fortsätter jag såklart som projektledare där!!:)

Nu sitter jag och tar roliga bilder och skrattar åt mig själv, haha tur man är så lättroad:) Ska snart nanna och läsa min bok...Fyran på twilight, är SÅÅÅ seg med den and I don't know WHYY???






Har ett problem... Jag har typ världens största resväska...Tror helt ärligt nästan att den är liiiite för stor. Hela jag får plats i den hihi:) Någon som vet exakta mått för flygning????


Love N

Bio

Var som sagt på arbetsförmedlingen idag med tjejerna. Fick inte så mycket kött på benen som jag ville.... Jaja får fortsätta leta på egen hand... Eller ni kanske vet hur man går till väga för att jobba på en kryssning??:)

Sen käkade vi på MC och gick en runda i stan. Ikväll ska jag på bio med alex och se baksmällan:D Kollade nyss på en massa sommarkläder som min mamma har plockat fram.. Jag blir alltid lika chockad för det är alltid kläder som jag glömt finns haha:) Så nu är jag lite halvt redo för MAGALUF:)

Sitter och äter spaghetti och köttfärssås med beasås, haha sounds NOT good at all! MEN faktiskt, det är helt ok:D



Love N


Yesmen...

Har nyss sett färdigt Yesmen... Inte super bra, men den sög inte heller haha:) Ligger och lyssnar på Brandys album human och jag är helt stuck with long distance... Ska läsa lite bloggar nu sen ska jag försöka nanna:) Puss god natt(L)






Love N

.....


Överstökat

Jag blir så ledsen.... Ända sen jag läste 'I taket lyser stjärnorna' för typ 1000 år sen, så har jag velat se den på film. Min bror har fixat den, MEN han är inte hemma och jag fattar ingenting hur man extractar upp filerna och sånt anus.... HJÄLP! 

Sitter och kollar på en dokumentär på 5an om människor som är förälskade och sexuellt attraherade av byggnader och karuseller etc. En kvinna sitter och kramar ett staket samtidigt som hon pillar lite på sig själv och säger fina ord till det haha... Jävlar vilken skum värld vi lever i :)  

Jag har grov städat mitt rum idag. Jag till och med tömde och tog bort mitt akvarium idag äntligenv hahaha:) Det har stått med vatten, utan fiskar (eller jo en död mal) i ett x antal månader. Jag har varit lat och äcklad för att fixa det. Men idag laddade jag upp med en jäkla massa tvål, handskar och lite annat skydd och fick det överstökat:) Sen åkte jag rullor med Ebba på ribban i 30 min och sen gick vi en runda.  Nu sitter jag nyduschad, peelad&skrubbad, hårinpackad och krämad och redo för en film.

I morgon blir det arbetsförmedlingen och en runda på stan med Alex och Emelie :)




Love N

Städning på G..................


Jag har lovat mig själv att städa. Jag SKA!!! Men först ska jag bara mysa liiiiite till med Ebba i sängen innan jag går upp och tar tag i mitt bombnedslag....

Måndag

God morgon alla kära läsare:) Jag ligger och mornar mig i sängen, dricker proviva jordgubb och kollar på xena eftersom det är det enda 'sebara' programmet vid denna tidpunkten... Idag skulle vi egentligen till arbetsförmedlingen, men Alex är för lat för att sticka dit innan hon ska bygga naglarna klockan 1 och efter hinner vi inte eftersom de stänger redan klockan 4... Så idag ska jag RÅ städa mitt rum. Det är översvämmat med kläder och lite annat smått och gott, haha:)



Love N

blööö

Idag har jag jobbat.
Jag har ont i huvudet & magen.
Mår illa.
Ligger på febergräns.
Är sur för att jag inte förstår hur man sätter på 'i taker lyser stjärnorna'.
Har folk här hemma, känner mig taskig och sjukt osocial.
Nu ska jag sova lite.
GOD NATT.

jobbbbbbb

Jobbat heeela dagen.... ROLIGT att bigsis och kusin var där och lekte också:) Nu ska jag käka nypotatis och chicken sen ska jag slänga mig i duschen... Kvällen spenderas hos emelie med töserna:)

lillbig sisaunt

åkte hem till bigsis vid två och åt nybakade scones till frukost:) vi har myst i detta underbara väder hela dagen. Såg 7 pounds som är SÅÅÅ bra!! Vi åt skit god mat med världens godaste beasås:D nu ligger jag här, nästan nyss hemkommen från henne... Ska nanna snart, upp och jobba i morgon....

