Dumpa honom!!!

För att ha hållt igång sedan 05.00 i morse så är jag stolt över mig själv som sprang en runda på 20 min, gjorde 150 situps, lite arm och gumpövningar innan IDOL började! Men nu är jag heeelt slut. Mina ögonlock bokstavligen hänger och mitt huvud har tyngsta graden med huvudvärk... Men men! Nyss kommit ur duschen, ska renbädda min säng och sen ska jag sätta på DUMPA HONOM på datorn och bara mysa! I morgon börjar jag inte förrens 16.00 så det blir sovmorgon för min del, YIIHA!


LIKE IT

Litet smink inlägg, se och njut!







Tänk så mycket lite smink verkligen kan göra. Helt sickt. Och snyggt! Och coooooooolt! Dock suger jag på att sminka, men det är en träningssak. Jag saknar tålamod, det är där jag stupar.


Onsdag

Hemma från jobb. Började ju som sagt 06 och skulle sluta 13, men fick stanna kvar över en timme. Jobbigt då, men skönt nu. Mera money ju! I alla fall så var det verkligen KAOS i morse. Helt ensam i både kassa och DT:N. Kö med bilar hela vägen ut till vägen och kö i kassan genom hela lobbyn. Tur att Carro fick börja 40 min tidigare, annars hade det aldrig gått! Varit riktigt cepe trött hela dagen och blivit irriterad på varenda jävla kund, haha förlåt men ni är så jobbiga med era speciall besätllningar och allt! =) Nu sitter jag i alla fall i min underbara säng invirad i mitt täcke. Fryser som en stucken gris... Nu har hösten verkligen kommit igång på allvar. I morgon är det 1 oktober, vart tog september vägen liksom?

Igår var jag hemma hos Alex och mös lite. Gick en powerwalkrunda till hemmakväll (hahaha dagens) och köpte lite godis. Sen kollade vi på IDOL och åt godgoda varma mackor =) Förresten, glömt att se vem som gick vidare igår. Måste checka!


Anna Anka

'träningen gör jag i första hand för mig själv, men även för min man för jag tycker det är viktigt att man ska se bra ut. för det är ändå sexuellt, dom ska tända på dig och visst tänder en man på en snygg kropp, för det är ändå det du ser när du är naken. du som kvinna måste vara bekväm att vara naken och det är många kvinnor som inte är det för dom har en skit ful kropp. Hur sexigt är det när du gömmer digu nder ett täcke för du ser förjävlig ut för du är fet eller har något annat problem, hur kan din man då njuta av det?'

Synd att kvinnan bara har en hjärncell kvar!

Tisdagsmys

Äntligen så var denna arbetsdagen över, bara en 06.00 tid till (imorgon) nu på ett tag, SKÖNT!!!! Sitter och väntar på att min lillebror ska komma hem eftersom han har glömt sina nycklar IGEN. Ska hoppa in en snabbis i duschen och sen ska jag bege mig hem till Alexandra Malm, hoho =) Lite sådär myspys på en vardag är väl aldrig fel heller =)


Bror och jag i våras


Adios

Morning

God morgon mina vänner! Nu har jag varit vaken en haltimme, ska bara äta upp min kesobulle och sen ska jag köra mot jobb. Ha en bra dag, hoppas in sover gott just nu! Puss

Only human

I've made mistakes but I can't turn back time, I'm only human.
Forgive me


Shit pommes!!! Det här var HELT oväntat, riktigt jävla oväntat! Nu vet jag hur Alex känner, tunghäfta till max asså!!! Haha=P Men jävligt positivt och gud vad skönt! Fan, förstår mig inte på mig själv asså! Var ju helt övertygad att jag verkligen INTE brydde mig ett endaste dugg, men nu? Skakis, tunghäfta och ett hjärta som slår i 190.... What the fuck liksom? Aja inte många som förstår sig på detta inlägget, men var tvungen att skriva av mig, hihi =)

Nu ska jag skutta in i duschen och sen klockan åtta börjar favvoprogrammet (idol såklart!!!!). I morgon ringer klockan 05.00, iiew! Gillar så INTE att gå upp så tidigt... Blörk! Men vad ska man göra? Tjänar ju kosing så =)
Ha en fortsatt bra kväll på er!


SKÅL FÖR DET GODA LIVET!!!!



Uppdate: denna dagen har sugit något så fruktansvärt. Skallevärk, ångest, tråktråktråk och mer tråk, ensamhet och allt. Men nu, nu jävlar är jag på världens bästa humör!!!!

Just det, en sak till!!! JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER!!!!




Puss på er!!!

207 dagar kvar

Idag längtar jag något så fruktansvärt till April! Jag är trött på att vara hemma i malmö.. Vill komma ut och ha roligt! Extra tungt är det också eftersom vi går mot mörka, gråa och trista tider. Visst det är mysigt på ett sätt, men jag vill ha sol, värme, glada folk och fest runt om mig!!!! 207 dagar är väl inte SÅÅÅÅ länge till, eller?


I baren på GG i somras =)

VÄRLDENS skallevärk ligger jag inne med också, typiskt!

!!

I decided long ago never to walk in anyone's shadow!!!

Utvecklingssamtal

Ledig idag ju! Utvecklingssamtalet gick super bra =) Jag är en av dem som de vill satsa på, det tackar jag för! Var färdig redan kvart över nio, kände inte för att åka hem så tog en runda till både ekohallen och jägersro och gick runt och lullade lite =) Fick med mig en ny tandborste eftersom jag hittade min gamla i min brors skåp (vill inte ens veta vad han har gjort med den???), en dove-bus och lite läkerol som jag ska tugga på när jag blir sötsugen!! Och just det ja, tuggben till hundarna så jag slipper underhålla dem, haha =P Nu ligger båda två så sött på mattan och tuggar som aldrig förr!!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kanske sätta på en film? Är trött, men ska inte sova för jag måste lägga mig tidigt ikväll för jag börjar klockan 06.00 i morgon... Mamma slutar iaf klockan 13.00 och då ska vi hitta på något, wie! Hatar att vara ledig på vardagar när alla andra jobbar..

Hahaha


Tyckte det här var lite roligt =P Det är hela USA och varje prick är en Mc dondalds restaurang korrekt utsatt. Inte undra på att de är feta!!!!

Blörk

Ni vet den där känslan att känna sig ensam trots att man är omringad av en massa underbara människor man älskar?! Jag har den nu... Förstår inte varför eller hur den har uppstått och hur länge den tänker stanna. Men en sak är säker, fan vad jobbigt det är!

Får krypa ner i sängen med min dumbo (som han heter på riktigt Johanna, haha!) och surfa runt lite, sen ska jag börja på den tredje boken i Millenium serien; Luftslottet som sprängdes! I morgon är jag ledig, men min snälla arbetsledare bokade in vårt utvecklingsamtal klockan 09.00 tomorrow, så det är bara att bita ihop och se glad ut och gå upp i ottan!


<3

Puss godnatt.

