Happy new year

DJ blow my speakers up, tonight I'mma fight 'Til we see the sunlight!!! GOTT NYTT ÅR ALLA!!! Hoppas ni får ett bra år =)

Nytt år

Sista dagen idag på 2009. Det har varit ett blandat år för min del. Jag har hunnit med mycket, men tyvärr sviker minnet mig lite, men detta kommer jag ihåg: gått i skolan, pluggat in för alla sista proven, tagit körkort, gått på balen, tagit studenten, gjort en vänskaps tatuering, maskeradfest på valborg, varit i magaluf två olika omgångar, stockholmstripp och festat, bokat bartender-kurs, sommarjobbat, fått nytt jobb och jobbat röven av mig vissa månader, midsommarfest, mysiga filmkvällar, övernattningar, Tess har åkt iväg, jag flyttat ut i garaget, haft inbrott, fått enormt mycket snö, lärt känna Johanna, haft roliga utekvällar och galna fester, julbak och en massa annat! 

Tänk att jag i början av året var en liten 3:a som snart skulle ta studenten, jag gick i skolan och jag pluggade. Nu är jag helt plötsligt ny-vuxen och jobbar och har planerat lite för framtiden och mitt liv. Studenten är det bland det bästa som har hänt mig!! Fast det allra bästa detta året är mallis helt klart! Dock har höst/vinter-halvåret varit tungt och jobbigt. Hänt tråkiga saker och jobb har tagit mycket tid. Jag tror att varje år innehåller både något roligt och tråkigt tyvärr. Detta året har inte varit det absolut bästa, men det har haft sina underbara stunder!!! Jag är spänd på att se vad 2010 har att erbjuda! 


Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos TT och sen blir det iväg på fest Hos Balle! De senaste gångerna jag har festat har det blivit lite sådär smått misslyckat, så jag har inga förväntningar för kvällen alls. Men jag hoppas på en förtrollande kväll! I morgon börjar jag jobba 11.30, wei!

Bye Edward, hello Jack!

Igår såg vi Avatar I hbg, bra film! Kanske inte världens bästa film ever, men helt klart se värd! Sen hade jag väldigt höga förväntningar också eftersom alla säger att den kommer gå till historien.. Men gå och se den! Säger bara - fuck Edward Cullen, jag ska ha Jack Sulley!!!!!



Blev inringd till jobb idag. Började 16.00 och dem sa att jag skulle sluta redan 19.00. Slutade med att jag checkade ut 23.30... Aja alltid bra med extra cash!!! Dock var det dålig stämning på jobb, massa sura miner. Och alla kunder har bara klagat och klagat och surat och klagat lite till. Lite glada miner tack? Känns som jag var den enda som vart glad idag. Dock påverkad, så nu är jag lite småputt... Käkade Chicken el grande för första gången. Mycket gott! Jag som älskar mexicanskt gillar denna kampanjen till max!

Är nyduschad och go nu. Ska snart gå ut och lägga mig och sätta på en film och mysa lite. Sen blir det sovdags! I morgon är en viktig dag. Absolut allra sista dagen på detta året!


Pusssis

Mot sheerwood skogen!!!

Nu sticker jag till HBG för att möta upp tjejerna på Joy's salong. Ikväll blir det bio - Avatar! Fan vad jag längtar, sägs att den ska vara super =)





Puss och tafs!

KAOSkväll

'Måndagar är en lugn kväll', HA in my ass!!!! Igår var det tydligen någon motorshow på arenan och ja, ni kan ju själva gissa vart alla åkte efter det. EN person hade vi i kassan och 200 hungriga personer. Jag i 1:an med 100 bilar på en timme... Det var KAOS! Folket fick vänta i 30 minuter på sin mat och jag fick yra omkring och springa med parkeringar och lyckas hitta rätt personer. Är så tacksam att de flesta var förståliga och positiva! När jag äntligen slutade så var min hjärna helt utslagen. MEN jag gillar när det är mycket att göra, fullt ös medvetslös!!! Hann komma innanför dörren innan Safaa ringde och sa att hans bil hade gått sönder. Då var det bara att sätta sig i bilen och köra mot jobb för att köra hem honom, snäll som man är! Nej men klart han inte skulle behöva gå hem i den kylan och vid 3 på natten, haha! =) Hemma vid halv 4 och då stupade jag i säng med kläder och smink på!

Nu ska jag packa lite och sen ska jag köra upp till HBG =)

Inget är som väntans tider

Nyduschad och go sitter jag här i min ensamhet och väntar på att jag ska bege mig mot jobb. Sitter och spelar no love och I can wait forever med Simple plan på högsta volym. Två favoriter som har följt mig genom åren, tröttnar aldrig!

Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
But I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it wont stop bleeding
But I can wait, I can wait forever

The thing I miss the most is waking up next to you




Idag känner jag mig sådär kär och kramig. Inte för att jag är kär eller vill krama någon speciell. En allmän känsla bara, en jobbig och konstig sådan.. Allting har påmint om sommaren och gamla tider. Låtar, dofter och drömmarna inatt... Just nu längtar jag tillbaka. EXTREMT mycket!!! Fan också....