God morgon

Igår hade jag skit kul! Började med skolavslutning som var SÅ tråkig!!! Träffade klassen sista gången, like I care?? haha nej bara så jävla nice att ÄNTLIGEN slippa skolan:D Men jag förstår inte hur man kan priotera skolavslutningen framför fucking STUDENTEN???!!! Jaja sen stresseade jag hem för att göra mig iordning till Tess utspark. Sen åkte vi cabe hem med henne. Åt mat och sånt:) Vid tolv åkte vi in till Hipp och dansade. Dock hade jag världens jobbigaste klänning som fastnade i ALLT!! Tappade även mitt favorit armband:( Vid halv fyra tog vi taxi hem i ösregnet. Nice kväll :)

Nu ligger jag nyvaken i min säng och mornar mig lite. Ska ringa bigsis för en fika och mys i stan:)







puss

Känns som om jag borde sova nu.... GOD NATT!


Såhär såg jag ut ikv förresten :)


Love N

mysis

Ligger och myser i sängen med min laptop, MYS!!!! Ska sova snart, avslutning i skolan i morgon kl 11, GÄSP!!

Happy for the moment

ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min kamera:) Det bästa av allt är att lagningen gick på garantin konstigt nog:D Det är bara att tacka och ta emot:D Sen gick jag inom H&M och köpte två helt fantastiska klänningar! En orange och en grå 'lampskärm'! För tillfället så känns allt bra. Ny laptop, kameran is back, två nya partyklänningar och magaluf om mindre än två veckor med tjejerna! Förlorar man något, får man något annat i gengäld....right?

Snart ska jag sticka iväg igen... Ska hämta min brors byxor som han ska ha på sin bal ikväll:) Sen blir det lite andra små ärenden och sen ska jag vänta på att min kusin ska sluta jobba så han kan hjälpa mig med min dator, installera officepaketet och lite sånt:)




Love N

Lappis

Köpte en ny dator idag äntligen! En efterlängtad laptop:) Jag är hel nöjd!!!!! Det enda jobbiga är att man inte har någonting på den.....än!


Hungry eyes

look at you and I fantasize
You're mine  tonight
Now I've got you in my sights
With these hungry eyes
One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I
You and I

Typ världens längsta inlägg

Jag har inte haft tid till att skriva ett riktigt inlägg på ett tag nu. Så därför tänkte jag ta igen det jag har missat och slå rekord i längsta blogg inlägg... Nu kommer ni bli upptaterade till max, hoho :)

Jag har haft fullt upp med studenter, hawaiifest och födelsedagar denna veckan! Men det bästa av allt var faktiskt i onsdags, Nathalie Larsson Morau tog studenten, jag har aldrig varit lyckligare:) Det var verkligen en utav de BÄSTA dagarna i mitt 'långa' liv. Exakt hela dagen var perfekt. Det började med fotografering och sedan bar det av till parken för champagnefrukost. Efter det så stack vi till thank god its friday på lilla och tog en ÖVER god drink:) Sen gick vi runt i stan lite och skrek mer och visslade i våra jobbiga pipor haha... Klockan ett var det lärarlunch på slagt med världens äckligaste mat så vi drack oss mätta ist:) Vi dansade loss och hade så jävla kul!!!! Vid tre gick jag och min klass till gustav och åt china box hahaha:) Sen palla vi inte gå till skolan så vi tog bussen två hållplaster. Vi fixade vårt flak och sen blev vi inlåsta i aulan i en och en halv timme och där dansade vi som fan:D När klockan närmade sig halv sex så blev jag cp nervös..... Klassen gick och ställde sig vi dörrarna och så såg vi allt folk och då fick jag en jävla happy kick och så sprang vi ut och skrek som aldrig förr, heeeeeeeelt galet!!!! Blev så glad att så många från min släkt kom till skolan:D Min lilla gamle farmor som är 87 var där, supertant nr 1 :) Sen åkte vi flak och det var SÅÅÅÅÅ himla kul. Bland det roligaste på hela dagen.. Alla vinkade till oss och och var helt glada:) Sen kom pappa och hämtade mig och Alex i en Mercedes c63 AMG och god damn vilken fart den har, LOVE IT:) Sen hem till alla gästerna och hälsa, äta och tacka för ALLT:D Fick världens bästa saker och pengar, TACK(L) Jag har ett problem bara... Jag fick moet champagne och när ska man dricka de liksom?? De andra 5 champagne flaskorna är inte lika fina så dem kan man ju dricka när som typ haha:) Jaja vid lite över 11 så körde pappa oss till luftkastellet där det kryllade av folk:D Ahhh man kände allt och alla och det var så sjukt kul. Fast jag och alex blev lagom döda vid två hahaha! Tog taxi hem senare och somnade SÅ skönt:)  Vaknade halv fyra dagen efter sten död i kroppen, men då var det dags för tre studenter haha....