Skit dag

Så var äntligen min jobbhelg avklarad! Nästa är jag LEDIG, woho vad skönt! Idag har också varit ett helvete på jobb. Halva Danmark har varit på besök. Visst, jag kan hålla med om att skånska kanske inte är världens charmigaste, men kom igen, DANSKA liksom. Åhh det är så fullt att jag nästan vill gräva ner mig när man tänker på hur 'likt' skånskan (men ändå INTE) det egentligen är. Ja sen var halva rosengård där också. Den inte-så-bra sidan. Grattis, ni gjorde min dag till en skitdag, haha =) Nä men dagen har flytit på. Kom hem vid halv sju till nystekta hemlagade snitzlar och potatisklyftor, yummi! Och nu sitter jag och väntar på mina 28 kesobullar ska bli färdiga. Lilla mamma hade köpt hem en massa keso och ville att jag skulle göra dem eftersom de är så jäkla goda. Hela familjen är besatta av dem, haha! Aja så det var bara att sätta igång..

Hade tänkt springa en runda snart, behöver lite frisk luft och rensa hjärnan lite =)


Något bra på tv ikväll???





Pusssis

Lördag kväll

Godkväll! Då var den här dagen också över... Jobbat tio timmar och stressat som jag vet inte vad. Det är alltid mycket folk på helger och speciellt när det är lönehelg också. Men det är kul när det händer saker och jag älskar positiv stress! Under tio hela timmar fick jag inte ett enda klagomål av en kund, det ni! Är stolt över mig sjäv som har kommit in i jobbet så snabbt och kan servera på nolltid numera! =) Aja slutade tio och har precis kommit in från en timmes lång powerwalk runda med Ebba. Så jävla härligt när det är lite småkallt ute, det liksom isar lite på kinderna samtidigt som kroppen är varm av den höga pulsen =) Och vet ni vad? Jag har gått 20 140 steg idag, REKORD! 14 000 på jobb och lite över 6000 på powerwalk rundan, yeah! Nu är jag HELT slutkörd i mina ben, men det är en annan femma=P Så medans mina kära vänner är på fest och har kul, så sitter jag och äter vindruvor med värk i benen. Alltså, jag har nyss tränat bort lite kalorier medans de hinkar i sig drink efter drink med en massa kalorier (förlåt, får trösta mig med det, är avensjuk ju!!!). Sorry bitches, but today I WON;) Haha =P

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och kolla på gårdagens IDOL avsnitt på datorn som jag missade igår hos farmor och farfar! Myspys! I morgon blir det bara 5 timmars jobb...

Hur spenderar ni er lördagskväll/natt? Lika rolig som min? Tur att jag bara jobbar varannan helg =)

Puss på er!


Förresten, idag fick jag en ros på jobb. Att den var av papper har ingen betydelse, en blomma är en blomma!


Lördag morgon

Jag är trött. Jag orkar inte jobba idag. Kom hem halv fyra inatt/morse efter en mysig kväll först hos farmor och farfar och sen hos Alex med Johanna! Åt massor med godis och gott (helg ju;)) och kollade på en ny Wallander film OCH självklart blev det en heeel del snack, hihi =) Nu sitter jag här i min morgonrock och surar, är inte alls sugen på att jobba idag=P Bara tanken att börja 12.00 och sluta 22.00, det är lönehelg OCH lördag(=cp mkt folk) får mig INTE på bättre humör. Men vad gör man inte för pengarna, dem behövs ju! Kämpar trots allt för något som jag verkligen vill =) Nej nu ska jag käka lite yoggi till frulle och börja göra vid mig. Vi hörs tonight, kiss and hugs!


Stress och åter stress

Kom nästan precis hem från jobb, vilken stressssssssssssssdag det har varit idag, helt slut. Är dock fortfarande skitskitskit stressad. Ska hinna gå ut med mina hundar, duscha, sminka och klä på mig till halv sju. Har 50 minuter på mig så det är bara till att sätta igång!!!! Kalas för farfar sen bär det av hem till Alex =)

Ha en trevlig fredagskväll alla! Pusss


Natti natti

Ska snart lägga mig och läsa slutet av flickan som lekte med elden. Även fast att jag har sett filmen så måste jag läsa ut boken, händer inte riktigt samma saker där som i filmen. Boken är så många gånger bättre! Men först ska jag se färdigt på Criminal minds, riktigt spännande! Jag är en sucker för såna program =) I morgon blir en tuff dag på jobbet. Jobbar 08-17, alltså nio timmar och jag kommer vara med om både frukosten, lunchstressen och lite av middagsstressen, men det är väl bara kul att det händer lite saker? Eller? På kvällen blir det kalas för farfar och en myskväll hos Alex. På lördag blir det jobb i TIO timmar, gäsp!

Nej nu börjar det igen, Pussss god natt (L)

Torsdag



Lite snabb uppdatering såhär innan IDOL och kvällsmyset sätter igång =) Åkte iväg en snabbis och fick med lite basplagg. Bland annat en lång svart kofta. Nu ska jag ha ett vad med mig själv. Ska försöka att inte shoppa något tills vi åker till Stockholm i okt/nov (här finns endå INGET kul). Kommer bli svårt, men ska göra mitt bästa haha =) Allt för att spara mina värdefulla pengar!

Förresten, det är typ 70% säkert att jag kommer flytta ut i garaget nu! Allt hänger på om pappa kan fixa så man kan se på tv:n och ha internet där ute! Han har lovat att göra ett helhjärtat försök, så håll tummarna! Blir nog beiga väggar med en brun fondvägg och svart klinkersgolv i så fall. Är sugen på att ha det riktigt mörkt och mysigt där ute med en stooor fotlampa och levande ljus nu när det är höst. Rummet brevid mitt kommer vara ett gym samt förvarings rum, så jag kan träna när jag vill, hihi! Men, ja det finns ju alltid ett men tyvärr... Det finns ingen toalett där ute så man måste springa in varenda gång man är nödig. Lite små bull, men som sagt, jag väljer ju själv att flytta ut och det är något jag verkligen vill, så det skiter jag i =) Får springa en massa istället, se det som lite extra vardags motion, haha! Och när flyttar jag isåfall ut då? Allt beror på min kära pappa. Hade det inte varit för att han är hemma typ 1 dag i veckan så hade det blivit av för länge sedan...

Gotta run, ska fixa lite fruktsallad nu innan my favorite program starts!

Ny design

Som ni kanske märker så har jag ändrat utseendet på min blogg helt och hållet! Dock lite små justeringar som jag vill göra så som att byta textstil och få bort 'nathalielarssonmorau' under min profil bild... Men men, orkar inte knepa och knåpa med det just nu. Har suttit framför datorn och ansträngt mig alldeles för länge nu så är helt slut i huvudet, haha! Ska fortsätta med min städning medans jag inväntar min kära mamma. Ska åka iväg en sväng och fixa lite saker! =)

Puppyeyes

Just nu har jag fyra ögon som stirrar på mig. inga: 'snälla klappa mig ögon', eller vi är hungriga'. Utan det är: 'SNÄLLA GÅ UT MED OSS ÖGON'! Jag orkar inte, inte just nu. Jag är för trött i mina ben haha!