Lat dag

Vilken lat dag jag har haft idag, dock skönt! Körde en sväng och solade med min bror, har gått en lång runda med mina hundar, städat och nu har jag precis lagt in all min tvätt i mina lådor. Har även provat lite av mina kläder jag fick i julklapp och köpt nu i dagarna, love it! Jag lägger inte alltid upp bilder, så här får ni ett helt jävla bildregn!






(ursäkta mitt stökiga rum, men så är det när man har flyttat ut och inte fått iordning allting)

Dock ligger allting nerpackat i min kära låda nu och väntar på mig och sommaren. Den går knappt att stänga och jag verkligen fasar för all övervikt... Jaja den tiden den sorgen!

Har som sagt städat lite idag och jag hittade min parfym som jag hade på mig i somras i en av mina väskor. Åhhh vilka minnen den ger och återupplivar!!! Har sprutat ner mig och min kudde med den!! Tänk vad mycket en doft kan göra, det är sjukt! Kate Moss summerblabla något för er som undrar. Köpte hennes nya parfym igår utan att lukta på den, inte mitt smartaste drag kanske.. Men den duger! Sen har jag även lyssnat på show me love - steve angello, put your hands up for detroit, release me - agnes, pitbull och bom bom pow om och om igen och dansat och tänkt tillbaka på min underbara sommar! Sommaren där allt var möjligt och en jävla massa roliga saker hände =)

Nu är jag hungrig som en gris, har bara ätit frukost idag så måste hitta på något att trycka i mig nu. Är sugen på mannagrynsgröt och falu-knäckebröd.. Eller stuvade makaroner och köttbullar... Dock är en Billys panpizza det enklaste alternativet.. Hmmmmmm!

Jaja pyser nu! Ikväll når ni inte mig efter 23.00 för då är jag på jobb, woho!! Visserligen jobbar jag med JOLANTA, vad kuuuuuuuuuuuuuul!! Världens bästa teamwork har vi, juppjupp! Och Wissam, ja han är trevlig han med, haha =)


Pussss och klem!

God morgon?

Okej, något är fel! Jag somnade snabbt igår och jag ställde klockan på 10.00 i morse. Men vad hände? Jag snoozade fram tills nu, klockan 14.00... De senaste veckorna har jag haft så himla svårt att komma upp från sängen, jag snoozar i flera timmar. Inte normalt! MEN, väärldens underbaraste drömmar hade jag =) Jaja nu ska jag gå in och käka lite brunch med familjen!


God natt



Jaha... Läge att gå och lägga sig kanske??

Godnatt! Dröm sött, för det ska jag bannemig göra! Kisses


Ny design

WOW vad chockad jag blev när jag gick in på min blogg. Har fått en ny design och jag är nöjd!!! Tack så hemskt mycket Kajjan!! =)

Idag vart det så in i bombens mycket folk på jobb, herregud vad folk är hungriga. Inte undra på att alla blir feta nu för tiden, haha! Aja jobbade med roligt folk, då blir allt mycket roligare!! Sen kom även lilla Johanna på en snabb visit, happy suprise!! =) Trodde jag skulle få vara ledig i morgon, men icke.. Såg fram emot att åka upp till hbg och gå och se Avatar med assen! Jag börjar inte förrens 23, ännu bullare! Men nattjobb är väl bra, speciellt på en måndag, så kommer typ ingen hihi =)

 

AJJJJJJ

Det där med att epilera kanske inte är min grej. ONT gör det som in i helvete..........!!!!

Shopping

På två dagar har jag jobbat 13 timmar, men får betalt för 26 timmar, 26 hela fucking 100% OB-timmar, wei!!! Sen får jag även 16 timmar betalt utan att jobba, nice! Idag ska jag jobba igen, dock bara 17-22, så det är nicenice!! Fast pappa kom nyss hem och sa att det var knöckfullt på mitt jobb, alla parkeringar var fulla, det mindre nice....

Igår shoppade jag på jägersro. Köpte ett par sommarskor för 99, rena klippet! Sen blev det shorts, en tröja och en klänning som var nya vårkläder. Idag fick jag med mig en parfym, en jeansklänning, tröja, en mössa, pannband och en epilator med mig hem. Dock ska allt förutom parfymen och mössorna från både gårdagens och dagens shopping ner i min låda. Snart är den proppfull och jag undrar hur i helvete jag ska få plats med allt i min extremt snygga, stora och rosa resväska???

Nu ska jag gå och prova min epilator. Dock skrämmer ljudet mig och jag fasar för smärtan som väntar mig....


Julhelg

Julafton var underbar, jag hade så mysigt och roligt! Fick en massa bra och nödvändiga saker som en sprillans ny knall rosa STOR resväska, strand-handduk, massa underkläder, tre par högklackat, PENGAR woho, presentkort, svart siden morgonrock (äntligen) och en massa annat skoj =) Igår jobbade jag från 14-22, tydligen 100% OB + att man får en hel 8-dags jobb betald, snacka om att jag jag höll på att tappa hakan när jag hörde det!!!! Stressade hem för att hinna göra mig iordning + supa ikapp tjejgänget som var på Friday's och förfestade. Kom dit vid tolv och söp till det lite. Sen undrar jag vad fan som hände igår? SÅ galet och SÅ sjukt ............!! Hahahaha! Aja trevligt hade jag i alla fall =)

Nu har jag typ precis vaknat upp till strålande sol och blå himmel och typ ingen snö knappt, DET ÄR UNDERBART!!! Ska snart sticka en snabbis till jägersro innan jag börjar jobba... Räknas annan-dagen också som en söndag eller?? I hope so!!!





tomten körde en annan variant i år, HANS tur att sitta i våra knän. Lilla jag syndes inte då, haha...