Räknade nyss ut att jag har varit på 11studenter på 5 dagar, inte illa pinkat va:D Har min 12e och sista på tors:) Det har varit så kul att se alla kompisar ta studenten eftersom man nu själv vet hur det känns. Har fått gåshud och bölat till alla fina tal haha:) Alla har varit så himla fina och trots att jag har varit död till max på dagarna så har det varit nice på kvällarna!!!

Hmm var har mer hänt... Jag har spenderat en hel del nätter hos Linus, som för övrigt har flyttat till spanien nu....... ASSHOOOLE!!! haha:) Miss u a little bit. Jaja hoppas du har det bra där borta och sola lite med för mig bara! Jag körde även c63:an.. GOD DAMN också något av det bästa jag gjort!!!! Innan jag praktiserade på mercedes så förstod jag inte vrf alla killar tycker om ljudet från bilar, men nu gör jag det och jag håller med! Jag blev helt till mig haha :)

Jo just det, i lördags så var vi i en minimalt liten håla utanför trelleborg vid namn fjärdingslöv på hawaii fest!:) Jag drack inte för jag körde... Men jag hade kul ändå! Sjuka killar det kryllade av där haha... Satt nyss och lyssnade på en hittepå låt på min mobil som 'gregor' sjöng hahaha jag dör:) Och han hade typ världens fulaste hund med ögon större än tomater hahaha:)

I söndags så åt vi på elysee för att fira alex som fyllde 19 igår! Det blev fondue och det var så sjukt puuuuligt! Önskar att jag hade haft en större matsäck, då hade jag fortfarande suttit där och krängt! Rullade nästan hem!!

Igår var det vipan i lund som tog studenten. Jag, alex och mås åkte dit och stod i kö på motorvägen, bläää... Vi han i alla fall i tid till jennies utspark, dock följde jag och alex efter mums måns zelmerlöw, hahaha jävla fjortis stalkers:) Sen körde vi till MC och käka vars en big mac och sen tankade vi, tur måsen var där annars vet jag inte hur det hade gått haha! Sen hem till jennie i staffanstorp och åt och hade det trevligt! På vägen hem fick alex köra efter pancho, annars vet jag inte om vi hade hittat hem! 110, woho freedom:D hahaha!

Jaja idag har jag faktiskt varit ovanligt effektiv om man jämför med andra dagar då jag är ledig. Har sorterat hela min dator, städat på mitt rum och tömt diskmaskinen.  Haha woho pluspoäng till mig! Jag har även varit inne och kollat på IBS utlandsstudier. Det finns fem platser kvar till event management på martin college i Australien som jag vill gå på och har spanat in tidigare.. Det enda är att det kostar 115 000 för utbildningen och då ingår inte resa, mat, studiematerial, försäkringar och visum etc... Men jaja det löser sig! Fast är inte helt säker på om jag vill eller inte.... Det är SÅ mkt jag vill göra och det känns som om jag inte kommer hinna med allt haha...:( Tiden går så jävla snabbt så det är sjukt. Jag tyckte nyss att det var julafton typ... Den bara rinner iväg, snart är man 60 för fan....:)

Jaja jag ska snart resa iväg i alla fall! MAGALUF om 11 fucking underbara dagar:D Ska dit och släppa loss med 7 tjejkompisar, kan det bli bättre, hoho:) Jag längtar så mycket så det är crazy!!! Åker på midsommar dagen klockan  5 på morgonen haha så vi får åka direkt från midsommar festen;P

Nä nu ska jag sluta babla har skrivkramp haha:) Ska snart möta upp pappa i stan med min lillebror om en stund! Guldstjärna i kanten till er som orkade ta er igenom den här jävla texten:)


Im in love!







Love N

Can you feel the love tonight??????????


Den här låten går på repeat och spelas på högsta volym just nu.
Kärleksmusik och regn = perfect match..............