Ebba som har vit målarfärg på ena örat eftersom hon givetvis skulle lägga sig på målarfärgburkens lock, allt för att göra det hon inte får =P


Gamla Simba <3


Kastade lite boll med mitt busfrö och fick denna ytterst roligt snygga bild, hahaha! HELLO ASSHOOOOLE!

Nej ska vara en duktig matte och gå en runda med mina små pluttar nu faktiskt. Sen måste jag ta tag i mina lådor på mitt rum, nu ska ALL skit rensas ut!!! Är trött på att ha 834089092498120 prylar som jag inte ens använder eller någonsin har använt..

See you later mastubater!

Träning

Sådär ja, nu är jag färdig svettad för stunden. Det är en enormt härlig känsla man har efter lite träning. Man känner sig nästan som en ny människa, haha! Blev en joggingrunda samt lite situps, gump(arsle så 08:orna förstår), lår och armövningar här hemma.

Det verkar som om vissa har missuppfattat allt det här med träning. Lite synd faktiskt... Jag tränar verkligen inte för att jag är fet utan jag tränar för att hålla mig i form, minska riskerna för celluiter, känna mig frisk och pigg, få bra kondition, hålla igång blodcirkulationen mm. Nu ska jag försöka äta nyttigt och hälsosamt för det mesta, man mår mycket bättre av det. Man blir ju vad man äter!!! Klart jag med ska unna mig lite fet mat, men ärligt så JÄVLA gott är det faktiskt INTE med snabbmat. Och enligt studier så är det bevisat att de som äter snabbmat ofta har kortare livslängd, får dåligt hjärta, ökar risken för hjärt och kärlsjukdomar, får leverskador, blir lata, får mer celluiter, får humörsvängningar och lite annat smått och gott! Det behöver inte alltid resultera sig i fett! Så innan ni yttrar er om träning, tänk en gång till varför det är så bra =)

 
Träning blir roligare i snygga kläder! Älskar mina rosa nike brallor!


God morgon

Först på schemat idag:
Ut och springa en runda sedan en powerwalk med hundarna


Sovtime

Här sitter jag nyduschad och go. Hade silverschampo i håret i ungefär 20 minuter medans jag kollade lite på efterlyst och nu har jag nyss kladdat i en super bra inpackning från goldwell som jag ska nanna med inatt. Så imorgon vaknar jag upp med ett hollywood svall, muhaha! Okej kanske inte riktigt, men nästan;)

Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och kolla på en film, fast vilken vet jag inte än. Eller så kollar jag på någon rolig serie på datorn. Är så sjukt trött så det inte är sant. Varit uppe 05 och 07 nu på två dagar, INTE likt mig, då ska man ju gå och lägga sig haha =) Nä men ha en fortsatt trevlig kväll. Hörs i morgon allihopa =)

Pusssis godnatt, sov sött!


Shopping


Klicka för att visa Megabild! 100% ÄKTA NY LÅNG SVART ED HARDY TRÖJA STL M
Klicka för att visa Megabild! ED Hardy snyggaste tröjan höstens hetaste! vit
I Love this shirts! Ska klicka hem dem tror jag... Muhihihi =) Förresten, jag har kommit på en till tatuering som jag vill göra. Har inte hittat någon bild på den eller en liknande och vet inte riktigt vart jag vill sätta den i så fall. Men men, jag har gott om tid att bestämma mig. Jag är riktigt sugen, men samtidigt inte. Men heeey, jag ÄLSKAR ju min tatuering som jag har nu, så tjaaa, varför inte? Man blir liksom lite sådär smått ADDICTED!

Nej nu ska jag ladda upp med lite gott till IDOL som börjar om sju minuter!!! =D Har ni hittat er någon favorit än??
Vi hörs efter, arrrrriiiiva!


Klem och slem!

Ed Hardy: Love kills slowly


Daddycool

Jaha då har halva denna dagen gått. Jag slutade klockan ett och åkte hem en snabbis för att sedan köra och hämta min pappa på flyget! Han är alltid ute och reser den mannen. En sån där liten affärsnisse är han allt, med kostym, svart väska och en stor resväska. Jag är så himla lik honom med massa saker, bland annat så vill båda alltid köra när vi ska någonstans och idag lyckades jag övertyga honom om att det var JAG som hämtade honom så att JAG skulle få köra hem, ha ha=) Gud vad skulle man gjort utan körkort asså? Aja vi hann precis innanför dörren innan hans chef ringde och bad honom komma till jobb. Snacka om lite kvalitetstid vi får, men det lilla är alltid något!


Min kämpe till pappa! Trots att han har varit borta 1 tredjedel av mitt liv och fortfarande reser non-stop, så kämpar han för alla vi i familjen ska må bra, känna oss trygga, få mat på bordet samt tak över huvudet. Jag älskar dig!

Ja så nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Funtar på att grov-städa hela mitt rum samt mina gaderober, eller åka och kolla lite på H&M på jägersro? Fast jag borde verkligen städa ur gaderoberna med alla sommarkläder och alla mina gamla kläder innan jag köper nytt. Är jag en typisk tjej eller vad? Två stora byrårer, en gaderob och en walk in closet fullt av skor, väskor och kläder. Hmmm... Blir nog lite städning faktiskt och vet ni vad? DET KÄNNS HELT OKEJ FAKTISKT!!!! Haha! I morgon är min enda lediga dag denna veckan, men jag kan sätta rääätt mkt på att jag kommer bli inringd... Ikväll är det IDOL, woho!

Pusssy and hugs!


.

All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here

Tankar

Ibland vill jag vara vuxen (eller okej, jag vill vara 21) och ibland vill jag bara vara ett litet barn igen. Det är en jobbig sits att vara i. Ena benet är i vuxenvärlden och det andra vill inte riktigt släppa barndomen. Jag vill fortfarande bli ompysslad och att allt ska vara som förr. Samtidigt vill jag, som jag nu mera gör, jobba och tjäna mina egna pengar på heltid. Men samtidigt vill jag inte jobba ihjäl mig, vill ta sovmornar och vara uppe hela nätterna långa. Känna mig självständig och duktig. Det är så mycket man ska fixa. Jag måste spara minst (helst) 7000 kr i månaden till april, fixa med massa papper med skatt, facket, a-kassa och allt. Det är krångligt, men ändå kul. Det är så mycket som är osäkert och som jag tvekar på.  

Men en sak vet jag helt säkert och det är att jag vill åka. NU! Och jag tror ni alla vet vart!

Tror även att jag har kommit på en ganska bra plan för mitt liv, ialla fall som det känns just nu. Man vet aldrig om det hinner bli lite små justeringar, men just nu ser det ut som så här:
-Jobba som en galning fram tills april
-säsonga i Magaluf april-aug/sep
-hemma ett par veckor
-jobba som bartender i Oslo och tjäna kosing
-säsonga igen i Magaluf april/maj-aug/sep
-hemma i ett par veckor
-flytta till stockholm med alex och johanna för utbildning/extraknäck som bartender
-jobba som eventplanner/evenemangfixare i globen eller på andra stora företag
-bilda familj


Tänk så hade man kunnat vara en vuxen bebis!