Ska få i mig lite frukost nu, adios!

JULAFTON

GOD JUL PÅ ER ALLA! Hoppas tomten kommer med mycket fint till er alla!! Min lill-nisse kom med världens finaste klänning, wei =)

Nu ska jag ner till solariumet en sväng med min lillebror och sen blir det till att slå in det allra sista och göra sig iordning för att fira jul hos mina kusiner =) Ha en bra dag!!!



Love <3

Myspys

Om cirkus 30 minuter så är det julafton. HUR SJUKT? Nyss vart det ju sommar och sol. Känns nästan som om det var igår, men ändå inte.. Tiden går fort, men ändå inte.. Idag har min mamma gjort allt för att skapa julkänslor för oss barn. Pyntat ännu mer och vi har klätt granen tillsammans! Eftersom vi har beige och brunt så passar guld till perfekt till det. Sen åt vi tacos, lite mexicansk lille julafton kan man säga och i morgon blir det julmat, inte min favorit. Det har varit mysigt, men jag saknar fortfarande julkänslan. Den har liksom växt bort med åren...


En dålig bild på vår zigenargran! Lite charmig är den väl ändå?

Nu sitter jag ute i min lilla stuga. Stod nyss och vinkade till mina föräldrar, haha lite småkuligt! Spelar musik på högsta volym och min bas är så härlig. Tycker dock synd om grannarna, men hey det är jul och då får man väl vara lite snäll och stå ut!!! Lill-Nisse kom redan ikväll och lämnade lite morgon paket, frågan är bara om jag kan spara mig till i morgon bitti???


Kan Lill-Nisse verkligen köpa kläder till mig? Eller är det möjligtvis lite nya underkläder? Hmmm jag vill öppna NU!!

Nej om man skulle ta och bädda ner sig i sängen och sätta på en film. Håller på att bli förkyld och är allmänt trött i kroppen. Hoppas på att lite sömn gör susen!! I morgon vaknar jag pigg och glad! Natti

Puss Nate

Lillejulafton

Sitter hemma i Johannas lägenhet i Hbg med hennes lillebror. Hon fixade med mitt hår igår, var på hennes salong ända från 19-02... TACK GUMMAN, nu är jag nöjd igen =) Hon klippte även sin bror och slingade sitt eget hår blont, mkt nice!! Nu väntar jag bara att hon ska sluta.

Btw, lille julafton idag, hur sjukt?





Pussss

Jobb&julmys

Igår var vi hemma hos bigsis med hennes sambo och mina kusiner på mammas sida och hade lite julmys såhär inför jul! Efter det blev jag inringd som extra till jobb. Jobbade mellan 23-02, kändes ju sådär lönt, men det kryllade av folk. Vafan ska alla vara hungriga hela tiden för? Fetton är vad ni är, haha =)

Somnade inte förrens vid halv 5 i morse, så nu sitter jag här nyvaken. Ska snart gå in och göra frukost och sen måste jag göra mig i ordning. Ska åka och besiktiga vår ena bil idag. - Du måste lära dig!! (läs: pappa jobbar och mamma handlar de sista julklapparna. Eller som pappa så fint beskrev det; det är mycket bättre om en snygg, ung tjej kommer in, då blir killarna distraherade och tittar inte så mycket på bilen. Jaha tack. schysst utnyttja mig va!!!) Jaja det ska väl inte vara SÅ jävla svårt att fixa...





Ge mig brunhet!!!

Nu sitter jag här och luktar bränd korv. Var nere på solariet en sväng och unnade mig hela 23 minuter. Kan inte gå runt och se ut som ett spöke, folk blir ju rädda. Jag matchar ju snön ffs! Jag vill vara lika brun som jag var i somras!!!! VAFFÖR ÄR DET VINTER FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, buuhuh...



Nu ska jag ta mig i kragen och träna lite, yees ni läste rätt! Nu är det slut på all lathet, jag SKA bli fit till sommaren 2010, so here we go! Har laddat upp spotify med bodywork och absolut dance album, så nu är det bara att köra! Hemmaträning får duga när man inte har något annat!


Morgon

Idag gick jag upp med tuppen..Eller ja, åtmonstone med Ebba! Hon väckte mig redan halv 9 och ville gå ut.. Så det var bara till att resa på sig och mova sig utåt. Nu ligger jag nerbäddad i sängen igen och ska kolla på Paradise hotel XL - Yes, jag är beroende! Ikväll kommer ett nytt avsnitt, wei!

Godnatt

Idag har jag kört fast hela två gånger i snödrivor. Tur att pappa fick komma och hjälpa mig =) Gillar och hatar snön. Det hade räckt med hälften, om inte ännu mindre. Gick en lång runda med hundarna och i början av rundan fryser man ju asset av sig, i slutet svettas man och det kliar överallt...

Nu ligger jag i min lilla 'etta', höhö! Känns som om jag bor ensam faktiskt. Jag har liksom mitt egna, min egna ingång, rum, nyckel och allt. Jätte mysigt! Inatt ska Ebba sova med mig! Hon ligger och tuggar på ett ben och pausar ibland med att lukta på allting. Mysigt att dela säng med henne och skönt med sällskap eftersom det är så satans tyst när jag ska sova. Är så van att alltid höra min lillebror och mina föräldrar göra något..