Love N

Ego

Hahaha jag har nyss sorterat lite skit på min dator. Raderade 1765 bilder, varav 90% var på mig själv haha:) Dock var det bara en pytte liten del av alla mina bilder! Måste ta itu med dem andra sen... Nu ska jag försöka ge mig på att sortera lite av mina 3000 låtar.....! Det här är bra tidsfördriv och får min dumma hjärna att tänka på andra saker :)



Love N

mumsi

Idag när vi var på Jennie's utspark på vipan i lund så kom fucking måns zelmerlöw and his girldfriend marie förbi. Både jag och alex älskar honom så vi  blev helt till oss hahaha:) men fan vad han är snygg asså, MUMS måns:)

Student x 12

Var har tiden tagit vägen? Dagarna har bara flygit förbi.... Dock har jag haft fullt upp hela tiden:)

Tis 2/6 - andré, elina och filles student
Ons 3/6- MIN EGNA STUDENT
Tors 4/6 - emelie, tt och pierres student
Fred 5/6 - jeppans, mini och nilssons student
Lörd 6/6 - hawaiifest
Sönd 7/6 - elysee med tjejerna
Månd 8/6 - jennie ströms student och alex födelsedag, GRATTIS OLDIE;)
Tors 11/6 - skolavslutning, tess's student

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till media markt en sväng......




Love N


.....


Jag vill vara liten igen....

Hawaii

Nu ska jag sticka till fjärdingslöv eller vad det hette? Finns det ens något som heter så haha:) Det blir hawaiifest och på mig har jag en rödvit klänning med blommor och ett hulahula blomhalsband haha... Jaja LITE mer taggad nu än vad jag var innan idag i alla fall! Dock kör jag ikväll så det blir inget drickande för min del!

Nothing can change what you mean to me.



Love N

jävla skit

 Det här är inte rättvist. Inte alls. Inte ett endaste dugg! Jag vill verkligen inte!!!! Det liksom suger, im not done with you.... 


Love N

3/6-2009 <3

Fyfan vad underbart det var i onsdags! En utav de bästa dagarna i mitt liv, utan tvekan!!! Är så himla glad för mina presenter och alla pengarna jag fick, TACK:) Kom hem för någon timme sedan från L och nu ska jag göra mig iordning inför fjärde dagen med studenter. Orkar inte skriva mer just nu men lägger upp lite bilder från min student:)








Fler kommer på fejjan:)



Love N

STUDENTEN 2009

JAG TAR FUCKING STUDENTEN I MORGON, FAAAAAAAAAAAN VAD GAAAAAAAAAAAAALET!!!!



Love N

I MORGON

KAN NI FATTA, I MORGON SÅ SMÄLLER DET! Då jävlar är det Borgars tur att ta STUDENTEN:D:D:D Helt galet, jag kan inte smälta att lilla JAG går ut skolan haha:) Helt sinnes:) Nu ska jag i alla fall iväg till först petri för att se på Andre och sen till Latin för att se Elina springa ut. Sen ska vi hem till Elina och äta sen vidare till Fille och sen avslutas kvällen hos André:) Blir nog rätt tidigt eftersom jag ska ladda inför i morgon:D På mig idag har jag typ världens snyggaste lång-klänning MWAH:)






Love N

New moon

Jag är (som typ alla andra tjejer ) Twilight nörd haha:) Nu har de släppt trailerna på New moon (tvåan) och jag läääääängtar tills den kommer på bio:) Dock längtar jag inte lika mkt till hösten!!!




Love N

Mögapa

JAG HATAR MIN DATOR OCH JAG HATAR VÅRT INTERNET!!!!!! Varför ska det alltid krångla för, dumma mög:( Jaja jag har städat hela kvällen(med ett X antal pauser). Varför är det lätt och kul att stöka ner, men tråkigt och jobbigt att plocka undan??? Tänk så hade det varit tvärt om haha:) Nä nu ska jag gå ut en lång runda med vovvarna sen ska jag sätta på en film och ladda inför i morgon! Tre studenter wohoo:D



Love N

Bevis



Ankedammen is the shit..............:)



Love N

Balen 2009

Igår var det balen på Hilton.. Gjorde mig iordning hemma hos Alex med massa fler töser:) Förfestade lite och så.. Väl på Hilton så var alla så himla fina:) nåja de flesta i alla fall.... Orkar inte skriva så mkt nu, men det var i alla fall en trevlig kväll! Bilder kommer upp på face:)


Mås, Alex and me!

Lina unt jag

Jag, Philip och Lina!

Alle och jag:)

Nu måste jag städa mitt jävla rum inför das student som ser ut som shitzenhausen.....BLÄÄÄÄ! Och min dumma msn fungerar inte som den skaaaaa ahh haha ovanligt :)



Love N

RSS 2.0