Idolmys

I'm back! Krängt tacos som en liten mexicanare och hunnit med en powerwalk med Ebba samt en dusch. Nu ligger jag här med tända doftljus som luktar gott i hela rummet och ska se på idol. Det måste vara bland de bästa programmen ever =) Har laddat upp med en kopp chailatte och lite färska ananasskivor!

Vackert va? Har lite blåa plåster överallt på kroppen. Eller okej, fötterna och på min hand eftersom jag skar ett DJUPT sår idag på jobb...

Nej nu börjar det, 108 deltagare ska bli 20 tills på fredag, lets go!



PS. jag älskar både Jihde och Carlsson DS!

Trötter

What a day! Sov som sagt bara två timmar inatt vilket resulterades i en trött Nathalie. Men det gick bra på jobb, stressigt som vanligt såklart. Slutade ett men fick stanna kvar lite. Skulle se ett Idol avsnitt på datorn när jag kom hem, men deckade dirr. Drömde såklart om jobb och vaknade skit stressad, haha=P Nu är jag 'färdig-mornad' och väntar på TACOS som mamma fixar och donar med ute i köket, YUUUUMMYYY!


Pigg som en lärka, NOOOOOT

Jaha då satt jag här igen. Känns som om jag bara har tagit en liten powernapp eller något. Kunde fan inte somna, sist jag kollade på klockan så var den halv tre.... Och nu sitter jag här som ett zoombie. Ska sminka mig lite nu sen köra. Helt ärligt, jag tycker faktiskt synd om mig själv, vem ger ut såna här arbetstider? HALLÅ beachklubben fucking stänger ner när jag börjar.... Omänskligt som fan! Aja hoppas att ni sover gott era små äckel =)

Kram och klem

BAJS

Alex åkte nyss hem. Har haft lite mys med godis och så! Blev inringd till jobb, så istället för att börja klockan 16 i morgon så börjar jag redan 06, shit skjut mig. Frågan är vad jag gör uppe eftersom min klocka ringer om mindre än fem timmar. BLÄÖÖÖÖÖ. Men som sagt, jag är en nattmänniska ju! Men ska försöka få lite sömn nu, natti (L)


Måndag

WOW vad jag är trött. Det märks att jag INTE är en morgon människa=P Och inte nog med att jag har varit mongotrött så har allt gått fel idag på jobb... Jag fick ha kassan, både 1:an och 2:an i DT:n samt lobbyn. Nä men 'hej jag heter nathalie och har 15 armar och kan göra 7563292 saker samtidigt'! Hahaha kaos, men det gick bra faktiskt =) Nu hade tänkt springa en runda, duscha och sen krypa ner en liten stund i sängen och ladda lite nya krafter!


Vilken energi man hade där (=

You belong with me

I know you better then that
hey whatcha doing with a girl like that
dreaming about the day when you wake up and find
what you're looking for has been here the whole time


Two shots of love

En bild säger mer än 1000 ord. Jag saknar att vakna upp till detta...



Förresten, jag och Alex har redan skaffat en gemensam blogg som vi ska ha när vi åker iväg i April och under hela sommaren där ni kan följa våra liv i Magaluf. Vi kommer såklart ha kvar våra egna också! Vi är kaaaanske ute i liiiiite god tid för detta, men vi gillade namnet så mycket så ingen fick ta det före oss, haha! Two shots of love, kan det bli mer passande eller vad? Ska fixa en riktigt snygg design också (rosa såklart)! Ni får helt enkelt stå ut, det är bara 215 kvar tills den blir aktiv, so long fuckers!



Söndagsmys

Håller på att städa lite på mitt rum nu. Mamma har tvättat majoriteten av mina kläder så rummet är fullproppat med nytvätt. Lyssnar på världens bästa musik också, vilket gör allt mycket bättre! Funtar på att gå ut och springa en runda, men vet inte om jag orkar. Dansade trots allt nonstop inatt och gick en lång, snabb promenad till centralen idag också, haha! Nybakade kesobullar, tända doftljus och Idol-avsnitt lockar mer faktiskt!

I morgon börjar jag jobba redan klockan 8 på morgonen, usch fy och blä. Har inte varit upp så tidigt på jag vet inte hur länge faktiskt. Dock ännu värre när jag nästa vecka kommer börja klockan SEX på morgonen, det är INTE mänskligt! Enda lediga dagen på denna veckan är på torsdag så ska ta vara på mina sista timmar av min lediga söndag nu =)


Hbg

Heej mina små lovers! Vet att ni har saknat mig lite, hihi! Jag har haft en mysig helg i HBG. Var på bio i fredagskväll och såg Flickan som lekte med elden, dock inte så bra som jag hade förväntat mig. Men böckerna är ju alltid bättre, så är det bara. Efter den åkte vi hem till Johanna och krängde godis och mös. Sov till halv tre på lördagen, vaknade och åt godis till frukost till Elfie. Sen körde vi till Väla och letade kläder inför kvällen. Åkte och solade lite och så, sen mötte vi upp Alex som kom med tåget=D Åkte och handlade lite inför kvällens bravader!

Efter lite fixande, hamburgare och drinkar (strawberry daiquiri, San fransisco, vodka shots och malibu mango) så drog vi till Tivoli. Ett uteställe med tre dansgolv som var skit bra! En riktigt rolig kväll var det verkligen med mycket dans och skratt. DJ:n kom ut med fribiljetter till oss tre till nästa helg när vi stod och dansade och efter ett tag kom ena bartendern ut med gratis x-ider till oss. Åhhh det är inte lätt att vara så jävla snygga asså! Jag älskar mina vänner, när vi kommer till uteställen så handlar allt om oss. Förlåt, men det ÄR så! Hahaha=) Liksom kolla bara på oss åtta tjejer som var i Magaluf, helt galet var det! Hahaha får man säga så utan att låta för ego? Ähh som om jag skulle bry mig vad ni tycker, avensjuka föder svartsjuka, muhaha!

Aja tog tåget hem halv tre idag med Alex. Köpte med oss varsin chailatte och scones och käkade på tufftuff. Mys!



Denna bilden säger väl allt? Oemotståndliga!;) Hahhahhaha =)

Och bilder från igår:





(L)

Vet inte varför jag är så sentimental av mig just nu, måste bero på bakfyllan eller något, haha! Nä men jag ÄLSKAR mina vänner så himla mycket. Det är helt galet asså. Ni vet vilka ni är, trots att man inte träffar alla så ofta och att Tess spenderar sitt liv på andra sidan jorden så betyder alla på olika sätt. Vill dra ihop en tjejkväll, en riktigt Magalufkväll med en massa mys, mat, skratt och vin! Vad sägs om det girls, låter inte helt fel va? Ska bara hitta en kväll då ALLA kan! (förutom tess dårå=()

Nej nu ska jag glo runt lite på bilder från sommarens barskoleutbildningar, längtar något så fruktansvärt tills det är vår tur Alex!