Aja nu ska jag spela Chris Brown - drop it low för sista (och 23:e gången) ikväll på mina nya högtalare sen ska jag sätta på paradise hotel avsnitt och somna till det.

NATTINATTI


Söndag

Blev Ikea för tredje gången denna veckan. Givetvis slank det ner två korvar, så då vart man uppe i 6 korvar på en vecka... Fick med lite nödvändiga saker som tvättkorg, dörrmatta och så. Sen var jag tvungen att följa med och titta på brossans match. Dem vann matchen och Alex gjorde mål, wei. En innebandy match består till 30% springande, 20% boll-rörning och 50%pungkliande... Killar är skumma saker!




Skit

Trots att vi fick hem fel byrå igår och att det saknades en massa skruvar och dylikt till den så var det inget som kunde förstöra mitt humör. Jag var glad och positiv och tänkte att alla motgångar vi haft nu den senaste veckan inte gjorde mig något, för nu äntligen har jag flyttat ut. Vad hände då inatt? Jo elementet som vi har haft där ute huuur länge som helst bestämde sig tydligen för att lägga av inatt. Min första natt där ute. Jag vaknade flera gånger av att jag höll på att frysa ihjäl. Temperaturen ligger bara på ett fåtal +grader där nu och den fortsätter sjunka. JAG BLIR SÅ ARG, VAD VILL ALL OTUR OCH SKIT MED OSS? JAG ORKAR INTE MER!!!!

Börjar tro att det inte är meningen att jag ska bo i garaget. Så jag vill bara säga; Om jag typ dör därute, så älskar jag er (nåja inte alla, men de flesta)!



Adios!

Malmö nya Sälen???



Jag undrar hur mycket mer snö som finns kvar i himlen? Borde det inte vara slut snart?

Myspys


Efter många om och men sitter jag nu och packar upp saker i mitt nya rum =) Givetvis hann pappa inte sätta upp eluttag i själva rummet innan dem skulle iväg, så jag får klara mig tills i morgon. Likaså med rullgardinen. Fasar inför min första natt här ute....



Nu går snart min blåsa sönder. Har hållt mig så länge för att slippa springa in... Detta vädret är ju inte SÅ lockande att gå ut i. Kolla all snö borta på vårt bord. SJUKT! Men enligt vädret så ska det regna bort på tis....

Fåglen lämnar boet

Det händer. Jag flyttar, woho! Trots alla motgångar så blev det ÄNTLIGEN av idag. Dock fick pappa med sig FEL byrå hem från Ikea, typiskt liksom men med vår tur så går ingenting som smort.. Men men, vi får se om det fungerar med den ändå. Nu ska den bara skruvas ihop sen ska vi börja lasta ut alla mina småsaker så jag kan börja fixa och dona! Att jag fick ner hela mitt rum i 6 stora ikea påsar är rekord. Resten ska slängas, eller åtminstone sparas uppe på vinden.

Äntligen lämnar jag boet, indirekt i alla fall eftersom jag inte längre bor inne I huset =)

Spelar musik som aldrig förr!!!!

- Fan vad jag hatar mitt ljud på min laptooop, jävla möög dra åt helvete. Jag hör ju ingenting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Två minuter senare kommer min lillebror in med sina högtalare och kopplar in dem i min lappis. Nu spelar jag som aldrig förr. Fan vad jag njuter!!! Jag ska med köpa såna här högtalare, tydligen 199 kr på coop. Fett bra =)


Fredag

Vilken mysig runda det blev. Ebba har varit SÅ duktigt hela dagen. Stolt är jag! Den enda hon skällde på idag var Mini, men han förtjänade det eftersom han var taskig och morrade åt henne... Hon till och med la sitt huvud på en främmande kvinnas arm på bussen idag, ni som känner henne vet hur mycket hon ogillar andra människor, så kryss i taket =) Det blev en 2-timmars promenad igenom hela stan. Jag köpte mini munkar som vi delade på och en chailatte.




Dagens roligaste: alla muslimer som bokstavligen talat börjar skrika, hoppa och springa och småbarnen som börjar gråta såfort de ser en hund, hahhahaha! Inte så att hon skulle äta upp er precis? Nästa gång kanske man ska ta med sig en gris ist, DET HADE VARIT KUL!
Dagens bästa: mini munkarna, muuuuumsi!!!!!
Dagens pinsamma: Ebba fick ont i magen av munkarna och nöden har ingen lag och jag hade ingen påse...
Dagens varning: hoppa/gå inte i en snöhög längst med väggen vid peak peformence butiken....


Mer snö

Morsning! Sovit ut lite idag. Ligger och äter ferraribilar till frukost, FETT bra.. I natt var det snöfall och det fortsätter tydligen... JIPPY! Ska ut med Simba en sväng nu snart och sen tänkte jag ta bussen upp till stan med Ebba. Träning är alltid kul, vi får se hur det går idag med allt folk som yrar omkring i julruschen!



Ikväll har pappa verkligen LOVAT mig att vi ska flytta ut mina möbler. Men det tror jag inte på förrens jag ser det! Det kommer ju alltid något i vägen.. Undrar vad som händer idag, jordbävning, brutet ben?