Puss och klem på er där ute <3



Helsingborg hela helgen

Sitter och väntar på maten nu sen ska jag ta tåget upp till Johanna i HGB! =D Har packat ner mer än nödvändigt som vanligt, haha... Tror jag i alla fall =P Stannar där ända till söndag, myspys! Skönt att komma iväg lite! Ikväll blir det bio om det finns platser kvar till Flickan som lekte med elden och i morgon blir det feteutgång, maah =)



Nää nu kallade mamma, så dags för mat! LOVE


Brådis

GAAH! Försov mig, woooooooooooops! Har bråttom som fan och förstår inte alls varför jag sitter här:S Men men, haha! =) Äter rostade kesobullar och en stor skål med yoggi och havrefras, GOTTIS! Nej nu måste jag ruuuuuuusa snabbt som fan! Ikv bär det av till HBG och JOJJO!! =D

Working 19-03

Efter lite köttbullar, potatismos, lingon och en smoothie är jag redo för att köra iväg till jobb för att bocka av ett 8 timmars pass! Dröm om mig! Puss

Kesobullar och mexicana soppa

Nu är bullarna och soppan är färdig = maten till jobb är färdig!!! =) Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa lite sen ta en powernapp eftersom jag ska hålla igång till 03.00. Nu denna veckan har jag varit extremt trött och hängig, har ingen som helst aning varför?? Kanske för att hösten är på väg??



Jag: mamma, jag är alltid så trött, har sovit 10 timmar per natt nu tre nätter i rad.
Mamma: jag lyssnade på NRJ imorse och Hakim beklagade sig att han alltid var trött även fast han motionerade, åt nyttigt och käkar vitaminer och dylikt. Då sa Knappen att det antaligen beror på att han inte har fått ligga på länge. DÄR HAR DU DITT SVAR KANSKE??
Jag: hahahahahahahaahaha du är fan störd!!!!
Mamma: Du borde skaffa dig en pojkvän så du kan bli pigg, hehe
Jag: Man behöver inte ha en pojkvän för att bli pigg mamma, lägg ner ditt snack nu haha =)

Hon är lite småstörd =)


Herbalife

Medans jag väntar på att mina kesobullar ska jäsa så lyssnar jag på en internet presentation av Herbalife som jag fick en länk till idag från ägaren när hon ringde. Tydligen ska man jobba hemifrån med att sälja hälsoprodukter och sånt. Vet inte om det lockar haha =P


Kan ju hoppas på att man får lite gratis bantningspiller, vitaminer och annat smått och gott, hahaha =)


Min torsdag

God middag! Har blivit väckt ett x antal gånger idag, men ICKE jag skulle sova ut så gick upp vid 12 =) Började med en spring/powerwalk runda direkt när jag klev ur sängen, hem och gjorde situps och lite annat sen ut en lång runda med hundarna och sen kastade jag lite boll med dem. Duktig och flitig va? Nu sitter jag vid köksbordet och har nyss krängt FEM rostemackor med ost och marmelad, mindre bra..... Aja ska snart skutta in i duschen hade jag tänkt mig.

Dagen i översikt:
Springa
Situps
Runda med hundarna+bus
Söka recept
Åka och handla
Baka kesobullar och laga någon nyttig rätt
Packa inför helgen hos Johanna
VILA
Jobba 19.00-03.00

Slutar 03.00 inatt och i morgon börjar jag 11.00. SCHYSST VA? Kan räkna med att jag inte kommer somna innan 05.00 MINST inatt eftersom jag alltid har svårt att tagga ner efter jobb. Och sen ska man upp igen tio igen, woho!


Läskigt

Förresten, någon som har bra tips på parfymer? Pappa ringde nyss och han är tydligen på Ålandsfärjan. Trodde han var i Stockholm, men icke! Inte lätt att hålla reda på vart han är hela tiden faktiskt....

Ligger och tänker på min framtid och gud vad jag längtar till den 24 april! Det är helt sinnes asså...Det är faktiskt BARA 219 dagar kvar, haha! Och jag vill vara brun och fräsh, nu är jag fan vitare än färgen vit. Det värsta är att jag fortfarande har kvar märken från bikinin vilket är lika med att jag kommer bli ÄNNU vitare. Fan trodde inte att det var möjligt =(



Btw, min bror blev bestulen idag. I hans väska låg bland annat hans hemnycklar vilket gör mig lite smårädd. Vi ska alltså sova i vårt hus när någon annan har tillgång till det. Dock ska vi larma dörren och vi har vår lilla vaktvovve Ebba som kommer väcka oss om något skulle hända. Tur att vi ska byta lås inom snaraste!

Nej nu startar IDOL på min lappis och jag vet redan att jag kommer få många goda skratt samt rysningar av fin sång!

Puss, klem och bajs era punghuvud =)

thinkig of you


Har blivit förälskad i denna låten efter många om och men, haha! =) Älskar hennes röst!

Onsdag

Nu ligger jag blöt i min säng efter en riktigt skållhet dusch som jag har gjort mig väl förtjänt av efter en lång jogging/powerwalk runda!! =) Båda mina fönster är öppna så det är lite småkyligt här inne and I love it! Nu saknas bara lite tända ljus, en chailatte och någon eller några (vänner alltså och ni vet vem ni är!!!) man tycker om inne i rummet som lite mys-sällskap! Idag tog jag bussen (första gången på evigheter, har nästan glömt hur tråkigt det är) upp till stan för att möta upp mamma för en liten shoppingrunda. Fick med mig en stor fin svart klocka, så nu har jag både en brun och svart att matcha med, en päls'halsduk', grå kofta och ett grått linne! Är mycket nöjd. Och det bästa av allt? Jag har kvar pengar på mina presentkort!!! Sen åkte vi och hämtade min lillebror på skolan för att åka en snabbis till Mobilia och handla en ny bandyklubba till honom. Sen var det bara att äta lite snabbt och sen ställde jag upp, snäll som jag är, att följa med mamma på föräldrarmöte som jag nämnde innan. Hon var så tacksam så, men gud vad jag verkligen är glad att slippa skolan!!! Fyfan, höll på att somna när mentorn pratade. Saknar verkligen ingenting med skolan, klassen, skolmaten, läxorna eller alla proven, INGENTING! Nu är jag glad över att jobba lite och det lär nog dröja ett bra tag innan jag tar mig i kragen för högskolan!

Förresten, påtal om jobb. Ni kommer väl ihåg det jag skrev förra veckan om att jag fick ett nytt jobberbjudande? Jag tackade nej, men idag ringde han igen. Fick ett nytt erbjudande om att bli servitris på malmöstadion (den nya alltså). Han skulle höra av sig senare i veckan eller nästa. Vi får helt enkelt se hur det blir med det =) Och inte nog med det, fick ett annat samtal om ett jobb som jag sökte idag där man ska jobba hemifrån. Vet inte riktigt hur jag ska ha tid med allt, men vi får se. Såfall ska jag jobba hemifrån mellan 10-15 timmar i veckan. Får bara inte köra slut på mig själv =P Måste tänka över detta lite, kanske räcker med Mc bara?

Aja det blev ett jävla babblandes från min sida. Hade  tänkt kolla på lite fler idolavsnitt nu, sen hade jag faktiskt tänkt läsa lite i flickan som lekte med elden istället för att lyssna på den. Dels för att jag känner för att läsa lite och dels för att jag redan har lyssnat på den några timmar idag så mina öron är lite halvt småtrötta haha!


En dålig bild på 'dagens'. Leggings i skinnimitation, svart långtröja och en vit virkad väst!

Ytterligare en dålig bild, dock på två av mina nya inköp. Pälsen är faktiskt svart, blixten gjorde den lite cp, haha :) En slapp kofta vilket behövs. Trött på allt rajtanstajtans, speciellt nu.....

Sist men inte minst en ursel bild till, vrf bryta mönstret liksom? Min nya svarta stora herrklocka, muhihihi!



Jag är så snäll =)

Jag måste nog spy, har ätit 6 köttbullar med stuvade makaroner och jag är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen asså. Känns som om jag kan rulla fram! Hade helst av allt velat gå och lägga mig, liksom WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS, or something?!!!! Men snäll som jag är så ska jag följa med på föräldrarmöte på min brors skola med min mamma eftersom hon alltid får gå själv för att pappa alltid är bortrest. Lite kul med sällskap ju! Så ska bara slänga på mig skorna och min pälsväst, wie!

Puss och klem hörs senare och då visar jag vad jag har shoppat idag!

Fint väder

Hej alla! Idag är en härlig dag med över skönt väder! Gick en mysig morgon promenad med hundarna för en stund sen och har nyss ätit en god frukost! Ska hoppa in i duschen nu och göra mig irodning! Pusss

Tisdag

Godkväll mina små läsare! Hoppas allt är bra med er =) Jag mår helt okej, lite skallevärk och känner mig allmänt hängig och trött. Jobb idag har gått super. Kan ni förstå, jag har jobbat där i snart tre veckor och jag har REDAN fått lära mig kassan, lobbyn och både 1:an (beställning i dt:n) och 2:an (packning i dt:n). DET NI! Man ska egentligen inte lära sig nästa område förrens efter tre månader efter anställning... Nu är det typ bara köket som saknas sen kan jag bli befodrad;) Och ni som tycker det verkar vara en piss i nilen, dra er baklänges va:) Ha ni ett headsett på er, ta betalt av en bil samtidigt som ni lyssnar på en beställning i ena örat och slår in det på en skärm. Det är bevisat, kvinnor kan göra två saker samtidigt! Jag är stolt över mig själv =)

I morgon är jag ledig så då tänkte jag sova ut och fixa lite här hemma. Måste även fylla på min mobil, känns handikappat utan pengar... BLÖ!!!

Min nyttiga vecka har gått åt helvete. Åt rester från smörgårstårtan igår på lunchen samt en Mctasty.... Idag blev det en sallad, men en hamburgare och sunday choklad till efterrätt... Har man redan ätit något onyttigt på dagen kan man likabra fortsätta, man har ju redan förstört det liksom.. Men nästa måndag, då jävlar! Hahaha, att jag alltid säger: nästa måndag och aldrig kan hålla det. Men men, man lever ju bara en gång (dock vill jag inte göra det tjock:(). Nu blir det faktiskt lite rostemackor med ost och marmelad! Tröstar mig med att jag faktiskt gick en powerwalk med hundarna innan ikväll och tanken på att springa imorgon finns där! Muhaha :)

Ska fixa mina mackor och försöka få Tv4play att fungera så jag kan se Idolavsnitt!!!

Kisssses


Kryss i taket

Igår somnade jag innan 01.00, kan ni förstå det? Jag som är nattmänniska och som totally har vänt upp och ner på dygnet och brukar somna vid över 04.00. Haha fick iaf sova till 10.00 så några timmar blev det allt =) Nu ska jag sminka mig suuuuper snabbt, ska köra till jobb om 13 minuter, pusshej!

Somebody's me

Somebody wants you
somebody needs you
somebody dreams about you every single night




Måndag

Tänkte passa på att blogga lite snabbt nu i pausen på Roast på Berns som går på 5:an! Ligger och småfnittrar för mig själv haha! Igår hade jag vuxenkalas efter många om och men eftersom jag tillslut fick ledigt från jobb =D Fick pengar, kläder, presentkort och underkläder! Mycket nödvändigt alltihop, TACK =) Och tack för alla gratulationer!!! Sen nannade Johanna här, myspys =) Idag har jag jobbat mellan 11-20 och jag har haft en riktigt rolig dag på jobb med alla killar, dom är pajaser allihopa, skrattade så mycket att kunderna måste trott att jag var dum i huvudet! Hahaha=) NÄ  men det är ju bara härligt att man kan få ha det så ibland, det är vi värda av all stress! Har faktiskt varit duktig idag, powerwalk på jobb och en joggingrunda när jag kom hem, haha =) Har faktiskt slagit rekord på min stegräknare, hela 17 849 steg på en dag!! SLÅ DET NI hihi!

Ska kolla färdigt på Tv sen ska jag duscha, läsa lite bloggar och lyssna på min ljudbok. Ska försöka somna i tid inatt eftersom jag helt och hållet har vänt på mitt dygn. Och nästa vecka kommer jag börja jobba klockan 8, USCH!!!

Pussss och bajs!


Tänk vad längesen det faktiskt var sen vi tog studenten! Tiden går fort!

19 år

GRATTIS TILL MIG! Blev nyss väckt med frulle på sängen och paketer av mamma och pappa =) Fick tröjor, pälsväst och money =D Nu ska jag fixa lite inför das kalas tonight!

Lördag

Somnade efter efter halv fem i morse, så är lite trött nu.. Sitter och väntar på pannkakor som mamma gräddar=D Men först på listan: föna håret (för en gångsskull!)


Slutar halv sex ikv, bajj!!

Every morgning


Vad tycker ni om Basshunters nya låt? Jag har hört den 3438289 ggr och jag kan erkänna att jag faktiskt smågillar den lite. Iaf texen! Haha=) Fattar inte slutet på videon bara, liksom VRF:S

CEPE FILMER =D

Vilken liten nattuggla jag är! Tur att mina vänner också är det, hihi =) Ligger och laddar upp lite klipp på FB som jag skrattar åt som fan asså! Jag har snart väckt hela mitt grannskap hahaha! Orkar inte lägga upp dem på youtube för att sedan lägga upp dem här. Inte ikv iaf! Så chekka FB om ni vill se dem! =)

Nu ska jag lyssna på ljudbok och försöka nanna I think!! Snart kommer filmen ut, wie wie wie! Måste lyssna färdigt först! Bara 9 timmar kvar, MINST! (Y)