Pusssipussi

Ångest

Här sitter jag mitt i natten ensam och fryser. Läser lite bloggar, lyssnar på musik och pratar med Alex som har lika lite liv som jag så här sent, när alla andra är tråkiga och nannar. Sitter och tittar på vädret, det ska vara minus grader nu framöver. På Mallorca är det flera plus grader. VAD GÖR JAG HÄR????



Ps.  Higher med Erik Grönwall ÄR bra, sen att han inte är en skönhet gör ju inte så mycket, eller? Ds.

JAG VILL DAAAANSA


LET'S BEGIN...
Dj TURN THIS SHIT UP
FELLAS POP SOME BOTTLES

Ironisk vecka

Jag har lovat mig själv att de ljust på saker och ting, inte leta fram det negativa. Jag har verkligen lovat mig det. Men denna veckan har varit kaos. Inbrott i huset och gått (går fortfarande) runt i världens fulaste hår med kliande skorpor, nya bilen gick sönder igen för exakt 5:e gången (tur den ska bytas i morgon), ett rum i garaget som skulle bli färdigt för längesen men som hela tiden skjuts upp av olika anledningar (bland annat de ovannämnda) och världens värsta kyla och snö. Jag satt och frös röven av mig på bussen och verkligen LÄNGTADE hem till värmen. Men vet ni vad? När jag kommer innanför dörren så möts jag av tända ljus överallt eftersom vår fucking panna har gått sönder igen för andra gången i höst. Så ingen värme i elementen. Perfa när det är 7 MINUS grader ute... Ibland kan man inte annat än att le åt livet. Åt hur ironiskt det kan vara! Ska inte klaga, men det är så komiskt. Ibland undrar man hur allt tråkigt kan hända på en och samma gång...

Funderar på att gå ut en runda i snön med Ebba. Inte för att jag vill, utan för att hon älskar snö och jag älskar henne (för det mesta). Det är så kul när hennes bajskorvar ryker och alla hennes cepe ryck hon får, springer rundor överallt i snön. Och hur hon doppar hela huvudet i snön och blir vit i hela ansiktet. Mitt lilla hjärta!


Mot jobb

Jävlar vilket krångel. Mitt jobb har ringt mig och vill ha in mig, men givetvis står min cykel på jobb, inte för att jag hade cyklat i detta vädret ändå, och mina föräldrar har bilarna. Så jag sa att jag inte kunde komma in, då säger dom att dem kan hämta mig så först ska Ceca komma, men nu blir det Musti istället. Och hittar dom? Nope. Detta lär bli kul! Aja där rök min lediga dag och alla mina planer.... Känns som jag aldrig kommer flytta ut.

Snöööö

Att vakna upp till snöfall kanske inte är världens bästa start på dagen.. Men det är ju tråkig vintertid nu så det finns inte så mycket att göra åt det precis. Idag har jag mycket att göra. Till att börja med så ska pappa sätta upp listerna i rummet när han kommer hem, sen är det bara elen kvar =) Så idag ska jag rensa och tömma alla mina lådor, slänga allt gammalt skit som bara ligger och dammar. Sen måste jag till någon frisör och rådfråga lite om mitt hår. Alla på jobb skrattade igår haha bajs! Sen måste jag köpa julklappar till mina föräldrar och min bror så det blir nog en tripp till IKEA ikv och sen hade jag tänkt åka upp till stan med Ebba. Det är skit bra träning för henne eftersom hon är lite sådär folkskygg och så blir hon alldeles trött i skallen och sover gott =)

Tänk att det är julafton om en vecka och två dagar. Helt sjukt vad tiden har gått fort!

God morgon

Oj vad mycket jag har sovit. Somnade väldigt fort igår och vaknade nu av att teknikerna kom. Men det behövdes efter en helg i HBG!! Jag ligger och smålyssnar på vad pappa och dem står och snackar om, och dem sa precis att vi får räkna med att tjuvarna kommer göra ett nytt försök om ca 3 månader. WHAT? Sådär kan man väl inte säga heller? Jaja hoppas nu bara att dom fick något fingeravtryck! Inte för att det är som i CSI precis, nej det är så fattigt på riktigt....



Vet ni vad som stör mig mest? Man kommer på nya saker som har blivit stulna hela tiden. Eftersom vi har rätt så mycket prylar så är det ju svårt att se om allting finns kvar, men när man väl ska använda det så hittar man inte det. Typ som min pappas nessecär, den är puts väck! Vem fan vill sno en sån med ANVÄNDA hygienartiklar? Nääääästy!


Helgen i text och bilder

Shasha!!!

Vilken helg... Började med julbak, idol och mys hos Johanna i hbg med henne och Alex. Ibland får vi lite (konstiga?) ideer för oss så istället för att göra lussekatter så gjorde vi lusse..hmm, ja ni ser själva! dem blev jätte goda och..fina! HAHA! Vi bytte även julklappar, thanks =)




Haha så torra är vi! Men bara man har kul så, och det hade vi =)

På lördagen så åkte Alex hem och jag och Joy stack till hennes salong. Vi färgade mitt hår. Finns bara ett ord som kan förklara det, förskräckligt. Det blev lite misslyckat om man säger så, haha! Aja får stå ut ett litet tag innan vi kan fixa det då min hårbotten är sönderfrät. Yes ni läste rätt, delar av min hårbotten blödde och nu har jag en massa småsår och skorpor....