Puss adjöken era små skitungar, sleeeep tighty :) <3

Fredaaaag

Blööö vilken kul fredagkväll. Slutade tio och körde hem och fastnade framför den flygplans filmen på 3:an. Har redan sett den på bio en gång, men fy fan, jag och mamma höll på att gråta ihjäl oss. Så jävla sorglig och hemsk =( Nu hade jag tänkt städa lite på mitt rum inför söndag, hoho nice va? På en fredagkväll haha! Men äsch, just nu har veckodagarna ingen speciell betydelse för mig, speciellt inte när man jobbar på helgen =P Men på söndag är jag iaf ledig =D Ska kränga upp mina smörpoppisar och min godispåse, det är trots allt fredag, hihihi=D

Smell you later mastubater, puss och bajs =)

11/9-09

Blev väckt av jobb idag som bad mig börja 15.00 istället för 17.00. Jaja bara till att ställa upp liksom.. Alltid mer pengar ju =) Dock hade jag en del som jag vekligen hade behövt fixa idag, men som jag inte hinner nu. Ska köra om en timme typ, men först vill jag träna träna träna! Åhh det var så längesen =( Har inte hunnit pga allt jobb och för att jag har varit sjuker.. Men det ska jag snart ändra på! Nä nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och så!

förresten, idag är det den 11 september, vilket innebär att det är exakt åtta år sedan planen flög in i twintower! Sorligt!

The best i ever had

Baby you are all i ever wanted.
We can do it real big.
Bigger then you ever done it.
You be up on everything.
Other hoes ain't never on it.
I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
I say you the fucking.

Nattmänniska

Jag älskar nätter! Är aldrig trött och vill alltid bara ut och dansa eller något och ha kul! På dagarna är jag som en zoombie, speciellt mellan 17-20 haha! Och när jag är nyvaken såklart!!=P Sitter och snackar med Alex på msn nu om Magaluf och sånt, vi är lika sjuka båda två. Ska vi leva fullt ut nästa sommar eller hålla igen lite??? Dagens i-landsproblem! Jag menar, alla tål ju inte hur crazy stuff som helt liksom hahahaha! Förra resan var ju bara GALEN och UNDERBAR =D Men men man lever bara en gång så =D Lyssnar även på drake - best I ever had och Jay Sean ft Lil wayne - down på repeat hela tiden!! Jobb idag var båda bra och dåligt. Fick fett med skäll av chefen för jag inte var tillräckligt trevlig mot kunderna och så fick jag ett jobberbjudande av en random kund, DET NI! Behöver inte gå till arbetsförmedligen som visssa andra äckel *host* hahahaha!;) Men problemet är att han vill att jag ska börja nu på måndag.......... Ska prata med honom tomorrow!

Nu hade jag snart tänkt lägga mig och lyssna på min underbara ljudbok Flickan som lekte med elden, den börjar bli riktigt spännande nu =) Längtar till frukost, är fett sugen på rostemackor haha! I morgon är det jobb 17-22 bara så det är lugnt och på lörd jobbar jag mellan 14-17.30 sen är jag LEDIG på söndag och då FYLLER JAG ÅÅÅÅRRRR:D Wohooo!!


Maggis!<3


Jobbtime

Nu bär det snart av till jobb. Börjar 15.30 och slutar 00.00! Hörs senare förmodligen! PUSSSS

Paralyze

Everytime you messed with my head
All the things you did and you said
You are paralyzing me


Godkväll!

Nu är jag färdig-jobbad och sånt! Fick jobba över lite, men det gör nada potada, mer money bara!!! Och är man redan inne i det så är det lugnt! Har fått stå i 2:an idag igen, kul!! Dock en stressig dag som alla andra och jag har syndat. Käkat en stor glass med chokladsås, en paj och ett happy meal med nuggets och dippa........... Men wtf, har gått över 15 000 steg idag med så jag har redan förbränt det mesta hoppas jag, muhihi! Att jobba är som en enda lång powerwalk ffs (= Nu ska jag snart skutta in i duschen och sen ska jag somna till min ljudbok hade jag tänkt (min vanliga nattrutin haha).



PUSSSSSGODNATT OCH ALLT! SOV GOTT OCH SÖTT (L)

Barskolan

Förresten, har glömt att berätta för er att det är på allvar nu, på riktigt! Betalar in den första avgiften nu i veckan. Bara 226 dagar kvar nu och jag hoppas att det kommer gå fett snabbt!!! Alltså, den 24 april åker jag och Alex till Magaluf för att gå bartender utbildning och sedan stanna där till augusti-september och jobba =)



WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE =D

Onsdag

God morgon. Blev väckt av pappa vid tolv så nu sitter jag här, trött och mätt =P Ska fixa lite småsaker och tänkte springa en runda om jag hinner och orkar! Jobbar mellan 16.00 och 01.00 ikv, wie! money money money!

 
Och till dig din lilla äckliga huding, sluta skriv om mig hela tiden så är du snäll! Fast ändå, det är fett kul att  jag tar upp typ 30% av din blogg, muhahaha! Tänker inte sjunka så lågt som du gör och spendera ett enda inlägg om ditt äckliga liv ditt äckliga skabb! ADIOS!! =) Btw, hur länge kommer det hålla? Max tre månader hahahahahahahahahahahahahahahaha, fett med knas :)

Tisdag

Vilken dag. Först frukost hos Bigsis med goda scones och smoothie samt en massa skitsnack, alltid lika mysigt (L) Sen körde jag till jobb där jag har fått stå i tvåan hela dagen (för er som inte är insatta i Mc snack så är det drive in:s sista lucka, där man får maten alltså). Gått 15 300 steg på 7 timmar och man ska gå normalt 10 000 på en dag, haha yeah! Är helt beroende av min stegräknare!!! Jaja, det gick i alla fall bra i Dt:n för att vara första gången. Dock höll jag på att bli utdragen en gång av en liten besökare, rivsår och röda märken, bara tacka och ta emot! Men men.. Sovmorgon i morgon vilket jag behöver. Lite sorligt att jag inte kommer träffa hela min familj på två dagar eftersom vi går om varandra hela tiden haha:P Nu ska jag läsa lite bloggar, glo runt lite på FB och sen ska jag lyssna på min ljudbok som börjar bil spännande och sen är det sovdags =)

Godnatt pussar!


Jobb

Tjoho! tänkte bara visa att jag lever. Har jobbat hela dagen, slutade 22.00 och nu ligger jag i sängen redo att sova! Skulle egentligen varit ledig både i morgon och på fredag, men icke sa nicke. Det blir jobb hela veckan... Men men börjar inte förrens fyra i morgon så ska hem till bigsis och äta frulle först och snacka en massa skit:)


Galen lördag

Igår blev galet, riktigt galet! Hade skit kul med töserna! Blev först middag och så, sen gjorde vi oss iordning och sen började vi dricka. Filmade en jäääävla massa och tog många bilder, dock kan man inte lägga upp en fjärde del av det haha... Sen hade vi världens roligaste taxiresa med amo, assad eller adel?? I alla fall så kommer det komma upp en jävla lång film med massa sjuka klipp från den hahahaha! Aja vi stack på 'fest' till Påmark och var där ett tag, sen åkte vi en hummer- (!!! hahaha) taxi till max och käkade där. Hamnade även i en diskussion med ett par stockholmare som var totalt knäppa i skallen =) Sen åkte vi hem och kollade på alla bilder och filmer från kvällen och DOOOOOOOOOOOOOG av skratt asså! Fy fan, min mage fick nog ett par extra magmuskler där! I morse gick vi och köpte pizza och godis till frukost, samt hyrde Taken, bröllopsduellen och I taket lyser stjärnorna. Hann bara se de två första innan jag körde hem vid nio ikv. Fick springa inom en sväng på Maxi och köpa toapapper, såg ut som ett bakfyllt miffohuvud haha! Jaja, nu sitter jag här i soffan med mamma och pappa och kollar på någon konstig film på 4an, ska snart gå en runda med hundarna och sen ta en lååång och välbehövlig dusch! I morgon är det jobb igen. Undrar vart mina tre lediga dagar tog vägen? De bara FLÖG förbi i raketfart asså! =(


Lite mat

Haha







bakis!

nä nu ska jag keka lite mat och sen gå ut med vovvarna och lyssna på min ljudbok muhihi :)
puss alla

LADDAR


Taggar inför ikväll medans jag städar med dessa låtarna! Tröttnar aldrig på dem och kan man mer än freaking fucking älska dem?????

Stegräknare

Det här med stegräknare kan bli lite sådär smått beroende framkallande och tävlingsaktigt.... Man ska gå 10 000 meter om dagen ungefär och jag gick hela 5189 steg från klockan sju på kvällen till elva, muhaha! :) Idag ska jag slå det!!!!

Nu ska jag städa undan lite på mitt rum och sen ska jag platta mitt hår inför kvällens bravader! Känns dock inte så jätte lönt eftersom det regnar ute och mitt hår kommer locka sig =( Men ändååååå, när jag vill något så gör jag det hahaha:)!!!!!


Pappa kom hem med en ny bil igår btw. En C-klass som är snygg som fasen! Dock är jag lack för jag inte får köra den eftersom den vita bilen var lite repad och skadad haha =( Så jag får nöja mig med smarten. Ja då tänker ni säkert, jävla unge som inte är glad över att ha tillgång till en bil?!!! Men tänk er in i min situation; tänk er att ha en stor fet jävla Ben & Jerry's glass framför er, men istället får ni en liten frusen gammal fjuttig piggelin! MHMH hur kul är det då på en skala mellan 1-10 där 7 är en böld i röven????

God morgon världen

Ligger nyvaken i min gosiga säng. Det är så himla mysigt att morna sig såhär! Dock önskar jag att någon hade serverat mig lite god frukost på sängen då min mage skriker av hunger och jag inte orkar resa mig.. Men men, har man inte pojkvän så har man inte, haha! ;) Nä men helt ärligt, jag gillar singellivet och allt som hör till, speciellt på sommaren hihi =) Ikväll blir det förfest hos Alex och sen får vi se vad som händer under kvällen, dam dam dam spännande spännande! Hahahaha har redan lite småplaner på det, men mer får ni höra och kanske till och med SE i morgon! ;) Näää, nu måste jag faktiskt gå upp innan jag dör av hunger. Blir goda frallor till frulle, mums =)

Pusss på er!


No love

sometimes I wish I could save you
and there's so many things that I want you to know
I won't give up til it's over, if it takes you forever I want you to know that


Dagens outfit förresten =)


Godisberoende


Ajdå jag är så godisberoende och sockerskadad så det är sjukt. Har anledningar till vrf jag köper godis hela tiden. Antingen är det huvudvärk, mensvärk, trötthet. Eller så är jag deppig, glad eller gjort mig förtjänt av det av träning eller mycket jobb. Ja allt möjligt! Men nu ska det få ett slut asså! På måndag är det slut med allt som har med fett och socker att göra! I alla fall i stora mängder! Nä nu ska jag poppa en smörpopcorns påse och lgga mig i badet! Kan någon stoppa mig innan jag rullar fram??? Hahahaha fett med knas =(

Fredagkväll

Tjooho! Här sitter jag en fredagkväll framför datorn och luffar. Har varit igång hela dagen. Inhandlat en massa godis, två jeansleggings, en svart lång tröja och en stegräknare samt storhandlat all by myself för mamma är sjuker och pappa renoverar garaget som antagligen ska bli mitt rum om det fungerar med el och så =D Ska snart lägga mig i ett varmt bad och läsa cosmopolitan och kränga lite smörpopcorn! I morgon ska jag sova ut och hjälpa pappa lite! På kvällen blir det fett med utgång med Alex och Jojje, woho! Laddat upp med turkisk peppar och allt haha =)


Ledig

Fredag today! Ska göra mig iordning och sen ska jag bege mig mot Entré! WEEEI! Skriver mer sen!

Torsdag

Nu ligger jag i sängen och myser! nyss tagit ett varmt bad och lyssnat på min ljudbok en stund! är på bättre humör idag än igår, men ändå inte på topp. Liksom kolla ut, blääää! Börjar jobba klockan två idag och slutar elva ikväll, sen äntligen är jag LEDIG i tre hela dagar, woho =D Nä nu måste jag pysa. Lite sminkning och mat innan jobb, adios!


ijijodfszh

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRK. Hatar denna dagen. Är på helt fel humör och allt och alla kan draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Antingen klagar man på att man jobbar för mkt eller så jobbar man för lite. Kan det aldrig bli något mellanting???? Fan asså, jag orkar inte mer just nu. In my fucking ass att man får lugna och lätta pass i början som dem sa. Ska jobba eftermiddag/inatt och i morgon eftermiddag/natt och sen är jag ledig i helgen efter 8 fucking dagars äckligt slit. Och jagh kan inte ens tjäna normalt. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG! Är det såhär livet ska vara resten av tiden? Alltid jobb och 0,0000000000 socialt liv???? Nä nu ska jag ta mina fucking jävla miffade pannkakor och bege mit mot helvetet, ADIOS ............

!!!

Att ligga i ett varmt bad med tända ljus och Spotify full av bra musik på högsta volym är livet just nu!!!


Tisdagkväll?

Jag kommer knappt ihåg vilka dagar det är, blandar ihop dem hela tiden =P men i alla fall, fick fråga mamma och det är tisdag haha! Jag har spenderat denna dagen på jobb hela dagen. Inte liiika mycket att göra idag som alla andra, men ändå fullt upp hela tiden... I morgon börjar jag inte förrens 16.30 och slutar 01.00 så det blir sovmorgon imorgon vilket jag verkligen behöver! Just nu sitter jag i badkaret och njuter efter en lång runda med hundarna. Mina ben och fötter värker något så fruktansvärt av allt spring eftersom jag inte är ett dugg van vid det. Ska köpa en stegräknare snart bara för skojs skull och se hur mkt jag verkligen springer en dag på jobb. Jaja annars finns det inte så mycket mer att berätta I guess.. Blir inte så mkt uppdatering framöver då jobb tar upp mkt tid just nu.



Förresten det är 1 september idag och jag fyller år om 13 dagar, eller 12?, WOHO!!!! Det tråkiga är att jag antagligen måste jobba på min födelsedag=(

RSS 2.0