Liiiiiiiiiiiite för ljust kan man väl säga... Hello Barbie, goodbye Nathalie!

på kvällen efter sminkning, klädletande och hårfixande så gick vi ut i HBG. Mötte upp lite folk ute och satt på lite olika barer och hade det allmänt trevligt. Kvällen slutade på Max sönderfrusna men mätta =)

Idag vaknade vi upp lagom slitna och döda. Satte in en fiskgratäng i ugnen och chillade framför tv:n och datorn. Lilla Fisa mös med, dock i granen haha hon är fööör söt!



Sen ringde min kära lilla mamma och berättade om deras gårdag. Hon messade mig igår och skrev att mitt rum i garaget skulle bli färdigt i gårkväll och att jag kunde flytta ut idag, ÄNTLIGEN!!! Men när min bror var i klågerup och mina föräldrar var på Bauhaus för att handla lister så ringde securitas för att meddela att vårt larm hade utlösts, så de ringde till vår kära granne för att se om han kunde gå en sväng och jovisst vi hade inbrott. Mammas&pappas sovrums fönster var sönderslaget så det var bara för dem att skynda sig hem... Möttes av grannar på gatan, världens bästa grannar som verkligen ställer upp!!! Polisen och allt kom men tjuvarna hann tyvärr sticka så fort larmet gick. Tyvärr han dem få med en hel del också, FAN VAD AAAAAAAAARG JAG ÄR=( Så nu är delar av vårt hus 'avspärrat' i väntan på att ett kriminal-gäng ska komma och ta fingeravtryck mm.  Det värsta av allt är att jag inte vill veta vad dem har gjort med Ebba. Simba är inga problem, han är för feg när någon kommer, men Ebba har med all säkerhet skällt. Nu är hon helt förstörd. Hon är så rädd, skakar och följer efter oss hela tiden. Min lilla snutt får sova i sängen brevid mig, min lilla älskling!! Enligt polisen så har tjuvarna bevakat oss och vårt hus ett tag för att följa våra rutiner och se vad vi gör. Och såfort mina föräldrar och min bror körde så stack dem in. Men tänk så hade jag varit kvar då? Vad hade hänt då??? Helt ärligt, vårt hus har blivit våldtagit, någon har varit här inne. Det är så läskigt!!! Jaja nu är det lite polisutredningar och kontakt med försäkringsbolaget som gäller... Och för att komma till saken. Mitt rum blev ju inte färdigt såklart. Men jag hoppas att det blir det nu i veckan. Om jag nu ens vågar sova där ute ensam? Jag menar äckelfuckingfittbögar går ju lösa. JAG HOPPAS ATT POLISEN FÅNGAR ER OCH SÄTTER ER BAKOM LÅS OCH BOM FOR EVEEEEEEEEEEER! =)

Idag äre även lucia och 3:e advent och det snöar! Jag vet inte vad jag tycker om det. Vill helst ha värme, men jag kan faktiskt nog erkänna stt långt inne någonstans så äre faktiskt lite sådär småmysigt faktiskt. För stunden i alla fall!

Nu ligger jag i sängen och myser. Ska snart sätta på lite paradise hotel avsnitt och somna till det =)
Blev ett långt inlägg med en massa skit, men hey, det är min blogg and my rules! Kände för att skriva av mig lite!!



Pusspuss och godnatt!

Torsdag

Igår kom mina älsklingar till mitt jobb!!! Fan vad mycket det gör att ha någon som man tycker så mycket om nära. Tiden gick mycket fortare också, så thanks, haha! Dom stannade kvar tills jag slutade och så satt vi kvar och chitchattade lite =)

Idag har varit en bra dag på jobb :) Jobbade 10.30-19.30 istället för 20.00-01.00, vilket jag tycker är skönt nu i efterhand!!! I morse ville jag bara ligga kvar i sängen, men jag gick duktigt upp och cyklade iväg till jobb i regnet! =) Fick reda på att vi hade en GAP-buster igår. För er som inte vet, så är det en hemlig person som kommer en gång i månaden och kollar allting, service, maten, renlighet, ALLT! Givetvis var det JAG som fick denne och vet ni vad? Vi fick fucking 100%, så jääävla bra, wohohoho =) Jag fick en biobiljett idag för jag är jävla duktig av min chef, haha! =) Tänk så hade jag varit otrevlig istället, då hade hela företaget drabbats, haha!

Aja nu sitter jag här. Har nästan nyss kommit upp ur badet. Jag åt mat, satt vid laptopen och pratade med Alex i telefon samtidigt. Det gäller att kunna göra många saker på en och samma gång;P Aja nu ska jag faktiskt snart sova för i morgon ska jag upp redan 10.00... Det ÄR tidigt för att vara sovmorgon!!! Ska upp till stan och fixa lite grejer och gå på ett möte! Sen ska jag hem till Alex och sen kör vi hem till Johanna i hbg för att baka lussebullar och se på idol-finalen =)




Love

Bajsonsdag

Fan vad less jag blir. Jag orkar inte jobba..... Hatar att börja sent på dagen när alla andra jobbar dag. Jag gör inte ett jävla skit. Jag sover fram till ett, vaknar och är degig, sätter på datorn och ligger i sängläge hela dagen. Sen när jag väl äntligen kommer hem på kvällen/natten och är allmänt pigg, då ska alla jävlar sova ju....Bajs! Idag är jag arg och irriterad! Denna hösten har varit jobbig. Men snart är det faktiskt jul och sen är det ett nytt år. Dock är jan,feb och mars väääääärldens jobbigaste månader, helvete också. Bara till att bita ihop!

Tisdag

Denna dagen började speciellt, väldigt annorlunda, men jävligt bra =) Fler såna här dagar tack!

Igår var en jävligt chill dag på jobb. Under våra två piktimmar (17-19, när vi säljer som mest) så hade vi inte en enda kund i kassan på 40 min, haha rekord! Måndagar är ju den dag då de flesta tänker börja ett nyttigt liv. Han som erbjöd mig jobb i förra veckan kom och tjatade lite till på mig, trevligt ju! Han är bestämd, han vill tydligen ha mig eftersom jag är så jävla bäst, höhö =) Hade jävligt kul på jobb igår, det är kul när man jobbar med 'rätt' folk! Dock saknades lilla Jolanta, haha!

Idag blire jobb klockan 17.00 - 22.00, jävligt chill tid faktiskt, dock inte lönsam... Men men bättre än inget =)

Julklappar

Vilken tur jag hade! Sakerna fanns kvar i stan så nu är julklapparna till mina två hjärtan done and done. Hittade även en knallrosa BH samt knallrosa stay-ups hållare. Alex och Johanna fattar! Blir snyggt när man är brun, höhö! Så nu är man si så där 600kr fattagare, weei! Vilken tur att jag ska åka och jobba, börjar om exakt 21 minuter så måste skyyyynda! Puss adios

Måndag

Igår mös jag hos bigsis. Vi käkade världens godaste med med 238098 ton vitlök, så idag stinker man ju värre än en kebabståndsägare... Krängde lala och chips och såg 'flickvänner från förr'. Sen bar det av till jobb för min del vid 23.00. Idag har jag bara sovit och tagit det lugnt än så länge. Börjar jobba 17.00 idag. Sitter och funderar på om jag ska sticka en snabb sväng upp till stan innan jobb? Faaan asså, jag blir så jävla lat såna här dagar...... Orkar inte ta tag i något, vill helst bara ligga i sängen hela dagen och bara chilla...blö!



Nä ska ta tag i livet, ska göra mig iordning och sticka upp en snabbis till stan. Och fan vad LACK jag blir om det som jag nu tänkt köpa till Alex och Johanna i julklapp är slut. Då klonkar&bankar jag in första bästa persons huvud!!! Hahaha =)

Söndag

Apa vad jag är trött! Har sovit i 13 timmar så det kanske är därför... Har nyss tryckt i mig fyra rostade mackor med ost och marmelad, supergott! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sedan köra hem till big sis en sväng och mysa! Ikväll är det jobb mellan 23.00-03.00, känns fett med onödigt, men ändå.. Lite pengar och söndag = OB och natt = ännu mer OB. Inte för att vår OB är WOW precis, haha!



Igår låg jag och funderade huuuuuuuuuuuur länge som helst vad jag ska köpa för julklappar till alla.. Visserligen så köper jag bara till familjen och till Alex och Johanna, men ändå. Hatar det, så jävla jobbigt att hitta något som passar, haha! Tänk att det redan är 2:a advent idag. Det är exakt 17 dagar, 10 timmar och 16 minuter tills julafton, weei =) Fan vad tiden har gått fort egentligen... Nyss tog vi studenten, sen var vi i magaluf och sen sommarjobbade jag ju i fem veckor och sen vart det magaluf för andra gången för mig och Alex, och nu är det december...! Tänk att det snart är 2010, mitt 20:onde år, fan vad stört!

Love it



Fan vad jag älskar mitt nya smink, muhaha =) Sitter och väntar på pizzan nu, är sååååååå hungrig. Har inte fått tummarna ur röven att göra den tidigare så har sprungit och småätit godis i några timmar.. Fan vad tiden går lååååångsamt. Jag vill ha jul nu och sen går det liksom utför tror jag, då är vi inne på rätt år i alla fall =) Idag är det bara 140 dagar kvar, WOOOWOWOWWO!!!!


Shopping

Inatt sov Alex och Johanna här, mysigt! Alex fick dock sova på bäddsoffan medans jag och Johanna låg och skedade. Gick upp relativt tidigt eftersom Alex skulle jobba och Joy skulle flyga till Stockholm! SÅ jag tog bilen och körde en sväng till Burlövs center och hittade en massa finfint! Nu är jag 4 öronhänge, en kajal och hela 54 nya ögonskuggor!!!!! Maah över nice =) Var tyvärr tvungen att stressa som fan att köra innan det blev mörkt eftersom lamporna är paj, så det blev bara en liten runda. Nu sitter jag här hungrig som fan. Är hemma själv tills i morgon så det blir en egen hemmagjord pizza till lilla madam =)

Chock

Haha vad chockad jag blev när jag gick in på min blogg och såg det senaste inlägget. Tänkte, vafan har jag uppdaterat i sömnen eller? Men sen såg jag att det vart min lilla bebis som hade våldgästat lite! Så jävla underbar äru lilla sambo-to-be! Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska jag lägga mig och sova lite. Att gå upp 05.00 tar kål på en.... Ikväll kommer ju mina hjärtan hit =)

Överraskning

Jag kände för att vara lite busig i natt. Jag har därför utnämnt mig själv till gästbloggare för en dag (natt) i lilla hjärtats blogg. Det är ganska smidigt att ha varandras lösenord ibland faktiskt haha :)

Ganska roligt att Natha inte har någon aning om detta... tror ni hon blir chockad när hon går in på sin blogg i morgon bitti? Hoppas det, meningen är ju att detta ska vara en liten överraskning.


Vad ska jag då skriva? Jag behöver väl egentligen inte skriva något speciellt, utan vill bara säga att Nathalie Jessica Larsson Morau är världens underbaraste människa och en av mina bästa vänner. Om bara 5 månader flyttar vi tillsammans till spanien där vi ska ha ett par oförglömliga månader tillsammans, för att sedan fortsätta våra äventyr, fortfarande som sambos, någon annan stanns i världen. Norge, sälen, teneriffa, thailand etc... vi kan hamna var fan som helst men vi hamnar där tillsammans i alla fall.

 



LOVE YOU
hoppas du inte blir arg för att jag våldgästat din blogg haha (A)


/Alexandra


One time

Dör man eller dör man? Lyssna på texten. Gudomligt att en kille kan sjunga sådär om en tjej! Fan jag blir ju lite smått tårögd....
 
Orginalet


acoustic version

Ändå fett coolt att Usher upptäckte honom på youtube!


Näääää nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen faktiskt!! Ska ligga och lyssna på musik och läsa lite. I morgon ringer klockan 04.45, gäääääääääääääääääsp!


PUSSSSSSSSGODNATT

Underbar doft

Har ni någon gång stått och gjort något och så kommer det plötsligt en doft som man känner igen? En underbar doft som påminner om en person och hjärnan börjar spela upp en massa gamla minnen och man blir lite småglad och ler inombords. Det hände mig idag...


GO OCH GLA

Jaha då vart denna dagen också över nurå... Jobbade över till 17.00. Okej en halvtimme bara, men ändå! Och imorgon börjar jag redan klockan 06.00 vilket betyder att jag måste gå upp lite i fem, alltså ska jag försöka sova lite snart.. Eller ja om ett tag! Först ska här städas lite. Alex och Johanna ska nanna här i morgon och mysa så lite rent måste det vara ju!!! =)

Jag har haft en super dag idag med. Har varit på otroligt bra humör och jag har ingen aning om varför!?? Allt känns så jävla positivt för tillfället och det stör mig inte ens att det regnar (!!!!!!!!!!!). Så jävla härligt är det så ska njuta så länge det varar =)

Im happy

Idag har varit en bra dag. Jag har varit glad hela dagen för ingenting. Jag älskar när det är så! Fler ljusa dagar i detta jävla trista mörker tack!!! Nu ska jag se slutet av greys och sen ska jag krypa ner och läsa lite =)

PS. ät inte knäckebröd i sängen, smulor ööööööööööverallt och dom gör ont!!! DS.


BUTTKISS

?

Retro lolita sequin, paljett klänning. Silver.  Nyår !!!!!
Jag kan inte bestämma mig för om den här klänningen är fin eller ful? För mycket eller lagom?

Justin Bieber

Idag började jag jobb 08 och slutade redan 13.45 så det var en lugn och skön dag. Fick jätte mycket komplimanger av gästerna som tyckte att jag var trevlig, snäll och gav skit bra service. Aa det är ju alltid kul att höra =) Sen blev jag erbjuden ett annat jobb (IGEN) på ett fik inne i stan. På lite mer än tre månader på mitt jobb har jag fått TVÅ jobberbjudande, är jag bäst eller bäst muhaha?! Fast jag ska nog inte ta det heller, har ju anställning nu och det är inte lönt att komplicera till allting nu. Hade framtiden sett annorlunda ut så kanske, vem vet...  Aja i morgon ska jag jobba 8-17, så ska försöka lägga mig i tid idag, haha wish me luck! Annars har det inte hänt allt för mycket idag. BÅDA lamporna på bilen har gått sönder och det märkte inte jag förrens jag kom ut på motorvägen där det var kolmörkt, skillat som fan ju! Och just det, ÄNTLIGEN har jag köpt min efterlängtade morgonrock. Svart i siden, äckligt snyggt ju!

Nu sitter jag och lyssnar på plutten på bilden under. Så gulliga låtar han sjunger! =)

Killen är typ 13 men fan vad fina texter han har asså! Nästan så man smälter ju!

1/12

Wooow det är redan den 1 december. Fan vad fort november har gått, men det är nice =) Mamma har pyntat huset med en massa ljusstakar och annat juligt mys. Har konstigt nog redan fått julkänslor, love it!

Idag har jag varit ledig och tagit det lugnt. Var hos tandläkaren och lagade mitt första hål också, fett äckligt jobbigt. Hundra miljoner saker skulle dom göra ju... BLÖ! Skulle göra så mycket idag, men har inte orkat! Fan vad jag är lat haha! Aja nu börjar DH så ska hämta lite pannkakor och knäckebröd och mysa!!


RSS 2.0